Print this page
2017 február 25, szombat

Európa és az iszlám / részlet a sorozatból

Szerző: Nemes Júlia

Kedves olvasóink!  / - Közlöm veletek, hogy a Nemes Júlia által januártól indított " Európa és az iszlám " címmel hírlevél sorozatunkból én is leközlök néhányat mégpedig a http://magaspart.hu/ testvér blogról kölcsönözve ahol a szorgalmas szerkesztő honfitársunk a hiányzó ékezetekkel tette élvezhetőbbé.

Amennyiben figyelemreméltónak találnátok Nemes Júlia cikkeit, lapozzatok a http://magaspart.hu/ Bloggra és ott "Júlia" név alatt találjátok meg eddigi sorozataink néhány képekkel is csinosított változatait.

Mint tudjátok a Magyar Megmaradásért honlapunk tartozéka a "heti ajánlat" hírlevél küldeményünk, melyet igencsak hétvégeken küldök a listatagoknak, ugyanakkor szerdánként küldtem Júlia "Európa és az iszlám" című cikksorozatait.

Most készül a következő témasorozat amely kicsit másról fog szólni.
A listatagok létszáma jóval ezren felül van. Ha te is szeretnél hetente egyszer ajánlatokat kapni, vagy értesülni a rendkívüli közleményekből illetve a Júlia sorozatról sem akarnál lemaradni akkor küld el a címedet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Szeretettel: >Zoli< a Magyar Megmaradásért


 Az iszlám, mint gazdasági hatalom

5. fejezet

Az Európába özönlő muszlimok olyan jelentős vásárlóerőt képviselnek, amit egyetlen vállalat sem hagyhat figyelmen kívül, legyen az egy kis élelmiszerbolt vagy világkonszern.

Ráadásul a muszlimok rendkívül találékonyak is abban, hogyan lehet pénzt csinálni: kereskednek mindennel, amivel tudnak: lejárt szavatosságú árukkal, használt ruhákkal, bútorokkal, elektronikus cikkekkel. (Admin: kábítószerekkel is.) Amit költözéskor, lakástatarozáskor az utcára tesznek – havonta egyszer hivatalosan a feleslegessé vált dolgokat összegyűjtik és elszállítják – azt előbb kiválogatják, s a még használható dolgokat a bolhapiacon eladják. A bolhapiacon szerzett pénz adómentes, egy árus itt megkereshet, akar 1000 Eurót is egyetlen hétvégén. Ez az árnyékgazdaság igen jól működik, s akik régóta csináljak azoknak már a bolhapiacon is vannak “alkalmazottaik”. “Alkalmazottak” gyűjtik be a német háztartásokból a feleslegessé vált holmikat (amit rendszerint ingyen kapnak meg), mert a tulajdonos örül, hogy nem kell megvárni a feleslegessé vált holmik elvitelére megadott időpontot, szinte a lakásból, pincéből szállítják el a bolhapiac kereskedői a tulajdonos számára felesleges cuccokat.

Miután a textíliák átalakítására már nemigen tálalható kézműves, rendszerint a muszlim iparosok nyitnak üzleteket erre a célra. Van olyan is, aki a szabó-szakmát nem is tanulta, de drága pénzért alakít át ruházati cikkeket. Nem ismeretes azonban olyan szakma folytatására iszlám vállalkozás, melyhez igen komoly szakértelem szükséges! Rendszerint a vendéglátóiparban, szabóságokban keresik a lehetőséget üzletnyitásra a muszlim vállalkozók, néha mobiltelefonok értékesítésére!

Egyre emelkedik azonban a harmadik-negyedik generációs bevándorlók utódainak a száma, akik az egyetemi diplomával mind a gazdaságban, mind a kulturális életben egyre jelentősebb szerepet játszanak, vezető pozícióra tesznek szert. Folyamatos és egyre hangosabb emellett az iszlám szervezetek követelése, akik az integrációra hivatkozva kulcspozícióba akarják juttatni a pártokban és az államapparátusban, az iszlám vallást követő egyedeiket. (Jelenleg a német parlamentben 11 muszlim vallású képviselő koptatja a széket.)

Különösen a TV társaságok járnak elöl jó példával ezen a téren, moderátoraik rendszeresen jelennek meg a képernyőn, pl. Pinar Atalay az ARD-ben. Akik a magyar nyelvet beszelik, keményen fognak azon kuncogni, amikor a hölgy nevét kiejtik, ugyanis nem hallható a szó végi “r”, s csak a magyar nyelvet beszelőknek támadhatnak pajkos gondolataik ilyenkor.

A német kormány integrációs minisztere természetesen muszlim hölgy: az Aydan Özoguz nevet viseli, de a Baden-Würtembergi kormányban (melynek Kretschmar, a Zöldek pártjának tagja a miniszterelnöke) – ugyancsak van, iszlám vallású miniszter. Sok politikus is iszlám vallású házastársat választ! Természetesen itt sem zárható ki az iszlám befolyása a házastárson keresztül. Újságírók már több alkalommal kiderítették, hogy a felelős poszton levő, iszlám vallású politikus igencsak népes családjában, akad néhány sötét múlttal (esetleg jelennel) rendelkező rokon is! (Pl. az egyik miniszter asszony bátyja) Ezt a tényt azonban nyugodtan a szőnyeg alá lehet seperni, minek a port túlságosan felkavarni?

Az Unió nagyvárosainak üzleteiben járva, ma mar túl gyakran találkozunk egy szóval: “halal”. “Halal” arab szó, lefordítva “megengedett” vagy “megengedhető”. Mindez annyit jelent, hogy a terméket az iszlám vallás követői is fogyaszthatják.

Ha közelebbről megvizsgáljuk a kérdést, megállapíthatjuk: tulajdonképpen egy “iszlámadó”-ról van szó. Ez azt jelenti, hogy a termékre egy certifikát /védjegy/ kerül, ezért a certifikátért fizetni kell, mégpedig nem is keveset.

Szegény Mohammednek eszébe sem jutott az iszlám előírásai szerint előállított élelmiszereket certifikáttal ellátni, a mai kor élelmiszer-előállítói azonban nemcsak a mesterségesen készült aromákkal és egyéb kémiai anyagokkal kotyvasztják az élelmiszereket, de arra is gondosan ügyelnek, hogy az iszlám vallásúak számára is fogyasztható legyen. A múlt században – az 1980-as évek közepéig – senki sem találkozott a “halal” megjelöléssel, szinte sehol Európában. Ma már (hála az emberi találékonyságnak) léteznek olyan gépek, amelyekkel a “halal” megjelölésű élelmiszereket a muszlimok tesztelhetik és ellenőrizhetik: tartalmaznak-e a muszlimok számára tiltott részeket, pl. sertéshúst, alkoholt vagy egyéb, az iszlám által nem megengedett alkotóelemeket.

Hogy a konszernek által előállított élelmiszerek, az iszlám vallás élelmiszer-előírásainak is megfelelnek, a “halal” jelzés a csomagoláson egyértelműen jelzi ezt a tényt.

Ez a védjegy természetesen nem aprópénzért kapható: a gyártó cég, aki a “halal” certifikáttal kívánja a termékét piacra vinni, 2000 – 3000 euróért évenként megvásárolhatja azt, ha bebizonyítja, hogy az általa előállított vagy forgalmazni kívánt termék az iszlám vallás előírásainak megfelel.

A nagy konszernek, akik állandóan új piacokat s a meglévő piacok bővítését keresik, szívesen felugrottak a “halal” száguldó vonatára. Néhány példa: Henkel, Unilever, Procter&Gamble.  Szinte naponta találkozunk cégek neveivel, akik a “halal” termékeket kínálják a fogyasztónak, minderről a szakirodalmi lapokban rendszeresen tájékozódni lehet.

A fogyasztóknak halvány sejtelmük sincs arról, hogy az iszlám előírásoknak megfelelő “halal” termékek forgalmazása micsoda iszonyatos bevételt jelent egyes konszerneknek.

Számoljunk egy kicsit:

A világon ma l,8 milliárd !!! muszlim él. Még Japánban is, ahol az iszlám szinte semmi féle szerepet nem játszik, az élelmiszer áruházak polcain folyamatosan jelennek meg a “halal” termékek, legtöbbször elkülönített polcokon.

Egyidejűleg a bevásárlóközpont külön iszlám imaszobákat is berendez, de lassan terjed az éttermekben is az iszlám előírásoknak megfelelő élelmiszerek kínálata.

Globalizált világunkban a fogyasztó teljesen tudatlanul vásárolja az ausztrál bárányhúst, az argentin marhahúst vagy az amerikai pulykahúst, közben fogalma sincs róla, hogy ezek a globális piacnak termelő államok szinte kizárólag “halal” termékeket állítanak elő.

S hogy a német, francia vagy belga fogyasztó gondolkodás nélkül vásárolja az argentin, ausztrál, amerikai húsipari termékeket, és ne a kábítás nélküli állatmészárláson járjon az esze, a csomagolásról egyszerűen lehagyják a “halal” megjelölést!

Több mint 5, azaz öt milliárd euró bevételt jelent a “halal” élelmiszerekkel történő kereskedés egyedül Németországban. A világpiacon kereskedő nagy élelmiszerkonszernek a “halal” termékekkel ma már többet keresnek, mint a “bio” megjelölésű élelmiszerekkel! Jó példa erre a svájci Nestle: a világon 456 leányvállalattal rendelkező svájci cég már 75 halal-certifikáttal rendelkezik, s többet forgalmaz a “halal” megjelölésű termékekből, mint a “bio” jelzésűekből. Az iszlám előírásainak megfelelően certifikált termékek, ma már megtálalhatók az egész német nyelvterületen. Gumimaci, Kit Kat, a Maggi leves porok, természetesen megfelelnek a “halal” követelményeknek. dr.Oetker elsőként fedezte fel a “halal”-ban rejlő anyagi lehetőségeket, s ennek megfelelően készítik a sütőporokat, leveskockákat, pizzákat. Már azon sem csodálkozunk, hogy a stuttgarti népi fesztiválokon “halal” kolbászt is lehet kapni! A német fogyasztóvédelem is élen jár: vásárlási tanácsadó brosúrákat adnak ki külön a muszlimoknak.

2030-ra a muszlimok a világ lakosságának 26,4 %-át fogják kitenni – átlagéletkor 24 év.

Ez a népesség igen nagy vásárlóerőt jelent, és a világpiac egyre hatékonyabban készül fel ezen óriási vásárlóerő kielégítésére.

Ausztria sem marad le a globális “halal” versenyből: jelenleg 80 vállalat rendelkezik a certifikáttal a gyümölcslétől kezdve a fűszerekig, Franciaországban már “halal” fogkrém is kapható.

Angliában a közvéleményt sokkolta a Daily Mirror 2014-ben megjelent cikke, mely arról számolt be, hogy a diszkont- és egyéb húst forgalmazó áruházak nem kötelesek nyilatkozni arról, hogy a húspultnál kínált hús “halal”, azaz: az állatot kábítás nélkül ölik meg, az elfogadott állatvédelmi törvények ellenére! Teljesen mindegy, hogy többcsillagos étteremben vagy dönerkioskban (Admin: nehéz lefordítani. Elárusító bódé, ahol nyárson forgó ételek készülnek.) étkezik a fogyasztó, fogalma sincs róla, milyen hús kerül a tányérjára. S akkor még nem szóltunk az állatok antibiotikummal s egyéb hizlaló kémiai anyagokkal történő etetéséről.

2014 óta Németországban halal kenyeret is lehet kapni – Stuttgart Friedrichshall – ez a kenyér a halal sütőpor felhasználásával készül. A certifikát a Mannheimer Institut által került kiadásra, ez az Institut a Yavuz-Sultan-Selim-Mosee érdekkörébe tartozik, ez a védjegy az Arab Emirátus kormánya által is elismert!

Mint a fentiekből is érzékelhetően kivehető: az iszlámkultusz mögött a folyamatosan emelkedő bevételekbe vetett hit és bizalom dominál, kevésbé a vallási előírások. A globalizált világban a konszernek gondoskodnak bevételeik állandó növeléséről és a befektetők maximális profitjáról.

Az élelmiszeripar iszlámosítása, melyben a muszlim érdekvédelmi szervezetek óriási szerepet játszanak, elsősorban a demográfiai fejlődés előkészítésén fáradozik, és e cél elérése érdekében minden tevékenységüket ennek rendelnek alá. A muszlimok szaporodnak, mint a nyulak – mert hát a gyermek Allah ajándéka – és mint tudjuk a muszlimok szeretnek ajándékot kapni.

A húsipar számai azonban szemléltetően mutatják a “fejlődést”:

Angliában 1 év alatt 60 %-al megnövekedett azon állatok száma, melyeket a vágóhídon kábítás nélkül, teljes tudatuk birtokában öltek meg: egyszerűen elvágták a torkukat, s így véreztették ki őket. Az így megölt birkák, kecskék száma 1 év alatt: 2,4 millió!

Mit is jelent ez? Az állatnak a vágóhídon elvágjak a torkát, az állat szíve dobog, miközben az állat testéből a még dobogó szív folyamatosan pumpálja ki a vért, a vérkeringés fenntartása mellett mindaddig, amíg az állat testéből az utolsó csepp vér ki nem ürül. Az iszlám ugyanis a vért tisztátalannak tekinti emberi fogyasztásra, emberrel való érintkezésre alkalmatlannak. Az állatot kizárólag muszlim vallású hentes ölheti meg ilyen módon, a művelet előtt Allah engedelmet kéri, mert ölni csak Allah nevében lehet.

Érthető tehát Gárdonyi Egri csillagok könyvében annak ismertetése, hogy az iszlám hadsereg a csata előtt Mekka fele borulva imádkozott: így kérték Allah engedélyét és bocsánatát a gyilkolásra.

Egy francia újságírónő, Anne de Loisy, egy igen elismert állatvédő egyesület segítségével megkapta az engedélyt egy vágóhíd és az ott folyó munka megtekintésére. Látogatását követően nyilvánosságra hozta tapasztalatait, méghozzá könyvben, nem is újságcikkben: “Ha a húsipar bennünket a plasztik zsákba dug” címmel.

Nos, a modern francia vágóhidakon óránként 60 szarvasmarhát ölnek meg. A látogató újságírónő meggyőződhetett arról, hogy egyes állatok még életben voltak, amikor a hentesek a villamos daraboló fűrészeket bevetették, s a még elő állatot feldarabolták! Mindez egy rettenetes számot tesz láthatóvá: ha óránként 60 szarvasmarhát ölnek meg, ez percenként 1 állatot jelent! Ebben a szoros munkatempóban nem tudják kivárni az állat pusztulását, inkább élve feldarabolják. Ma már Párizsban a vágóhídon nem lehet különbséget tenni rituális és normális vágás között. Ha különbséget kellene tenni, a rituális vágás előtt a teljes vágóhidat nagytakarítással kellene megtisztítani, hogy a “halal” előírásoknak megfeleljen. Az újságírónő azt is megállapította, hogy a Franciaországban országszerte felkínált szarvasmarhahús 50 %-a az iszlám vallás előírásai szerinti öldöklésből származik, a birkahúsnál ez a szám már meghaladja a 95 %-ot.

Időnként filmezik a vágóhidakon folyó munkát, leginkább az állatvédők titokban, ezek a dokumentumfilmek azonban bemutatásra a legritkább esetben kerülnek a televízióban, a youtubon azonban néha láthatók. Kizárólag nagyon-nagyon erős idegzetűeknek ajánljuk!!

Automatikusan felmerül az a gondolat is, hogy miért az iszlám vallás követői állnak első helyen az erőszakos, élet ellenes bűncselekmények, a legkegyetlenebb gyilkosságok elkövetése terén.

Nem tartjuk kizártnak, hogy ez az állatgyilkolási gyakorlat “megedzi” mohamedánokat, s ha ember ellen fordulnak, nem okoz problémát, ha embert kell ölniük. Tudjuk, hogy az iszlám vallás követői hitetleneknek tartják a más vallásúakat, akik az állatokkal egyenértékűek: ezért is propagálják olyan lelkesen a más vallásúak öldöklését, amit egyenesen dicsőségnek tekintenek. Tapasztalataink mutatják: van hol tanulniuk.

Folytatás: "menekültek" a számok tükrében 6. fejezet →


 "Menekültek" a számok tükrében

6. fejezet 

Sajnos, a számok világosan mutatják a helyzet tragikusságát. Ugyan a politikusok és a média még mindig megkísérli a menekültek tömeges beözönlését Európába fantasztikusnak, eredményesnek "eladni", ha a számokat nézzük, egészen más kép alakul ki bennünk.

 • • Vegyünk alapul Németországban 800.000 menekültet. (Ez a szám azonban megmarad csak teóriának, mert akik illegálisan lépték át a képzeletbeli országhatárt, azokat még megsaccolni sem lehet.) A betelepültek egy része „eltűnt“ – azaz illegalitásba vonult – tehát nem vehető számításba.
 • 2016 -ban a Hartz-IV.-nek elnevezett anyagi támogatást élvező menekültek száma, 300.000 főről 560.000 főre emelkedett, ami 113 %-os emelkedést mutat. (Admin: itt valami nem stimmel, hiszen ezekkel a számokkal az emelkedés mértéke: 187%!)
 • Ha figyelembe vesszük a Szíriából menekültek számát, akik a Hartz-IV. anyagi támogatást kaptak, ezek száma hatszorosára emelkedett. Érdekesnek tartjuk ezt már csak azért is, mert a Hartz-IV. pénzbeli támogatást azon munkavállalók kapják, akik valamilyen okból elvesztették munkahelyüket (pl. a cég, ahol dolgoztak, tönkrement, elbocsátotta őket, stb.), de az anyagi támogatás alapfeltétele volt, hogy dolgoztak!! Automatikusan felmerül a kérdés: mit is dolgoztak a szíriai menekültek, mielőtt ezt az anyagi támogatást megkapták? Németországba csak besétáltak, de dolgozni? Azt aztán nem, hiszen ők az ország vendégei!!
 • A munkaügyi hivatal (Bundesagentur für Arbeit, BA), a nem európai országokból érkezett menekültek számát 2016 decemberében 674.000 főre saccolta!! 2015. évvel összehasonlítva, ez is emelkedő tendencia, nevezetesen 124 %. Ez a tömeg Németországban soha, egyetlen pillanatig sem dolgozott! (A pontos statisztikai adatokat a következő hétre ígérik).
 • A munkaügyi miniszter, Andrea Nales 2019-ig 1 (azaz egy) millió Hartz-IV. anyagi támogatást élvező menekülttel számol, akik a nélkül fogják ezt az anyagi támogatást megkapni, hogy a kisujjukat is meggörbítették volna az ország gazdasági életében, bármilyen, munkának nevezhető tevékenység során. Ezt az összeget tehát ők „zsebpénzként” kapják, emellett felveszik a lakhatásukhoz szükséges összeget, kifizetik nekik az utazási- és telefonköltségeiket is! Egy őslakos német állampolgár legfeljebb álmodhat az utazási- és telefonköltségei kifizetéséről, amikor még a minimálbért sem mindig éri el a havi jövedelme egyes munkahelyeken.
 • A legnagyobb számú menekültcsoport a szíriai menekültekből állt, akik a Hartz-IV. pénzbeli támogatást kaptak: 257.000 főről megemelkedett a számuk 1 év alatt 370.000 főre – gyerekek és családtagok-, feleségek nélkül.

Ezt követik számban az irakiak, közülük 78.000 kapott Hartz-IV. anyagi támogatást. Összehasonlítva a 2015-ös számokkal, 2016-ra megemelkedett a támogatott irakiak (Hartz-IV.) száma 36 %-al!

„Bronzérmet“, nyertek, azaz a harmadik helyet foglalták el az Afgánok, kb. 40.000 fővel. A statisztikák azonban mutatják (ha vesszük magunknak a fáradtságot és utánaszámolunk), hogy Németországban minden negyedik „menekült“ Hartz-IV. pénzbeli ellátást kap!

 • Eddig (az invázió kezdete óta) a menekültek csak akkor kaphattak Hartz-IV. ellátást, ha megkapták hivatalosan is a „menekült“ státuszt s így az országban maradhattak. Miután az SPD Martin Schulzot, a távozott EU parlamenti elnököt kikiáltotta kancellárjelöltnek, egy SPD-közeli alapítvány követeli, hogy valamennyi menekült Németországban azonnal megkapja a Hartz-IV. ellátást és a hivatalos nyelvtanulási lehetőséget. Ezt még tovább bővítené az alapítvány: a német adófizetők állják a nyelvtanulási kurzusok díját, fizessék ki továbbá az adófizetők a képzési költségeiket (úgy látszik, túl sok lett Németországban az agysebész és a mérnök, kvalifikációt kell nekik is biztosítani), és természetesen biztosítsanak nekik munkahelyeket is – ahol tovább tudnak lustálkodni – mint egy személyes tapasztalatokon alapuló írásomban már részletesen beszámoltam a munkamoráljukról. (Admin: az írást később közöljük.)
 • Azon menekült, aki megkapja a menekült státuszt s ezzel együtt Hartz-IV. ellátásban is részesül, annak havonta 409 eurót jelent ez készpénzben! Ezzel fedezheti a napi szükségleteit, mert emellett a lakhatási és egyéb költségeit is az adófizetőknek kell kifizetni. Magyarul: a 409 euró zsebpénzt, ajándék!
 • Munkaügyi Hivatal hivatalos adatai szerint 2016 októberében a menekültek 11,9 %- nak volt munkahelye. (Azt nem állítom határozottan, hogy termelő munkát egyáltalán végeztek volna!)
 • A csúcs: Németországban kb. 550.000 elutasított menekült él, akiknek még arra sincs joguk, hogy az országban tartózkodjanak!!! De itt vannak és még csak véletlenül sem akarnak hazatérni!

Röviden összefoglalva:

 • 674000 nem európai országokból „menekült“ havonta kap összesen 275.666.000.- euró ellátást, ami egy évre vetítve: 3.307.992.000 euro! És ehhez jönnek még az egyéb juttatások!
 • A számítások szerint 2019-ig 1 millió bevándorlót várnak, akikből ugyancsak Harzt-IV ellátottak lesznek.
 • Komoly erőfeszítések folynak abban az irányban is, hogy megteremtsék az illegálisan itt tartózkodóknak a nyelvtanulás-, szakmai vagy egyéb tanulás költségeit, ami ugyancsak a milliárdok szintjén számítandó.

A kilátások tehát nagyszerűek mindenki, aki belép egy európai államba, akárhonnan is jöjjön, részesül az ország „vendéglátásában“, pénzügyi segítségnyújtásában, szabadon előterjesztheti követeléseit, bármiről is legyen szó.

Sajnos, Európa más országaiban sem jobb a helyzet (példákkal illusztrálva):

Franciaország:

A France24 televíziós adó érdekes riportban (kis dokumentumfilmben) számolt be arról, mi a helyzet Párizs egyes kerületeiben. Két riporternő rejtett kamerákkal járta Párizs egyes kerületeit, s döbbenten állapították meg: eltűntek a nők az utcaképből.

A kávézókban, bisztrókban kizárólag férfiak ülnek és beszélgetnek, nőket-, fiatal lányokat sehol sem látni, eltűntek az utcaképről, mintha leretusálták volna őket. Egyes párizsi külvárosokban a férfiak átvették az utcákat-, tereket és ami ennél is meglepőbb: a nők mindezt eltűrik!

Mielőtt egy nő belép a kávéházba, megkérdezik tőle: Keres valakit asszonyom? Egy férfit? Ugyanis a kávézóban, bisztróban kizárólag férfiak vannak (mint a Közel-keleten!!). Megjelenik a tulajdonos, s igyekszik megértetni a hölggyel: Nők ebben a kerületben otthon maradnak! Ebben a kávéházban nem lehetnek férfiak és nők vegyesen. Itt mi úgy viselkedünk, mint a mi hazánkban – mondják! A két riporternő elhagyja a kávéházat, de egymás közt megjegyzik: olyan ez, mint Szaúd-Arábiában, holott mi állítólag Franciaországban vagyunk! (De meddig?)

Úgy látszik, ezek a férfiakat zavarja a nők jelenléte a kávézóban, esetleg a nők véletlenül csak egy férfiak részére rendszeresített “meleg” kávézóba tértek be? Ami még érdekesebb: a Feministák, akik állítólag a férfi és nő közötti egyenlő jogokért harcolnak, egyetlen szó nélkül tűrik ezt a diszkriminációt a nők ellen, sőt inkább támogatják az iszlám jogait és előírásait, amelyben a nőknek szinte semmi joguk nincs. Úgy kezelik őket, mint a rabszolgákat, vagy egyenesen tárgyaknak tekintik őket. Ez a trend Németországban is megfigyelhető: kevesebb nő látható az utcákon, és bizony alaposan meggondolják, hogy a karnevált az utcán ünneplik-e! (Különös tekintettel a szilveszteri kölni eseményekre!)

Mit tesz a politika és miként “segít” a bíróság?

A francia író, Renaud Camus 2014-ben 4000 euró pénzbírságot kapott azért, mert kritikusan, aggódón nyilatkozott a francia kultúra elnyomásáról, az iszlám előírásainak megfelelő “kultúra” előtérbe helyezéséről.

Ugyancsak 2014-ben Pierre Cassen és Pascal Hilout-t ítélték kb. 21.000 euró pénzbüntetésre, mert kritizálták a számtalan mecsetépítést, a Közel-keletről és Észak-Afrikából áradó „migrációt”. Egyúttal a franciaországi közterek, utcák elfoglalásáról tettek közzé kritikus hangvételű írásokat.

Egy francia szervezetnek – Riposte Laique, ami állást foglalt az ország iszlamizálása ellen – el kellett hagynia Franciaországot a hivatalok nyomására!! Jelenleg Svájcban működnek!!

74 %-az a franciáknak azon a véleményen van, ha anonim megkérdezik őket, hogy a francia kultúrával nem összeegyeztethető az iszlám! A franciák 70 %-a szeretné, ha inkább ma, mint holnap azokat az “idegenek” kiutasítanák az országból, akik a francia törvényeket nem tisztelik, a szokásokat és az őslakosokat megvetik, félelemben tartják!

Erről azonban a franciák nyíltan nem beszélhetnek, nem követelhetik meg saját kultúrájuk tiszteletét a betolakodóktól! Félelemben tartják őket – szinte naponta – mert ilyesmiről beszélni Franciaországban tilos.

S aki nem tartja magát a tilalomhoz?

Christine Tasin egy energikus francia nő, aki nem hagyott és most sem hagy lakatot tenni a szájára. Többször megbüntették, legutóbb 3000 euró pénzbírságot kapott, mert amiatt emelte fel a szavát, hogy a muszlimok a nyílt utcán bárányokat gyilkolnak le! A nyaki ütőerüket átvágják, majd “Allahu Akbar” kiáltásokkal nézik végig, amíg az állat mérhetetlen szenvedés közepette elvérzik! S mit mond erre a bíró? “Ezt a kulturális szokást nyíltan kritizálni “iszlamofób provokáció!!” Mit mondhat erre az ember? Éljenek a bírák korrekt, igazságos ítéleteik miatt?

Van azonban ennek a kérdésnek egy másik oldala is, mégpedig: a rituális állatvágások következtében felmerülő szemét, mocsok eltávolításának költségei. Mert hát a muszlimok ugyan nem fogják megfizetni a napi ebédkészítés során keletkező kosz, vér, állati belsőségek eltávolításának költségeit! Megoldás? Majd a francia adófizetőkre terhelik a költségeket és a probléma máris meg van oldva! Mert a muszlimok e költségeket vállalni nem akarják, az ilyen jellegű követeléseket „iszlámellenességnek“ tekintik, amely akadályozza őket a szabad vallásgyakorlásban!

Belgium – az európai Marionettek hazája

Belgiumnak 11 millió lakosa van, ebből 900 000 muszlim, melyből kb. 300 000 származik Marrokóból, kb. 180 000 Törökországból! Többi Pakisztánból, Észak-Afrika egyéb területeiről és az arab területekről. Integráció? Az számukra ismeretlen fogalom! Ez abból is jól látható, hogy a marokkóiak és a törökök házasságkötésük alkalmával a menyasszonyt saját hazájukból „importálják“.  Az országban 400 mecset épült, ahol a nyugati világ elleni gyűlöletet prédikálják.

Törökországban Erdogan lépésről lépésre a saját hatalmát építi ki a katonaság szeme láttára, a szekuláris állam felszámolását szorgalmazza, de ez alatt egy hasonló „fejlődés“ figyelhető meg Brüsszelben – az EU központjában – figyelmeztetnek az iszlám ismerői.

2012-ben a Neue Zürchner Zeitung már arról írt, hogy a belga fővárosban tett séta, és egy Kabulban (Admin: Afganisztán fővárosa.) tett séta közé gyakorlatilag egyenlőségjel tehető. Brüsszelben létezik egy török negyed a Botanikus Kert közelében, egy afrikai negyed a Porte de Namur közelében, ezen túlmenően kisebb muszlim kerületek, egész Brüsszel területén. A belga főváros iskoláinak 43 %-ban a tanulóknak kötelező az iszlámoktatás!!!

A Neu-Löwen egyetem tanulmánya kimutatta, hogy a muszlimok a brüsszeli lakosság körében több embert képesek megmozgatni (demonstrációkra, tiltakozásokra), mint a templomok, politikai pártok és az egyéb szervezetek együttesen! 2011 óta az állami televíziónak létezik egy muszlim részlege, ahol a műsorok összeállítását, a program szervezését és sugárzását kizárólag muszlim vallású alkalmazottak intézik.

2010 áprilisa óta a muszlim nők teljes testi takarása (burka) a belga fővárosban: tilos! Ez azonban nem akadályozza a nőket, hogy az utcán burkát viseljenek, de az sem zavarja őket, hogy úgy néznek ki ebben az öltözékben, mint egy jól megtömött krumplis zsák! Ha a rendőrök igazoltatják őket, könnyen megszervezik a nagy tömeget a rendőrök ellen, aminek az lehet a következménye, hogy a rendőrök sebesülten távoznak a helyszínről és legközelebb, ha egy “krumplis zsákot” látnak az utcán: inkább félrenéznek!

2014.-ben egy kötelességtudó belga hivatalnok, aki érvényt akart szerezni országa törvényének, egyszerűen lerántotta a fekete burkába öltözött muszlim hölgyről a fátylat! Sajnos, a hivatalnok nem tudta, kiről rántotta le a fátylát, a hölgy ugyanis egy muszlim hercegnő volt, s egyenesen Katar-ból érkezett. Na, vajon ki állt a bíróság előtt, mint vádlott? Csak azért, mert érvényt akart szerezni országa törvényének!

Svédország a fejlődő országok útján

Svédországban a bevándorlók általánosságban úgy kezelendők, mint akik a svéd kultúrát és az ország lakosságát saját kultúrájukkal gazdagítják. Valóban? A betelepülök, ugyanis a 11 millió svéd állampolgárnak évente 110 milliárd koronába kerülnek! Ezt az összeget átszámítva a 2015-ös árfolyamon kb. 11,8 milliárd euró.

A 10 millió svédből 8, azaz nyolc millió a született svéd. Évente, 2022-ig Svédország 100 000 menekültnek engedi meg a beutazást, majd ezt követően 2 – 3 családtag befogadását tervezik. Több mint 90 %-a a menekülteknek a harmadik világból érkezik, elsősorban a közel-keleti és az észak afrikai háborús övezetekből. Előzetes számítások szerint 2022-ig Svédországba kb. kétmillió további muszlim várható.

Senki nem tudja, de nem is meri megjósolni (mert ezt csak jósolni lehet), hogy a jelenlegi 11,8 milliárd euró – amit a svéd dolgozó lakosságnak elő kell teremteni a munkájával – ezt követően a duplájára, háromszorosára, vagy négyszeresére emelkedik majd? Valószínű mindez nem lesz elég, ezért sem csodálkozhatunk azon, hogy az Egyesült Nemzetek már most előrebocsátják: Európa legszociálisabb országa az őslakosság szempontjából néhány éven belül egy bukott, jog-nélküli állam lesz.

Ez az egész hihetetlennek tűnik, de az ENSZ dokumentációjában utána lehet nézni: Svédország jelenleg a 15. helyen áll a világ fejlett országai között, 2035-re viszont várhatóan a 38. helyre csúszik vissza!

Az ország szociális juttatásairól híres, de a jelenlegi helyzetben változik ez a kép mégpedig olyan gyorsan, amit egyszerűen követni sem lehet!

Hivatalos adatok szerint jelenleg 55 “no-go” terület létezik az országban, ahol fiatalok bandái uralják a terepet s az őslakosság okosabban teszi, ha otthon marad! A rendőri jelentésekben azonban nem olvasható ez a kifejezés: „no-go zóna”, itt arról készülnek a jelentések, hogy “ezeken a területeken a jog nem érvényesíthető”, és/vagy a bevándorlók a saját, egyéni jogaikat kívánják érvényesíteni úgy, ahogy azt valamikori hazájukban is gyakorolták! Malmőben egyenesen bombákkal támadják a bíróságokat, az újságírók ezekről a területekről helyszíni riportokat sem készítenek, így senki nem tudja tehát, mi is történik vagy történt. Az iszlám propaganda “elborítja” az országot, a muszlimok azt terjesztik, hogy Svédországban minden sarkon vannak, akik az iszlám ellenségei.

Egyesült királyság (Anglia)

Az itt elő muszlimok reagálnak nagyon gyorsan, de leginkább nagyon dühödten, ha az iszlámról, Mohamedről és a vallásukról, valamint annak gyakorlásáról van szó.

Közismert, hogy a brit egyházi embereknek már évtizedek óta javasolják, hogy a nyilvánosság előtt ne jelenjenek meg, mint keresztény pap, ez ugyanis a muszlimokat támadásra ösztönzi, sőt: egyenesen provokálja! A Scotland Yard saját rendőreinek javasolja, hogy szolgálatuk befejezése után ne egyenruhában közlekedjenek az utcákon, mert ezzel kitehetik magukat a muszlimok provokációjának, esetleges tettleges támadásainak. Ez esetben a rendőröknek számolniuk kell azzal, hogy a nyílt utcán egyszerűen levágják a fejüket. (Olvashattunk már Lee Rigby-röl, akivel ez megtörtént. ) Ezek után azon sem csodálkozunk, hogy a közvéleménykutatások szerint minden 7. muszlim vallású fiatal igencsak szimpatizál az Iszlám Állam hóhéraival.

London polgármestere figyelmeztetést adott ki 2014-ben: fiatal muszlimok, akik alig 10 évesek, “gyerek-dzsihadista” kiképzést kapnak! Ez a generáció ugyanis Londonban “időzített bomba” a lakosság számára! A brit hadsereg a teljes élelmezést átállította “halal” élelmiszerekre ezzel is bizonyítva, hogy az iszlámvallást respektálja. Az illetékesek elismerték, hogy 2014 óta valamennyi brit kaszárnyában a katonáknak “halal” ellátást biztosítanak anélkül, hogy megkérdezték volna az egyéb vallásúakat.

Németország kormánya 2015-ben kinyilvánította, hogy az elkövetkezendő években milliónyi “menekültet” – a Közel keletről és Észak Afrikából – akar befogadni az országba. Nos, az egész csak megközelítés kérdése, hiszen a demokráciában úgymond kívánatos, hogy mindenkinek ne legyen azonos a véleménye, ez azonban csak az egyik oldal.

Aki azonban figyelemmel kíséri a napi híradásokat a televízióban s a menekültáradatot látja a híradásokban, egy pillanatig nem lehet kétsége afelől, hogy a “menekültek” túlnyomó többsége fiatal férfiakból áll! És ezzel elérkeztünk a másik oldalhoz.

Számíthatunk arra, hogy vége a nyugalomnak, a saját házunk kapuja előtt többször fog sor kerülni e fiatal, muszlim “menekültek” támadására, mint Angliában, megszaporodik a nők és fiatal lányok elleni erőszak! Ezek a fiatal muszlimok nem kérdezik meg a fiatal lányok életkorát, ők erőszakra vannak beállítva, s ennek megfelelően cselekszenek! Teljesen mindegy, hogy az áldozat esetleg meg kiskorú-e?

A felnőtt lakosság azonban ilyen esetekben félelemből félrenéz s ahelyett, hogy segítséget nyújtana az áldozatnak, sürgősen eltűnik. Tény azonban az is, hogy ezen nem lehet csodálkozni, hiszen segítségnyújtás esetén a segítségnyújtó kerülhet életveszélyes helyzetbe.

Egy dolog azonban biztos: gyerekeink, unokáink egyszer majd felteszik a kérdést, miért néztünk félre ennek a horrorfilmnek a megtekintésekor?

Nos, kedves Olvasóm: mit fogsz erre a gyerekeidnek, unokáidnak válaszolni?

Folytatás: "Menekültek" a számok tükrébenII. rész


 "Menekültek" a számok tükrében

6 fejezet  II. rész

Lassan közelednek a következő évi választások, a pártoknak erősíteni kell a propagandát, „kedvezményeket“ kell a választóknak adni természetesen annak érdekében, hogy a választási csalások mellett is biztosítani tudják saját győzelmüket, azaz tovább lehessen a közpénzeket felelősségre vonás nélkül kisajátítani és saját zsebbe irányítani, valamint hatalmukat növelni.

„Biztató“ híreket kell produkálni, többet között: „Magyarország erősödik“, az illegális „menekülteket“ eltávolítjuk az országból s ehhez hasonlókat azzal a céllal, hogy a jelenlegi politikát kritizálók és ellenzők háttérbe szoruljanak, a hangjukat se lehessen hallani.

Mindez nem csak Magyarországon, de Németországban is megfigyelhető.

Ezzel van elfoglalva az írott sajtó, ezeket a reklámokat sugározza a televízió, s minden olyan fórum, ahol a következő választások megnyerése a követendő cél, aminek érdekében csatasorba kell állítani minden elképzelhető- és elképzelhetetlen eszközt, személyt.

Németországban komoly problémákat okoz a bevándorlás – mert a korábbi propaganda szerint kiváló agysebészek, mérnökök érkeznek – de valójában jól képzett kecskepásztorokat, datolyaszedőket, képzettség nélküli, fiatal férfiakat kaptunk, akik illegálisan érkeztek az országba a kancellár “vendégeiként” és a jövőben is rajtunk kívánnak élősködni.

Csak néha olvashatunk egy riportot a menekültek életkörülményeiről, amiből világosan kiderül: ők a nyugati kultúrát megvetik, a saját szabályaik szerint óhajtanak élni köztünk. Mit is jelent ez? Az épületben – ahol laknak – hegyekben áll a szemét a ház előtt. A lépcsőház falait különféle feliratok dekorálják, természetesen a saját nyelvükön. A postaládák tetején halomban állnak a reklámújságok, mindenütt kosz, szemét, gondozatlan környezet, hiszen egyszerűbb a szemetet az ablakon kidobni, mint levinni az amúgy is messze levő, tönkretett szemétgyűjtőkbe. Csodálkozni nem lehet, ha elszaporodnak a patkányok és egyéb élősködök! Betegség esetén bárki ingyen megkapja az orvosi ellátást, s ha a beteg történetesen meg is hal, még mindig szét lehet verni a drága kórházi berendezést.

Az elmúlt napokban részem volt egy párnapos kórházi kivizsgálás során, két döbbenetes élményben. A szobatársam hazament, jött a német (!) nővér (újabban ritka, mint a fehér holló), lemosta az ágy minden apró részét, ropogós ágyneműt húzott fel, majd távozott. Aztán jött két takarítónő, szerb-horvátul beszéltek. Az egyik a felmosó fára tette a száraz felmosó rongyot, a másik a padlóra öntött egy pohár vizet, aztán zsebre dugott kézzel nézte a kolléganőjét, ahogy szétkeni a vizet az egész szoba padlóján. Majd elégedetten távoztak. Az új szobatárs egy kb. 160 kg-os török hölgy volt. Khakiszínű nadrágban és egy ujjatlan fekete trikóban érkezett és követte őt a török származású nővér, akivel saját anyanyelvükön intézték a felvételt. Amikor visszatért a nyugalom a szobába, a török szobatárs utcai ruhájában egyszerűen befeküdt az ágyba (pizsama, hálóing: minek?) s békésen horkolni kezdett, miközben én a meglepetéstől levegőt is alig kaptam.

Tájékozódásképpen megnéztem néhány videofelvételt a menekültek hazai életkörülményeiről. Kíváncsi voltam miként élnek a saját hazájukban, milyen a lakásuk, az utca, stb. Szennyvíz-elvezetés nincs, ócska- horpadt alumíniumedényben főznek, a földre terített lepedőkön kézzel étkeznek, a szemetet egyszerűen kidobják az utcára. Nos, a nyugati politikusok úgy látszik, ezt az életformát kívánják a menekültáradattal “megtanítani” nekünk is, s ha így megy tovább, néhány éven belül mi is a Közel Kelet vagy Észak Afrika színvonalára kerülünk. Sajnos, vannak olyan városok, ahol rengeteg bevándorló él az egyes városnegyedekben. Ott ez az állapot már természetes. Ettől gazdagodik a német kultúra!

A választások előszele azonban a politikát is rákényszeríti a “fordulatra”, mert a közvélemény kutatások adatai szerint az őslakosság keményen elutasítja ezt az életformát.

Ennek ellensúlyozására elindult a propaganda egy egészen más irányba: a bevándorlókat, akik illegálisan érkeztek az országba, de nem kapták meg a menekült státuszt, haza kell küldeni. Természetesen, államilag szervezett hazaszállítással, ahol megint csak az adófizetők zsebébe kell nyúlkálni a költségek fedezése érdekében. De még biztosabb módszer az, ha a menekülteknek készpénzt bocsátunk a rendelkezésükre, a biztos távozás és az újrakezdés lehetőségének megteremtése érdekében, amihez megint csak pénz kell.

A Merkel terv tehát az l,2 millió menekült befogadásáról kudarcot vallott, a választások veszélyben, azaz tenni kell valamit, méghozzá sürgősen. Ezért a kancellár asszony jóváhagyott egy intézkedési tervet, mely szerint fel kell gyorsítani annak a kb. 450.000 menekültnek a hazatoloncolását, akinek a menekültkérelme elutasításra került.

Mi tehát a legsürgősebb teendő? Az eddig hangoztatottakat a visszájára kell fordítani, s pontosan az ellenkezőjét kell azoknak tenni!

Élő példa erre Martin Schulz, az EU parlament volt elnöke, aki eddig az új világrend nyelvét beszélte, most azonban, hogy az SPD a kancellári posztra kívánja emelni, hangoztatja IV. Henrik hugenotta elvét: “Párizs (jelenleg Berlin) megér egy misét”. Henrik áttért a katolikus hitre, mert ez volt a feltétele annak, hogy király lehessen. Hát mi az neki, ha lecseréli a vallását egy koronáért? Schulz nyilatkozatai ugyanerre a pálfordulásra engednek következtetni. Ezek a marionettek, akik a választópolgárok “kegyeiért” küzdenek, kizárólag a saját érdekeiket tartják szem előtt: a karriert, pénztárcájukat. Az egyéni előnyökért ugyanazt teszik, mint IV. Henrik: úgy váltják a nézeteiket, “meggyőződésüket”, mint mi az intim fehérneműt.

A Rheische Post által közölt adatok szerint 2015-ben (a hivatalos kormányzat adatai) l, l39 millió bevándorló jött Németországba. Ez a szám két tényt fed; 2,137 millióan vándoroltak be, ugyanakkor 998.000 személy hagyta el Németországot. A születések száma az 1968-as adatok szerint l,49 fő évente, amelynek l,6-re történő emelkedését várják, ami még mindig kevés a lakosság egyensúlyban tartásához, melyhez 2,1 fő születése lenne szükséges. A fiú újszülöttek remélhetik, hogy elérik a 78,2 életévüket, a nők viszont 83,1 életév elérésében bízhatnak.

Azon régiókban, ahol a lakosság száma csökken, az elöregedés is erőteljesebben mutatkozik. Tehát előnyt jelent a fiatal, erőteljes férfibevándorlók megjelenése, kiemelendő e területeknél Düsseldorf, Hamburg, Berlin, Stuttgart és München környéke.

Természetesen, a kormány kétségeinek is (halkan!) kifejezést ad: a fiatal bevándorlóknak meg kell találni a helyüket a munkaerőpiacon, amely az eddigi tapasztalatok és statisztikák szerint nem úgy alakult, ahogy remélték. Erre a következő propaganda szózat a megfelelő: az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy ez a folyamat nem úgy alakult, ahogy elvárták, hanem sokkal lassabban. Az eredmények közép- és hosszútávon lesznek majd láthatóak! Hogy valójában milyen távon? Azt majd a választás után tudhatjuk meg, mert az evidens, hogy könnyen nem szabadulunk meg ettől a problémától, és ez olyan biztos, mint a templomban az ÁMEN!

A minisztériumok, a belügyminisztériumot a következőképpen tájékoztatták eddigi munkájukról: “a problémát felismertük, az ellenintézkedések folyamatban”. Nesze semmi, fogd meg jól! A probléma azonban sokkal súlyosabb, mint a hivatalos jelentésekből kivehető. A bevándorlók 66 %-a fiatal férfi (akik ahelyett, hogy a hazájukban uralkodó káosz, elmaradottság ellen küzdenének, inkább a könnyebb megoldást, az európai “teljes ellátást” választották. A kísérő nélkül érkezett fiatalok (30 év. alattiak!) 90 %-a hímnemű, így az egész bevándorlás úgy néz ki, mint az iszlám harcosok gyülekezete, akik úgyis viselkednek!

Fő feladat tehát: a muszlim bevándorlókat sürgősen integrálni kell a társadalomba, hogy minél gyorsabban hozzájuthassanak a szociális-, egészségügyi- és pénzügyi juttatásokhoz! (Admin: Ezen juttatásokat – szerintünk – integrálás nélkül ugyanúgy most is megkapják a német államtól!)

A Frankfurter Allgemeine Zeitung aktuális körkérdése alapján tragikus adatok kerültek nyilvánosságra: A 30 legnagyobb német vállalat összesen 54 menekültet foglalkoztat,  ezen belül 50 főt a Posta alkalmaz, mint futárt. A vállalatok vezetői a problémát a menekültek alacsony foglalkoztatása terén ott látják, hogy semmiféle szakmai végzettségük nincs, emellett az ország hivatalos nyelvét sem beszelik! Tehát: a vállalat vezetői, munkatársai tanulják meg a bevándorló muszlimok nyelvét és szokásait, vagy igencsak veszélybe kerül az integrálás. A német munkaügyi hivatal (BAA) hivatalos adatai szerint csak a menekültek ¼ -ének van érettségije, ¾ részük azonban semmiféle tanult szakmával nem rendelkezik. (Kecsketenyésztésre nem adnak ki sehol bizonyítványt!). Ugyan a német kormány külön kártyát rendszeresített a magasan kvalifikált diplomások, szakemberek betelepülésére az elmúlt években, az újonnan érkezettek 4 %-a rendelkezik csak a megfelelő diplomával és nyelvtudással.

De vajon mibe került mindez a német adófizetőknek?

A németek, a menekültek eltartására 2016-ban 21,7 milliárd eurót fizettek ki a költségvetésből, amit persze előbb az adófizető lakosságnak meg kellett termelni! Nem véletlen, hogy a német adófizetők minden évben július 1-ig az adóhivatalnak dolgoznak, s csak ezt követően a saját szükségleteikre!

A menekülteket el kell helyezni valahol, vagyis beáramlásukkal megnőtt a lakások iránti igény is. Ezt a lakáshiányt azonban kihasználják azok, akik még a kutyaólat is bérbe adnák! Fűtetlen, folyóvíz nélküli, szuterén ”lakásokat” adnak bérbe nemcsak a menekülteknek, de vannak olyan adatok is, miszerint az EU más tagországaiból érkező “munkavállalóknak” is. Ez az állapot vezetett oda, hogy a lakbérek az elmúlt években drasztikusan megemelkedtek, s ma már a dolgozó, adófizető állampolgároknak is nagyon le kell szorítani a privát költségeiket, hogy ki tudják azt fizetni. Eszel, vagy laksz: ez a jellemző egyre inkább. Évente szükség lenne 350.000 új lakásra a szükségletek kielégítése érdekében, ezzel szemben 2014-ben 245.000 új lakás került megépítésre, további 248.000 2015-ben!

A rendőrség hivatalos közleménye szerint a bevándorlók által elkövetett bűncselekmények száma 2015-ben 208.344, amely az előző évhez viszonyítottan 80 %-os emelkedést jelent.

S most jön a java:

A német titkosszolgálat jelentése szerint a tömeges bevándorlás a muszlim világból előbb utóbb politikai bizonytalanságot fog előidézni, ugyanis a több százezer illegális bevándorló integrálása a német társadalomba abszolút lehetetlen! (MM. szerkesztő megjegyzés: Nem-beszélve az öt vagy hatszázezer bevándoroltatottról aki az alvilágba merülve senki nem tudja hol tartózkodnak és hány helyen szedik fel a segélyeket.) A dokumentum figyelmeztet azonban arra is, hogy a tömeges bevándorlással az ország importálja az iszlám-extrémizmust, az antiszemitizmust, nemzetiségi- és etnikai konfliktusokat! A német biztonsági szervek azonban erre nem készültek fel, s az ezekből a problémákból adódó konfliktusokra, a német lakosság részéről adott válaszreakciók, teljesen felkészületlenül fogják őket érni. A politikai propagandán felnőtt lakosság radikalizálódni fog, akik ezt a masszív bevándorlást elvetik, az iszlámvallásúak is tovább radikalizálódnak, mert a bevándorló iszlámvallásúak nem akarják azokat a változásokat, amiket a politikai “elit” kikényszeríteni igyekszik.

Ami a jövőben várható az őslakosságtól: elfordulnak az államtól!!

/Mindez azonban egy olyan kijelentés, ami sajnos nem olyan biztos, hogy igaz abból a szempontból, hogy Németország (ugyanúgy, mint Magyarország!!) New York -ban bejegyzett vállalat!/ (valakitől ezeket a képeket kaptam melyeket az eredeti angol szöveggel olvasható linkekkel láttunk el)

magyarorszagesnemetorszagmint vallallat0

Magyarország bejegyzett vállalat  

Az eredeti angol szöveg itt található ↑

Magyarország és németország mint vallallat

↑↑

magyarorszagesnemetorszagmint vallallat3

Az eredeti angol szöveg ezen a linken található: http://www.sec.gov/Archives/edgar/data/889414/000119312513107131/d501282dex52.htm

Németország muszlim lakossága 2016-ban a becsült adatok szerint 6.262.000 – ez a 82,8 millió őslakos 7,6 %-a. A bajor parlament elnöke, Uwe Brandl szerint a muszlim lakosság 2020-ig számszerűen elérheti a 20 milliót! (Figyelembe véve a családok egyesítését is).

Mit várhatunk a jövőben?

– Ha a muszlimok az összlakosság 10 % -át elérik, követeléseik érvényesítésére az erőszaktól sem riadnak vissza! (Pl. Párizs: autók felgyújtása).

– Bármely nem-muszlim megmozdulás, amely az iszlám megsértésére utal a muszlimok szerint, felkelésekhez és további brutalitásokhoz vezethet (és vezetni is fog). (Amszterdam – Mohamed – karikatúrák).

– Ha az országban élő muszlimok száma eléri a lakosság 20 %-át, nyugtalanság, instabilitás, dzsihád- alapú katonai formációk, gyilkosságok, templom- és zsinagógatüzek várhatók.

– Ha a lakosság 40 %-a muszlim: tömeggyilkosságok, krónikus terrortámadások, folyamatos katonai összetűzések lesznek.

Ha mindezt figyelembe vesszük, ragyogó kilátásunk van arra, hogy Európa 20 éven belül úgy fog kinézni, mint Észak-Afrika, ma.

Az egyetlen dolog, amitől a jelenlegi politikusok nagyon félnek: a folyamatban levő új világ kialakításának valaki/valakik gátat vetnek, s megakadályozzák az eltervezettek végrehajtását.

Az EU külügyi és biztonságpolitikai főképviselője, Federica Mogherini: „Migránsok, bevándorlók nélkül élni egy további katasztrófa lenne“.

(Már akinek! Nekünk nem!)

Szerző: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az előző sorozatokat megtalálod a http://magaspart.hu/ oldalon ITT → 

Megnyitva 39041 alkalommal