20240420
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2015 szeptember 08, kedd

Európa halott! Agyhalott!

Szerző: Madarász László

A nyitóképen a szíriai keresztény katonák esküdnek fel a haza megvédésére és harcukhoz kérik vallási vezetőjük áldását! A keresztények harcolnak hazájukért, a katonakorú muzulmánok „menekülnek"! Miért nem védik meg országukat? Igaz, könnyebb mások által megtermelt javakon élősködni, majd hívni a háborúban hátrahagyott családot, rokonokat: gyertek ti is, itt jó életünk van és egyre inkább mi mondjuk meg mit kell tenniük a fehéreknek, akik kegyeinket keresik!

Az öreg kontinenst célzó, szándékosan gerjesztett és anyagiakkal bőségesen megtámogatott, mai népvándorlásra Európa vezetői képtelenek megfelelő választ adni! Ennek oka a tettekben is teljesen félreértelmezett liberális eszme, mely, mint egy rákos daganat, már megfertőzte az egész kontinenst, és aláássa a nemzetállamok egészét. Nem véletlenül, hiszen pont ez a cél! Az unió vezetői, a mai migráns áramlás várható hatásait meg sem közelítő, görög gazdasági válság esetében azonnal össze tudtak ülni, de a fehér ember jövőjét alapvetően befolyásoló „menekült” ügyben húzzák az időt, sőt egyre csak Magyarországra mutogatnak, ha van sapkánk azért, ha nincs akkor azért! A nyugati vezetők értelmes és tevőleges válaszreakciójuk elmaradásával, nem „csak” hazaárulást követnek el, hanem már megásták a fehér ember sírját és most annak kimélyítésével, tömegsírrá alakításával foglalatoskodnak.

Mindehhez a liberális külföldi és hazai sajtó lelkesen asszisztál! Ez a tevékenységük engem nagyon emlékeztet az 1914 –ben, majd az I. világháború közepén betöltött szerepükre. A korabeli, ugyanazon körök által irányított sajtó mint most is, a háború kitörését örömmel üdvözölte, sőt követelte. Sajnos valóra vált óhajuk: több millió halott. Ugyanaz a sajtó, mely üdvrivalgással fogadta a háború kitörését, akkor mikor a német csapatok már 60 km –re voltak Párizstól, és a francia hadseregben hatalmas arányú dezertálás kezdődött, a német hátországot lázították fel. Így robbant ki pl. a lőszeripari gyártók sztrájkja is Németországban. Lőszeripari gyártók sztrájkja egy háborút viselő országban! Teljesen irreális. Eredmény: a győzelem küszöbén álló német hadsereg elvesztette a háborút! Vele mi is. Ma ugyanezt csinálja a liberális sajtó! Élteti a teljesen más kultúrkörből, más vallással, más beállítottsággal hozzánk érkezőket, hogy majd később – ha még nem ugrottunk össze velük addig – néhány terrortámadás után, majd uszítson ugyanazok ellen bennünket! Lényeg: csak vér folyjék és lehetőleg minél több! Kérem, nézzenek körül liberális oldalakon! Sok fényképpel találkozhatnak, melyeken ártatlan szemű kisgyerek, síró asszony, szenvedő arcú ember van, de elhallgatják azt a tényt, hogy ők csak biológiai díszlet, a túlnyomó többség 16-40 év közötti harc- és nemzőképes férfi! Elhallgatják azt is, hogy az un. „menekültek” egyre agresszívabbak, nem fogadják el a rájuk vonatkozó törvényi előírásokat, csak törnek előre mások által előre kijelölt valódi céljuk irányába! Ha odaérnek, majd megszűnik az addig bőséges dotálásuk, és az egyre csak csökkenő anyagi támogatással kerülnek szembe. Viszont dolgozni sem akarnak majd, mert nekik jár a támogatás azoktól, akik nem hívták őket, akik megtermelik nekik is az anyagiakat. Ugyanakkor kell a szép lakás, a Mercédesz, a coca cola, a mi asszonyaink, lányaink, stb.

A nyitóképen a szíriai keresztény katonák esküdnek fel a haza megvédésére és harcukhoz kérik vallási vezetőjük áldását! A keresztények harcolnak hazájukért, a katonakorú muzulmánok „menekülnek”! Miért nem védik meg országukat? Igaz, könnyebb mások által megtermelt javakon élősködni, majd hívni a háborúban hátrahagyott családot, rokonokat: gyertek ti is, itt jó életünk van és egyre inkább mi mondjuk meg mit kell tenniük a fehéreknek, akik kegyeinket keresik!

„A szenvedésünk az európai és nyugati kereszténység sorsának az előszele” – nyilatkozta még augusztusban az olasz Corriere della Sera-nak Amel Shamon Nona, moszuli káld érsek, akinek az Iszlám Állam terrorszervezet verte szét közösségét Irakban. „Próbáljanak megérteni engem. Az önök liberális és demokratikus elvei egy fabatkát sem érnek itt. Meg kell érteniük a közel-keleti realitást, mert egyre több muszlimot engednek be országaikba. Önök is veszélyben vannak. Erős és bátor lépésekre van szükség, még ha azok ellentmondanak az elveiknek, akkor is. Azt hiszik, hogy minden ember egyenlő. De ez nem igaz: az iszlám nem vallja ezt. Az önök értékeik nem a muszlimok értékei. Ha ezt nem értik meg elég hamar, önök annak az ellenségnek lesznek az áldozatai, akit önök engedtek be az otthonukba” – fogalmazott üzenetében a káld érsek. (Kivételesen ez a figyelmeztetés megtalálható egy liberális lapon is: pl. itt is.)

Jó lenne, ha valaki elmagyarázná nekem, hogy a közel-keleti keresztényekért miért nem aggódott a liberális Európa? Miért hagyta őket magukra? Miért nem őket fogadta be, hiszen – elvileg – az öreg kontinens keresztény! Vagy annyira mégsem? Miért többségében muszlimok kellenek nekünk, sőt már az egyháznak is?

A hazai liberális média világgá kürtölte, hogy parlamenti frakcióval sem rendelkező törpe pártocskák 25 ezer „menekült” befogadását követelik Hazánk kormányától! Kinek a nevében beszélnek? Ez tipikusan: más farkával a csalánt… esete! Nem! Én sajnálom a „menekülteket”, de nem hívtuk őket, nem akarom a nevemre venni egyiket sem, és nem is akarom eltartani őket! A migránsok eltartása 4300.- Ft/fő –be kerül naponta! Egy négytagú magyar család, sokszor 100-120 ezer forintból kényszerül megélni havonta! És senkit nem érdekel problémájuk! Ha majd Ők is 4×129000.- Ft –ból élnek meg havonta, lelkesen támogatom a migránsok korlátozott befogadását! Addig nem! Addig fogadják be azok, akik a lent, 1914 –es állapotokat tükröző térképen (ha már fentebb az I. világháborúra hivatkoztam), mint gyarmattartók szerepelnek! A gyarmatbirodalmak megszűnése után a kizsákmányolás módszere változott ugyan, de a lényeg a mai napig azonos!

Afrikai gyarmatok

 

Több térképet nem találtam egyelőre, de vizsgáljuk meg a mai migránsok további kiinduló helyeit szintén az 1914 –es állapotok szerint::

Szíria: 1918 –ig az Oszmán Birodalom része. (Törökország)

Libanon: 1918 –ig az Oszmán Birodalom része. (Törökország)

Irak: 1918 –ig az Oszmán Birodalom része. (Törökország)

Afganisztán: 1919 –ig az ország nagyobb része az Egyesült Királysághoz tartozott (Anglia)

Pakisztán: 1947 –ig Egyesült Királyság (Anglia)

India: 1947 –ig Egyesült Királyság (Anglia)

Álláspontom az: a térképen és a felsorolásban található volt gyarmattartó országok egyezzenek meg a modern kori gyarmatosítóval és felforgatóval, az Egyesült Államokkal, hogy felelősségük mértékében melyik országból mennyi „menekültet” kell befogadniuk! Sem Magyarországnak, sem az Osztrák-Magyar Monarchiának a térségekben nem voltak gyarmatai, ezért Magyarország kéretik kihagyni a menekültek elosztásából!

Ez lenne az igazi és valódi európai megoldás!

Madarász László

Forrás: http://magaspart.hu/?p=425

Hozzászólás  

#1 H-5213 Szapárfalu, Angolkert út 2/Akovacs.laszlo 2015-09-08 14:09
III. VH. Magyarországi hadszíntér.

1. A kimondott szavak ereje. Vasárnapi hsz-unkban leírtuk, hogy ki kell lépni a NATO-ból. Hétfőn délután az általunk lejárt szavatosságú húst forgalmazó Hentes – esetleg kartácstűzünk s korbácsunk kilátása miatt? – nem szokványos tettre serkentette. index.hu/belfold/2015/09/07/lemondott_hende_csaba_honvedelmi_miniszter/

Lassú kerítésépítés miatt miniszterek nem szoktak csak úgy lemondani, csak komoly indokkal. Az MTI nyilvánosan letölthető hírei-képei szerint ez a Hentes másfél-két és fél éve Hanukakor a Nyugatinál a csernobili atomerőművet 1986 áprilisában Pászkakor felrobbantott Loboviccsal kokettált. Amikor Jézust az evangéliumok tanúsága szerint az ördög megkísértette, Jézus ellen tudott a kísértésnek: melegebb égtájakra küldte. Hentes Csaba nem tudott. Bár tegezte a katonáit, életpályamodellt ígért s fizetésemelést adott nekik, de közben összeszűrte az őt megkísértő ördöggel (Loboviccsal) a levet.

2. Madarász Laci barátunk cikke kitűnő. S két dolgokra hívja fel – lényeglátóan a figyelmet.

A. Amikor előkerülnek a térképek, akkor sokszor át is szabják azokat.
B. Ha valaki kómában van (agyhalott), akkor ott hatalmi űr van. S a hatalmi űrök természete, hogy hatalomváltás következik utána.

Akár így, akár úgy Magyarország, s tágabb értelemben jelenleg nemcsak a magyarság hosszú-hosszú évek szívós munkájával lényeges kérdésekben elért vívmányai (pl. korlátozott nemzetegyesítés) vannak veszélyben, hanem a még azelőttieket is óriási veszély fenyegeti. (Ld. bővebben lentebb.)

Személyes érintkezéseimből is kiderült, hogy a magyar közvélemény nem igazán van tisztában a menekültáradat igazi természetével. Akárcsak azzal, hogy talán még a 2011-esnél is nagyobb rágalomkampány indult Nyugaton a magyarság ellen.
Már akkor is világos volt, hogy az akkor – a magyar EU-elnökség előtt s alatt – csak főpróba volt. Most folyik az éles médiaháború. S mi célt szolgál? Sohasem volt titok, hogy bizonyos erők világkormányt akarnak ráerőltetni a világra. Az Európában kialakuló-alakult hatalmi űrt a Világkormánnyal akarják betölteni. Ne hagyjuk.

Mindenkinek ajánlom a ma déli (tehát 2015-09-08. 12.30-as) Ütköző műsorát. (1-2 hétig visszahallgatható az MR1-KR hangtárában.)

3. Nagyon úgy fest: a most bő fél év alatt a semmiből előállt helyzet Új Trianont sejtet. Már a „csonka országon” belül is elindult egyes területek (Ózd, Szabolcs) kiürülése, amelyet a gyorsan szaporodó czigányok töltenek fel. A mélyszegénységben élő emberek szánalomra méltóak, de félő, hogy ha többségbe kerülnek, akkor magukkal rántanak mindenkit, ahelyett, hogy onnan kiverekednék magukat. A csonkán kívüli területekről is óriási mértékű a kivándorlás. Ha most az idegeneket közénk nyomják, akkor megnézhetjük magunkat. Egyrészt eleve a magyarlakta területekre terelik őket (Bős, Magyarkanizsa), s közénk telepítik. S akik ott laknak, mit fognak tudni tenni? Egyedül nem sokat.

Ebben a hatalmi űrben sürgető, hogy honfitársainkban tudatosítsuk a veszélyt. A kormány reklámkampányának csak korlátozott haszna volt: megjelent a „gazdasági bevándorló” fogalma. De nemcsak két kategória van.

3.A. Vannak az igazi menekültek. Ők fakasztanak bennünket könnyekre. Velük sem tud sokat kezdeni az EU, de mi főleg nem.
3.B. Vannak a gazdasági bevándorlók. Ezek szerencsevadászok. Javarészük szíriainak hazudja magát, holott líbiai, egyiptomi. (Egyiptom területének 3%-a alkalmas a mg. művelésre. Nincs víz, még nálunk is szegényebbek.)
3.C. De a legnagyobb veszélyt a fegyveres katonák (terroristák) jelentik. S elég sötét erők.

A legutóbbi napok fejleményeiből kiderült, hogy az óriási csoportokba verődött menekülteket az utóbbi csoport (harcedzett katonáké) irányítja, fogja össze. Elsődleges szövetségesük a 2. csoport (szerencsevadászoké), de végül is az első csoport is velük tart, s pajzsot tart eléjük. Ha nyitottak a határok a fegyvereket ugyanazokon az útvonalakon fogják behozni, mint az embereket.

Nagyon fontos, hogy a 1956-os magyarság még élő képviselői (pl. Magyaródi Szabolcs vagy az amerikai Magyar Koalíció) szervezzen médiakampányt a helyzet hiteles ismertetésére, hiszen az USA-ban jövőre választás lesz, s annak a kimenetele mindig ilyenkor dől el.

Ne hagyjuk, hogy megismétlődjön Trianon. Most van helyzet, most még meleg a vas, most kell ütni. Félő, hogy utána késő lesz.

Ebben Madarász Laci barátunk cikke (de a többi is, a korábbi sorozat is) kitűnő. K. L.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások