20211207
Last updateK, 23 nov. 2021 5pm

rovas logo

2009 december 25, péntek

2012-ben nem a világnak lesz vége, hanem a zsidó világuralomnak

Szerző: Ismeretlen

Ezért szűkölnek egyre hangosabban ! Paradigmaváltás küszöbén vagyunk. Az ő materialista, profitközpontú, kizsákmányoló világuk, az emberiségre rákényszerített pénzuralmi vad-kapitalizmus, és ikertestvére a kommunizmus, mint társadalmi rendszerek meg fognak szűnni.

Azonban addig minden létező eszközűket be fogják vetni az emberiség feletti teljes uralom eléréséért. Háborúkat, (sorszámozott!) járványokat, víz- élelem- energia- gazdasági válságokat, beültetett chip-et, biológiai fegyvereket, tudatmódosító eszközöket, elektromágneses fegyvereket, mesterségesen előidézett természeti katasztrófákat.

2012: az utolsó prófécia a maják szerint

Mi történik, ha igaza van az emberiség pusztulását 2012. végére megjövendölő maja naptárnak? Valóban tűz hullik majd az égből és összerogynak az épületek? Előfordulhat, hogy áradás törli el Washingtont a Föld színéről, Los Angeles pedig belecsúszik a Csendes-óceánba? Egyszóval: Valósággá válhat mindaz a rémálom, amit Hollywood a '2012' című, John Cusack által fémjelzett filmben elénk vetít?

A maják úgy gondolták, hogy a világon minden folyamat - a keletkezést és a pusztulást is beelértve - ciklusokban történik. Naptárukat ennek megfelelően öt nagy, egyenként mintegy 5200 évet felölő időszakra osztották, melyek fordulóján - hitük szerint - az addigi világ minden esetben elpusztul, s helyette egy teljesen új keletkezik. A jelenlegi ciklus 2012. december 21-én ér véget, ezért erre a napra sokan apokaliptikus eseményeket jövendölnek.

De vajon van-e más jele is a közeledő világvégének az egyébként megdöbbentően pontos és precíz maja naptáron kívül? Valóban igaz a hír, mely szerint a kutatók 2003-ban rábukkantak valamire, ami megerősíti az összeomláselmélet híveinek rettegését?

1983-ban a NASA infravörös távcsővel felszerelt műholdja igazolta egy Plútón túli tizedik bolygó létezését a Naprendszerben. A sumerek már hatezer évvel ezelőtt ismerték ezt a Jupiter nagyságú égitestet, a NIBIRÚT. Innen származtatták Istenüket. Feljegyzéseik szerint a bolygó keringési ciklusa 3 600 év, visszatérése a Föld közelségébe minden esetben pusztító kataklizmákkal jár.

E megállapítások forrásait 1851-ben, a mai Irak területén régészek fedezték fel. A mintegy 22 000 táblát tartalmazó könyvtár jelenleg az emberiség legrégebbi írott emlékének számít. (ezt pusztították el az usa zsidók, amikor Irak ellen egy hülye kifogással támadást indítottak !) Feldolgozásuk során számos olyan történetre bukkantak, amelyek a világ más népeinek teremtéstörténetében és hiedelemvilágában is megtalálhatók. Néhány elmélet szerint a naprendszeri pályákat keresztező tizedik bolygó 2012-ben megközelíti Földünket, hatalmas, vörös napként ragyogva az égen. Hamarosan soha nem látott viharok és természeti csapások fogják jelezni visszatérését, egyesek a Föld pólusainak felcserélődését, forgástengelyének 90°-os elfordulását és egyéb szélsőséges eseményeket vetítenek előre." Idézet Lőrincz Zsolt: Paradogma című könyvéből.

A Szentírás szerint a véreskezű sátánfattyak terrorja (zsidó hatalom) - amit a Fenevad irányít - nagyon rövid életű, mely Jézus második eljövetelével fog véget érni. Ez bizonyára összefügg a galaktikus együttállásokkal, egy új világév kezdetével, az emberiség tudatos életformára való áttérésével.

Forrás: http://bedefy.multiply.com/journal/item/475/475

Hozzászólások az előző oldalról itt olvashatók

Megnyitva 9818 alkalommal

Hozzászólás   

#3 2012?úgyistudodki 2018-08-27 21:06
Mínusz 294 év ,mint ahol most tartunk.mert ennyit tettek hozzá anno 706-ban, hogy másnaptól 1000 től számolták a napokat. Itt semmi sem az aminek látszik! Mindenhol,mindenben, be van csapva az ember! Nem véletlenül hívják ezt a világot "majának".
#2 Gyulabácsi 2012-03-28 19:00
A Jövendölések Könyvében az van írva, hogy: árkot berket fölkerestek mégsem élhettek; sok lesz a természeti katasztrófa; nem születnek gyerekek; az antikrisztus az égbe akar menni, de megbukik; a világ egyik sarkából el lehet látni a másikba; Jeruzsálem földjét az idők végezetéig idegen népek tapossák; stb.
#1 gyulabácsi 2012-01-30 13:28
A maják egy korszak végét jósolták és nem a világ végét.

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások