20220815
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2014 február 28, péntek

Malőr (az úgynevezett „rossz” koleszterin)

Szerző: Pásztori Tibor Endre

Látod az összefüggést? A két állítás, útelzárás és devizahitel, őslénytani múzem és bajuszkötő, kép és kompozició, gép és márkája, sarló és kalapács, nő és politika között...

Látom, hogy a vesződséges baj, zavaró kellemetlenség, kínos eset, káros baleset, fájdalommal járó szerencsétlenség vagy pech; a régi társasági zsargon újból befészkelte magát és megjelent a társadalomban új köntösben, mint malőr.

Úgy tűnik többen vagyunk, - amint az alábbi szövegből is kiderül - érintettek (?), betegek, szenvedők Magyarország határain kívűl rekedtek, akik érrendszeri gondokkal küszködünk. És értesülünk, hogy Dr.Horváth István orvosbiológus prof. Úr 40 év kutató munkája eredményeként, melynek során mind az USA tudosaival mind az orosz kutatókkal együttműködött, megalkotta az érelmeszesedés elleni oltóanyagot. Ha engedélyeznék, akkor a szakértők szerint Nobeldíjas találmány lehetne!

Ő az egyetlen a világon, akinek sikerült ezt a megoldást megvalósítani. Önmagának azonnal beadta a gyógyszert, amely 100%-ig hozta nála az elvárt eredményeket! Majd ezt követően orvosok sokasága oltotta be ezzel a szerrel magát, akiknél 100%-os eredményt hozott.

Az előző években többször biztatták őt különböző pályázatok útján a megvalósítás reményével, de asztalfiókban maradt az ügy. 100 millió Ft kellene a hivatalos akkreditáláshoz, amit egy 74 éves nyugdijas sosem képes összeszedni. Egyedül a mindenkori államhatalom tudná ezt az anyagi háttért biztosítani. A múlt rendszerben megkérdezték tőle a minisztériumban, hogy miért jó az a hazának, ha ennyi öreg embernek megmenti az életét! Felháborító!

A nyugati gyógyszercégek 10 milliós; közelmúltban pedig 100 millió dollár ajánlatot utasított el találmányáért a professzor azzal „ én egy magyar ember vagyok, - szinte mindent eladtak ebből az országból,- de ez a csoda Magyarországé, és nem eladó! Nos, ezt követően ebben az évben Horváth professzor Úr ismét a minisztériumban járt, és ígéretet kapott Dr.Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár Úrtól. Ezt követő napokban a rendőrség megszállta az idős ember lakását, és a Nobeldíjra esedékes világtalálmány kutató professzorától, kuruzslás vádja miatt lefoglalta az összes iratot és a kumputereit, melyeken a találmány leírásai vannak. Még aludni sem engedték a lakásában.

A professzor állítása szerint ezzel az oltóanyaggal képes lenne Mgyarországon megmenteni azt a 15000 embert, akik évente elhaláloznak infarktus miatt, meggyógyítani több százezer embert a Kárpát-medencében és milliókat külföldön, akik az érelmeszesedés következményei miatt szenvednek illetve meghalnak.

Úgy tűnik, komoly érdekeket bánt a magyarság, az emberiség ilyen fokú megsértése. Meddig lehet még az ilyesmit elviselni? Hinni szeretném, hogy csak egy tévedésről van szó, vagy éppen a biztonságot célzó hivatalos intézkedésről...

Utolsó eddigi hír, hogy a professzor Úr ugyan el nem adta a találmányát, de napokon belül egy külföldi országban akkreditálják találmányát, mint gyógyszert, és akkor indulhatnak a turista buszok, vagy repülőgépek és lehet csatlakozni azok táborához, akik már megszabadultak e csodálatos gyógyszer által a világ egyik legalattomosabb betegségétől... Hogy megmarad a lábam!

Csak elgondolni is, mit jelentene a magyar nemzet számára. 100 milliárd dollár valutát hozni nemzetünk asztalára, - és ezt minden évben.

Igen fontos tudni: - teljes mértékig megszünteti az érelmeszesedést – ezáltal az agyi katasztrófákat, amit 90%-ban az agyi érelmeszesedés okoz – helyre állítja a vérnyomást az erek kitisztításával – újra indítja nagy százalékban hasnyálmirigy által termelt inzulin nevű hormon termelődését – a szem hajszálereiben szintén megszünteti a meszesedést – a harmadik szívinfarktuson átesett ember, akinek élete végéig kellene szedni a szív-és vérnyomás csökkentő, valamint a vérhígítókat, elhagyta az összes gyógyszert. Lehetne folytatni a sort, de álljunk meg a diabétesz (diabetes mellitus) gyógyításánál...

A malőr az érelmeszesedés kialakulásában az úgynevezett „rossz" koleszterinnek a feltaláló szerint mindenképp szerepe van, és különböző tényezőkre vezetik vissza a betegség kialakulását: így a helytelen táplálkozás, a dohányzás, a magas vérnyomás, a túlsúly, a mozgásszegény életmód mind hajlamosító tényezők. Horváth professzor Úr szerint azonban ezek mind egy pontba vezetnek: a szervezet nem termel elegendő antikoleszterin antitestet, ami a „rossz" koleszterint képes felhasználhatóvá alakítani.

Aligha van kérdés, amely oly nagy horderejű volna, mint az imádság. Nem szabad feledni, hogy az imádkozásnál fontos szerepe van annak, hogy kicsoda milyen hittel imádkozik. Ezért mondja a zsoltáríró: „Ha igazak kiáltanak, az Úr meghallgatja és minden bajukból kimenti őket."(Zsolt. 34:18) Milyen nagy öröm lenne az nekem és nekünk, ha most egyszerre tudnánk kiáltani, fohászkodni többek: orvosbiológus kutató-feltalálók, betegek, törvény és rend emberei, szerzők és lapszerkesztők: "Szabadíts meg a gonosztól!"

A szöveg megállapítását végezte:

Pásztori Tibor Endre

Megnyitva 3434 alkalommal

Hozzászólás   

#2 "rossz koleszterinúgyistudodki 2018-12-06 23:05
Nincs olyan,hogy "rossz koleszterin! A szervezet van annyira intelligens,bölcs,hogy tudja mit, miért tesz. Ha a koleszterin nem segít az ember segítségére,elvérzik belülről. A " rossz koleszterin tömítí el azokat a repedéseket amik az ér belső falán keletkeznek a tápanyag hiány következtében. Köztük a C-vitamin, B-vitaminok,L-lizin aminósav, Omega 3.
Dr Magyar, Dr Petrányi, "a belgyógyászat alapvonalai" egyetemi tankönyv,1968.
Dr Lenkei ezirányú előadása megtalálható. Minden embernek más és más koleszterin szint megfelellő. Ahogy 50 év felett a magasabb koleszterin szint megvédd a hirtelen szívhaláltól,addíg az alacsony nem garantálja ugyan ezt, ahogy azt sem, hogy az erek nem meszesednek el. Az utóbbi húsz évben két egész pontal csökkentették a "koleszterin határértékét,hogy eltudják adni a sok szemetet. 6,5 érték alatt semmiesetre se szabad foglalkozni vele. Naponta 5 milliárd sejtünk pusztúl és ugyan ennyi születik. Csak a koleszterin képes új sejteket létrehozni. Ahogy elengedhetetlen a kortizol, progeszteron,ösztrogén,tesztoszteron, DHEA, előállításához is. Nem beszélve,hogy az agy szárazanyag tartalmának 35 %-a koleszterin. Koleszterin csökkentéssel ez az arány is csökken. Ízületi,izom fájdalmak,agresszió,depresszió,hangulatingadozás,a lvási problémák jelentkeznek.
A koleszterin csökkentők csak rontanak a helyzeten és halált okoznak! ( amerikai kardiológusok vezető szaklapja)
#1 Látod-e az összefüggést?Boróka 2014-03-01 11:03
Látod-e ugyanezen célból a magyarság eredményeinek elhallgatásában, eltulajdonításában megnyilvánuló összefüggést?
Látod-e az összefüggést milliónyi indián és más áldozatok kiirtása és a természet kirablása közt?
Látod-e az összefüggést a természet tönkretétele és a vagyonok felhalmozása közt?
Látod-e az összefüggést a pénzhajszolás és az egészség megromlása közt?
Látod-e az összefüggést a gyógyszeripar profitéhsége és a betegségipar virágzása közt?
Látod-e az összefüggést a vagyonfelhalmozás koncentrációja és az elszegényedés növekedése közt?
Látod-e az összefüggést a termelékenység növekedése és az elszegényedés közt?
Látod-e az összefüggést a szegények, betegek sorsa és feleslegessé válásuk közt?

Van még kérdésed?

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások