Print this page
2012 február 21, kedd

Szabaduljunk meg a háttérhatalomtól

Szerző: Magyar Királyi Hírlap

A napokban egyre intenzívebben sulykolják a médiumok az agyakba, hogy gazdasági csőd közeleg. Néhol már a forint inflálódásáról is beszélnek. Én is úgy érzem, hogy ezt a mesterséges válságot hamarosan be fogják dönteni, egy jól megtervezett ütemrend szerint. Mi az, amit tehetsz?

A magyar nemzet nem szólhat bele a saját sorsának irányításába, mert élősködő megszállók uraskodnak felettünk. Ezért nem tudjuk megtenni azt, amit meg kellene tennünk, hogy az összes hitelt felmondjuk, hogy kilépünk az EU-ból, NÁTÓ-ból, és mindenféle élősködő rendszerből. Nem vagyunk saját magunk urai, ezért nincs lehetőségünk ezeket a fontos döntéseket meghozni. Nem tudunk jelenleg visszatérni a Szent Korona Alkotmányához sem.

Mit tudunk akkor tenni? Mit tudsz tenni ebben a helyzetben?

Azt, hogy a nemzetünket sejtszinten igyekszel védelmezni, és az önfenntartásra berendezni. Azaz családi körben próbálsz beszerezni minden olyan dolgot, amikre szükségetek lehet egy gazdasági összeomlás esetén. Törekedj megszervezni azt, hogy mit fogtok enni, ha esetleg úgy adódna, hogy nem lesz pénz. Ha esetleg úgy adódna, hogy nem lesz nyitva bolt. Mit fogtok inni, ha véletlenül az ivóvízhálózat üzemeltetése megszűnne létezni. Mivel fogtok fűteni a télen, ha a gázszolgáltatók elfelejtenének gázt pumpálni a csövekbe? Mivel fogtok világítani, ha az áramszolgáltatás leállna. Vagy, ha már nem lenne annyi bilpengőd, hogy kifizesd a számlákat?

Készüljetek minden eshetőségre a biztonság kedvéért. Nem feltétlen fognak ezen események mind bekövetkezni, de a múltban már volt rá példa. Néhány helyen már olyan nagy tartozások vannak, hogy bizonyos iskolákban, például sem gáz, sem villany nincs. Csak idő kérdése, hogy ezek a dolgok minél jobban elszaporodjanak a hitelrabszolgaságba került hazánkban, és települési önkormányzatokban!

Készülj az önellátásra, és az önfenntartásra

Úgy, hogy a központi irányítás nélkül is, a családod, és a környezetedben élők, még a jég hátán is megtudjanak élni.

Kerüljétek a média által beharangozott tüntetéseket, villongásokat, politikai gyűléseket, mert a 2006-os magyargyalázások így könnyen megismétlődhetnek. Ami a médiából jön, arról tudd, hogy egy előre megtervezett színjáték része. Azt közvetíti, amivel irányítani akarja a gondolataidat, felfogásodat, bizonyos ügyek kapcsán. Befolyásolási célzattal közvetítenek szinte mindent!

Ha elindítanák a besorozást, akkor ne vonuljatok be, mert nem Magyarországért fogtok harcolni, hanem a zsidó háttérhatalom érdekeiért folyattatják majd ki a véreteket. Értesülések szerint eddig csak azt lehetett kivinni külföldre katonáskodni, aki vállalkozott ilyen bevetésre. Ezt most megváltoztatták, és minden harcost kérdés nélkül, bármikor kiküldhetnek idegen országokba. Vajon milyen célzattal fogják a magyar seregeket bevetni külországokban?

Valószínűleg nem magyar érdekeket fognak így szolgálni! A legfelső parancsnokság a hadseregben, ahogy a múltban is volt sokszor, nem nemzeti vezetőkből fog állni. Ők szemrebbenés nélkül küldik majd a magyarokat a vágóhídra. Lásd Don-kanyar esete. Igyekezzetek ezt elkerülni!

A Szent Korona Alkotmánya, amely még napjainkban is érvényben van, lehetővé teszi az ellenállás jogát számunkra. Jelenlegi helyzetben pedig Magyarország egy megszállt ország, így jogodban áll, nem együttműködni a megszálló parancsokkal!

Hivatkozhatsz vallási okokra is, hogy miért nem szolgálod a zsidó maffia álnemzeti hadvezetését . A válasz pedig az, hogy mert, aki kardot fog, kard által vész el!

A közösségeiteket szervezzétek, a családotok ügyeit. Ne pedig a visszataszító rendszer ugatásának hódoljatok be!

Imádkozzatok, mert lassan olyan idők jönnek, ahol szükség lesz az Igazság Fényére! Imádkozzatok a nemzet feltámadásáért!

Készüljetek arra, hogy a saját lábatokon megálljatok. Úgy, ahogy régen volt! Fogjátok össze a családotokat, barátaitokat.

Béküljetek ki, még, ha haragban is voltatok, mert olyan események következhetnek be, amikor az egységbe szerveződött erő, nagyobb esélyt jelent majd a túlélésre, mint a különcködés!

Legyetek Jók, ha tudtok, mert a többi nem számít! Isten Áldjon!

Forrás: Magyar Királyi Hírlap

Megnyitva 7914 alkalommal