20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2014 február 25, kedd

Sajnos ezt is megtehetik ITT MAGYARORSZÁGON !

Szerző: Kincses Albin

A liberalizmus, a pozitív diszkrimináció újabb édes gyümölcse: A pesti iskola tanárostól, diákostól retteg a hatodikos Lacikától

Egy XVII. kerületi iskola diákja olyan mértékben terrorizálja társait, hogy az osztálytársak szülei összefogtak, és addig nem engedik iskolába a gyerekeiket, míg meg nem oldják a problémát az iskola felelősei - adta hírül a Blikk kedden. Ezt hozta a liberalizmus, az oktatáskultúra bizonyos csoportoknak való megfeleltetése, a pozitív diszkrimináció és minden olyan rendelkezés, amellyel bizonyos csoporthoz tartozókat mind hivatalosan, mind a közéletben valósággal felmentenek a kötelezettségek alól.

Elég egy agresszív gyerek megjelenése, ha az a kivételezettek kasztjába tartozik, már borul a rend, mert senki nem mer fellépni ellene. A szülő retteg a gyerek szüleitől és rokonságától, éppúgy, mint a tanár és az iskola, ráadásul állandó szorongásban élhetnek, hogy esetleges ellenkezésük esetén milyen stigmákkal és jelzőkkel illetik őket. Az átlag magyar ember gyermekei szinte mindenütt és mindenhol ki vannak téve a veszélynek és mint láthatják, elég egy agresszor, már félelem és rettegés uralkodik egy tanintézetben. Akik ezt a helyzetet előidézték, könnyen vannak. Alapítványi és más magániskolákba járó gyerekeikre fegyveres őrök vigyáznak, és az elithez tartozók porontyai pedig olyan intézményekben tanulnak, ahova rajtuk kívül be nem teheti lábát más földi halandó. Mert hát ugye a vallásuk ezt nem engedélyezi.

A bandita rendszeresen sörrel és cigarettával megy iskolába, osztálytársait kifosztja, pénzüket elveszi és veréssel fenyegeti őket, ha nem visznek neki ajándékot. Mert neki jár, hiszen kivételezett felsőbbrendű, akit a buta parasztnak kötelező eltartania, mint ahogyan ezt Balog Artúr, az MSZP cigány politikusa kinyilatkoztatta.

Hoffmann Rózsa közoktatásért felelős államtitkár a múlt pénteken vizsgálatot rendelt el az ügyben. A lap értesülése szerint a tankerület bevonta az ügybe a gyámhivatalt és a rendőrséget is.

Az igazgató a lapnak elismerte, hogy több hónapja küzdenek a problémával, de egyebet nem kívánt elárulni, mert jönnek a liberális jogvédők meg a cigány polgárjogi aktivisták, aztán az lesz a vége, hogy a félelemben élő kisfiú így vesz elégtételt a "rasszistákokon".

Volt olyan, hogy két hónapig nem jött iskolába, akkor jó volt, de aztán visszavették. Tomi, az osztálytársunk félelemből rendszeresen odaadta neki a zsebpénzét. Van úgy, hogy a szünetben behozza az unokatestvéreit, s mindenkitől elveszik a tízórait – mondta el a Blikknek a terrorista kretén egyik osztálytársa, s hozzátette: a farsangra az egyik tanár nem engedte be a bűnözőt. Talán véletlen egybeesés, de ezen az estén a tanár autójának kerekét kivágták. Amikor az iskolából eltűnt két mobil, hiába kutattak át mindent, nem kerültek elő: a gyerekek szerint a mocskos kis emberállat tüntette el azokat.

Csodálkozik a felzárkóztatással kampányoló kormány, hogy az emberek többsége miért utasítja el azt a liberális szemléletet, amely egyre inkább uralkodóvá válik az élet minden területén: erősíti a társadalmi árkokat és növeli a többségiek rettegését. Csodálkozik a kormány, hogy miért vágyik vissza a szerényebb körülmények között élő ember a Kádár-rendszerbe, ahol legalább ilyen esetektől nem kellett tartania, mert azonnal kiment a rendőrség, és nem a nemzetközi jogvédőknek való megfelelés, illetve a tőlük való rettegés, hanem az iskolai erőszak azonnali megszüntetése volt tevékenységének jellemzője.

Kiment a rendőrség, aztán három nap múlva valahogyan elfelejtette az ilyen kis véglény, hogy mit művelt korábban, s érdekes módon azonnal kezesbáránnyá változott. A szülei sem őrjöngtek a rendőrség, vagy a közintézmények előtt, hogy "báncsák" jóravaló, derék, szorgalmas és szelíd kis gyermeküket, mert ha erre vetemedtek, ők is betekintést nyerhettek a rendre való szoktatás hatásos módszereibe.

Az átlagember ezt hiányolhatja a mindennapokból, ez is az első reakciója, pedig a problémakezelés ennél sokrétűbb és összetettebb. Mert az alapokhoz kell megint visszamenni. Azért teheti meg egy gyerek, hogy szinte felfoghatatlan módon terrorizálni tudjon százakat, hasonló korúakat és felnőtteket egyaránt, mert az elmúlt 24 évben folyamatosan csak azt sulykolták az azóta felnőtt kivételezett generációk tagjai agyába, hogy őnekik minden jár, minden szabad és mindent megtehetnek, mert a többségi társadalom rasszista és kirekesztő, amely megakadályozza a felemelkedésüket és beilleszkedésüket.

A megélhetési bűnözés kategóriájának ultraliberális bevezetésével, a bűnözők származás szerinti megkülönböztetésével, a pozitív diszkriminációval az élet területén mindenütt tapasztalható kettős mércével a mindenkori kormányok hazug állításai ellenére nem a rend, a tolerancia és a közös országépítés felé terelték a kisebbségi gyerekeket, hanem pontosan a kívülállóságukat, támadhatatlanságukat és felsőbbrendűségüket erősítették. A liberális jogvédők, páholyok, csoportok és a cigányokat uszításra, saját politikai pecsenyéjük sütögetésére felhasználó polgárjogi aktivisták és bűnözőmosdatók kárognak állandóan rasszizmusról és szegregációról, noha a rasszizmust, a "parasztokkal" (így nevezik a magyarokat) szembeni ellenszenv és elkülönülést a valódi szegregáció mára egyenes útját ők kövezték ki és az ő segítségükkel lettek egyes csoportok törvény-felettiek.

Nem állítjuk természetesen, hogy minden kisebbségire jellemzőek a fentiek, de a folyamatot nézzük, teljesen természetes, hogy még több előjogot, még több kivételezést, még több támogatást és munkanélküli, csak a származás miatt járó többletanyagiakat követel az, aki olyan környezetben szocializálódott, hogy ez már élete része lehet, és nap mint nap a kívülről nyomatékosított saját fölényével és kivételezettségével.

Forrás: http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=72958
Beküldte: N Gyula

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások