Print this page
2021 november 16, kedd

Az 5G és a Chemtrails veszélyeinek megértése

Szerző: Luc Vervliet fordította: Kincsesné Salca Mária

Ízelítőnek - kedvcsinálónak szerkesztek nektek egy kis tárhelyfélét, ahonnan linkeléssel könnyen elérhetővé tudom tenni számotokra is ezt a figyelemre méltó írásokat pontosabban azt a három nagyon fontos képekkel ellátott tanulmányi magyarázatokat, ami az 5G és a Chemtrails veszélyeinek megértéséhez kell amit Luc Vervliet, mérnök és molekuláris biológus készített számunkra is, valamint egy szorgalmas tolmács Kincsesné Salca Mária által érthetővé vált, az angolul nemtudó magyarság számára is. A tárgyaló részbe beszerkesztem a dolgozat "Előszó" részét az első képig és azután már linkeléssel teszem elérhetővé a dolgozatok első, második és harmadik részét. Jó tanulást! :/Zoli

Előszó

A történelem és a tapasztalataink minden nap azt mondják nekünk, hogy döntéseink fontos hatással vannak környezetünkre. Ugyanez igaz a technológia fejlődésével kapcsolatos döntéseinkre is.

Az első ipari forradalom óta, valamivel több, mint 200 évvel ezelőtt szembesültünk a kapitalizmus által vezérelt ipari fejlődéssel: először nyerjünk profitot, aztán meglátjuk, hogy mit próbálnak elhitetni velünk.

Az általunk ismert evolúcióért nem a feltalálók vagy a technológiák felfedezői a felelősek, hanem azok, akik ezeket a technológiákat a maguk javára akarják hasznosítani, és akik lobbizással és a közvélemény manipulálásával, megtévesztésével mindenáron megpróbálják bevezetni a számukra hasznot hajtó technológiákat, amelyeknek szükségszerűnek és elkerülhetetlennek kell lenniük a gazdasági fejlődés szempontjából, és állítólag nyereségesnek kell lenniük mindenki számára.

Mindannyian felelősek vagyunk az általunk ismert evolúcióért, de egyesek sokkal inkább, mint mások. Nagyobb felelősséggel tartoznak azok a politikusok, akiket e terület szakértői és hatóságai tájékoztatnak. Tudnunk kell azonban, hogy a nagyvállalatok és a multinacionális vállalatok elsősorban a nyereségükre összpontosítanak, és nem haboznak adatokkal zsonglőrködni a javukat szolgáló törvények bevezetéséért.

Mérnökként és molekuláris biológusként igyekszem tájékoztatni Önt a veszélyekről és azok következményeiről. Tisztában vagyok a gazdasági tétekkel, ez tíz, sőt több száz milliárd euró gazdasági haszonról szól, de ez nem mérhető össze az emberek és a természet egészének jólétével és egészségével.

Nem akarok senkire mutogatni vagy bárkit elítélni. Másrészt riasztani akarok, mielőtt a helyzet katasztrófába torkollna. Hibázhatunk, de azonnal javítanunk kell, hogy elkerüljük a drámát. Sokan már szenvednek, és előre is köszönöm, hogy figyelembe veszik azokat az információkat, amelyeket átadok Önöknek.

A test működésének megértése

Először is szeretném közérthetően bemutatni a test működését, hogy érthebb legyen a hullámok testre gyakorolt hatása. A rendelkezésemre álló információkra támaszkodom.

Az univerzum plazma mágneses mezők halmazából áll. Ezek a mezők hatással vannak egymásra. Gyengülésükkel a mágneses mezők bizonyos körülmények között anyaggá válhatnak, az uralkodó gravitációs és mágneses mezők szerint. Ezek a mezők vonzzák vagy taszítják egymást, és állandó „mozgásban” vannak. Az azonos nagyságú dinamikus mágneses mezők úgy hajlanak, hogy körkörös erőteret alkotnak. Ezek a kör alakú mezők felismerhetők mágnesek, a Föld, a Nap, a bolygók, csillagok, galaxisok és atomok megfigyelésekor.

A dinamikus mágneses mezők más létezési formákká változhatnak: antianyag, sötét anyag és anyag. Ez végül megmagyarázza, hogy a kémiában miért beszélünk az atomok (protonok és elektronok halmaza) közötti vonzásról vagy taszításról: anionokról és kationokról.

vegyicsikok 1

Ezekből a mágneses terekből sokféle anyag jöhet létre, például: hidrogén, nitrogén, oxigén, szén. Ez a négy említett elem képezi az aminosavak alapját, az életet, amelyet a Földön ismerünk. E négy elem közül a szén az egyetlen elem, amely itt a Földön szilárd formában jön létre. A másik három elem: gáz. Mindez a földi mágneses helyzethez és a légkörben uralkodó körülményekhez kapcsolódik. De semmi sem akadályozza meg, hogy az univerzumban hasonló feltételek jöjjenek létre.

Az intelligencia az információ tárolásában rejlik. A szén, mint olyan, nagyon  vezető (grafit). Ha a szenet létrehozó mágneses dinamikus mezők eltérő konfigurációba kerülnek, akkor lehetséges, hogy más fizikai jellemzőkkel bíró szén keletkezikpéldául a szén nagyon jó szigetelővé válhat (a gyémánt). Egyesek azt mondják, hogy gyémánt nagy nyomás alatt jön létre. De minek köszönhető a nyomás? A gravitáció és a mágneses mezők mindenütt jelen vannak. Agyunk elsősorban szénből áll. Érdekes megjegyezni, hogy a szén ezután vezetőként vagy szigetelőként működik a rá ható mágneses mezők hatásától függően. A számítógépes szakemberek azonnal megértik a bitrendszer elvét: szigetelő vezető, vagy 0 1, "ki" "be".

 

⇓ A további részletes tanulmányokat a lenti elérhetőségekben (Linkek) találhatod.⇓

Az 5G és a vegyi csíkok Chemtrails veszélyeinek megértése 1. rész ⇒

Az 5G és a vegyi csíkok Chemtrails veszélyeinek megértése 2. rész ⇒

Az 5G és a vegyi csíkok Chemtrails veszélyeinek megértése 3. rész ⇒

Beküldte: Antal Miklós