Print this page
2022 március 15, kedd

Magyarország (is) a háttérhatalom szolgája

Szerző: olvasónk a Napi Téma nyomán

Ma minden politikai párt a saját szája íze szerint fogja értelmezni, az 1848–49-es forradalom és szabadságharc megemlékezést, mint eddig! Mielőtt beszerkeszteném az ajánlott cikket, mindjárt az elejére bemásolom olvasónk és a cikk beküldőnk figyelemreméltó és tanulságos emlékeztetőit. 

NEM SZABAD ELFELEJTENI !

Sok minden van, amit még nem szabad elfelejteni.!

A teljesség igénye nélkül:

  • 1944-ben Magyarországot nem az oroszok szállták meg és erőszakoltak meg 400 ezer magyar nőt, és lőtték rommá Budapestet, hanem az első, második, harmadik és a negyedik Ukrán hadsereg!
  • 1956-ban se egy orosz küldte Budapestre a Vörös Hadsereget leverni a forradalmat, hanem egy Ukrán: Nyikita Szergejevics Hruscsov!
  • 1968-ban nem egy orosz rendelte el a Prágai Tavasz leverését, hanem az Ukrán nemzetiségű Leonyid Iljics Brezsnyev!
  • Kárpátalján se oroszok romboltak le magyar emlékműveket és gyújtogattak magyar intézményekben, hanem az ukrán fasiszták.
  • Kijevben se az oroszok készítettek halállistákat a magyarokról, hanem az Ukrán fasiszták.
  • A Majdan-i fasiszta forradalmat se az oroszok finanszírozták, hanem Viktória Nuland vezetésével az USA! 5 milliárd dollárt tolt bele az USA a fasiszták hatalomra juttatásába!
  • Természetesen a mai korban nem megfelelő módszert választott Oroszország a fasiszta ukrán hatalom felszámolására, de ők sajnos másként gondolkodnak mint egy valódi demokrata, mert Oroszország más világ, de ebben nem megkerülhető az USA súlyos felelőssége, mert ők viszont pontosan tudták hogy háború lesz a vége annak, ha folyamatosan rángatják a medve bajszát!

A medve viszont nem játék!

A székelyek már megtanulták! Viszont az ukrán fasiszta hatalom már rég tűrhetetlenné vált!


Mindenek előtt nem árt tisztában lenni azzal a ténnyel, hogy Magyarország nem szabad!

forradalom 1

Mindenek előtt nem árt tisztában lenni azzal a ténnyel, hogy Magyarország nem egy szabad, és nem egy független ország, hanem egy idegen érdekeket kiszolgáló zsarnoki rendszer és az ezt fenntartó politikai elit fogja. Ez annak köszönhető, hogy eleve hazug volt a 1989-es  rendszerváltás és a mai napig nem volt elszámoltatás. Ezt követően hazugságok sorozatára épül minden ebben az országban, miközben megfosztottak jogainktól. 1989-ben meg volt a lehetőség a jogrendszerünk helyreállítására, csak ez nem történhetett meg azért, hogy az elvtársak mentsék a bőrüket az ország kárára. 

Ma kijelenthető, hogy a regnáló politikai elit, beleértve az ellenzéket is, a háttérhatalmat szolgálja, a média propagandájukkal együtt, akiknek nem érdeke, sem a rendszerváltás, sem az elszámoltatás. Minden párt éppen az ellenfeleit akarja elszámoltatni, persze ellenzékből és esze ágában sincs a valódi rendszerváltás és elszámoltatásra, mert akkor nekik is véget érne a hazugságra épülő politikai karrierjük.

Tehát Magyarországnak nem lehet más sürgetőbb dolga és érdeke, hogy valóban békében élhessünk, mint a valódi rendszerváltás és az elszámoltatás, hogy mindenek előtt felszámoljuk a háttérhatalmat kiszolgáló élősködőket, mert ez minden létező TÁRSADALMI PROBLÉMÁNK GYÖKERE!

A problémák ott kezdődtek, amikor diktatúrával, orosz segédlettel, egy illegitim rendszert hoztak létre Magyarországon, ami lehetővé tette, hogy a mai hazaáruló élősködők elődjei, hatalmat szerezhessenek, akik szétverték Magyarország alkotmányos rendjét, meghamisították történelmünket, tönkre tettek mindent, ami a népünkhöz köthető, és eddig 5 alkalommal tették tönkre az országot elszámoltatás nélkül. Mivel ezek a pusztítások egy illegitim rendszerrel jöttek létre, így simán elszámoltathatók lennének ma is, mert ma is illegitim minden tettük, hiszen illegitim rendszerben élősködők, jogot nem alkothatnak.

A pártok közötti különbség annyi, hogy az egyik oldal kompromisszumokkal próbál látszólag valamit tenni a nemzet érdekében, és lassabban vérezteti ki az országot, a másik meg azonnal, ezek a nemzetgyűlölő hazaárulók, akik jogilag a lábukat nem tehetnék be a parlamentbe. Vagyis csak és kizárólag az egyetlen megoldás, az a valódi rendszerváltás, minden más próbálkozás kudarcra van ítélve, mert a kormányok végre fogják hajtani ezután is mindazt a pusztítást, amit a háttérhatalom diktál. Erre a legjobb bizonyíték, hogy végig hazudták az elmúlt 2 évet is, korlátoztak, zsaroltak, semmibe vették emberi jogainkat. Ezt nem az országok vezetői találták ki globális szinten, hanem a háttérhatalom. A regnáló politikai elit nem tud megszabadulni a háttérhatalom karmai közül, mert meg vannak fogva, eladták a lelküket és zsarolhatók lettek, ami SOHA NEM PUBLIKUS. Ez azt jelenti, hogy amikor szavazol, akkor a háttérhatalom terveire szavazol, függetlenül attól, hogy melyik párt vezér, kinek miről beszél.

A háttérhatalom célja, a káosz teremtés, a migrációs pusztítás, a családok szétverése, a megosztás, a nemzetállamok felszámolása és az egypólusú világrendszer létrehozása, vagyis a totális kontroll és a globális diktatúra az egész emberiség ellen, és ez TETSZIK A MEGVEZETETT TÖMEGNEK, MERT EZEK MELLETT TÜNTETNEK, és ezekre szavaznak. 

Ennek a sátáni tervnek a megvalósításában, még Oroszország útban van. Most minden médiából, ömlik az Oroszország elleni támadások sorozata. Pontosan lehet látni, milyen politikusok és melyik médiák a háttérhatalom csicskái. Ennek a gátlástalan hatalomi elitnek, még kellene az orosz nyersanyag is, csak ezzel lesz egy kis gond, mert akkor mindannyiunknak befellegzett!

Tehát sem az USA, sem az EU, sem a NATO vezetés, sem az őket kiszolgáló globalista hazaáruló politikai elit, sem a média propaganda, nem az embereket szolgálja semmilyen szinten, és különösen nem a békét, hanem a háttérhatalmat.

Vagy ébredünk és rendszert váltuk, vagy a következő hónapokban, ami ránk vár, persze választások után, azt nem tesszük zsebre. Erről maga Orbán Viktor is beszélt, tehát a tervet jól ismeri, amit a HÁTTÉRHATALOM A NYAKUNKRA FOG HÚZNI, és mindezt azért tehetik meg, mert olyan rendszerben élünk, amely  lehetővé teszi, hogy politikusaink őket kiszolgálják. Olvastátok az új honvédelmi törvényt és a WHO terveit? Részletek ⇒ Miközben az orosz-ukrán eseményekkel vagyunk elfoglalva, addig a WHO átveszi csendben a hatalmat az országoktól, erre megy ki a játék!

Forrás: Napi Téma
Beküldte: Antal Miklós