20210923
Last updateH, 19 ápr. 2021 6am

rovas logo

2011 október 24, hétfő

Államadósság, devizahitelek

Szerző: Drábik János

Drábik Jánost hivatásos megmondó embernek tartjuk, ennek ellenére e videó film megtekintése nagyban segíti az összefüggések megértését - hogyan jutottunk el a mostani helyzethez, mik voltak az okok, milyen pénzügyi trükközéssel juttatták Csonkaországot a jelenlegi gazdasági mélypontra.

Megnyitva 2661 alkalommal

Hozzászólás   

+2 #3 sound 2011-11-13 10:46
Idézet - Hokilla:
Sajnos 20 évvel a rendszerváltás után is a magyar ember folyamatos agymosás alatt áll. Nem veszi észre mi történik körülötte.

Ébredj Magyar!!!!!


Kedves Hokilla!
Egyáltalában nem értek veled egyet, hogy ébrednie kellene itt valakinek, vagy hogy nem vett észre semmit. Ébredt is, meg tud is, sőt le is vezeti a folyamat előrehaladtát, még a legegyszerűbb parasztasszony is, hogy mi után mi jött, és milyen előrelátható következmény lesz a következő, csakhogy mindenki a társadalmi tagozódása alapján tud ez ellen tenni is, és hivatottsága alapján a nemzetén belül. Ez az egyik. A másik pedig az, hogy nem magyar nemzetre jellemző az olyan furmányos hozzáállás a dolgokhoz, hogy egyáltalában feltételezze, hogy mások minden cselekménye az ő elveszejtésére vagy lealacsonyítására törekszik, ezért nem is épült be a logikájába az embereknek, a háttérben, hogy ezzel szemben előre lépéseket, logikai csavarokat hozzon létre. Amivel még nem találkozott az ellen nem tud védekezni a szervezet sem, hanem amikor találkozik vele legelőször utána alakítja ki ellen a védelmet. Hát majd megtanuljuk ezt is, csak épp kissé későn alakul ki az ellenanyag bennünk, vagy talán túl aktív az ami fertőz minket. De legyűrjük majd, ha nem az első generációban, akkor a másodikban...
+2 #2 Hokilla 2011-11-12 11:15
Sajnos 20 évvel a rendszerváltás után is a magyar ember folyamatos agymosás alatt áll. Nem veszi észre mi történik körülötte.

Ébredj Magyar!!!!!
+1 #1 Anti 2011-11-11 12:53
Szerény véleményem, vagy legalábbis reményeim szerint Drábik János több holmi ügyeletes megmondó embernél. Számomra ő egy egészségesen gondolkodó, "valódi értelmiségi"-nek tűnik, aki egyedül a közjónak van elkötelezve, de annak nagyon. Nagyon időszerű, hogy végre valaki - valakik rávilágítanak az eltorzult pénzfunkcióra, amely folyamatnak a degenerációja rövidesen világtragédiához vezethet.

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Hozzászólások