Print this page
2012 január 18, szerda

Légi permetezés hatása az egészségünkre

Szerző: Coronita Classic

Egyre többen felismerik, hogy az elmúlt években tömegessé váló, repülőgépekről történő vegyszeres permetezést folytatnak, Magyarország területe felett. A hatóságok természetesen itthon is hallgatnak (nyilván nem tájékozatlanságból) de egyre több magánember ismeri fel a veszélyt, amit a levegőbe permetezett anyagok jelentenek az egészségére.

Különböző elméletek léteznek, hogy a permetezés az időjárás befolyásolását szolgálja például, aki ezt akarja, elhiszi. Ami viszont biztos, hogy a kipermetezett aluminium, bárium és egyéb fémrészecskék a szervezetbe kerülve (belégzés, vagy folyadék útján) tüdő, máj, vese és szív elégtelenséget okoztak.

Toxikológiai vizsgálatok igazolták az elmondottakat. A lenti kisfilm egy amerikai meghallgatáson készült, és eléggé konkrétan bizonyítja azt, amit a hazai lakosság többsége még elkézelni sem képes: valamilyen hátsó szándéktól vezetve, ismeretlen erők ezer tonna szám szórják a levegő az emberi szervezet számára mérgezi anyagokat, és ezt a tényt vagy elhallgatják, vagy tagadják.