Print this page
2022 április 03, vasárnap

Bucsánál, de máshol is elkövetett vérengzések mítoszai

Szerző:

Már nem bírja józan eszem bevenni ezt a sok-sok marhaságokat amiket összehordanak ezek a megvezetett és hazugságokkal telített nyugati hírközlők és riporterek, de magamban sem bírom tartani már. Azt mondják "bizonyítékokkal" támasztják alá mindazt amit általinak bemutatnak és leírnak. Nézzünk néhány példát csak azokból amiről most legutoljára állítottak össze. pl. Így írnak több helyen is:

"Más nyugati vezető politikusok mellett az Európai Tanács elnöke és a NATO főtitkára is elítélte vasárnap az Ukrajna elleni orosz háború során a Kijev mellett Bucsánál elkövetett vérengzést és ezért a történtek kivizsgálását és a felelősök megbüntetését követelve."

Ez rendben is lenne! Ki kell vizsgálni a dolgot de nem ennyire egyoldalúan, mert amikor az oroszok is követelik, hogy az ENSZ is kapcsolódjon ebbe be, akkor azt az ENSZ és az USA is megtagadja. Ez a norvég Jens Stoltenberg NATO-főtitkár is egy interjúban borzalmasnak nevezte a településen elkövetett - szavai szerint - "példátlan brutalitásról" érkezett beszámolókat, és elfogadhatatlannak mondta, hogy civileket vettek célba és gyilkoltak meg. Ennek okán  mindezek mellett kiemeli annak fontosságát, hogy véget vessenek a háborúnak - szögezte le. 

Ebben csak az a bosszantó, hogy egyöntetűen mindenki az oroszokat teszi felelősé anélkül, hogy azt bizonyítani tudnák, vagyis mindenhol úgy néz ki, hogy nem is akarják mert azt gondolom valahol tudják is, hogy az igazság fájdalmas lenne nekik.

Oroszország viszont vasárnap azt hangoztatta, hogy a bucsai kegyetlenkedésekről szóló beszámolók Ukrajna koholmányai. Az orosz védelmi minisztérium szerint csapataik nem lőttek civilekre a településen, és halálos áldozatai elsősorban a térséget hetekig ellenőrzésük alatt tartó orosz erők elleni támadásoknak voltak.

"Amíg ez a település az orosz fegyveres erők ellenőrzése alatt állt, egyetlen helyi lakos sem szenvedett erőszakos cselekményeket” 

Az ukrán hatóságok előző napi közléseiben jelentek meg részletesebb információk a bucsai súlyos atrocitásokról, miután a körzetet elhagyták az orosz erők. A közlések szerint a településen tömegsírra is bukkantak, amelyben 280 férfi holttestét találták meg. 

A védelmi minisztérium szerint Buchában a helyi lakosok szabadon mozogtak a városban, és mobilkommunikációt használtak, szabadon elhagyhatták a várost. Az ukrán fegyveres erők ugyanakkor éjjel-nappal ágyúzták a város déli peremét nagy kaliberű tüzérségből, harckocsikból és többszörös kilövő rakétarendszerekből – mutatott rá a Honvédelmi Minisztérium. Hangsúlyozzák, hogy az összes orosz egység március 30-án, Oroszország és Ukrajna isztambuli megbeszéléseit követő napon hagyta el Buchát. Március 31-én a város polgármestere, Anatolij Fedoruk megerősítette, hogy Buchában nincsenek orosz csapatok.

„Ezért nem meglepő, hogy a bucsai „bűncselekményekről szóló bizonyítékok” csak a negyedik napon jelentek meg, amikor az SBU tisztjei és az ukrán televízió képviselői megérkeztek a városba” – szögezte le a Honvédelmi Minisztérium. Emellett az orosz katonák 452 tonna humanitárius segélyt szállítottak és osztottak szét a kijevi régió településein, illetve osztottak szét civileknek.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök egy vasárnapi amerikai tévényilatkozatban népirtásnak minősítette az orosz erők cselekményeit. Mire alapoz ez a világ bohóca ilyen vádakat? Egy ilyen erkölcstelen szemét aki akár naponta változtatja kijelentéseit és hazudozik. Hol azt mondja, hogy nem akarja már a NATO tagságot beleegyezne a semlegességbe, aztán délután vagy másnap amikor már jó bevodkázott akkor már NATO is kell, semmit nem engednek a hatalomból Krimet is visszaveszik semmit nem ad fel Ukrajnából, harcolnak a "végső győzelemig" mindenkitől a fegyvereket katonákat követeli és leszólja azokat akik ezt nem adják. Tényleg az utolsó ukránig akar harcoltatni... Ilyen meggondolatlan felelőtlen pojácát raktak az amicsik egy ekkora ország népének kiirtására.

Arról, hogy hogyan nyilatkozhatnak az orosz beszámolók? Azokat nem szabad a nyugati embereknek megtudni? Miért nem lehetne beszámolni arról, hogy az ukránok által elkészített (a számunkra naivoknak) videók négy nap után az orosz hadsereg kivonulása után készültek. Erről az orosz Pravda újságban lehet hozzájutni, ahol egy orosz védelmi miniszter közli, hogy a bemutatott jelentések már mint hogy azok az ott bemutatott atrocitások az ukránok újabb provokációja ellenük. Így azt is hozzátette, hogy a bucsai "bizonyítékok" miért, csak a negyedik nap után jelentek meg amikor SBU tisztjei és az ukrán televízió képviselői megérkeztek a városba.

DE!!

Emlékezzünk csak vissza, hogy a kijevi régióbeli Bucha városában az orosz hadsereg távozása után készült videón számos halott civil látható az úton. A figyelmes felhasználók azonban észrevették, hogy a "halottak" testei mozogtak... Miért nem ellenőrzik ezeket a filmeket mielőtt kirakják az emberek elé? Ha egy laikus néző is észreveszi a hamis felvételeket akkor hogy engedhetik meg, hogy hivatalos tv-videó szakik ilyeneket továbbítsanak, vagy éppen maguk gyártsanak le ilyeneket? Vagy miért nem jut el hozzánk ugyanilyen "egyenes úton" az amikor az amerikai Fox News csatorna Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel készült interjúból eltávolította a műsorvezető által "nácinak" nevezett Azov zászlóalj atrocitásaira vonatkozó kérdésre adott válaszát. Arról a hírről volna szó akikről mészárlásokat (atrocitásokat) jelentettek meg.. Megkérdezte a riporter, mégis mit kellene tudni mindebbőa vérengző zászlóaljról az amerikaiaknak ?

Zelenszkij azt válaszolta, hogy „olyanok, amilyenek”. Ugyanakkor a Fox News ezt az epizódot nem tette közzé forrásain, de a teljes verzió felkerült az internetre – írja a REN TV. (sajnos nemtaláltam a videót / Zoli) 

Arra is felhívnám olvasóink figyelmét, hogy ne csak a nyugati médiából tájékozódj! Olvastátok azt a hivatalos hazug tájékoztatókban, hogy Ukrán gyermekekre lőnek az Azov katonái??? Csak egy kis kóstoló ebből a sajtóból. ITT ⇒

Meg tudja nekem valaki mondani miért a fegyverek tömegét bocsájtják az ukránok kezére amikor úgy is tudják, hogy Ukrajna ereje megdőlt már csak idő kérdése (talán csak egy-két hónap) mikor kapitulál. Miért nem pénzbeli anyagi élelmi segítséget adnak azoknak a részeknek akik befogadták a menekülteket? A fegyverekkel csak meghosszabbodik a szenvedés és az öldöklést ami most már elkerülhetetlen ha még több a fegyver az eredmény ugyan az lesz. Több tragédia.

Ez a sátáni háttérhatalom (USA) elérte, hogy összeugrassa az európai országokat szervezeteket, belé kényszerítve a  "harakiri" "szankcióba" miközben ők maguk nemcsak folytatják az olajimportot Oroszországból, hanem az elmúlt héten 43%-kal, napi 100 000 hordóra növelték a „fekete arany” kínálatát! Ezenkívül Washington engedélyezte cégeinek, hogy ásványi műtrágyákat exportáljanak Oroszországból, alapvető áruként ismerve el azokat” Ilyen vezetői vannak Európának! Nekünk magyaroknak semmi keresnivalónk nincs ebben!

Aztán mi az hogy győzelmet aratnak az ukránok Kijev környékén?  Visszafoglalják az oroszok által elhagyott területeket, meg kitűzik a győzedelmi az ukrán zászlót Csernobil-ra? Az orosz hadsereg kivonult onnan nekik csak be kellett vonulni. Én ezt így látom.

Nem tudom hol találnák még több orosz forrásokat, mert nem elégszem meg az ilyen európai egyoldalú tudósításokkal amit inkább befolyásoló agymosásnak neveznék. Sajnos mind ezt nekünk kell valahogy felkeresni, vagy hogyan tudnánk hozzájutni másik a alternatív írásokról és még sok-sok igazabb videókhoz is. 

Emlékezzünk arra is vissza, hogy az ENSZ még az ukrajnai orosz hadművelet megkezdése előtt rögzítette az "Azov" bűncselekményeit a Donbászban. A szenzációs videó után ismertté vált orosz hadsereg kínzásában az Azov tagjai is részt vettek.

Ez a háború nem Ukrajna és Oroszország háborúja, hanem Amerika és csatlósainak segítségével oroszellenes hadjárata az Oroszország ellen és teszik ezt a becsapott ukrán népeken keresztül. Most már mindjobban kiderül kik vannak az ukráni népirtásos vegyi-mérgeket előállító laboratóriumok működtetései mögött!!! Az amcsik és most már kiderült, hogy a németek is. Ezért serkenti Európa  köztük a németek is USA-val karöltve az orosz-fóbiát, mert kéz kezet mos...

Szerencsére mind több bizonyíték már az oroszok kezébe került. Bízom a felelősök hamarosan megfognak ezért lakolni. Úgy legyen!