Print this page
2019 június 19, szerda

Jogérvényesítés a UCC alapján

Szerző: op.harmoniaban.org

"Az OPPT azzal szembesítette a világ bankjait és kormányait, / hogy azok megtévesztő módon és eszközökkel több száz éven keresztül pénzt loptak az emberektől, és / hogy senki nem állhat a Teremtő, és a Teremtő bármely teremtménye közé,...

ucc1... majd lehetőséget adott nekik a fenti két állítás megcáfolására. Ők erre képtelenek voltak, és nem tették meg. Az itt leírtak megértéséhez, kérjük, hogy olvassa el a http://i-uv.com/oppt-absolute/original-oppt-ucc-filings oldalon, a letölthető anyagok között, a Declaration of Facts dokumentumot...."

Értsd meg a szerződési jogot és nyersz ⇒

 Az alábbi leírás Az UCC alapján, hogyan érvényesítheted a jogaidat? ⇒ 

1. lépéséhez, a jogrendszer és a törvényesség tisztázásához illetve a 4. lépéséhez, a kártérítési igény benyújtásához ad további támpontokat.

Idézet a cikkből: „Minden válasz a 4 kategória egyikébe tartozik. Az első kettő tisztességben és irányításban tart. Az utolsó kettő tiszteletlenségben hagy és veszíteni fogsz.”

Ha tudni szeretnéd, hogyan csalnak jogi csapdába egy eljárásban, legyen az egy banki követelés vagy bármilyen „hivatali” ügy, és ha azt is tudni szeretnéd, mit és hogyan kell tenned, hogy nyerj minden ellened fellépővel szemben, akkor az alábbi cikk kötelező olvasmány.

ucc2TOVÁBB →

 

UCC1 Financing Statement - a UCC Első Pénzügyi Nyilatkozat benyújtása

Az alábbi leírás A UCC alapján, hogyan érvényesítheted a jogaidat? 4. lépéséhez, a kártérítési igény benyújtásához ad további támpontokat.

Alapinformációk

UCC TOOLBOX magyar

UCC TOOLBOX angol

Az oldal alján, a csatolt fájlokban találsz további útmutatásokat.

Ajánlott link az online regisztrációhoz: https://www.dos.ny.gov/corps/euccfiling.html – kattints a „Financing Statement”-re

ucc2TOVÁBB →

 

A UCC alapján, hogyan érvényesítheted a jogaidat?

A jog akkor válik élővé, ha jogérvényesítés követi.

A UCC alapján és a UCC-ben rögzített rendeletek figyelembe vételével, te, saját magad érvényesítheted a jogaidat, jogi képviselő nélkül is.

Mielőtt belefogsz a UCC alapján történő jogérvényesítésedbe, azt javasoljuk, hogy alaposan ismerd meg a leírtakat, a sorrend betartásával.

A UCC érvényessége

A UCC (Uniform Commercial Code – Egységes Kereskedelmi Kódex, vagy: Egységes Kereskedelmi Törvénykönyv) az egész Földön, minden kereskedelmi ügyletre érvényes jogrendszer, – amely kevéssé ismert az átlagember számára.

A magyarokra is vonatkozó érvényesség megértése alapvetően fontos, ezért A UCC érvényessége oldalon fejtettük ki bővebben, ezzel kezdd a tájékozódást.

Javasolt, hogy a UCC rovat összes tartalmát ismerd meg, mielőtt továbblépsz. A rovatból elengedhetetlenül fontos ennek az írásnak az ismerete: A UCC kapcsolat

Jogi változások

A Tájékoztató a bankok, „kormányok” és vállalatok felszámolásáról oldalon tettük közzé a jogi változásokról szóló hivatalos tájékoztatás magyar nyelvű fordítását.

Jogerős, tele van a rendeletekre való hivatkozásokkal. Alapvetően fontos, de ez a jogi tény részben figyelmen kivül is hagyható, mert a UCC alapján, akár enélkül is érvényesítheted a jogaidat.

ucc2TOVÁBB →

 

Kinyilatkoztatások

Heather Ann Tucci-Jarraf, a már megszűnt OPPT (De mi a fene az az OPPT? →) volt képviselője, aki részt vett a UCC-ben deklarált rendeletek megfogalmazásában és jogerős érvényre juttatásában, kimunkálta az egyén valós lényiségére vonatkozó kinyilatkoztatásokat is, amelyeket eredetileg itt tett közzé: I AM DOCUMENTS

A kinyilatkoztatásokat a UCC-ben hozott rendeletek alapozzák meg. Egy részük azt szolgálja, hogy az adott egyén, saját maga számára határozza meg a valós lényiségét, más részük jognyilatkozatként is használható.

Használd őket belátásod szerint, a szabad akaratod alapján.

 ucc2TOVÁBB →

 

Tudnivalók harmadik fél bevonásáról - követelés esetén ... →

 

A TOVÁBBI NAGYON FONTOS RÉSZLETES TÁJÉKOZÓDÁS MEGISMERÉSE VÉGETT KATTINTS IDE! →

Forrás: op.harmoniaban.org
Ajánlotta: Nagy Rózsi