20231204
Last updateSze, 01 nov. 2023 2pm

rovas logo

2011 augusztus 26, péntek

1954. – Eisenhover titkos paktuma

Szerző: aranylaci.fw.hu

1954. február 20-ról 21-re virradó éjjelen, miközben Dwight Eisenhover elnök éppen szabadságát töltötte Palm Springsben, Kaliforniában, különös események történtek. Az Elnök ugyanis egyszerűen eltűnt! A dolgot többen azzal magyarázták, hogy a „hiányzó időben" az Edwards Légibázisra vitték egy megbeszélésre.

eisenhover1Amikor végül a másnap reggeli misén újra megjelent Los Angelesben, a riportereknek azt mondták, előző este folyamán sürgősségi fogászati beavatkozásra volt szüksége, emiatt el kellett mennie a helyi fogorvoshoz. A fogorvos este meg is jelent egy tájékoztatón és úgy mutatkozott be, mint az a bizonyos fogorvos, aki az Elnököt ellátta.

A hiányzó éjszakai és hajnali órák miatt különböző szóbeszédek keltek lábra, miszerint az Elnök az egész fogorvosos esetet csak mint fedőtörténetet tálalta a nyilvánosság felé, egy hihetetlen fontosságú eseményt leplezvén. Ez az esemény pedig sokkal jelentősebb volt, mint aminek amerikai elnök valaha is részese lehetett: állítólag ekkor került sor az „Első Találkozásra" földönkívüliekkel, mindennek pedig a Légierő Edwards támaszpontja adott helyet (korábban Muroc Légibázis néven volt ismert), majd az első találkozót újabb összejövetelek sorozata követte különböző földönkívüli fajokkal. Ezen megbeszélések eredményeképpen született meg az „egyezmény", amit aztán később alá is írtak. Erre az egészen fantasztikus Első Találkozásra bő fél évszázada került sor.

eisenhover2

Az Eseményekkel kapcsolatban Michael Salla írt részletes beszámolót.

Ebből idézünk részleteket:

A jelek és a bizonyítékok arra utalnak, ezen a bizonyos Első Találkozáson a földönkívüliek „északi típusú" (magas szőkék) faja vett részt. A megbeszélések folytatásaként, az idegenek részéről több faj is bekapcsolódott, a tárgyalások végül a „szürkéket" is magába foglaló egyezmény aláírásával végződött.

Felvetődik a kérdés, vajon miért tartják mindezt a legnagyobb titokban, s vajon további hivatalos találkozásokra is sor kerülhet-e a közeli jövőben?

Közvetlen és hivatalos bizonyítékok sora áll rendelkezésünkre arra vonatkozóan, hogy Eisenhover elnök földönkívüliekkel találkozott, e történelmi esemény pedig több idegen faj bevonásával aláírt egyezmény megkötéséhez vezetett.

Itt van mindjárt ez az állítólagos téli pihenés Palm Springsben, Kaliforniában 1954. február 17-24 között. Az „elnöki vakációzást" meglehetősen hirtelen jelentették be, alig egy héttel annak megkezdése előtt, mindössze egy héttel azután, hogy az Elnök visszatért „fürjvadászattal" töltött szabadságáról, Georgiából. William Moore ufókutató szerint mindez teljességgel szokatlan, és arra enged következtetni, sokkal többről volt szó, mint egyszerű „kikapcsolódásról" Palm Springsben.

Másodszor: azon a bizonyos február 20-i, szombati napon, az elnök valóban eltűnt, emiatt pedig különböző sajtótalálgatások keltek lábra súlyos megbetegedéséről, sőt, esetleges haláláról. A hirtelenjében összehívott sajtókonferencián az Elnök sajtótitkára bejelentette, Eisenhover egyik fogáról leesett a korona miközben sült csirkét evett, ezért kellett sürgősen elvinni a helyi fogorvoshoz. A helyi fogorvost aztán be is mutatták a február 21-én, vasárnap összehívott sajtótájékoztatón, mint „azt a fogorvost, aki ellátta az Elnököt". Moore az esettel kapcsolatos oknyomozása feltárta, a fogorvos meglátogatása szimpla fedőtörténet.

eizenhover4Következmény: Eisenhover Elnök egy teljes estén át hiányzott, ennyi idő pedig bőven elég lehetett ahhoz, hogy Palm Springsből a közeli Edwards Légitámaszpontra szállítsák. A nagyhirtelenséggel bejelentett elnöki extra-szabadság, a hiányzó Elnök és a fogorvosról szóló fedőtörténet közvetlen bizonyítékként szolgál arra, hogy a Palm Springs-i pihenésnek a nyilvánosság számára titkolt célja volt. A földönkívüliekkel elkezdett találkozó-sorozat megnyitása kellő indok minderre.

Az állítólagos találkozóra utaló első forrás:Gerald Border 1954. április 16-án kelt, Meade Layne, az akkori Borderland Tudományos Kutatóintézet (manapság alapítvány) igazgatójának írt, azóta nyilvánosságra jutott levelében azt állítja, résztvevője volt annak delegációnak, mint közösségi vezető, mely idegenekkel való találkozón vett részt.

Később újságcikkek is megjelentek, mindenekelőtt egy bizonyos Light nevű közösségi kommunikációs szakember tollából, ezekből már azt is tudni lehet, kik voltak az Elnök mellett a delegáció további tagjai.

Nézzük a sort

eizenhover5Dr. Edwin Nourse, az Eisenhover kormányzat gazdasági tanácsadója, az ő feladata volt az idegenekkel való kapcsolatfelvétel gazdasági következményeinek tisztázása.

James Francis MacIntyre kardinális, s Los Angeles-i katolikus egyház feje. Ő volt az első, XII. Pius Pápa által, a nyugati partra kinevezett bíboros, így kapcsolatai igen jónak voltak mondhatók a Vatikánnal, szerepe pedig az idegenekkel való találkozás vallási aspektusainak feltárása volt.

A sorban meg kell még említeni Franklin Withrop Allent, az egykori riportert, aki 80 éves volt az állítólagos találkozó idején. A delegáció tagjainak összeállítása egyfajta „bölcsek tanácsa" elképzelést tükröz, és talán azt is felvethetjük, mindez a történések későbbi nyilvánosságra hozatala érdekében történt így.

További források

William Cooper a Haditengerészeti Hírszerzésnél dolgozott parancsnoki beosztásban 1970 és 1973 között. Ezalatt az idő alatt számos titkos dokumentumhoz férhetett hozzá, hogy megalapozott döntéseket hozhasson. Emlékirataiban visszautal arra, hogy 1953-ban csillagászok tekintélyes méretű, a Föld felé tartó objektumokat fedeztek fel. Ezekről később kiderült, nem aszteroidák, hanem űrhajók, vagy valamiféle mesterséges "bolygók". A méretük hihetetlen volt. A Sigma Project keretében rádiójelzéseiket is sikerült elfogni, melyet a szakemberek meg is fejtettek. Amikor az objektumok elérték a Földet, az Egyenlítő felett húzódó igen magas körpályára álltak.

eizenhover6A Plato Project keretében felvették velük a kapcsolatot, ami oda vezetett, hogy szóba jöhetett egy személyes találkozás. Kidolgozták számukra a leszállási paramétereket.

E program emellett a kapcsolatfelvételre irányuló teljes körű és mindenre kiterjedő törekvéseket is tartalmazta. Az idegenek a nukleáris fegyverarzenál teljes megsemmisítését követelték, elsődleges tárgyalási feltételként. Megtagadták a technológia-cserét, mivel – szerintük – úgyis egymás elpusztítására használnánk.

Állításuk szerint az önmegsemmisítés felé haladunk, abba kellene hagynunk egymás legyilkolását, a Föld szennyezését és ásványkincsinek kifosztását, és meg kellene tanulnunk harmóniában élni, mivel viselkedésünk és tevékenységünk következményei kihatnak a minket körülvevő Univerzumban élő minden életformára! Inkább a spirituális, mint a technikai fejlődést erőltették volna.

A találkozó tehát valóban létrejött. Ezt állítja annak az egykori haditengerészeti parancsnoknak a fia is, aki szerint apja egyik résztvevője volt annak a bizonyos első találkozónak 1954. február 20-21-én.

Charles L. Suggs nyugalmazott Haditengerészeti tiszt apja, Charles L Suggs (1909-1987) Haditengerészeti parancsnok, megosztotta fiával élményét és leírást adott a találkozón részt vett idegen fajról. Eszerint: „Két igen magas, fehérhajú, északi típusú, azaz fehér bőrű, kék szemű és színtelen ajkú idegennel találkozott." Az idegenek elmondták, hogy az Orion csillagkép Betelgeuze csillaga körül keringő Eisa bolygó képviselői. Az Eisa-beliek a tárgyalás során egy alkut ajánlottak: ha az USA megsemmisíti az összes nukleáris fegyverét, akkor ők ÁTADNÁNAK A FÖLDI EMBERISÉGNEK EGY OLYAN TECHNOLÓGIÁKAT, MELY RÉVÉN AZONNAL MEGSZŰNNE AZ ÉHEZÉS ÉS A NYOMOR, ÉS FÖLD NÉHÁNY ÉV ALATT PARADICSOMMÁ VÁLTOZNA.

A jelenlegi problémák azonnal megoldódnának egy új fajta energiaátvitel segítségével, mely elektromágneses energián alapul, élettartama pedig végtelen. Eisenhover a fegyverkezés megszüntetését azonban megtagadta, így az alku nem jöhetett létre.

Egy 1991-es riport alkalmával a fiú részletesen elmesélte eme találkozó pontos menetét is. Elmondta, hogy az Eisenhover kormányzat más fajokkal is tárgyalt. Ebből kiderült, hogy a sikertelen tárgyalást követően az elnök felvette a kapcsolatot egy másik fajjal, az úgynevezett szürkékkel is, akik sokkal készségesebbeknek mutatkoztak, később azonban problémákat okoztak.

A Roswell incidens egyik „női" tagjának teteme, aki a kis szürkék közül való

eizenhover7Az eseményekre további igazolást ad a híres Lear Jet megalkotója, William Lear, egykori Lockheed L-1011 kapitány, aki több, mint 150 különböző kísérleti repülőgéppel repült és 18 sebességi rekordot állított fel 1960 és 1980 között. CIA gépeket is vezetett, így került közeli ismeretségbe a CIA akkori igazgatójával, William Colbyval.

Az ő állítása szerint: „1954-ben Eisenhover Elnök a Muroc – (ma Edwards) támaszponton találkozott a földönkívülieknek egy olyan fajával is, akik felajánlották, segítenek nekünk megszabadulni a szürkéktől, ám Eisenhover visszautasította ajánlatukat, mert cserébe ők sem kínáltak fel semmiféle technológiát sem neki."

Talán még egy hiteles forrást érdemes megemlíteni. Robert Dean, aki katonai pályája során a legkülönbözőbb területeken töltött be parancsnoki posztot, szintén hozzáféréssel rendelkezett szigorúan titkos dokumentumokhoz. Ő is különböző idegen fajokról ír, és beszámolójából kiderül, Eisenhover a szürkékkel paktált le, figyelmen kívül hagyva az „északi típusú" szőkék figyelmeztetését, mely szerint a szürke fajoknak nem tiszták a szándékaik, kitéve ezzel kétes kísérleteiknek az egész emberiséget, melyben szabad kezet kaptak. Cserébe idegen technológiát adtak, melyet elsősorban a fegyverkezésben használtak fel.

Sokkal később állítólag a szőkék még is kiűzték a Földről a szürke fajokat.

Az "északi típusú" idegenek magasak és szőkék, nagyon hasonlatosak az emberhez. Kék szeműek és előnyben részesítik a gondolat-átvitellel történő kommunikációt. A "magas fehérek" közül való halott pilóta egy 1990.-es években lezuhant UFO-ból, Mexicoból. Testalkatuk hasonlít a szürkékhez, ám magasak, és bőrük fehér.

eizenhover9

Támogatás: aranylaci.fw.hu/ Beküldte: anikogyorgyi

Kapcsolódó olvasmány: atjaro-penta.blog.hu/2011/03/20/val_thor_a_venusz_kuldotte

Hozzászólások az előző oldalról itt olvashatók


Kapcsolódó Videó:

Tények az UFO-król – Kalmár János előadása a 25. Jubileumi Kombucha napon
Link a videóhoz http://www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=a16f0606c
Műsor tartalma
Kik azok az UFO-k? Hogyan élnek, hogyan szaporodnak? Mit esznek/isznak mikor ideiglenesen a Földünkön tartózkodnak? Miért látogatnak minket, miért fontos nekik az emberiséggel való kapcsolat?

Megnyitva 14782 alkalommal

Hozzászólás   

#20 AZ OCEANOK TELE VANNAKÖREG HALASZ 2013-12-28 00:42
www.youtube.com/watch?v=WM1ojbwHccE
AZ OCEANOK TELE VANNAK A FÖLDÖKIVÜLIEK
HAJOIKKAL
DE OVATOSSAK HOGY NEM NAGYON
MUTATKOZNAK;
NEM MINT HA ZAVARNA ÖKET HA MEGLATJAK;
NEM FOGLALKOZNAK A FÖLDI EMBERREL
-1 #19 Igaz emberek lelkeNándori Ottó 2013-02-28 11:14
Határozottan merem állítani, hogy a cikk nagy része mese. Az emberi Tudat megosztása a cél, Az Igazi UFÓK azok a láthatatlan személyek, akik a Földet birtokba akarják venni.
#18 MELY TENGERI UFOKÖREG HALASZ 2013-02-24 12:52
Valojaban mit titkolnak el nem tudni,
de sokat,
de nem csak a felettünk levö fagyos eg van tele
repkedö szerkezetettel,
hanem minden viz feleseg miben meg tud bujni
egy harom meteres vagy nagyobb
földönkivüli szerkentyü,
bele ertve a folyokat kis tavakat oceanokat
tengereket,
de a föld mas felszine alatt föleg mokos talajban
is több millio letezik a föld körül mindenhol,,
nem kell meglepödni mikor
barhol barmikor elö jön egy ufo,
magyarul beszelö
mely tengeri ufok,
www.youtube.com/watch?v=s-bto1nxciE
#17 VALOSAG ITT LATHATOMARCSI 2013-01-06 16:37
Az almodozasoknak es a hazugsagnak vege,
a földönkivüliek egyre több helyen mutatkoznak, es nem foglalkoznak azzal hogy több ezren latjak, hogy mi lesz az emberekbe vetett nyomott predikilat hitetekkel, nem erdekli öket,
de ugy kellene elni viselkedni a földi embernek, mit kellen bizonyittani is hogy az emberisseggel jobban
kavezzanak vagy eppen szoba aljanak,
mit en igen csak elvetek,
több billiard eves technikai elönyt nem osztanak meg,
azok utan a bolygok között is meg szünne a beke,
nahat ezt meg nem akarjak,
mert a földni ember mit bizonyitott, az maga a
gyötrelem a gyilkossagok es a hazugsagok több ezer evre vissza menö sorozata,
mellyet itt szepen felettünk vegig neztek, bizonyara
videoztak is,
de itt egy ket videos mese mit nem art tudni,
hogy ki hazudik azt meg el kell maganak dönteni,
hol es mennyit akarnak kabbittani,
www.youtube.com/watch?v=N8nRwHGudFw&feature=em-subs_digest-vrecs
#16 ÖSSZESITTESJANOSKA 2012-12-30 15:32
MINDENKINEK AJANLOM EZT A VIDEOT
HOGY TISZTABB GONDOLATAI LEGYENEK;
www.youtube.com/.../
#15 AT ES MEG GONDOLANDOOTTO 2012-12-22 13:46
NEHEZ MEG ERTENI HOGY MERT NEM MONDJAK MEG AZ IGAZAT;

AZ IGAZSAG AZ HOGY TÖBB EZER BILLIARD EVET MEGELÖZÖ FEJLETTEBB CIVILIZACIO EL
MELLETTÜNK FELETTÜNK ALATTUNK;

UGY SZOVAL MINDENHOL;
/vagy kitudja milyen idö melysegben mehetünk vissza az idöben vagy eppen a multban,/

VEGIG NEZVE AZ EMBERISEGNEK AZT A TEVEKENYSEGET;
MI EGYENLO AZZAL HOGY ELÖBB UTOBB KI IRTJA MAGAT;
NEM CSAK AZOKAT KIKET KI AKAR A SATANI
ELME; HANEM MAGAT IS;

ELHALGATOTT JELENSEGEK ESETEK BIZONYITOTT TENYEK ELLENERE IGEN CSAK
MEG IGY IS IGYEKEZNEK HAMISITTANI A VALOSAGOT;

HOGY MICSODA FEJLETT CIVILIZACIO LETEZIK VALOJABAN;

EZT A CSODAS VIDEOT NEM VELETLEN CSINALHATTAK;
HOGY KI ES MILYEN SZANDEKKAL MEG ES AT IS LEHET GONDOLNI;

DE MIT ITT LATHATUNK ES HALHATUNK AZ
NEM VELETLEN;

FÖLEG A FÖNIXI UFO MELYET TÖBB EZEREN LATTAK ES BÖSEGES VIDEO KESZÜLT ROLA;
VALAMIT AZ AZ UFO MELYET A JAPAN PILOTA LATOTT ES RÖGZITETT; MI IGEN CSAK KOMOLY MERETEIVEL EMLEKEZETES MARAD A PILOTANAK DE UGY HISZEM A NEZÖKNEK IS;
MI VALOJABAN NAGYOBB LEHETETT MINT EGY KILOMETER ATMERÖBEN;

ES NEM RABOLTAK KI A REPÜLÖT ES NEM IGAZTAK VAGY EPPEN LOPJAK KI AZ EMBERISEG ARANYAT A BANKOKBOL;

BIZONYARA ILYEN TECHNIKAVAL A FÖLDI SATANI RETEGEK IGEN CSAK ATRENDEZNEK NEM CSAK A FÖLDI HANEM A VILAGÜRI ELETET IS;

EZ A VALSZ BIZONYARA MERT NEM KAVEZNAK ES SÜTEMENYEZNEK EGYÜTT A FÖLDÖNKIVÜLI CIVILIZACIOK AZ EMBERISEGGEL;; MIT MEG BIZONYGATNAK
AZ VELEMENYEM SZERINT HAMIS; IZGATO;
AGYMOSO; ALJAS SZANDEKRA VALO;

www.youtube.com/watch?v=xTPFF-qhqf8
-----------------------
MAYAK;

IGEN CSAK NEHEZEM MAGYARAZHATO A SOK
SZOBOR MI NEM VELETLEN MARADHATOTT
A JELEN KORRA;

HOGY MILYEN MERTEKBEN AVATKOZTAK A MAYAK ELETEBE; EZT NEHEZ MEG ATGONDOLNI NEM HOGY BIZONYGATNI;
DE MIT A MOSTANI EMBERISEGRE HAGYTAK;
MELLYEBEN IS ATGONDOLHATO;
www.youtube.com/watch?v=wCBC0D9gS7s&feature=endscreen&NR=1
------------
#14 MAKACSSAG !!??HOOFFI 2012-12-09 13:45
MELYSEGESEN SERTI A HAZUGSAG KÖRÖKET A
FÖLDÖNKIVÜLIEKKEL KAPCSOLATOS VALOS TENYEK
BIZONYGATASA;

EZEN ALAPUL MINDEN;

IGY AZ IGAZAT A VALOSAGOT MEGPROBALJAK
NEM TUDATNI; TITKOLNI; NEM HOGY MEG MAGYARAZNI
AZT HOGY MI IS LATUNK: VAGY HOGY HALOTTUNK;
A HAZUGSAG GYARAK ENNEK ELLENERE TÖBB
SOKASAGAT A HIBAKNAK KÖVETTEK EL;

A FÖLDÖN VALO ESZLELESEK MEG LATASOK
TÖBBSEGEBEN NEM NAGY; KISEBB MERETÜ
REPÜLÖ TARGYAKRA VONATKOZIK;;
TÖBB KILOMETERES FÖLDÖNKIVÜLI LETESITTMENYEK
CSILLAGOK KÖZÖTTI ANYA ÜRHAJOK MEGJELENESE
A FÖLDI KÖZELI TERÜLETEN VEGZETES LENNE A FÖLDI
ELET SZAMARA;

EZZEL MAGYARAZHATO HOGY RITKAN LATNI EGY
KILOMETERNEL NAGYOBB UFOKAT;

MEG MAGYARAZNI NEHEZ LEHETÖSEGGEL
TUDOMASUL ADNI MIT IS LATTUNK:
MI VALOJABAN A MAI FÖLDI EMBERISEG
TEHCNIKAJAT MINDEN TEREN FIZIKA ES FEJLETTSEG
TERÜLETEN MERÖBEN MEG HALADJA;

www.youtube.com/watch?NR=1&v=6OrphnTxtgw&feature=endscreen
EVES SZINTEN MIT ELISMERTEK 40000 ESET AZT TUDATJA
HOGY FELETTÜNK ELEGGE BÖSEGES ELET LETEZIK;
www.youtube.com/watch?v=ckBYhAmF264
www.youtube.com/watch?v=X7jBNkP8sM0
www.youtube.com/watch?v=VOeXWNW7OkE&feature=share&noredirect=1
www.youtube.com/watch?v=KC1zcixPaQA
ITT FELETTE ARROL SZOL;
NEHEZ LENNE ENNYI HAZUGSAGOT GYARTANI;
AZT MASHOL KREALJAK ES FORGALMAZZAK IS;
#13 FEJLETTSEGI ÖSSZEGEZESPASZTOR 2012-12-02 14:45
Itt nem bizonygatasrol van szo,
miben es kiben hypnotizalja vagy higgye magat az ember.

De mikor valaki vagy valakik egy olyan
a földi ember reszere atgondolatlan reszben megfejthetetlen
tenyeket valamint rendkivüli kepzödmenyeket,
mozgo, repkedö, hatalmas meretekkel 2 es 3 merföld,
rendelkezö energia köröket,
ürbakteriumokat lat, mutat be,
akkor nem art mellyebben bele gondolni,
valojaban a sok hazugsag mellett ez lehet egy kis
resze az igazsagnak,
mit probalnak meg ertetni velünk.
A billiard eveket megelözö civilizacio nem veszett el,
hanem meg van es lathato modon csodassan közlekedik,
a terben az ürben valojaban minden hol.
www.youtube.com/watch?v=3Z1N9s99oGE

Egy kis meselesre is ha van idönk,
hogy mit is tartogat mi lehet felettünk az egbolton.
erre itt lesz böseges magyarazat, mese,
több reszben mit okvetlen ajanlok azoknak
kiket erdekel a földönkivüliekkel valo fejtegetesek,
magyarazatok ismertetese.
www.youtube.com/watch?v=wVqKe_iV2EI

Hogy mit halgatnak el es halgattak el,
A technika sokat segitt a szemek es a lelkek felnyittasaban,
www.bibleufo.com
Csodas munkat vegeztek annak erdekeben
böseges adat meg osztasra kerüljön.
#12 ÖREG HALÄSZ 2012-05-13 13:28
Elgondolkodtato videok
azoknak kik makacsabbak, es hisznek abban a sok
maszlagban, mivel tömik az agyukat.

www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=Ox6BtwDmm3c

www.youtube.com/watch?v=yjjftMK2HHM&feature=related

www.youtube.com/watch?v=l_zMaSPPdpQ&feature=fvwrel
#11 Agnes 2012-05-07 23:54
Egy kis erdekesseg
azoknak kik meg imadkozni szoktak.
www.youtube.com/watch?v=FJyuQVIFdKo
es
bar itt a hazudnak de van benne sok igazsag
www.youtube.com/watch?v=cWfEgzsInmM&feature=related
nemeteseknek is van egy kis adalek
www.youtube.com/watch?v=A63M62oXX7o&feature=related
ettöl meg lehet menni hiidbaa
www.youtube.com/watch?v=qbkUkEWbN9g&feature=related

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások