Print this page
2012 október 05, péntek

DNS-programozás

Szerző: Száraz György

Az ember általában szokott beszélgetni önmagával. Kérdés persze, hogy melyik önmagával? Az értelmével? Az érzelmi énjével? Az egójával? A lelkével? A gyerekkori énjével? Vagy talán a DNS-ével? Bizony-bizony a DNS is egy fantasztikus információs könyvtár, amivel meg lehet találni a közös hangot! 

Volt idő, amikor úgy gondoltuk, hogy a testi mivoltunk kialakulása az anya-apa párostól függ elsősorban. Máskor a végzetben és az isteni akaratban hittünk. S bár mindegyik megközelítésben van valami, a folyamatot nem igazán értettük meg. A genetika ugyan elindult abba az irányba, ami feltárhatja a múltból hozott információk tárházát, de egy pontnál tovább nem tud jutni, mert figyelmen kívül hagyja, hogy amit géneknek hív, azok más rezgésszinten kvantumcsomagok. A kvantumcsomagok pedig energiaminták, amelyek holografikusan eltárolt információs kódokat tartalmaznak.

A spiritualitás azt állítja, hogy e hologramok nem véletlenszerűen szerveződtek, s végképp nem maguktól alakultak ki, hanem oda tették őket. Kik? Az ember teremtői. Amikor az előző életek emlékeiről beszélünk, akkor hajlamosak vagyunk csak a lélekre asszociálni, pedig nem csak a lélekben és az aurában, hanem a DNS-ünkben is jelen vannak bizonyos információk, amelyek más életekből származnak. Sőt, olyan információk is lehetnek az emberi DNS-ben, amelyek másfajta létmódokban gyűjtött vagy szerzett tapasztalatokról szólnak.

Egy hipotézis szerint a korszakváltás akár úgy is végbemehet, hogy a DNS-ben található információk bizonyos vibrációk, hatására aktiválódnak. Ezek a vibrációk származhatnak a csillagokból, eredhetnek konkrét erőterekből a Föld bizonyos pontjain, vagy akár áraszthatják magukból bizonyos inkarnálódott lelkek is. Mindenesetre az emberi DNS-re lehet hatni, s eljött az ideje, hogy komolyan vegyük ezt a lehetőséget.

Ma már tudjuk, hogy egyes lelki és érzelmi állapotok kifejezetten károsan hatnak a fiziológiai folyamatainkra, sőt hosszútávon kimondottan megbetegíthetnek, serkenthetik az öregedést és a destruktív élettani folyamatokat. Már ilyen alapon is feltételezhetjük, hogy a sokszor ismételt gondolataink és az érzelmeink hatással vannak a DNS-ünkre, s azon keresztül az életünkre, az életminőségünkre. (A táplálkozásról, a vegyszerekről, a gyógyszerekről és a káros sugárzásokról most nem szólnék.)

Azonban, nem csak az immunrendszerünk és az egészségi állapotunk múlik a DNS-ünkön, hanem sok spirituális folyamat is. Az örökítő anyagunk állapota egyben a tudatosságunk állapota is. Ha mélyebben belegondolunk, akkor a jövőnk a DNS-től is függ.

A teremtőink az emberi DNS-be, illetve sejtekbe is elrejtettek olyan információkat, amelyek csak megadott energiákkal kelthetők életre és aktivizálhatók. Képességek, tudás és rengeteg ismeret az, amely az emberben még felfedezésre vár. Most már egyre több olyan kozmikus együttállás fog következni egymás után, amely ilyen szempontból is hatni fog az ember felemelkedésére.

A magasabb rezgésszámú aurával rendelkező gyermekek és felnőttek lesznek az elsők, akikben a korszakváltás elkezdődik. Vegyük észre, hogy ez megint az energiaszinten múlik. Ha az ember elhanyagolja magát, s nem foglalkozik a saját szellemi felemelkedésével a világképe, az előítéletei vagy a csalódásai miatt, illetőleg ha nem képes megoldani a saját mindennapi problémáit, akkor a korszakváltás finom energiái és folyamatai nem tudnak megfelelő hatásokat kifejteni a DNS-ére sem. Ezért kulcsfontosságú, hogy ne fordítsunk hátat a hétköznapi dolgoknak sem szellemi céljaink űzése közben sem.

Sok ember ott követi el a hibát, hogy „elszállt ezoterikus” lesz, aki elveszíti a realitásérzékét, aki nem néz lefelé, nem szembesül az anyagi világ kihívásaival és nem fordít figyelmet az anyagi igényeire. Nem szabad egyoldalúan fejlődni, hanem minden síkon egyszerre kell lépéseket tenni: van testünk, van szellemünk és van lelkünk, így mindhárom összetevőnkkel foglalkoznunk kell, mert az egyik vagy a másik preferálása óhatatlanul egyensúlyvesztést fog eredményezni.

2012-ben ne Godot-ra várjunk, hanem teremtsük meg a minden szintre kiterjedő és kiegyensúlyozott fejlődést, amibe az anyagi egzisztenciától kezdve a DNS-programozásig minden beletartozik.

Aki szeretné megtanulni a DNS-ét programozni, látogasson el időről-időre Horváth Zoltán Holisztikus Képzésére.

Boldog napot!

Forrás: http://www.boldognapot.hu/cikkek/463/dnsprogramozas

Beküldte: Ballán Mária