Print this page
2020 május 26, kedd

David Icke - riport

Szerző: körlevél

Brian (riporter): Elmondja, hogy az első és második interjút több millióan látták, és aztán törölték őket. David Icke-t mindenki támadta a kijelentéseiért, részletezi, hogy mikor tiltották le és honnan, és hogy hol mennyi feliratkozó volt.

1. rész

David: -Köszönöm a munkád Brian, és hogy nyitott vagy minden információra. Ki fogok állni azért, amit jónak, igaznak gondolok, akkor is, ha ezért támadások érnek. 30 éve erre a pillanatra várok. Erősebb vagyok, mint ők, és ők ezt tudják. A mainstream media rájött, hogy én, és amit mondok az erőteljesebb, mint ők, ezért tiltottak le mindenhonnan.

Minden frekvencia, a hangom is, a hazugság is, és az igazság is egy frekvencia, ami erősebb, és ők ezt tudják. És ha a gondolatokat irányítani akarják, akkor a tömegek felfogását, érzékelését is irányítaniuk kell. Ennek része ez a halálos vírus. A pánikkeltéssel elérik, hogy az emberek nem mernek kijönni, otthoni „háziőrizetben" maradnak, és mások mondják meg mit tehetnek. Akik észrevették, hogy valami nem oké, azok is otthon vannak. Ezért történik ez. Az emberek szabadságát, függetlenségét teszik tönkre, ezzel téve függővé őket a rendszer által.

Az embereknek fel kell ismernünk, hogy egy náci Németországhoz hasonló a struktúra, néhány ember diktál csupán mindenki másnak. Egy nem létező vírussal, hamis járvánnyal keltettek pánikot, elhitetve az emberekkel, hogy csak akkor van jövő a számukra, ha otthon maradnak. És elhitették, hogy ezt a problémát csak ők tudják megoldani, ezért azt fogod tenni, amit ők mondanak, hogy tenned kell. Ez a pszichológiája.

Brian: -Sokan elhiszik a járványt, a képek és számok alapján amit a médiában látnak. Ők azt mondják itt biztos történik valami.

David:-Igen történik, emberek halnak meg. Néhány háttérinformáció, ami fontos a dolgok megértéséhez:

az elmúlt harminc évben a könyveimben leírtam, kiderítettem, hogy van egy kultusz, egy globális hálózat, titkos társaságok, sátánista csoportok, melyek van egy struktúrája. Ez a kultusz nagyon régóta létezik, és a terv létrehozni egy Hunger game society-t,(az éhezők viadala című filmben látható modell) oly módon, hogy képzelj el egy piramist, amelynek a tetején van az emberiség max. 1% -a, ők a felsővezetői ennek az egész globális irányítórendszernek. (az illuminati, gondolom az ismert 12 család és leszármazottaik, elméletben ők irányítják a világot)) ők szabadok, bármit tehetnek.

A piramis alján a lakosság, aki ettől az 1%-től függnek. Az 1% végső soron egy katonaállamot akar létrehozni ahol ők irányítanak és ezt a technológia segítségével akarják elérni. Most épp erre tartunk. De ahhoz, hogy ezt elérjék meg kell semmisíteni az emberek függetlenségét, szabadságát. És ez a nemlétező járvány jó arra is, hogy a vállalkozásokkal bíró emberek megélhetését is tönkre tegye, hiszen, akinek vállalkozása van, az független valamelyest. Amikor megszűnik a vállalkozásod pl. egy járvány miatt, mert lezárás, házi karantén van (lockdown), kiszolgáltatottá válsz, hiszen elvesztetted a megélhetésedet biztosító forrást. Az karantént addig folytatják, amíg elegendő embernek, visszafordíthatatlanul tönkre nem teszik a függetlenségét, megélhetését pl. munka megszűnésén keresztül, akik ezáltal a szabadságukat is elvesztik. Ha nem jártak még sikerrel, akkor itt a következő terv, hogy a vírus majd újra támad és akkor megint lesz egy karantén, és ennek az egész tervnek, folyamatnak része, hogy az egész emberiséget be akarják oltani. Bill Gates egy pszichopata.

Brian:-Az 1%-hoz tartozó emberek, pl. Bill Gates miért akar még több pénzt?

David:- Ez nem a pénzről szól, hanem a hatalomról, a hatalomátvételről, hogy átvegye az irányítást az emberek gondolkodása felett.

Brian:- De miért akarják ezt?

David:-A nemzetközi nagyvállalatok, titkos társaságok, vérvonalak stb. van egy központjuk és ezek irányítanak a háttérből.(ők az Illuminati) Fentről lefelé megy az irányítás. Minden országban van „kirendeltségük támogatói hálózatuk, végrehajtó központjuk), melynek feladata, hogy az adott ország politikusait, kormányát, hadseregét, bankrendszerét, a médiát, és az egészségügyi rendszert irányítsák. Így gyakorlatilag az egész világon ugyanaz a program fut.

És a világot irányító kultusz(illuminati) kétféle tömegmanipulációs fegyvert használ.

1: long term problem-reaction solution: amikor kitalálsz egy problémát és a médián keresztül ezt z emberek tudtára adod, azt mutatod az embereknek, amit akarsz, hogy lássanak. Az emberek megijednek, és amikor megoldást kínálsz nekik, szívesen elfogadják.

2: no problem reaction-solutin:nincs szükséged igazi problémára, elég ha annak csak a látszatát kelted. Ilyen a klímaváltozás és ez a járvány is.

Amit el akarnak érni, az a fasiszta, technokrata globalizáció, melynek épp Kína a modellje.

Kínát diktátor vezeti, ez itt nekünk nem tetszik, mert itt demokrácia van. Kínát a technlógia és technokraták irányítják. Valós idejű arcfelismerő rendszerük van, szinte azonnal meg tudják keresni ki hol tartózkodik éppen, és ezt a rendszert akarják az egész világon megvalósítani.

Miért most jött ez a járvány? Hogyan változott a járvány kezdete óta a nyugati világ? Hol kezdődött a járvány? Kínában. Vuhanban Észak-Olaszországhoz hasonlóan nagyon rossz a levegő minősége, tehát adott rengeteg légzőszervi beteg, tüdőbeteg ember. Dr Andrew Kaufman is arra jutott a kutatásai alapján, hogy mivel a kínaiak nem tudtak bizonyítékot mutatni a virusra, (mert nem létezik) ezért fogtak pár beteget (kb 7 embert) és vettek mintát a tüdejükből, és egy genetikai kódot találtak = örökítőanyag =, RNS-t de ez nem egy vírus!

Azt mondták ez okozza a betegséget, viszont ez a fajta RNS ez szinte mindenkiben megvan, így ha tesztelnek, így lehet pozitív a teszt. A Covid betegség tünetei pont megegyeznek a légzőszervi megbetegedés és az influenza tüneteivel, amely betegségek a levegő rossz minősége miatt Kínában és Észak-Olaszországban egyébként is gyakori betegségek. Aztán jött a pánik elterjesztése és terjedt a „vírus" is. Tünetek voltak, teszt pozitív-pánik-terjedés. Kína válasza egy markáns, szigorú karantén volt. és hirtelen csökkenni kezdett a megbetegedések száma. Tehát ezt látta a világ példaként, karantén=csökken a betegszám.

Ha egy igazi vírust engedsz szabadon, azt nem tudod kézben tartani és olyanokat is megfertőz, akit nem akarsz megfertőzni, ezért jobb ha kitalálsz egyet (vírust elméletben), aminek a tünetei más betegség tüneteivel épp megegyeznek és van hamis pozitív teszt, akkor mindezekkel együtt el tudod érni ugyanazt a pánikot, mint amit egy valódi vírus okozna.

Skóciában az a gyakorlat, hogy ha pozitív vagy Covidra és 21 napon belül meghalsz, azt mondják h Covid miatt haltál meg, attól függetlenül h mi volt a halál oka, boncolás nem történik, volt sok krónikus betegséged, mindezektől függetlenül az kerül a papírra, hogy Covid volt a halál oka.

Brian:-Ugyanezt az utasítást kapták New Yorkban és Californiában is!

David:- Amikor elkezdődött a járvány Kínában, a kínai modell a megoldásra a karantén volt.

A WHO azonnal reagált és Ted Ross azt mondta, hogy ez a kínai megoldási modell legyen az irányadó mindenhol a világon.

A WHO-t a Rockefeller család alapította és Bill Gates úgymond a vezetője, ő az aki az alapítványain keresztül a WHO legnagyobb támogatója.

Tehát ennek a hálózatnak (illuminati) nemcsak a WHO, de a Szilikon-Völgy, A Facebook, a Google is a tulajdona, aki pedig a Youtube tulajdonosa. Így ezeken keresztül is lehetett manipulálni a közvélekedést. Ők pedig úgy döntöttek, hogy törölnek mindent, ami ennek a tervnek ellentmond.

Látni kell az összefüggéseket a WHO, Vuhan, a média és Bill Gates közt, és mindezt egy felsőbb szervezet irányítja és birtokolja.

Angliában a Boris Johnsont körülvevő tanácsadók, azt javasolták neki, hogy azonnal rendeljen el karantént. Ezek az emberek ugyanúgy kötődnek Bill Gateshez, mint Trump tanácsadója Fauci is! Bill Gates a tulajdonosa az egész globális egészségügyi rendszernek. Az egyes országban az egészségügyi rendszerben dolgozó ápolókat, orvosokat arra utasították, hogy minden beteget, aki a Covid tüneteit produkálják (amik megegyeznek az influenza és egyéb légzőszervi betegségek tüneteivel) Covidos betegekként legyenek diagnosztizálva.

Olaszország Coviddal nagyon fertőzött részein a rossz minőségű levegő miatt egyébként is mindig magasabb volt a halálozási ráta, most mégis mindenkit Covidossá nyilvánítottak, és ezzel riogatták az embereket. Majd később beismerték, h a halottak 99%-ának több, más típusú komoly betegsége is volt.

A konklúzió az lett, hogy az időseket és a veszélyeztetetteket meg kell védeni, tehát kell a karantén. Az ok, amiért a fiatalok nem haltak meg, hogy az idősek szervezete már gyengébb és ők azok, akiknek egyéb társbetegségei is voltak.

Mindezt szisztematikusan csinálták!

Minnesota szenátora Scott Johnson, aki orvos elmondta, hogy az egészségügyi rendszer egy új finanszírozási rendszert dolgozott ki a kórházaknak, amelynek a lényege, hogy ha egy beteget sima tüdőgyulladással diagnosztizálnak, kapnak 4600 dollárösszeget, ha ugyanazt a beteget Covid-os tüdőgyulladással diagnosztizálják, akkor 13000 dollárt, ha egy Covidos beteget lélegeztetőgépre kapcsolnak, akkor 39 ezer dollárt kapnak. Erről vannak videók a Youtube-on.

Komputer programokkal prognosztizálták a várható megbetegedési rátákat és várható halálozási számokat. Ezzel riogatták az embereket, így meggyőzték őket, hogy maradjanak karanténban.

Úgy tűnik, hogy az emberek védettséget szereznek a vírussal szemben, ha átestek a fertőzésen.

Ezzel az a baj, hogy mikor a Bill Gates vakcina elkészül, akkor majd azt mondják, hogy be kell oltani vele az embereket, mert azt állítják, nem alakult ki védettség, mivel majd tesztet végeznek és az pozitív lesz, az RNS-t érzékeli a teszt, ami szinte mindenkiben megtalálható.

A kínai karantén modellre azért volt szükség, mert az emberek függetlenségét tönkre akarták tenni, de mivel a vírus nem létezik, és amíg csak lehet tartsák karanténban őket, hogy végül azt mondhassák, amit már Bill Gates is elmondott, hogy ennek csak akkor lesz vége, ha a világon minden ember megkapja a védőoltást.

2.rész

Nagyon sokan vannak, akiknek a hozzátartozójuk meghalt, és ők pontosan tudják, hogy milyen egyéb betegség volt a felelős hozzátartozójuk haláláért, majd a halotti bizonyÍtványukra a Covid került a halál okaként, annak ellenére, hogy holttesteket sem tesztelnek. Tehát ezek a magas statisztikai halálozási számok innen erednek.

Ki a felelős ezekért a számokért globálisan?

Az amerikai John Hopkins University eü-i szervezete hat héttel a vírus kínai kirobbanása előtt Bill Gates-sel egy szimulációt futtattak le arról, hogy egy coronavírus járványra hogyan kellene a világnak reagálni. (szimuláció : Event:201) Eközben azt mondták, nekik ellenőriznünk kell a nyilatkozatokat, az oltásellenes embereket meg kell állítanunk, meg kell akadályozni, hogy a WHO nyilatkozataival ellentétes információk terjedjenek. Épp ez zajlik most.

Tehát karantén, függetlenség eltörlése, államtól való függőség létrehozása a cél globálisan, és az egyetlen bevétel, amit kaphatsz, csupán alamizsna, ami a túléléshez szükséges, ezt is csak akkor kaphatod meg, ha azt teszed, amit mondanak. Ferenc Pápa is azt mondta, hogy kell, hogy legyen egy garantált bérminimum (alamizsna).

Az egész járvány átverés, megmondják, hogy milyen megbetegedési és halálozási számokat közöljenek.

Brian:- Valaki Angliában azt mondta:- Mi nem engedjük, hogy az emberek elhagyják az otthonaikat, akkor sem, ha elvesztik a munkahelyeiket, vagy a megélhetési forrásaikat.

David:- A túlélési ösztön munkál az emberekben, ha az elindul, minden racionális gondolat eltűnik. Ha elhiszik, hogy csak úgy maradhatnak életben, hogy házi karanténban vannak, akkor nem mernek kijönni, és megtenni bármit, ami ahhoz kell, hogy túléljék ezt. Akár meghalnak az otthonaikban és nem mennek orvoshoz, annyira félnek. És a mainstream média felelőssége óriási ebben a pánikkeltésben. Odamennék egyes képviselőihez és megkérdezném, hogy hogy tud majd a gyermeke, unokája szemébe nézni?

A másik oka a karanténnak, hogy ne terheljük túl az eü.-i rendszert. Ezért műtéteket, vizsgálatokat halasztanak el (Amerikában az agyműtétek 80%-át), és a kórházak világszerte üresek, orvosokat, nővéreket küldenek el, konganak a kórházak. Ezért vannak éneklős-táncolós nővér videók a neten, nézz utána, mert ráérnek, nincs dolguk. Ugyanakkor a média arról ír, hogy háborús helyzet van a kórházakban, volt olyan, aki megmutatta az üres kórházat, majd letartóztatták.

Mindenki tapsol világszerte az eü.-is embereknek, ez is meg van rendezve, pszichológiai játék ez hozzátartozik az illúzióhoz, hogy a kórházak tele vannak. Miért nem lehet látogatni a kórházakban? Rendben van az, hogy gyerekek egyedül halnak meg a szüleik nélkül, mert azok nem mehetnek be a Covid miatt? Vagy mert a látogatók meglátnák, hogy üresek a kórházak, azért nem mehetnek be? Ezért az emberek az életükkel fizetnek, azok az emberek, akik nem mennek orvoshoz a karantén miatt.

Angliában a magánkórházak nem rendelhetnek, el kell küldeni a betegeket. Ez horror! És a gyilkos nem a Covid, mert az nem létezik. A karantén és annak következményei a gyilkosok.

Sédország, Tokyo, nem volt karantén, ugyanazok az arányszámok, akkor minek kellett a karantén? Két okból: elvenni az emberek függetlenségét, lerombolni a privát szférát, a másik ok: a vakcina-ha újra vissza akartok térni a normális élethez.

A kérdés Gateshez: Ha nem tudta izolálni a vírust, hogy bizonyítsa, hogy ez egy vírus, és nem eü.-i szakember, mit és hogyan akar élő gazdaszervezetbe juttatni, anélkül, hogy megbetegítené az embereket?

Szóval, ha Mr. Gates nem izolálta a vírust, hogyan tud vakcinát fejleszteni ellene, illetve hogyan tudja tesztelni? A válasz: sehogy.

Szerintem létezik a vakcina, mert egyébként ennek kifejlesztése évekbe telne, meg nem is lehet előállítani vakcinát olyan vírus ellen, amit nem izoláltak. Tehát a vakcina nem a vírus ellen kell, hanem azért, amire egyébként kitalálták.

5G

David:-A mainstream media azzal gyanúsított, hogy azt mondtam az 5G okozza a vírust. Hogy mondhattam volna ezt, mikor nincs is vírus?! - ezért lett törölve több platformról is, mert a média azt hazudta, hogy ő terjeszti azt az elméletet, hogy a Covidot az 5G okozza. Ez hazugság. Erre hivatkozva törölték!

Az OFFCOM a kormány cenzúrája az angol médiában, ugyanez a cég adja ki a szerződéseket az 5G-vel kapcsolatban, az 5G-t támogatja. Ez a cég mondja meg mit mondhatsz a médiában és mit nem. A Covid és az 5G összefüggését nem mondhatod!

Az 5G a covidhoz hasonló tüneteket okozhat. Az 5G 60Ghz-en kölcsönhatásba lép az oxigén molekulákkal. Az 5G elnyeli az oxigén molekulákat, így a test nem képes megfelelő oxigén molekulát felvenni. A testünket elekromágneses tér veszi körül. Minden ami ezt megzavarja, a fizikai és a mentális egészségünkre is kihat.

Texasban egy iskolában észrevették, hogy amikor bent vannak a gyerekek és a tanárok, mind rosszul vannak, betegnek érzik magukat, de csak ott. Kutatások után kiderült, hogy van a közelben egy wifi-router szerű valami, de ilyet még nem látott az anyuka, aki nyomozásba kezdett, majd később a Samsung egy „kiállításán" meglátta azt a készüléket. 5G-s volt, de a cég képviselői szerint ez egy jó dolog, mert ha több eszközöd is van otthon, nincs interferencia más eszközök energiaterével. (csak épp az ember oxigénmolekuláival.)

Egy new york-i intenzíves doktor azt mondta, hogy szóltak nekik, hogy készüljenek fel egy nagyon fertőző vírusra, a koronavírusra. Ő csak annyit látott, hogy az emberek tüdeje olyan volt, mintha 30 000 láb magasan repültek volna egy nyomásmentes kabinban, vagy mint aki felmászott a Mount Everestre anélkül, hogy akklimatizálódott volna, tehát oxigénhiányos tüdőket látott. Ezt az orvost egyébként a nyilatkozata után elbocsájtották, a videót pedig törölték.

Tehát én nem azt mondtam, hogy az 5G okozta a Covidet, csak azt, hogy ezt tanulmányozni kell, ezt az oxigénhiányos állapotot.

És a karantén alatt, amíg mindenki otthon volt, szépen világszerte felállították a tornyokat, Elon Musk szatelliteket lőtt fel, összesen 42 ezret akar és erre már meg is van az engedélye. Most még nagyon kevés 5G képes eszközt használnak, viszont amikor ezeknek megnő a száma, akkor az egész környezetet be fogja hálózni ez a sugár. Mivel nem hatol át jól a tárgyakon, ezért nagyon közel egymáshoz kell telepíteni ilyen tornyokat, nagy számban. Ahogy egyre több 5G-s eszköz lesz, úgy lesz egyre több beteg ember, (vírusra fogják) akkor majd megint karantén lesz, és addig készen lesz a vakcina, és majd azt mondják, hogy csak akkor lehet vége a karanténnak, ha mindenki megkapja a védőoltást.

Brian-Mit tehetne k az emberek az 5G ellen?

David: -Elvileg mondhatják, hogy nem kérik, de emögött is a szekta (illuminti) áll. Minden és minden ember, az emberek agya is kapcsolódik az internethez. A tervük az, hogy egy technológiai felhőt hozzanak létre a bolygó körül Musk műholdjaival (ai=mesterséges intelligencia), 2030-ra az a terv, hogy az emberi agyak kapcsolódjanak a mesterséges intelligenciához. Szóval a bolygó körül lesz ez a felhő, itt lent van 5G, és ezek kombinálásával már az emberi gondolkodás sosem lesz a régi. Az információt, a gondolkodásmódot manipulálni és ellenőrizni tudják majd, és ezáltal a viselkedésünket is.

A vakcinával fel akarják készíteni az embereket arra, hogy az emberi agyak kapcsolódjanak a gépekhez. Tehát nem ember-ember kapcsolatok lesznek, hanem ember-gép kapcsolatok., ez már megfigyelhető a mai fiataloknál, akik a mobiltelefonjaikhoz kapcsolódnak, függők.

A karantén idején szétválasztották az embereket, félnek egymástól (vírus miatt), és az emberek most is a gépekkel kapcsolódnak. A fizikai távolságtartás az utcán, a maszkok, melyek miatt nem látható az emberek arckifejezése, reakciói, a pub-ok, közösségi helyek bezárása, amelyeket még az enyhítések idején sem nyitnak ki, mivel ezek közösségi helyek, ahol az emberek élvezik egymás társaságát, ezekkel szétválasztják az embereket. Ez egy pszichológiai módszer.

Visszatérve a vakcinához, nanotechnológiás chip van benne, ezek nagyon picik. bele akarják ültetni a testbe, ami ott osztódik és megváltoztatja a testet biológiai testből szintetikus testet csinál. Erről szól a transgender agenda. (transzneműség) A szintetikus test nem nemzőképes, mert nincs szükség nemekre. Már elkezdődött a gyermekek felkészítése erre, hiszen a semmiből jött ez a transgender dolog, majd elterjedt mindenhol és a gyerekek manapság össze vannak zavarodva, nem tudják, nem ismerik sokszor a nemi identitásukat.

Legutóbb egy Celeste Solem nevű hölgy aki a FEMA-nak dolgozott, (Federal Emergency Management Agency) -100%-ban az illuminati tulajdona)) kiszivárogtatta, hogy a vakcinában lévő nanochip a Pentagon fejlesztése, ez egy gél, melyben a nanorészecskék elkezdenek osztódni és megváltoztatják a testet. A nanorészecskék állnak majd kapcsolatban a Musk szatelitjei által létrehozott bolygót körülvevő felhővel.

Fel kell nőnünk és szembe kell néznünk azzal, hogy egy náci Németországszerű világban, fasiszta világban élünk, melyet a Youtube, Facebook, Google is támogat az ott sugárzott tartalmakon át, és mindez a háttérhatalom terve, ami csak fasiszta vagy kommunista rezsimekben történhet meg.

Van 2 Californiai orvos, akik elmondták, hogy a számok a járvány során nem stimmelnek, a halálozási arány Californiában 0.93%, és hogy egy nem indokolja a karantént-persze hogy nem, mert a karantént az emberek függetlenségének lerombolására és az államtól való függés kialakítására hozták létre-az orvosok videóját több millióan látták, majd a Youtube törölte. A Youtube és a Google vezetői, a Facebook vezetője mind fasiszták. Szembe kell néznünk a ténnyel, és hogy mi a helyzet most.

Látok egy kiutat, de csak akkor sikerülhet, ha nem engedelmeskedünk ezeknek és azt mondjuk, hogy éljük az életünket, ahogy mi akarjuk, és hogy nem zárjuk többé magunkat a következmények börtönébe.

Azt kell tennünk, amit helyesnek hiszünk, ahelyett, hogy nem tesszük, mert félünk a következményektől.

Már írtam arról, hogy a világunkat behálózza egy nem emberi erő, mely az emberi közösséget manipulálja. Pl. a vérvonalak, királyok, arisztokraták, ők a hibridek. Amikor az emberek nekik ellenállnak, akkor ők beszivárognak a bankszektorba, médiába, az üzleti életbe, így irányítanak. Ők a hálózat, kultusz háttérhatalom, illuminati) magjában vannak.

Ezek a gazdag és híres emberek sátáni rituálékban vesznek részt, pedofíliában és gyermekbántalmazásban is. Ők még a mai napig áldoznak fel gyermekeket a saját isteneiknek, pont úgy, ahogy az ősi időkben tették, ami akkor elfogadott volt.

Mára már a föld alatt zajlik.

Gates. Egy pszichopata. Amikor a szemébe nézek, nincs élet a szemében, a szemei halottak és sosem mosolyognak. Nincs benne emberi erő, a szemeiben nincs fény, nincs szeretet. Mert ő egy pszichopata.

Deep Underground Military Bases=DUMB, a földalatti bunkerek, csatornahálózat, ezek titkosak, innen ered a kontrollalapú társadalom létrehozásának irányítása, és mivel ezek titkos projektek kellett egy fedősztori, és emberek, akik szövetségeseik voltak és eljátszották, hogy szembe mennek a rendszerrel, ők nagyon gazdagok lettek, de a pénzük nagy részét továbbítani kellett a hálózathoz (háttérhatalomhoz) pusztán emberbarátságból. Ezért lett ennyi szívtelen, pszichopata, billiomos az alapítványok élén, mint amilyen Bill Gates is.

Ha visszaköveted az alapítványait, az általa nyújtott támogatásokat, ezek mind a háttérhatalomhoz vezetnek. Bill Gates a vakcinákra és az egészségügy manipulálására specializálódott. Vagy itt van Soros, akinek a vagyona felbecsülhetetlen. Mennyire kell okosnak lenni ahhoz, hogy óriási mennyiségű pénzt keresel úgy, hogy tudod, hogy a tőzsdén mikor megy fel és le az árfolyam és ezt onnan tudod, hogy megmondják neked azok, akik csinálják. Ehhez nem kell intelligensnek lenned, csak gazdagnak. És ő is a vagyona nagy részét a háttérhatalom programjához adja. Az alapítványain keresztül 32 billio dollárt költ felkelések, tüntetések támogatására, amik nem valódi tüntetések, hanem a migrációt fedezik. Hozzá kötődik tehát a migrációs válság, a klímaválság és a transzneműség terjesztése is a háttérben.

Gates küldetése a védőoltások. Nem egyszerűen védőoltás az embereknek, hanem az emberek bechippelése is. A GAVI (=nemzetközi védőoltási szövetség-háttérben a Bill&Melinda Gates Foundation,) és a WHO,( ugyancsak Bill Gates a „tulajdonosa") és annak tulajdonosa Dr. Tedros Adhanom, ők kifejlesztették a quantum tattoo-t, (és szerintem 85%-ban már a járvány előtt is készen volt) amely minden harmadik világbeli gyermekről képes megmondani digitálisan (digitális lenyomat), hogy be van-e oltva, vagy sem.

Az elképzelés az, hogy mivel van mindenre technológiájuk és ezt majd nálunk is tudják erre alkalmazni. A jelen helyzetben Gates tudja mi folyik, tudja, hogy nincs vírus. Ő most boldog, hogy a kínaiak karantén példájával nagyon sok ember élete ér véget, vagy megy tönkre. Így elmondhatja, hogy akkor lesz vége a karanténnak, ha mindenki be lesz oltva, és ugyanezt mondja mostmár az a Ferguson is, aki a járvány előtt a vírus modellezésében részt vett Gates-szel. Egyértelműen pszichopata.

És a fő kérdés! Ez az ember egy technokrata volt, egy számítástechnikában jártas ember, a Microsofttal is már nagyon gazdag volt, és hirtelen átpályázott a globális egészségügyi rendszerre. Mi? Ő az, aki megmondja az embereknek, hogy nem térhetnek vissza a normális életükhöz, amíg nincsenek beoltva, azért mert ő azt mondja, hogy ez kötelező? Emberek! Mit csináltok? Mi van veletek? (nagyon Mérges David Icke!) Ki ez az ember? Egy jelöletlen technokrata diktátor.

Brian:-Mit kellene tennie az embereknek?

David: -Kérdezzék meg maguktól, hogy ez az ember ugyan miért parancsolhat emberek billióinak? Rá kell jönnünk, hogy egy ilyen pszichopata technokrata nem parancsolhat nekünk és nem mondhatja meg, hogy mit kell tennünk.

Lehet, hogy ezoterikusan fog hangozni, de nem baj. Ez egy folyamat. Ha a dolgokat végigfuttatod a fejedben, és a gyomrodban, ahol az érzelmek vannak, először jön a félelem, majd a kifogások, hogy miért ne tegyél semmit. mert jön a kérdés: Mi lesz a következménye annak, ha cselekszem?

A látható világ tartománya nagyon szűk, de csak ez a látható számunkra. De ezen túl a tudatos valóságok száma végtelen, de mi csak ezt a szűk sávot látjuk, mintha csak egy csatornát néznénk a TV-ben, és a fejünk csak erre koncentrál. Ilyenkor mind az öt érzékszervünkkel oda figyelünk, így mindazzal az információval, amit a médiából, televízióból kapunk, programozva leszünk. És ez lesz a valóságunk.

Ez pszichológia, így lehet az embereket manipulálni, ezáltal az emberek többségének reakciója előre meghatározható. A szívünkben ami van, a fény, csakra, bárminek hívhatjuk, a szeretet. A szeretet mindig azt teszi, ami a helyes, akkor is, ha lesznek következményei. A szeretet az, amely kihúz téged az öt érzékszerv által tapasztalt valóságodból, mely által jobban megértheted a saját valóságodat. Amikor kinyitod a szívedet, akkor nem törődsz a következményekkel, mert tudod melyik a helyes út. Ha megkérdezed magadtól mit kell tenned, a belső hangod, a szíved megmondja a választ. Ha folyton a következmények miatt aggódunk, akkor ez börtönbe zár és rabszolgává tesz minket.

Azt akarják, hogy félj a következményektől, így nem fogod azt tenni ami helyes. Ennek ellenére tedd azt, amit a szíved súg. Te vagy a felelős a tetteidért, a valóságodért, nem a pszichopaták, és nem diktálhatnak neked. Meddig akarjuk ezt csinálni? Egyetlen percig sem! De akkor miért csináljuk? Mert félünk. Félünk a vírustól, a következményektől. A 80-as években bemondó voltam a BBC-nél egy rövid ideig és paranormális dolgok kezdtek velem történni. Léleklátóhoz mentem. Azt mondta nekem, hogy át kell adnia egy üzenetet: ki fogok állni a nyilvánosság elé és nagy titkokat fogok nyilvánosságra hozni, de egy ember nem változtathatja meg a világot, de egy ember elmondhatja azokat az üzeneteket, amik megváltoztathatják a világot. Óriási ellenállásokba fogsz ütközni, de ők mindig veled lesznek, hogy megvédjenek. És mostantól meglesz ehhez minden képességed. Egy részem azt mondta csináld! Mintha mindig segített volna egy erő összerakni a puzzle-t, a kezembe adta az információt, emberekkel hozott össze, könyveket találtam. Amit még ekkor kaptam, hogy az emberi tudatosságban egy átalakulás fog zajlani.

Az első könyvem erről írtam, címe: Truth Vibrations, mert azt mondták jön egy energetikai változás, melynek két fő hatása lesz. Az első, hogy felébreszti az embereket, amikor rájönnek, hogy a világ nem az, aminek gondolták. A második hatás, hogy mindaz, amit eddig nem láttunk, ami rejtve volt előttünk, a felszínre jön és láthatóvá válik.

Ha visszagondolok a 90-es évekre, ezekre semmilyen bizonyíték nem volt. Ha most visszanézek, elkezdett az emberek tudatossága nyílni és túlmutatni az 5 érzékszervük által észlelt valóságon, elkezdtek öntudatukra ébredni. Ezáltal elkezdték az emberek érzékelni, hogy valami nincs rendben, elkezdték megkérdőjelezni a dolgokat, a rendszert. Úgy látom egyre több ember nyitja ki a szemét. És ez a kulcs. Ez a tudatosság kiterjesztésének állapota. Amikor ezt az ajtót kinyitod, már nem félsz. Mert a szeretet nem fél. A gonoszság a szeretet hánya. A szeretet a félelem hiánya. Az eszem azt mondta az utóbbi időben: David! Ha elmondod, amit tudsz, törölnek a Youtube-ról. És nem érdekelt, mert nem félek és ez változtatja meg a világot. Minden megváltozik. Ezért mondom, hogy több erőm van, mint ezeknek a pszichopatáknak.

Ez a karantén az oka annak, hogy nagyon sok ember felébredt! A tudatosságnak, az Istennek a kivetülései vagyunk. És nem félünk, mert tudjuk, hogy ez csak egy rövid időtartama a jelen létezésünknek, megtapasztalásunknak.

Az angol eü.-i. miniszternek, vagy az amerikai Faucinak nincs benn a szívében szeretet, nincs ott semmi, ami megmondhatná nekik, hogy mit tegyenek.

Egy évvel azután, hogy a léleklátónál jártam megismert a nyilvánosság, nem tudtam az utcán végig menni úgy, hogy az emberek ne ismertek volna fel, kinevettek, mutogattak rám. És most, 29 évvel később itt ülök és rengetegen hallgatnak és figyelnek arra, amit mondok. Az erő abban rejlik, hogy megtesszük, ami helyes. A fasisztáknak nincs erejük magukban, csak annyi, amennyit mi adtunk nekik.
Az üzenetem a háttérhatalomnak, hogy itt vagyok és meg fogok mindent fejteni!

Forrás: Körlevél
Beküldte: Antal Miklós
Kiemelések a Magyar Megmaradásért szerkesztőtől