Print this page
2009 november 24, kedd

Mese-mese-mátka 2012-ről és a fenntartható fejlődésről

Szerző: Szufi

Mindössze azért érdekel ez a téma, mert épp tegnap láttam a 2012 című filmet! NEM CSAK asztrológia korszakvég, hanem akár a végítélet is lehet, lásd: Jelenések könyve stb. James Redfield a ,,perui felismerések" kapcsán írt arról, hogyan is kell energiaszintünket emelni, hogy a negatív élethatásokat kivédjük.

Sok ,,ezo" ember szerint minden ettől függ, és bárkit bármikor láthatunk a ,,másik oldalon" is, ha megfelelő szintre tudjuk tornászni energiaszintünket. De bármennyire ,,révülök" is, nekem még annyit se sikerült elérni, hogy az engem ért sok igazságtalanságot kivédjem. Egy dologgal tudtam elviselni eddig életemet: a vidámsággal! Redfield ír arról is teljesen közérthetően, sőt, kimondottan vonzón, hogy a magasabb energiaszint hatására nemhogy mélyebb/rosszabb erkölcsiségbe süllyed az emberiség, ha megmarad, hanem egyre ,,ezóbb" lesz, ami a szeretet, a megértés, a béke stb. formájában lesz megnyilvánult!

De ott van a Grandpierre Attila-féle valós csillagászat, amit, ha Baktay Ervinnél is utánanézünk, csakis a teljes pokol fog jellemezni, mert a Vízöntő Időszak jellegénél fogva is LENT van, tehát szemben az Oroszlánnal, ami az Ekliptika felső (fehérrel ábrázolt) részének a közepe!! (A Vízöntő pedig az alsó rész (feketével ábrázolt (tehát pl. ezért juthatott tudomásunkra az egyre nyilvánvalóbban létező FEKETE ANYAG is!) közepe!!) És hiába minden hermeneutika, az ,,Ami lent, az fent", mi és az utánunk következők éljük majd meg a legsötétebb időszak (még véletlenül sem New Age!!) borzalmait!!

Én szívesebben hinnék James Redfieldnek, de az oly szép meseszerűség, annyira megkapott engem, hogy amikor elolvastam A mennyei próféciát, azt írtam barátaimnak, hogy ,,úgy élek, ahogy abban a könyvben le van írva"! Hiszen ott is a derű által lehet csak magasabb energiaszintre jutni! De R. is arról ír, hogy az inkák nem kiirtattak, nem eltűntek, hanem ,,magasabb dimenzióba" emelkedtek, mert a Mindenható így akarta szent és archaikus létmódjuk okán!

R. azt ,,prognosztizálja", hogy a most csakis önnön korrupt és önző mocskában (pénzéhség, látens sorozatgyilkosságok, az emberiség 2/3-a milliárdosok és milliomosok spekulációs pénzelvonása miatt éhezik!!) STB.!) fetrengő ember a pólusváltás hatására megváltozik, és emelkedett, intelligens, szeretetre képes, befogadó és önfeláldozó lény leszen! KÍVÁNCSI VAGYOK!

Már régebben elolvastam egy elég hosszadalmas, de boldogító könyvet a maja (maya) kultúráról és a próféciákról, de azóta is úton-útfélen (vagyis az internet csábos oldalain) a ,,megnyugtató" pólusváltásról írtak inkább. És tegnap jöttem rá, hogy nem FELÜLRŐL/KÍVÜLRŐL érkezik a Nap végzetes sugara, hanem - és ez a film valós geológiai alapja! - közvetve, de a Föld legbenső mágneses magját/magmáját hevítik túl a Nap-kitörések valamilyen módon (tényleges és veszélyes sugárzás és mágnesesség miatt), tehát BELÜLRŐL önmagát szétvető tűzgolyóvá leszen a Föld, ha így folytatjuk!! (Ezért kérdés sok fizikusnak is, hogy valóban ,,mi" (emberek) globalizáltuk a melegedést, vagy az egyébként is minden bolygóját bekebelezni ,,rendelt" Nap okozza az egész eltérést ,,szelíden" és ,,fokozatosan". Ha viszont eképp fordul át a pólus, akkor naívitás azt remélhetni, hogy bárki is túléli (rossz sugárzásról, mint pl. az atombombánál (!), nem is volt szó!!), mert vagy a Föld-felszín gyűrődik át elképesztő módon, vagy az akár 15000 méteres cunamik okoznak mindent elborító ,,víztöbbletet", amiből ,,kiúszni" képtelenség.

Márpedig ilyen történet már volt egy párszor e Nap-rendszerben és ezen a csodás (általam a ,,Legnagyobb véletlennek" hívott) bolygón. Párhuzam: a hatalmas dínókat a 400-800 méteres felhőkarcolókkal érdemes összevetni, és mint a könnyed kártyavár, úgy omlottak össze!!! (Az igazi EZOTERIA az, amikor J. A. Christian, a magát Jézusnak mondó, igen különös embör azt mondja: mindegy, hogy mi történik, csak más dimenzióba kerülünk, és így jártak a dínók is, tehát ha kellő mértékű az energiaszintünk, akkor ezt bármikor láthatjuk is, hiszen a James Redfield-i értelemben vett, tényleg hatalmas energia dimenzió-bóklászásra tesz képessé! Igen ám, de amint a Föld-i ,,paradicsomba"/pokolba (?) visszatérünk, szerintem azonnal meg is őrülünk!! Főleg, ha a Föld ,,átváltozását" sohe tudnánk megszokni!!)

A film azt sugallta, hogy ,,visszatérünk" a jó öreg Afrikába, azaz, kb. a Jóreménység-fok tájékára, ami legföljebb jobban kiemelkedik az óceánból! Vagyis újra ama Gondvánán kezdődik az új emberiség?? (Ezt már én kérdem!)

Szerintem már rég határhelyzet a ,,való világ", mert minden vízió, ha úgy tetszik, HIEDELEM - ami már valahol és valahogy megtörtént!! De az Ekliptika ,,fehér mezőjébe" érni mégiscsak 4 nagy korszak kell, azaz kb. 8460 földi év! Ekkor, a Skorpió-időszak végén, ami ím jelképesen is jelzi az ÁTVÁLTOZÁST, jutunk túl a negatívumokon, ill. jutnánk, ha lesz még akkor ,,emberiség"!"

Hozzászólások az előző oldalról itt olvashatók

Megnyitva 9548 alkalommal