Print this page
2012 augusztus 28, kedd

Vegyi csíkok, avagy az UFO-k elleni fegyver?

Szerző: Ismeretlen

Néztél fel mostanában a napfényes égboltra? Láttál a kondenzcsíkokhoz nagyon hasonló, tőlük mégis szignifikánsan eltérő fehér vonalakat, foltokat? Az összeesküvés elméletek rajongóit napjainkban az úgynevezett chemtrail-ügy tartja lázban. Már magyar oldalak, blogok is felkapták a témát, mely szerint ki tudja kicsoda, ki tudja micsodát és ki tudja miért rendszeresen szétszór felettünk a levegőben.

 Vegyi csíkok, avagy az UFO-k elleni fegyvert tesztelik a fejünk felett?

Eredetileg nem igazán akartunk vele foglalkozni, mert az UFO kérdés kapcsán korábban nem került szóba. Az utóbbi időben azonban az idegen civilizációkat kutatók közül is egyre többször és egyre többen említik az égbolt vegyi csíkjait. Legutóbb például június 23-án, egy neves kanadai UFO konferencián beszéltek róla, amelyen többek között a világ egyik legelismertebb kutatója, Stanton T. Friedman is részt vett. De miről is van szó valójában?

A repülés szerelmesei és ismerői szúrták ki még 1999-ben, hogy egyes repülők a sugárhajtású gépekből távozó fagyott vízpárához, vagyis a kondenzcsíkokhoz nagyon hasonló fehér sávokat húznak maguk után. Azonban míg a sugárhajtású repülés mellékterméke néhány perc alatt eltűnik, addig a vegyi csíkok hatalmas felhőkké terülnek szét és csak órákkal később kezdenek el halványulni. A jelenséget a világ minden részén észlelték már, többek között a washingtoni kormányzati negyed felett is, ahol egyébként tilos a repülés.

A dologgal kapcsolatban rengeteg hajmeresztő feltételezés látott már napvilágot. Egyesek szerint az emberiség számának drasztikus csökkentését célozza az eljárás, mások ennél is tovább menve úgy vélik kifejezetten gén specifikus szert szórnak a levegőbe, amely az embereknek csak egy bizonyos genetikai tulajdonsággal rendelkező részére van káros hatással.

Nyugaton, illetve a tengerentúlon már komoly mozgalmak szerveződnek arra, hogy a kormányok nyilatkozzanak az ügyben. A témával kiemelten foglalkozó portálok állítása szerint ezek hatására előbb az amerikai, később pedig a német kormány is kénytelen volt kiadni egy közleményt, amelyben elismerik, hogy valóban folyik permetezés, amely a szélsőséges időjárási viszonyok stabilizálása, illetve a globális felmelegedés megállítása érdekében történik, de annak semmilyen károsító hatása nincs. Mi ugyan kerestük, de ez idáig nem találtuk meg ezeket a hivatalos közleményeket, ami persze nem jelenti azt, hogy nem léteznek, de a rengeteg erről író oldal egyikén sem volt másolat róluk, vagy link hozzájuk.

Ugyanakkor bárki számára elérhető a legnagyobb videómegosztón (egyelőre csak angolul) a 'What In The World Are They Spraying?' (Mit szórnak szét a világban?) című, másfél órás oknyomozó film, amelyben az illetékesek hevesen tagadják, hogy bármit is permeteznének felettünk, sőt az angol parlament egyik kormánypárti képviselője a nemzetgyűlésen hangosan nevetve tagadja a repülőgépekről történő vegyi kezelés létezését.

Alumínium, amelyet az Alzheimer-kór egyik legfőbb kiváltójaként tartanak számon, illetve bárium, amely könnyen rádióaktivitásra késztethető. A vizsgálatok szerint ez a két fő összetevője a levegőbe permetezett vegyi csíkoknak, de mire is lehet használni a porrá őrölt alumíniumból, báriumból és még néhány kémiai elemből álló elegyet, és miért jó azt szétszórni a levegőben?

Hosszú lenne felsorolni mindazt a rengeteg feltételezést, amely fellelhető a témával foglalkozó oldalakon az időjárás szabályozásától, a városnyi tömegek viselkedésének szabályozásáig, ezért maradjunk csak az UFO kérdésnél. Egyre több szakértő állítja azt ugyanis, hogy a légkörben szétszórt kémiai anyagokat a HAARP technológiával ötvözve, akár egy atomrobbanáshoz hasonló erejű detonációt lehet előidézni, amivel szükség esetén több ezer kilométeres távolságból meg lehet semmisíteni egy repülő járművet, sőt egy egész repülő flottát. - Egy ilyen fegyvernek nyilván nagy hasznát venné a Föld légvédelme egy idegen invázió esetén. - hangsúlyozza az egyik szakértő, aki szerint a technológia első éles alkalmazására 2001. szeptember 11-én került sor, amikor ilyen módon "szedték le" a United Airlines 93-as járatát, miután eltérítették a terroristák.

Az Alaszkában székelő HAARP technológiai bázis szintén előkelő helyen szerepel az összeesküvés-elméletek toplistáján. Neve szerint a sarki fény rádiófrekvenciás kutatását célozza, illetve - a hadsereg hivatalos közlése szerint - az ionoszféra polgári és katonai célú kutatását szolgálja. Azonban a rendszer állítólag, ha a légkör egy előre meghatározott területére magas frekvenciás rádióhullám-nyalábot bocsát ki, képes befolyásolni bármilyen földi kommunikációs rendszert, alacsony hullámhosszon pedig a Föld bármely részén földrengést, vagy cunamit tud előidézni.

2011 januárjának elején, itthon is több nagy hírportál beszámolt arról, hogy az egyesült államokbeli Louisianaban egyik pillanatról a másikra mintegy ötszáz madár zuhant le holtan az égből. Hivatalos magyarázat azóta sincs, de egy állítólagos bennfentes utóbb azt közölte, hogy a szárnyasok a HAARP bázisról kibocsátott rádiójel/vegyi csíkok koktél egy újabb sikeres próbájának lettek áldozatai.

A kérdés rendkívül összetett, amihez hozzájön, hogy alig találni konkrétumot ezzel kapcsolatban, és a témában megszólaló neves szakemberek, tudósok is inkább csak találgatnak. Az egészen biztosnak tűnik, hogy történik valami, bár számunkra úgy tűnik, hogy még a jéghegy csúcsa is ködbe vész. De természetesen, ha az idegen civilizációkkal kapcsolatban ismét felmerülnek a vegyi csíkok, mi azonnal beszámolunk róla.

Forrás:http://www.ittvannak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=85:vegyi-csikok-avagy-az-ufo-k-elleni-fegyvert-tesztelik-a-fejuenk-felett&catid=2:hirek&Itemid=2
 

Megnyitva 6405 alkalommal