Print this page
2017 február 21, kedd

A gyógyszereket azért fejlesztik ki, hogy csökkentsék a populációt!

Szerző: Shane Ellison

"Kémikus vagyok, tehát a tudományos kutatás, illetve munka a szakterületem. Mégis úgy vélem, hogy az előállított gyógyszerek azt a célt szolgálják, hogy folyamatosan csökkenjen az emberi populáció" – állítja Shane Ellison.

Egy híres kémikus szerint a a gyógyszereket azért fejlesztik ki, hogy csökkentsék a populációt!

A kémikus arra is felhívja a figyelmet, hogy a gyógyszergyártók nyilatkozatából az tűnik ki, hogy ők csak gyógyszereket fejlesztenek ki, de nem azért, hogy a betegeket kezeljék.

Ellison szerint az egész gyógyszeripar egy hatalmas üzletág, ezért mindent elkövetnek azért, hogy a betegek évről-évre több gyógyszert szedjenek, és olykor még külön betegségeket is előidéznek, “kitalálnak”, csakhogy legyen amire előállítsák ezeket a szereket. A leginkább a mentális zavarok kezelésére előírt gyógyszeres terápiák miatt kell félni, hiszen nincs semmi bizonyíték arra, hogy ezek hatásosak, és ezt az orvosok is tudják jól, mégis halomra írják fel a bogyókat.

Ezeket a gyógyszereket szinte mindig biztosan el tudják adni, mivel a gyártók a legjobb és legnagyobb marketing cégekkel működnek együtt, így a siker szinte mindig garantált. És megfizetnek komoly szakembereket, tudósokat, pszichiátereket is, akik elmondják, hogy miért érdemes beszerezni a legújabb készítményeket.

Ezt már olvastad? Lenyűgöző felfedezés a rák valódi okáról: meggyógyulhat a beteg, ha megérti betegsége okát

Egyes becslések szerint évente 125 ezer ember hal meg a családorvosok által felírt gyógyszerek következményében. A gyógyszeripar továbbra is a marketingre költi a legtöbb pénzt, és nem arra, hogy a létező betegségeket megfékezze.

Ezért legközelebb ha ki kell váltanunk a receptet, ami például Prozac gyógyszert tartalmaz, gondoljuk meg kétszer is, hogy vajon a mi egészségünket szolgálja-e a készítmény, vagy más zsebét gazdagítjuk megvásárlásával.

Ezt már olvastad? Amerikai kutatók felfedezték, hogy a kemoterápia ténylegesen erősíti a tumorok növekedését!

 Shane Ellison

CCHR: The Psycho/Pharmaceutical Industry with Shane Ellison

Forrás: http://filantropikum.com/egy-hires-kemikus-szerint-gyogyszereket-azert-fejlesztik-ki-hogy-csokkentsek-populaciot/
Beküldte: Júlia