Print this page
2016 május 28, szombat

Felfedezés! Trianon mégis-semmis!

Szerző: Lengyel Károly

Pap Gábor: Győztes hatalmak részéről egy angol nyilatkozta még a húszas években vagy a harmincas évek elején abszolút HIVATALOSAN és azt mondta: " Ha mi tudtuk volna, hogy mekkorákat torzítottak az adatközlőink, SOHA NEM ÍRTUK VOLNA ALÁ "  

Felfedezés Trianonban

Szeretném kérni, mindenki a teljes címlistáján terjessze ennek a filmnek a vetítési időpontját, hogy a lehető legtöbben lássák az igazságot!

 

Tisztelt Patrubány Miklós Elnök Úr!

Kérem, engedje meg, hogy egy tv-műsort a figyelmébe ajánljak! Talán érdemes felvenni a kapcsolatot a riporterrel is.

Pap Gábor Úr is beszél egy különleges záró kitételről, ami megrengette nemrégiben az egyik napomat. Szégyen, de erről eddig nem tudtam.

Maga Georges Benjamin Clemenceau írta a záró bejegyzést. Gyanítom, ugyanarról szólhat a záró kitétel, mint amiről Pap Gábor beszélt előadásában.

TRIA-NON - Pap Gábor előadása (teljes)  https://www.youtube.com/watch?v=dyfNsCcMWJA

TRIA-NON - Pap Gábor előadása (teljes)

Pap Gábor szerint ez a kitétel azt írja elő, hogy a trianoni békediktátum csak akkor léphet hatályba, ha az egyezményt az összes résztvevő ország a záró megjegyzésben elfogadott határidőre ratifikálja. Ez a mai napig nem történt meg. A következmények felmérhetetlenek. Ez azt jelenti, hogy az az egyezmény érvénytelen.

Egyedül a mindenkori magyar kormány kérheti ennek a békeszerződésnek hazudott dokumentumnak a felülvizsgálatát. Ez sem történt meg eddig.

Most ugyanezeket az érveket Tvrtko a magyar parlamentben szándékozik ország-világ előtt a jelenlegi magyar kormánynak elmondani.

Kíváncsi leszek arra, hogy Orbán Viktor és csapata foglalkozik-e majd ezzel a ténnyel!

Szerintem amennyiben ez számukra nem bír történelmi lépéskényszerrel, abban a percben kijelenthető, hogy nem a magyar nép képviseletét látják el, illegitimek.

Tisztelt Elnök Úr!

Arra kérem, a sajtószolgálatukon keresztül szíveskedjenek erre a filmre felhívni az érintett országok külképviseleteinek és kormányainak figyelmét! Lehet, ezt nem jól látom, de ha ez műsor lemegy a Duna TV-ben, majd a riporter a magyar parlamentben megteszi, amit ígért, a történelem soha többé nem lesz az, ami eddig volt.

Amiért a Magyarok Világszövetsége létrejött, és oly sok igaz magyar ember fáradozott, lehetséges volna, hogy megvalósul? Megvalósulhat egy álom, ami gyökeresen visszarajzolja Európa térképére azt az országot,

Elképesztő fejezetet talált Tvrtko a Trianoni Békeszerződés egyetlen eredeti példányában!

http://m.kiskegyed.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/tvrtko-trianon-154061

Vujity Tvrtko megint beleásta magát valamibe.

„Rengeteg munka után, egy francia kisvárosban, egy páncélajtó mögött megtaláltam a szörnyű Trianoni Békeszerződés egyetlen eredeti példányát, s benne az elképesztő fejezetet. Döbbenetes lesz, engem rázott a hideg.

S még egy dolog: a filmet jövő szombaton láthatjátok, a szombatot követő hétfőn pedig hivatalosan is a Magyar Parlamenthez fordulok beadványommal" - írja felfedezéséről Vujity Tvrtko Facebook-oldalán. Ígéri, június elején a tévében elmondja.

Tvrtko...túlmegy minden határon...

A KÖNYV TITKA

Ez a címe műsoromnak, amit a Duna TV-n láthattok, 2016. június 4-én, 19 óra 30-kor.

És akkor most leírom melyik az a bizonyos könyv: rengeteg munka után, egy francia kisvárosban, egy páncélajtó mögött megtaláltam a szörnyű Trianoni Békeszerződés egyetlen eredeti példányát, s benne az elképesztő fejezetet. Döbbenetes lesz, engem rázott a hideg. S még egy dolog: a filmet jövő szombaton láthatjátok, a szombatot követő hétfőn pedig hivatalosan is a Magyar Parlamenthez fordulok beadványommal.

Kérdezhetikek, hogy miért? NOS, EZ A KÖNYV TITKA! Megnézitek?

Tisztelettel kívánok Önnek és a Magyarok Világszövetségének minden munkatársának sok erőt, jó egészséget és sok sikert.

Szívélyes üdvözlettel:

Lengyel Károly

Beküldte: Dobrova Éva