Print this page
2020 szeptember 11, péntek

90 százalékban hamis a covid teszt az Egyesült Államokban?

Szerző: NIF

Szoros lehet a helyzet a német „supervirológus" Christian Drosten számára, aki kulcsszerepet játszott a világszerte alkalmazott PCR-teszt fejlesztésében melyet hazánkban is használnak. A Covid-19 esetében tesztelt pozitív eredmények akár 90 százaléka hamisnak bizonyulhat – írja a New York Times.

A szokásos PCR-vizsgálatok "nagyszámú olyan embereket tesztelnek diagnosztizálják, akikben csak viszonylag jelentéktelen mennyiségű vírus van és valószínűleg nem fertőzőek" – fogalmaz a New York Times óvatosan, de egyre egyértelműévé válik.

A Massachusetts (New York és Nevada) három vizsgálati adatsorát vizsgálva az ország egyes vizsgálati helyszínein a helytelen eljárások alkalmazása miatt "a pozitívan tesztelt emberek 90 százaléka alig mutatott vírusterhelést". A pozitív tesztet végzők 90 százaléka egyáltalán nem volt pozitív – még a megkérdezett szakértők is „csodálkoztak" azon, hogy ezeket az embereket koronahordozóként azonosították írta a NYT .

Ha a massachusettsi fertőzési arányt vesszük figyelembe az országba 45 604 embert teszteltek, akik ezen a napon pozitív eredményt értek el, közülük csak 4500-nak kellene kényszerkaranténban lennie, és az érintkezés nyomon követése erre a kis csoportra korlátozódna.

A RedState szerint csak az Egyesült Államokban több mint 85 millió PCR-tesztet végeztek. Összességében, ha az új NYT-adatokat vesszük alapul, akkor majdnem 13 milliárd dollárt semmisítettek meg egy lényegében értéktelen teszt miatt – ezzel zárja az irást a RedState. Ez "hatalmas csalás" volt az amerikai lakosság ellen, a PCR-tesztet "arany standardként" értékesítették, és a RedState szerint a történelem "legnagyobb csalása".

Az egész világon használt Drosten Covid 19 PCR teszt fejlesztésének története sokkal inkább hasonlít egy rossz filmre, mint egy tudományos munkára: „A SARS-CoV2 PCR tesztjét modellként fejlesztették ki a SARS-CoV 2003-as genomadatainak és a közösségi média felhasználásával egyetlen egy betegminta vizsgálata nélkül ! "- mondotta az orvos Dr. med. Steffen Ghani. Ghani szerint a WHO ezt a tesztet már 2020. január 21-én, vagyis a munka benyújtásának napján engedélyezte.

Ma már Amerikában is megjegyzik, hogy a PCR-vizsgálat, amelyben csak „DNS-fragmenseket másolnak,„ válogatnak és elemeznek "", nem mond semmit a fertőzés vagy akár egy lehetséges betegség kockázatáról, hanem csak arról, hogy valakinek már volt "Corona kapcsolata". Folyamatosan növekvő „fertőzések" száma a világszerte eső betegségek és halálesetek egyre több tesztje miatt – meddig fog még állni ez a kártyavár?

Christian Drosten „neves német sztár" virológusra, aki segített a Covid-19 PCR teszt kidolgozásában, elméletileg kellemetlen idök várnak. Képzeljük csak el, hogy az amerikai állampolgárok csoportos keresetet indítanak, akik elzárás miatt elvesztették állásukat, kényszerkaranténba kerültek vagy egészségkárosodást szenvedtek az elhalasztott műtétek miatt. A legrosszabb esetben Drostent per fenyegeti?

Mi van hazánkban? A kormány lezárta a határokat, a tömegközlekedési járművekről leszállíttatják az utazókat akik nem hajlandók a szervezetének szükséges oxigén mennyiséget csökkenteni a maszk használatával. Sőt még meg is büntetik mivel nem hajlandó önmagában kárt tenni!

NNK növeli a tesztelők számát !

Az országos tisztifőorvos keddi utasításának megfelelően növelik a koronavírus-tesztek szállításához szükséges kapacitást – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) az MTI-vel kedden.

Az NNK Nemzeti Népegészségügyi Központ közleménye szerint erre az elmúlt 24 órában tapasztalható, koronavírus-tesztek iránti megnövekedett igény miatt van szükség. Az országos tisztifőorvos határozata értelmében betegszállítónak jelölte ki valamennyi közfinanszírozott, működési engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató tartalék gépjárművét, továbbá bevonta őket a PCR-tesztekhez levett minták szállításába is. A feladat koordinálást az OMSZ végzi – írták.

Forrás: NIF
Ajánlotta: Antal Miklós

Kiemelések a Magyar Megmaradásért Szerkesztőtől