Print this page
2021 augusztus 28, szombat

“Szörnyű Igazságok”

Szerző: Dr. Weixl Várhegyi László

Ez nagyon érdekes, de az emberek nem hiszik el, mert kényelmesebb úszni az árral és butának maradni. Miután belehalt - már mindegy neki. Hitte volna valaki 1918-ban, hogy milyen lesz a "dicső" Tanácsköztársaság? És lőn. / És még sok más. Úgyhogy optimizmusra semmi okunk. Oltottak szerint (nem őszerintük, de mondják), az oltatlanok okozói a 4. hullámnak. De akkor a védettek mitől félnek? vagy maguk sem hiszik el a védettséget? akkor miről beszélnek?

A jövőnk függ tőle ..

 Életed egyik …. és valószínű, hogy legfontosabb szövege van a kezedben. Hogy ezt megértsd sajnos el kell olvasnod. Remélem elég érdekes lesz Neked hogy elolvasd végig. Hacsak nem pont ilyesmivel foglalkoztál olyan dolgokat tudsz meg ami ha elterjed a világot fogja megváltoztatni Veled együtt. Nincs benne vallás csak tudományos tények..

Csapjunk a lovak közé.

A baktériumokkal kezdem melyek ellen valószínűleg rengeteg gyógyszert adtak el Neked vagy rokonaidnak, melyektől mindenki fél és százezerrel fertőtlenít ellenük hogy bajt be okozzanak. Minden élő lény két dolgot csinál. - Táplálkozik és szaporodik. A növény ahol van néki tápanyag ott táplálkozik, gyökeret ereszt és szaporodik amíg van tápanyag.

Az oroszlán ugyanilyen , amíg van mit enni ottmarad és szaporodik. Ha eltűnik a talajból a tápanyag eltűnik a növény, ha eltűnnek a patások eltűnik az oroszlán mert vagy utánuk megy vagy éhenhal.

A baktérium ugyanilyen , csak olyan sokfajta van hogy talán nincs olyan anyag a világon amit vmilyen baktérium ne lenne képes tápanyagként hasznosítani . Ez az élővilág és a mi hatalmas szerencsénk . Mindent megesznek ami nekünk árthat , amire nincs szüksége testünknek . Rajtunk is élnek és több kiló van bennünk .

Ők védenek minket .

Első példa :

Straphylococcus baktérium fertőzés ... mondja az orvos amikor légzőrendszeri gyulladással elmész hozzá . Az orvos nem tudja , de nem a baktériumtól vagy beteg . A betegségedet méreg okozza , méghozzá vmilyen nitrát pl ammóniumnitrát ami egyes műtrágyákban van . Ilyen a Pétisó pl , de ezt azt anyagot robbanóanyagként is használják . Ez jutott a légzőszerveidbe , ez okozza a betegséget . Az említett baktériumnak viszont ez táplálék . Akkor fogsz meggyógyulni ha a bektérium megeszi ezt a mérget . Amikor elvégezte a munkáját el fog tűnni mint az oroszlán onnan ahol már nincs zebra és gnú .

Második példa :

Húsevő baktérium .

Ezt a bacit mindig sebekben lehet megtalálni . Azt mondja az orvos hogy megesz Téged és közben mérgeket termel . Az orvos nem tudja és nem is gondolkodik . Ha Téged akarna megenni már rég nem lenne nyelved , szemed és nemi szerveid hiszen azok nagyon könnyen hozzáférhetőek egy baktériumnak , azokat egyből megtámadta volna . De csak a sebben van , ott ahol a méreg is , ami neki tápanyag . Megeszi a mérget a sebedből amitől Te meggyógyulsz , a baci pedig eltűnik amikor elfogyott a neki való tápanyag .

Harmadik példa :

Ha egzotikus távoli meleg országba utazol rosszul leszel az ottani ételtől , italtól , ... mert ugye tele van baktériummal és azoktól hánysz , és lesz hasmenésed . 

A valóság fordítva van .

Az ott élő anyagokhoz tartozó baktériumok már jelen vannak az ott élő emberekben , így ők védettek . Te pedig pár óra alatt odaugrasz repülővel , eszel iszol de az itthoni baktériumflórád van csak benned , amelyek itt védenek , az oda tartozó baktériumok még hiányoznak rólad és belőled . Még szép hogy rosszul leszel . Ha itthon először megkaptad volna az odatartozó baktériumokat ... nyugodtan mehetnél oda és ehetnél ihatnál semmi bajod nem lenne , ... csak arra kellett volna addig vigyáznod hogy óvó baktériumaid addig élelemhiány miatt el ne pusztuljanak .

Negyedik példa :

Kórházi fertőzés . Ez nem fertőzés hanem a nagyon steril életellenes kórházi környezet okozta betegség , a bektériumok hiánya . Sok inkubátoros baba betegedett és halt meg a steril inkubátorban míg egy bölcs orvos azt nem mondta az anyukáknak hogy vigyenek be jó szőrös plüss állatokat (melyek tele vannak baktériumokkal) . A babák kik megkapták a rengeteg baktériumot meggyógyultak. Így talán érted ha azt mondom a tisztifőorvos egy tömeggyilkos .

Azt adta utasításba hogy ilyen szőrős dolgokat ...nyunyókát " tilos a kórházba vinni . Kicsit gondolkodhatsz és most jön a második csapás . 

Téged tesznek felelőssé a globális felmelegedésért , az üvegházhatásért . ... És persze az állatokat is . Ne egyél hogy ne termelj metánt , a marhák is dögöljenek meg mert ők is metánt termelnek, lassan ott tartunk hogy bogarakat kell enned , kényszerítenek a rendkívül környezetszennyező és fenntarthatatlan elektromos autó megvásárlására és közben rettegnek kell a szén-dioxidtól mert üvegházhatást csinál .

Egy : a szén-dioxid olyan nehéz hogy a borospincéből se képes feljönni , hiába van ott neki a lépcső . Lemegy a házigazda borért beszippant ebből a szinttelen szagtalan gázból , megszédül , elesik .A földön fekve csak ezt tudja beszívni . Nem mérgező ugyan de nem levegő . Ha időben nem veszik észre és viszik fel megfullad .

Szívmasszázs , ...pumpálás és szájból szájba lélegeztetés megmentheti . A utóbbi is CO2 - t tartalmaz , de ilyen esetben pont az indítja be a légzést . Hatásosabb mint a rendes levegő . A szén-dioxid tehát nem képes felmászni a sztratoszférába és ionoszférába ami nagy mázli mert ha ilyet tenne nem lenne termés ugyanis kipusztulhatnak a növények tápanyaghiány miatt .

A gazemberek azért bevezették a karbonkvótát ami egyrészt a színházhoz kell , másrészt a lopás egyik fedőneve. ... Pont úgy mint a bakteriális fertőzés .

Ha beírod hogy mustgáz vagy mustárgáz mindegyik levisz a borospincébe , bár az utóbbi nem az , de erre jó . Ha csak szén-dioxidot írsz megőszülsz mire a borhoz jutsz . A szén-dioxid ellen fellépni a legnagyobb gazemberség hiszen az élet alapja . A magasabb rendű állati és emberi élet is szén alapú .

Ezenkívül reménytelen is .

Ugyanez vonatkozik a metánra melyet leginkább a metanobaktériumok állítanak elő az előbbi széndioxid és egyéb széntartalmú anyagok elfogyasztásával . Ez ugyan könnyebb mint a levegő , de biológiai körforgás része . A felszínen levő összes biológiai és ipari tevékenység sincs kb semmilyen hatással a mennyiségére mivel sok Km mélységig tele van a Földköpeny az ezt előállító organizmusokkal . Ez az óceánokra és azok alatti talajra is vonatkoznak . Az óceánok mélyén nagy nyomás alatt metánjégmezők vannak .

A jéghegyek olvadásánál nem árulják el hogy a Föld másik oldalán viszont ugyanolyan ütemben nő a jégréteg . ... Nem tűnt még fel hogy a hollandok még mindig nem fulladtak meg a ,, globális felmelegedés " ellenére sem ?

Ez volt a második átverés , félelemkeltés a gazemberek részéről .

Nézzük a C..t amire hivatkozva szankcionálják az oltatlanokat , vmi igazolványt kell szerezni oltakozással hogy utazhass , sokszor PCR-teszt kell darabonként majdnem húszezerért , ami az igényeiknek megfelelően lesz pozitív vagy negatív , ugyanis kétfajta létezik . Pozitív és negatív eredményt adó . Kary Mullis a feltaláló figyelmeztetett mindenkit hogy amire most használják arra teljesen alkalmatlan . Azért használják erre . 2017-ben már szét voltak osztva .

A C….színházat pedig a Rotschildok dolgoztatták ki.

Az infó a Rotschild Ház vezetőjétől és negyedik lordjától Lord Jacob Rotschildtól jutott ki az ügyes hackerek által elcsípett magán emailje révén . Nézzük hogy kezdődött. Gyilkos karikó elmondta hogy a tudósok találtak egy tüskefehérjét , ami vírusról származik . Ennek a tüskefehérjének a DIGITÁLIS változatát , .. tehát valószínűleg emailt kapta meg ő , ez alapján fejlesztette ki az mRNS oltást . Voltak állatkísérletek , ( minden állatot sikeresen megöltek szadista módon ) , kész lett az oltóanyag , a tüskefehérjéből kivett génszekvencia , az mRNS van bennük . Mára ott tart a Facebook sőt professzorok is , hogy ez fertőz, mérgez és génmódosítást csinál . Az MTA , Pfizer és celeb szakértők szerint viszont úgy véd hogy nem is véd , ráadásul mindenki mindenkit megfertőzhet .

A kiindulópont tehát egy email , eddig mindössze ennyi van a C…ból . Ebből az emailből lett állatkísérlet , és hogy egy emailt hogy tudtak vakcinákba tenni azon gondolkodj el . Vírus tehát nincs , se a WHO se a CDC nem tudott semmilyen dokumentációt bemutatni izolált vírusról a mai napig sem , karikó se látott egyet sem . ... De fertőz , mutálódik , pedig nincs . Tekintsünk el attól hogy nincs , nézzük mi lenne ha lenne és létezne tüskeférje és abból származó mRNS .

Ha ezt adnák be hogy megvédjen több probléma felmerülne . Az első hogy mint fehérjét a szervezet vagy tápanyagként használná fel vagy kihajítaná mint felesleges szemetet . Most tekintsünk el ettől is . Lipidburokba tették a hazudósok szerint , amit memóriasejtek fognak felismerni . A lipidburok eleve gáz hiszen ha léteznének ingyen sejtek csak azt ismerhetnék fel mert az van kívül és nyilván jeleznék hogy jött kaja zsír formájában . Beindulna az enzimtermelés és az enzimek szétkapnák mint Floki a lábtörlőt az mRNS -el együtt .

Tekintsünk el ettől is .

Nem élőlény , nincs anyagcseréje nincs energiája , nincs belépőkódja a sjtekhez de beviszi az BKK . Nincs energiája de kimászik az mRNS a burokból , elsétált a riboszómákhoz és megkéri őket hogy ugyan hagyják már abba a fehérjeszinrézist és őt , a virusalkatrészt kezdjék másolni . Az oltott pedig emiatt meghalna . De szerencsére ez csak egy tudományosnak álcázott átverés .

Nézzük a C….t mint betegséget aminek annyi áldozata lett . Hihetetlen elsőre de összefüggésben van az időjárással . Az időjárás ugyanis ... és most kapaszkodj meg ... tőzsdei termék. Hogy került oda ? Haraggal. 

Hatással van a termésre . Manipulálják emiatt , méghozzá chemtraillel . Nehézfém részecskéket permeteznek ki melyek teteje fényes és visszaverik a Napfényt . Az oldaluk sötét , a stabilitást pozitív töltés adja .A felkelő Nap az oldalukat világítja meg ettől felmelegednek és felemelkednek a levegőben , dél körül a tetejük visszaveri a fényt majd süllyedni kezdenek , de a lenyugvó Nap sugarai megint melegíteni fogja az oldalukat amitől ismét feljebb mennek . Megfelelő helyen hónapokig a levegőben maradnak . A sarkokon viszont más az éjszaka - nappal ciklus , így a jégre , hóra esnek és az oldalukat érő fénytől felmelegedve okoznak olvadást . A termésátlagot ezzel csökkentik . Kevesebb munka kell a növényekhez , kisebb termés , és felmennek a tőzsdén az árak .

Hááát nem jó business ? Alig munka , több pénz .  ... Ráadásul triplán .

A nehézfémek ugyanis betegségeket okoznak . A mérgezési hatékonyságuk miatt nehézfémek , nem a fajsúlyuk miatt . A gyerekkori és egyéb fertőző betegségek ellen adott oltásokba teszik őket halott magzati szövetekkel rákos sejtekkel és egyéb mérgekkel pl a növények tápanyagát jelentő de kivégzésekhez is használt rákkeltő és konyhasóba , fűszersókba csempészett káliumkloriddal , formaldehiddel és fagyálló glykollal együtt . Az alumínium okozza az autizmust , ólom az Alzheimer és Pakinsonkórt , a higany az idegrendszeri zavarokat , a gyerekkori süketséget és vakságot. Ezek vannak a védő vakcinákban .

Szerinted ? Áruld el mely összetevőik védenek . Nos , látod hogy a nehézfém nem játék. Ez okozza a C….t is , méghozzá valószínűleg a kadmium . Ez okoz ugyanis ízérzékelés és szaglásvesztést valamint légúti gyulladásokat . Kichemtrailezték a kadmiumot amit sokan belélegeztek ( én is ) , jöttek a tünetek .

A beteg dokihoz ment , a tüdejében már váladék volt . Meg is kapta az antibiotikumot . Lett volna jelentkező baktérium a kadmiumra , de az antibiotikummal ezeket kiirtotta . Nem volt ami védje , rosszabbodott az állapota és kórházba került . Ahogy az orvosok az előírt protokoll szerint kellett hogy kezeljék a betegeket , úgy a kórházban is előírt C…protokol szerint jártak el .

A beteg olyan gyógyszert kapott ... pl Codeint ...ami akadályozza hogy felköhögje a váladékot , a fertőtlenített kórházban nem jut baktériumokhoz , egyre több a váladék a tüdejében és már fullad . Alig kap levegőt ezért cirkuszolni kezd . Hogy könnyebb legyen bírni vele szedatívumokat , nyugtatókat , morfiumot kap és lekötözik , majd lélegeztetőgépre kerül , ami leánykori nevén még gumiipari szellőztetőgép volt .

Romániában a morfiummal ölték meg őket , ... folyik a nyomozás . Itt még a közmédia szerint is 90 százalék lett a halálos áldozatok száma , a túladagolt levegő következtében kialakult agyi ödéma és halál miatt . 

Nézzük tovább a vírust de a többit is . A kanyarót jól megszüntette a kötelező oltás. ... a hazugság szerint .

Dr Stefan Lanka viszont Németországban megnyerte a Kanyaróvíruspert melyben azt állította hogy a vírus nem létezik és önálló kutatással senki nem tudta és tudja bizonyítani a létezését . A gugli eltüntette a per második részét ahol nyert , csak az első rész megtalálható amit valóban elvesztett. De ha nincs kanyaróvírus mi okozta a betegséget és hogy tűnt el ?

A mezőgazdasági mérgek okozták , alighanem a DDT , és amikor ezeket kivonták a forgalomból eltűnt a betegség . A vakcinagyárak meg tapsoltak , pont úgy nézett ki mintha a betegeket okozó mérgeik segítettek volna . 

És mi is a vírus , mit mond róla a tudomány . Anyagcseréje nincs , nem élőlény . Van DNS -e , önállóan szaporodni nem képes , ezért a sejtekkel másoltatja le önmagát . Lássuk mit mutogatnak vírusokként . Az emberi testben rengeteg baktérium és sejt van . Napi 40 - 70 milliárd sejt pusztul el , ürül ki és keletkezik helyettük új . A baktériumokkal ugyanez a helyzet. Meghalnak mint a sejtek és elkezdenek darabjaikra esni . Molekuláris méretekig esnek szét , így tökéletesen megfelelnek mint fertőző vírus . Nem élnek , nincs anyagcseréjük de van bennük DNS. Hááát , ezeket mutogatják vírusokként. Nem is csoda hogy több millió a vírusok". száma , fajtája , hiszen minden ilyen baktérium és sejttörmelék is más .

Vannak azonban akik arra is kíváncsiak hogy kerül a vírus a sejtekbe és hogy másoltatja le önmagát. Ezek a törmelékek így már nem alkalmasak vírusnak mivel a sejtekbe nem jutnak , nem juthatnak be . A gazembereknek azonban eddig szerencséjük volt , találtak vmit amivel megoldották a problémát . A sejtben is találtak olyan dolgot ami még itt is megfelelt vírusnak . Stressz , félelem , hőmérséklet-változás , vegyi anyagok és egyebek hatására ugyanis a sejtekben a Microzyma nevű részecske egy információs modult kezd gyártani nagy mennyiségben .

Ezt kibocsátja és ezen a modulon levő információk jutnak el a test minden részébe és a környezetbe is , tájékoztatva a test minden részét a trauma és vegyi anyagok , szerv stb jellegéről . Mivel a test sejtjei gyártják így nincs anyagcseréje , nincs energiája , mégis benne is van a sejtben és ki is jön , van benne DNS és mégis halott , nem élőlény , akárcsak a sejt és baktériumalkazrészek . A vírus a tudomány által megadott mérettartományban nem létezhet mivel olyan kicsi hogy molekuláris méretei lennének , de ha létezne akkor önmagában egy tüskefehérje is több százezer molekulából kellene hogy álljon .

Anyagcsere hiányában energiája se lehet , így mindenre alkalmatlan , betegséget se tudna okozni . Hogy azt hogy okoz arra eddig egyetlen válasz van , az az hogy kiárad a sejtekből amitől azok meghalnak. Na de mindig ? Rengeteg betegséget hazudnak vírusok által okozottnak , és mindössze egy hatásmechanizmusáról lehet leírást találni ? Arra pedig már tudod a választ . A vírus a legnagyobb átverés , egyetlen egy se létezik .

Pasteur nem felfedezte hanem kitalálta őket , amit a halálos ágyán bevallott . Láthatod hogy összes fertőző betegség ellen adott oltás kamu fertőző betegségek nem léteznek , nem teremtett ilyeneket Isten . Nem fertőznek tehát az állatok sem , se a patkány , se a csótány , kutya , macska , stb . A kergemarhakórt és szivacsos agyvelőgyulladást se fertőző betegségek okozzák .

Az előbbi egy parazitózis , amikor az elfogyasztott növénnyel egy pete jut az állatba ami az agyában fejlődik aztán lárvává , abban táplálkozik . Nem csoda hogy szerencsétlen állat megőrül . Az Ivermectin a marhán segíthet , de vírus ellen Neked teljesen felesleges . A benne levő idegméreg viszont szinte bármilyen betegség tüneteit képes elnyomni , ezért tűnik úgy hogy gyógyít . Paraziták ellen tervezték , azok ellen hatásos . A szivacsos agyvelőgyulladást pedig a legelőkön levő nagy mennyiségű ólom vagy egyéb mérgek okozzák . Az ólom még az ólmozott benzinnel került a levegőbe és onnan a talajra .

Olyan nagy mennyiségról van szó ami négyzetméterenként kilenc grammot jelent egész Magyarországon . Láthatod hogy nagyon nagyon átvertek Téged és szinte mindenki mást is . Az orvosok azt hiszik a baktériumok fertőznek , elhiszik a vírusok létezését , és még a biológusok virulógusok is !!!

Nagyon megtervezett , profi csalás áldozatai ők is , Te is és szinte mindenki . A legnagyobb áldozatok akiket beteggé oltottak . Most a Covid-oltásokkal egyszerűen ki akarják végezni az emberiség nagy részét . 16 milliárd vakcina volt legyártva már erre 2017 -ben. Naiv aki azt hiszi lényegüket tekintve különbözőek a gyilkolótrutyik. Akad placebo és nyilván vigyáztak hogy különböző mérgek legyenek bennük , igen feltűnő lenne ha mindenki egyszerre lenne beteg .

Rengeteg pénzt keresnek velük , csicskáikat , a politikusokat van miből kifizetni . És az összes magyar parlamentben ülő politikus hazaáruló gazember , maffiózó , mind ezeknek a bérence . Aki a teljesen érvénytelen rendelkezéseiket betartja az kollaboráns , akkor is ha csak tudattalanul beoltatja magát . Ezen bűne csak a hiszékenység . Átlagembertől nem várható el hogy a szakértőknek ne higgyen , átlássa hogy pont azok csapják be , húzzák csőbe akikben megbízik .

Az egészségügyi intézmények vezetői akik professzorok , orvosok azonban súlyos bűncselekményt követnek el . Nekik eleve tudniuk kell hogy ahogy az operációnál beadott altatóinjekciótól az operált nem alszik örökké mert a szervezet folyamatosan bontja le az altatót amit a természet törvényei szerint mindenki kipisil , úgy egyetlen oltás sem marad a testben , nem tud védeni , és kizárólag csak árthatnak . A bennük levő nehézfémek lerakódnak a csontokban , súlyos betegségeket okoznak .

( A baktériumok rossz kezekben okozhatnak bajt de akkor sem fertőznek . Amikor boncolást végző nem fertőtlenítő orvosok adták át a szülő nőknek a baktériumokat abból nagy bajok lettek mert a bacik mérgeket kezdenek termelni amikor élő gazdájukból holt lesz . ) Hosszú évtizedek óta csendben vannak , hagyják mérgezni az embereket . Most azonban súlyosabb a helyzet , egyértelműen tömeggyilkosságra készül a háttérhatalomA vakcinák nagy része grafén nanochipeket tartalmaz .

A grafénoxidról sokan beszélnek már , de ahogy a vasoxid csak vassal, a grafénoxid csak grafénnal együtt létezik . A grafén önmagában rendkívül érzékeny , emiatt kap egy oxigénréteget ami a védelmét szolgálja mint egy fesrékréteg a vason . A grafén egy atom vastagságú kvázi kétdimenziós szénatomkapcsolat méhsejtszerű elrendezésben . Ha grafénoxid lenne az oltóanyagban szétvagdalná a sejtek egy részét melyek így halott sejtekként lassan kiürülnének és velük együtt lassan a grafénoxid is távozna a testből .

Extrém mágneses tulajdonságait viszont a logika szerint grafénchipek magyarázhatják . A grafit mágneses hatásra reagál , hasonlóan mint a vas Extrém mágneses tulajdonságait valószínűleg az 5G által biztosított rezgés okozza mely frekvencián mágneses indukció jön létre a különböző fémeket is tartalmazó nanochipekben . A grafénchipek technológiája régi , már 2014 - ben tízezerszer gyorsabbak voltak mint az akkori szilíciumchipek . A testben súlyos betegségeket okozhatnak mert túl nagyok ahhoz hogy eltávozzanak mint az oltóanyag többi része . A legvékonyabb hajszálerekben és nyirokcsomókban elakadnak .

A mögöttük érkező vérlemezkék nem tudnak mellettük elmenni , feltorlódnak , és a rengeteg egymás mellett levő érben feltorlódott vér miatt vérrögszerű tünetek alakulnak ki . Az eldugult nyirokcsomók megduzzadnak ahogy megpróbálnak megfelelni feladatuknak , autoimmunbetegség , szívízomgyulladás , stroke , vakság , meddőség , izomfájdalmak , bevérzések és rengeteg egyéb tünet keletkezik . A vér ugyanis nem csak áll az erekben de bomlásnak is indul . És még csak a mellékhatásoknál tartunk. Az oltottak egy számítógépes rendszer elemei lesznek akiket gombnyomással mint egy robotot lehet irányítani .

Aláírták az oltás felvételekor hogy az oltóamyaggyár tulajdonába kerültek , többé már nem emberek hanem tárgyak , biorobotok . A chipekkel adatokat fognak kinyerni belőlük, bitcoinként fognak funkcionálni és felkerülnek a tőzsdére . Amikor már nem termelnek elég pénzt jöhet a megsemmisítésük . Ez 2025- re vagy onnan várható .

És mi jöhet még ? Bizonyíték a jövőben lehet , a feladatunk hogy megakadályozzuk . Kvantumgenetikával , hullámgenetikaii manipulációval az 5G és Elon Musk negyvenezer műholdja segítségével agyuk olyan képeket és hangokat fog előállítani ami a valóságban nincs ott . Földönkívülieket , űrhajókat , szörnyeket fognak látni , nem fogják felismerni saját gyermekeiket sem . Virtuális űrháborúban fognak résztvenni , az oltatlamokat és egymást fogják gyilkolni . Jön a zombi apokalipszis . A rendszer a tájékozatlanságra és kapzsiságra épül .

Akik pénzért most az oltások mellé álltak saját halálos ítéletüket írják . Azt hiszik ők nem lesznek beoltva , vagy megvédi őket az hogy önmagukat élettani sóoldattal oltatták . Tévednek , nem ússzák meg , elősegítik a Világkormány létrehozását melyben mindenki ugyanolyan rabszolga lesz . Ők is be lesznek chipelve hiszen csak kellékek . Korlátlan a pénzmennyiség amellyel megvehetik őket , és a háttérben röhögnek a butaságukon . Most megszerzett javaik semmit nem fognak érni .

Először a fertőzőnek hazudott állatok kényszervágását rendelik el és élelmiszerhiányt hoznak létre , majd olyan inflációt hogy a most milliárdossá lettek is egy falat kenyérért fogják átadni a nemrég vett de már blokkolt Teslát , a kastélyt pár kiló rohadt krumpliért . A katonák , rendőrök is csak addig maradnak amíg elvégzik a hóhérmunkát , utána bechipelik majd likvidálják őket is….

A gondolkodást az oltottak megmentéséhez most kell elkezdeni .

'Dr.Weixl-Várhegyi László

 Beküldte: Antal Miklós
Külalak és a kiemelések Zolitól