Print this page
2017 szeptember 21, csütörtök

Miért maradtak el az elszámoltatások?

Szerző: Lipták Lilla és Domonyi Károly

" Vajon, agyilag mikor jutunk el arra a fejlett szintre, mikor kollektíven ráébredünk a következőre: nincsen hazánkban tényleges ellenzék, nincs igazi népképviselet a kupola alatt, nincs valódi és felelősségteljes munka a parlamentben...

viszont van egy politikai elit, egy politikai maffia, amelynek tagja a fidesz, az mszp, az lmp, a jobbiik..és az összes magát civilnek hazudozó fb-s mozgalom, amelyek kizárólag a kritikus tömeget kötik meg!! Minden, amit a bő 28 éve hatalmaskodó politikai paletta bemutat magáról, az kamu...színház nekünk a pártok szembenállása, hogy megosszanak bennünket, hogy gyűlöletet keltsenek; hogy alapvetően sose ébredjünk rá, mekkora nemzetáruló rablás, gyarmatosítás folyik az országban, az EU támogatásával, a monetáris háttérhatalom és belső gazdasági-, médiakör asszisztálásával!!

Tegye csak fel mindenki magában a kérdéseket: Mégis, hogyan sikerült közel 30.000 milliárd államadósságot felhalmozni úgy, hogy elvileg minden regnáló kormány mellett ott ült az "ellenzéki" oldal?? Hogyan sikerült lenyomni a torkunkon az alaptörvényt, mikor volt 8 hónapja az ellenzéknek hazudott oldalnak ahhoz, hogy drasztikusan ellenálljon??

vagy...

Miért maradtak el a kampányfogásnak kitűnő igazi elszámoltatások? 

Mire fel titkosítgatnak KÖZSZOLGÁK (akiket mi bíztunk meg... mi a hatalom igazi tulajdonosai azzal, hogy 'ügyvezetői' legyenek az országnak) fontos adatokat, dokumentumokat, amelyekkel egymás seggét óvják, hatalmi pozícióikat védik?!?! Milyen alapon bocsájtható meg az, hogy egy csalásnak simán elfogadható "devizaügylet" miatt sorba hullanak ki emberek ablakokból, vagy kapnak lángra elkeseredettségükben?? (jogászoknak is hatalmas felelősségük van ebben, hiszen cinkos, aki néma)

Végezetül, milyen alapon fosztottak meg bennünket, európaiakat több évtizeden keresztül az európaihoz méltó létbiztonságtól, munkától, családtól, gyerekektől??? (hiszen nem mindenki potyogtatott felelőtlenül gyermeket ebben az élhetetlen környezetben) Vegyük már észre az ég áldjon meg bennünket! Ez a politikai elit műsora, amely összejátszott jogászokkal, médiával, gazdasági csúcsszereplőkkel; és rettenetesen megvezetnek bennünket minimum 28 éve.

Addig, amíg itt puffogunk egymásra mert az egyikre narancsos göncöt húztak, a másikra szegfűset...és kit tudja miféle kellékek vannak még a ruhatárban, addig pont annak a forgatókönyvnek felelünk meg, amit az elit készített; ami által teljesen ki tudja szipolyozni az országot!! Civilekként kell összefognunk, politikusoktól keményen elhatárolódva....különben belepusztulunk..."

Lipták Lilla


 Minden párt egy tőről fakad, aki ezt nem érti, az párttag vagy haszna származik belőle, így támogatja azt! Mi az amitől a politikai pártok rettegnek? A Nép önrendelkezési jogának érvényesítésétől! 

Nem kórmányváltásra van szükség, hanem rendszerváltásra! Alulról építkező társadalmi rendszert kell kiépíteni, nem pedig olyat, ami ma is van, amely diktatórikus és alárendelő hatalmi struktúrával rendelkezik! Ha minden választókerületből megszavaznak egy független jelöltet, aki KÖTÖTT MANDÁTUMÚ, ami azt jelenti, hogy a képviselő és a választó között jogi függőség marad a választást követően is. Jogérvényesítési szerződés köttetik a megbízó (választó) és a megbízott (képviselő) között. A szerződés lényege az, hogy a képviselő a megbízatás ideje alatt visszahívható kötelessége elmulasztása esetén. Majd ez a képviselő-testület választja meg a miniszterelnököt és a köztársasági elnököt, ami ősi néven Gyula (Horka) és Kende (Kündü)! A pártok oda kerülnek ahova valók, a civilszervezetekhez és ugyanannyi anyagi támogatást is kapnak, javaslatételi joguk megmarad, de nem ők döntenek, hanem a megválasztott képviselők!

Domonyi Károly

Beküldte: Kunavar