Print this page
2021 február 04, csütörtök

Tudatalatti tarisznyám ürítése

Szerző: >Zoli

Úgy érzem újra eljött az időm amikor felétek forduljak, hogy kiüríthessem magamból a felgyülemlett mondanivalómat, ami már nagyon leterhelte a magamba zárt hallgatósági tarisznyámat.

Az írásomban ha bárki is hasonlóságot találna máshol megírt dolgokban az csak a huncut "véletlen" műve lehet mert az ide oda az általam bedobott kérdésekre a támadásokat, rágalmaknak hallatszó szavakat mondatokat én találtam ki, azért, hogy azokra "válaszolhassak" a magam módján. 

Vágjunk bele! - Így távol a csonka országunktól, a szülőhazámtól (Délvidéktől) jobban mondva kiszorulva az északi féltekre, sokszor nem elég csak a kapott és talált hírek alapján tájékozódni magamtól kérdezgetni és meglelni a válaszokat a nem érthető dolgokra. Amikor már nem találok választ azokra a zavaros ügyekre amik ott megesnek, ezért olykor - olykor olyan levelekbe kérdezek vissza melyekben vagy rágalmakat, vagy a magyarságot ellenséges hangnemben jellemző illetőktől kérek magyarázatot vagy válaszfélét az általuk megírtakra. Ezekre az állításokra én válaszolok és leginkább azonnal az én véleményemet megítélésemet is közlöm velük.

Azokat a leveleket nem jelentethetem meg, ezért kellenek  néha az általános összefoglalók. Így általában az én meglátásom szerint fogalmazok most is pl. ha mondjuk Magyarországot nézem, akkor a legnagyobb nemzeti veszélyt az hozza elő bennem, hogy már a parlamentben sem maradt egyetlen egy magyar érzelmű és magyarul gondolkodó ember sem és akkor még nem is beszéltem a parlamentieknek bedolgozó, kiszolgáló, benyaló parlamenten kívüli lényekről. A mindenkori kormányok (mindegy ki a fő-fő ) és ezen vámpírok csatlósai már átvették a feddhetetlen diktatórikus irányítást és elárulták nem csak a nemzetet hanem még saját ígéreteiket is. Már nem is rejtik véka alá, hogy nyílt diktatúra van érvényben. A Kommunizmus, vagyis az Újvilágrend! 

Már mióta mantrázom, én is állandóan ismételgetem, hogy nincs ott semmiféle többpártrendszer hiszen már minden pártban, ha nem is teljes 100% ott vannak a zsidók és csatlósaik, na meg nyomtak be oda maguk közé megalkuvó cigányt is, de még véletlenül sem magyart és ezért mindenütt abszolút többségben vannak. Így érték el, hogy mindenütt (minden pártban) a zsidóság a meghatározó mozgató rugó és ezek az összekötőszálak az úgynevezett "különböző pártok" közt a háttérhatalom felé. Ezért történhet csak az amit azok diktálnak. Ez a látszat többszínű párt nagyon megfelel eszméjüknek, hogy oszd meg és uralkodj!  Ezek az sátánszolgái irányítják és mondják meg melyik színű pártnak melyik szerepet kell játszani.

Olyanról már álmodni sem lehet, hogy bárki is esetleg, ha magyarságért, a nemzetért, a jobb országért akarna vagy csak megpróbálna lépni, vagy ne adj Isten, ha nem a pártja katonájaként teljesítené a kiadott parancsot, azok már rég ki lettek penderítve onnan. Így maradt a bűvös többség; zsidó, cigány, és a többi besimuló bűnözők. Ott már sokan vállalják származásukat, de azt még mindég nem, hogy hányan vannak kettős állampolgárok. Az olyanok akik valami okból nem akarják cigányságukat előtérbe helyezni azok boldogan zsidónak vallják magukat mert abból hasznot is látnak és tudatában vannak, úgy is ez a menő mostanában mint pl. EP-képviselő Deutsch Tamás is, kinek a származása ha jól tudom cigány és csak állítólag az anyai mellékágról zsidó, így Tomika zsidónak vallja magát. Nem is hiába..

Van egy régi, de nagyon ideillő írás  a honlapon Pintér Gábortól melynek címe:"Zsidó akarok lenni, mert szeretném, ha szeretnének" érdemes elolvasni. Talán megértjük ezt a zsidó divathóbortot. Nos az ilyen és hasonló lelketlen erkölcsi hullákból vagy emberfélékből teli van a parlament és holdudvara, melyeket nagyon gondosan válogat össze a háttérhatalom és nagy odafigyeléssel válasszák ki maguknak a nekik megfelelő és már pénzpórázon rángatható könnyen zsarolható BÁBUKAT (is). Nekik mindég kell, hogy legyen tartalékban általuk irányítható vezérbábú. Ebből nem engedtetnek meg maguknak hiányt. Mindég kell, hogy legyen tartalékban elegendő (jelenleg O.V. az) akikről előre bebizonyosodtak, hogy azokat bármikor bevethetik, mert lefizethetők, zsarolható, egyszóval romlott hátterük végett hajlithatók és ezt csinálják folyamatosan mindaddig amíg csak szükségük van rá, vagy ameddig a zsarolással irányítani lehet őket. Ezért eleve bukott erkölcsű DNS-sel rendelkező lények fajtájából válogatnak oda. Már gyermekkoruktól kiszemelik, szüleiken, nagyszüleiken keresztül történik a kiválasztás… ha már a szülő vagy nagyszülő is eladta lelkét a sátánnak  az már jól jel a kiválogató "bizottságnak".

Ez a júdástípusok kutatása illetve azok fellelése nagyon régi háttérhatalmi tevékenység melyet különös szakemberek végeznek. Nézzük a mai főbábuk hátterét;  hogy mennyire volt és vannak beavatva a mindenkori kormányok illetve azok bábjai ebbe az újvilágrendféle kotyvaszba, ugyanis ezt már a millennium után kezdték el mind hangosabban és nyilvánosan ismertetni velünk rabszolgákkal az feladatra kiválasztott BÁBÚK, így Orbán Viktor is ugyanazt a sátáni hatalmat szolgálja a  hazug nemzeti kormány címke alatt... Orbánoknak kell/lett elmondani és ismertetni a "nyájjal", hogy vége a nyálas udvarlásnak, ezért most már nem kerülgetheti a forró kását, mint eddig, de nem is kódolva, nem is mellébeszélve, hanem érthetően és világosan, hogy mi vár rájuk illetve ránk! Kerek perec megfenyegette (?"nemzeti kormány feje"?) a magyarságot, hogy keményen büntetnek ha valaki ki meri nyitni az üzleteket ha tüntetni mernek...

Orbán, de Gyurcsány is, mindkettő be, vagy fel van avatva és mindketten pontosan tudják, hogy a nemzetállamok-féle országokra megsemmisítés vár illetve várt. Ők ketten nagyon ügyesen eljátsszák (el kell játszaniuk) a rájuk bízott szerepet, mivel tudjuk, hogy mindkettejüknek ugyan az "főnöke és eltartója", aki irányíthatja őket. Egy régi videóban épp Orbánnak kellett így nyilatkozni: ->    úgy adja elő a XXI. századi jövendőt mint egy próféta, pedig csak ez volt a parancs számára, hogy tudassa a rabszolgákkal, hogy mostantól mi vár rájuk. Tehát a valamikori KISZ tagok (ifjú komcsik) a sötét erők szerint a jelenlegi bábuk megértek arra, hogy nyilvánosan bevonulhatnak a számukra bealjazott új kommunista világhatalom akolba ahol továbbra is júdásezüstökért a sátáni gonoszokat szolgálják. Ez a tény és a valóság! Nézzük csak meg ezt a nem mai videófelvételt... Tudom, hogy most sokaknak akiknek az észjárása narancsos mámorban úszik azt mondaná, hogy meggondolatlanul gondolkozok, és uszítok az úgynevezett nemzeti párt ellen és így megágyazok a gyurcsányféle még aljasabb nemzetárulókra. Kétségbeesve védik a narancsos "politikai hozzáállást," mondván azt, hogy ki mit akar tenni a magyarságért az szubjektív dolog, de a politikának a lehetőségekkel is számolni kell. Nem ajánlatos  fejjel a falnak menni, stb... Pedig szerintem egyáltalán nincs szükség fejjel a falnak menni, de kellő elszántsággal, dacos magyar szívvel és kellő szerszámmal a kínai falat is meglehet bontani. Minél több felszerszámozott ember, áll mellénk annál több fal omlik a porba. Emlékezzünk a berlini falra.  Szerintem nem csak nagy hiba, hanem súlyos bűn bármikor egy hanyag legyintéssel politikai akadályokra fogni a hazaárulásos tetteket. Tudjuk mi történt az antalkormány bábú  időszak alatti súlyos történelmi jeszenszky-féle hazaáruláskor...  Ez a szemét elárulta véreinket és mocskos erkölccsel aljas hazugsággal a magyarság nevében lemondott Kárpátalja testvéreinkről. - Ki hatalmazta erre fel? - Hogyan tehette ezt meg büntetlenül?  Azóta  se vonta senki felelősségre. (?"nemzeti kormányok"?) ("mosom kezem"?) Vagy nézzük meg azt a politika helyzetet amikor a délvidéki magyarságot megmenthette volna az anyaország. Amikor arról cikkeztek, hogy egy lépésre volt Magyarország a háborútól....   Szerintem ez is egyszerű árulás volt, nem pedig óvatos politikai lépés. Vagy a legfrissebb, mikor Szíjártó kijelenti, hogy az oltás az nemzeti érdek!!! Mióta lett a kamu oltás NEMZETI ÉRDEK? Szégyellje magát. A délvidéki magyarságot is elárulta és teljes egészében átadta a magyarságot gyűlölő Vucsicsnak és annak talpát (így szerényen fogalmazva) nyaló és mindenben kiszolgáló Pásztorcsalád KFT VMSZ-nek.

Nem nyúltak nem is nyúlnak az ügyhöz mert félnek és Ők tudják mi-mindent veszíthetnek, ezért vigyáznak a "fejükre" de főleg a "zsebeikre," aminek viszont semmi köze az okos politizáláshoz. A bábukat körülvevő okoskodók "tanácsadók" is azért voltak vannak, hogy a fentről kapott közölni valókat, parancsokat kiszépítsék, színezgessék, nyálazgassák ha kell, a számukra csak a "birkák" (számomra hipnotizált elaltatott  magyarok) felé. Azért kell ámító szavakba önteni a közölni valókat, hogy úgy adassák elő a kiszabott kötelezettségiket ahogy a "nyáj" hallani kívánja.Itt bukkan bukkant elő mondanivalójukban cselekedeteikben a vészhelyzetet. Ez van ezzel a minden alapokat nélkülöző világjárvánnyá kiáltott járvánnyal is. Nem tagadom én sem, hogy létezik, de nem úgy ahogy elébünk tárták és erre hoztak minden szabadságunktól megfosztó diktatórikus rendeleteket is. Nem engedik meg, hogy szakemberek tárgyaljanak erről mindenkit elfojtanak, ellehetetlenítenek aki tudományos tényekkel szeretné megsegíteni a magyar embereket akiket ez a jelenlegi kormány is egyszerűen csak birkának néz. Pedig ez nem így van. Egyre többen ébredünk, nem menetelünk szótlanul a a levesbe.

Nem éppen mellékesen; Tudsz-e a "nem vagyok birka" mozgalomról? Csatlakozzál te is! Ha nem emeled fel hangod vagy az öklöd akkor azt tesznek velünk ezek amit akarnak. Emlékszel, hogy tudtod nélkül egváltoztatták az ország nevét és azt az országunkat el is adták, a "birkákkal töltött karámot" a hozzátartozó területtel, legelővel és juhászokkal együtt. Teljesem mindegy hogy hívják a bábút aki ezt megtette. Hiszen ezek mindég és mindenkor  megvannak véve =  Zsarolva/ azoknak kiosztott parancsokat meg kell kell tenniük, vagy mehetnek a levesbe.

Azután itt van ez az oltasd magad hisztéria! Ha nem oltatod majd kikötésekkel megzsarolunk és nem lesz választásod stb. Ezt is az ál nemzeti kormány aki diktatórikusan adja parancsba. Na és mi van az oltásokban? Miért titok? Miért akarják kezdetben a bolygó lakosságának legalább 73% beoltatni? Na ezt meg az ausztráliai szakember is megmondja. Az oltásban a többi szennyek közül benne van a HIV "szekvencia" amire minden beoltott HIV pozitív lett. Ez egy időzített bomba mert 2 vagy 5 öt éven belül kifejlődik az AIDS (Acquired Immune Deficiency Syndrome) Ez pedig egyenesen a halához vezet mivel teljesen leépíti testünk ellenálló képességét. Akkor már késő a vitaminokban való fürdésre is. Semmi nem segít már. Ekkor már hiába vonatkoztatnánk az oltások okaira senkit sem érdekelné senki nem hallgatna ránk csak a koporsós és a temetőcsősz. Ebben dolgozik a magyarságot (is) eláruló mostani kormány is. Nem tudom lehetséges-e, hogy irányítani is tudnák faji szinten is a tömeges vírus-általi gyilkosságokat? Nem gondolnak arra, hogy ők is a sárga földbe kerülnek? Hisz ha nem is oltás által de a HIV az ragályos és ilyen szájerjóskák tovább adhatják, még ha nem is akarnak fejjel menni a falnak...

Azután; - Kérdem én az állítólagos nemzeti kormányt; Mire vannak az üresen tátongó  stadionok? Mire lett a Gyurcsány idejében Magyarországon a "fema-tábor ⇒ " építve? (megsemmisítő táborok) Miért van meg még mindég (ha nem egy-tőből fakadt a jelenlegi banda?) ez az embereket megsemmisítő hely még most is épségben és titokban tartva az Orbán időkben is? Ez mind mind egy helyről jön! Mindegy hogy hívják a Bábút, ha nem lesz magyar összefogás és ellenállás akkor ez a vesztünket hozza. Ha nem Fema tábor a megsemmisítő tábor, akkor miért nem beszélnek róla? Miért nem lehet meglátogatni azt a helyet? Mi a feladata egy ekkor szöges dróttal is védett épültnek? Az ország lakosságának főleg a magyar embereknek joguk van tudni róla! Bizonyítsák be nekünk, hogy mellébeszélünk. Mutassák be nekünk úgy az alaprajzát mint az épületet ahogy mi akarjuk. Nyugtassák meg a még maradék magyarságot, hogy semmi nem ellenük készül. De akkor kiknek és miért áldozták fel az adópénzeket ilyesmire? Követeljük a magyarázatot. Ehhez jogunk van.

Vázlatosan visszaolvasva a mondanivalómat tényleg az tükröződik belőle mintha én csak az orbánféle kétharmadot támadnám nemzetellenes hibái végett a nagyobb veszély baloldali gyurcsányos hitvány bandák helyett. Ha te is így látod akkor már elértem azt, hogy megtudjad te is, hogy narancsosoknak pont ez kell! Orbánéknak a gyurcsányokra akkora szükségük van, mint az éhes koldusnak a falat kenyérre. Sikerült nekik azt a látszatot keltetni, hogy csak két választás van a magyar emberek számára. Vagy Orbán vagy Gyurcsány. két ürülék helyett a kevésbé büdöset választják az elvakított emberek .. Ettől a két nagyon erős ütköztetéstől, a magyarság már nem látja, (ezt is akarják) hogy lenne más megoldás is a jobblétre és a szabadságra. Pedig van.

Vissza kell nyúlnunk az ősi alkotmányunkhoz a Szent Korona Értékrendjéhez ami legalább 6000 éves ami mindég is sikeresen működött, ahol mindörökké a közszabadság érvényesült. A vérszerződési eskünk volt az első magyar történelmi alkotmányának alapja. Ide kell visszatekinteni. Az ősi magyar szittya szokásjogon kell elindulnunk a mai helyzethez viszonyítva. Ahhoz a szokásjoghoz ami joggá is formálódott és már évezredek óta jól is működött akkor azt kell folytatni. Megmaradhatnak a pártok de azoknak semmi döntési joguk nem lehet, csak javaslataik a felsőháznak ahol nem is politikusoknak nevezném őket akik ott ülnek, inkább, hogy azok a döntő SZAKEMBEREK vannak akiket mi küldünk oda (KÉPVISELŐINK) Alulról kell felépíteni társadalmunkat és csakis "bármikor visszahívható" képviselőket  küldhetünk oda, de magunk közül, a saját környezetünkből olyan magyar embert aki már letett valamit értünk és jól ismerjük. Hogy még nincsen királyunk a Szent koronához? Az nem baj. Ha Szent Koronánk van akkor amíg nem jelenik meg királyunk akit előbb vagy utóbb Magyarok Istene el is küld nekünk, de addig is fel kell állítanunk egy koronatanácsot az úgynevezett a 24 VÉNEK TANÁCSÁT. Hogy pontosan hogy működött és hogyan működne a napjainkban is erre talán Dr. Horkovics- Kovács János adhatna egy érhető magyarázatot a "Nesze neked Demokrácia" című előadásában, vagy is "a Szent Korona napjainkban". Nézzétek végig ezt a figyelemre méltó előadást.

Nagyon sokat hallgattam dr.Halász József írásait, előadásait is és belátom, hogy egyáltalán nem lenne nehéz visszatérni őseink több ezer éven keresztül jó bevált társadalmi felosztásához és az Országházunk működésé is olyan tökéletes lenne mint csodás külseje. Hiszen már a felépítésekor úgy lett tervezve, hogy méltóan kiszolgálhassa a Szentkorona méltóságát. Megvan benn az alsó ház és a kellő felső ház is, csak fel kell tölteni magyar emberekkel és már működne is.

Adja Isten, hogy ez megvalósuljon!