Print this page
2014 szeptember 21, vasárnap

A FED első projektje az első világháborús projekt volt

Szerző: Závodszki Zoltán

Lezsáknak és Móricz Zsigmondnak TÖRTÉNELEMBŐL egyes! Gavrilo Princip egyedül nem volt képes egy világégés kirobbantására, de még a merénylet elkövetésére sem. Lezsáknak a Szankon az első világháború emlékmű avatásán elhangzott mondata váltotta ki belőlem a reakciót. A „szerb diáknak" nem volt oka, hogy meggyilkolja Ferenc Ferdinándot, mert ő volt a garancia a szerb expanziós területrabló törekvéseknek a jövőt illetően.

cionbolcsei„Móricz Zsigmond egy történetét felidézve Lezsák Sándor hangsúlyozta: száz évvel azután, hogy Gavrilo Princip szerb diák gyilkos lövése eldördült és végzett Ferenc Ferdinánddal, emlékezni kell arra, hogy a merényletet követő háború éveiben mindkét oldalon "hitük szerint hazájukért harcoló édesapák" néztek szembe egymással."
Részlet a Hunhír.info -n megjelent tudósításból

Nos, nem Gavrilo Princip hozta meg Szarajevóban a döntést,hogy végezni kell a szerb barát és magyar ellenes Ferenc Ferdinánddal. Ferenc Ferdinánd még a háború kirobbantása előtt hazánk feldarabolására tett ígéretet a nemzetiségeknek, s ami be is következett. Azt is tudjuk,hogy FF mögött milyen erők álltak. Tehát a „szerb diáknak" nem volt oka, hogy meggyilkolja FF-ot, mert ő volt a garancia a szerb expanziós területrabló törekvéseknek a jövőt illetően.

A kirobbantó kiléte is kérdéses, pontosabban a diák meghatározás egy nagy hazugság. Ugyanis Gavrilo a szerb hadsereg századosa volt, nem diák. Kinek áll ez a hazugság az érdekében?
Most már csak az egyik kérdés az, hogy a szerb századost az annektált területen ki látta el társaival együtt browning pisztolyokkal, amely a kor egyik modern ismétlő fegyvere volt és az USA-ban gyártották.
Határőrizet akkortájt már erős volt. Kérdés, hogyan jutott át a határon a fegyverzetük és lőszerük a monarchia területére, Szarajevóba. Másik kérdés még, hogy a szerb hadsereg látta el a Gavrilo vezette hat fős csoportot fegyverrel, lőszerrel és feladattal vagy egészen más szervezet adta ki az utasítást és finanszírozta az egész akciót. A németek nagyon lobbiztak a háború mellett, főleg Moltke tábornok.

Nem tudni konkrétan,hogy Moltke német vezérkari főnök mögött kik álltak konkrétan,de egy biztos,hogy a Sliffen terv már készen volt. A háborús készülődés mögött mindig keresni kell a pénz oligarchákat. Itt minden feltétel rendelkezésre állt. Ugyanis mint minden gazság az USA-ból indult el. A gonosz lelkek ott keresendők az USA polgárháború óta, amelynek alapvető célja a rabszolga felszabadítás volt,valójában a kapitalista termelési mód elterjesztéséhez szükség volt szabad munkaerő árura, mert innentől kezdve a munkaerő áruvá vált.
A feltételeket az USA 28. elnöke, a diszlexiás Thomas Woodrow Wilson teremtette meg. Ugyanis Ő azaz agyonképzett ember, aki eladta magát a cionistáknak zsarolhatóvá téve önmagát, s egyben eladta a világ valamennyi polgárát rabszolgának, a cionisták rabszolgáinak. Ugyanis magán kézbe adta az USA nemzetinek nevezett bankját a FED-et annak ellenére,hogy felhívták a szenátusban is a figyelmet,hogy innentől kezdve a pénzügyi és gazdasági folyamatok manipulálhatóak lesznek, mesterségesen lesznek kirobbantva a válságok. Ez 1913-ban történt. A FED első projektje az első világháborús projekt volt, amiből a bankok meggazdagodva a vállalat kormányok eladósodva jutottak ki. Így a rabszolga felszabadítás után az USA valamennyi polgára FED rabszolgává vált.

Montecucoli is leírta már, hogy mi kell a háborúhoz: PÉNZ,PÉNZ,PÉNZ!

A merénylet előkészítéséhez is pénz kellett. A pénz pedig a bankok teremtették és adták nemes és nemtelen célokra megfelelő személyeknek, akik szolgálják vakon a pénz mammonát, a bankokat. Kézen közön a bankok pénze eljutott Gavrilo bandájához egy Fekete Kéz nevezetű Bosznia Hercegovina függetlenségéért küzdő mozgalmon keresztül. Ez a szervezet választotta ki a merénylőket, akiket Szerbiába küldtek és ott kaptak kiképzést a merénylet sikeres végrehajtásához, többek között az amerikai fegyverek kezeléséből és itt kapták meg a szükséges lőkiképzést is. A merénylőket a Fekete Kéz szervezet alacsonyabb rangú tagjai látták el fegyverrel, lőszerrel, információval a szerb titkosszolgálat segítségével, írja az egyik legenda keltő. Maga a Fekete Kéz név választása is sötét gondolatokat feltételez. Európában akkortájt két puskaporos fészek volt, az egyik a francia-német ellentét, a másik a puskaporos Balkán. A Balkánon az agresszív területszerző szerb nacionalizmus egy vesztes és két győztes háborút vívott a bolgárokkal és a görögökkel. Az első bolgárok ellen vívott háborúban a monarchia segített be, hogy ne változzanak meg Szerbia határai, ne zsugorodjon. Szerbiát az oroszok támogatták. Így Európa négy nagyhatalma, francia,német, orosz,a monarchia és egy kívülálló megtalálta az okot egy zsidó trónörökös életének feláldozásával a háborúra.

A merényletben résztvevőket elfogták a monarchia hatóságai. Nem egy volt, nem csak Gavrilo százados, hanem hatan voltak. Két 3-3 fős csoportot hoztak létre a trónörökös szállítási útvonalán. Az első támadás a konvoj ellen sikertelen volt, a konvoj irányt változtatott a tartalék útvonalra. A tartalék útvonalon a konvoj megállásra kényszerült, s ekkor lépett akcióba a Gavrilo százados féle halálos fekete kéz hármas. Az eredmény ismert, FF halott és az első világégés, 10 millió áldozat, stb.

Ilyenkor kérdezem,hogy a valódi bűnösök miért nem lettek felelősségre vonva a 10 millió áldozatért,ugyanis a háborús bűncselekmények nem évülnek el.

Gavrilo és bandája viszont kézre került. 1914 októberében álltak bíróság elé Szarajevóban.

Závodszki Zoltán

Forrás: http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=78491

Ajánlotta: Gyulabácsi