Print this page
2021 június 09, szerda

Ki is volt egyáltalán Hitler??

Szerző: Bisi Gábor

Hitler führer lett, vagyis elnök, kancellár és a hadsereg vezetője  /  A fegyveres erők neki tettek esküt nem németországnak. A jezsuita eszme egyik alaptétele pontosan ez, az engedelmességi és alárendeltségi eskü.

Érdekes családból származott, anyja Klara Pölz volt, apja Alois Hitler (Hiedler) az ő anyja származása nagyon különös történet. A neve Mária Anna Schicklgruber volt.

Egy egyszerű parasztlány, egy Strones nevű faluból. Ez a nő 42 éves korában még mindig egyedülállóként megszülte Aloist,klalrapoltz1 Hitler apját. Fogantatása idején 1846 szeptemberében Mária Bécsben élt és akinek dolgozott, nem más volt mint Anselm Salomon von Rothschild.

Természetesen amint a Rothschild család felfedezte a terhességet, hazaküldték, ahol Alois megszületet. Maria nem volt hajlandó megmondani ki az apa. Olyan ember lehetett, aki hatalommal rendelkezett, mert élete végéig titokban tartotta és az apa nem érezte szükségét, hogy feleségül vegye. Amikor Alois öt éves volt, Mária feleségül ment Johann Georg Hitlerhez bár, sok kutató úgy gondolja hogy valódi apja lehetett, de ennek ellenére ő soha nem ismerte el fiaként. Hitler apja Alois csak 40 éves volt amikor hirtelen megváltoztatta vezetéknevét anyja nevéről Hitlerre.
Nagyon fura hogy ilyen sokáig várt ezzel, ha valóban idösebb Hitler fia volt.

Alois harmadik házasságaként vette feleségül Klara Pöltz-t ahol, hat gyermek született 4 közülük nagyon fiatalon halt meg, a két túlélő gyermek Adolf és húga Paula volt. Senki nem tudja Hitler apjának ki volt az igazi biológiai apja. Több név is előkerült, de ezek valószínűleg csak azért kerültek szóba, hogy elvonják a figyelmet a valódi apáról. Anselm Salomon Von Rothschild-ról. Furcsa lehet ezt így gondolni, de bizonyos összefüggések elég komolyan alátámasztják ezt az elméletet.

Mária, Hitler apjának születése előtt kilenc hónappal, 1836 szeptemberig a londoni Rotschild levéltár szerint Mária szobalány ként dolgozott Rotschild-nél. Mária valószínűleg erőszak áldozata volt, két gyanúsított jöhet szóba az egyik Anselm aki, akkor 33 éves volt, a másik az apja Salomon Meyer Von Rotschild, aki akkor 72 éves volt. A Rothschild levéltár kézírásos levelezést tartalmaz a fiú Anselm és a londoni Rotschild bank között, ami bizonyítja hogy a fogantatás idején Bécsben tartózkodott. De apja, Salomon Párizsban volt, ami eléggé leszűkíti a lehetőségeket. Igazán érdekes hogy 1876 ban amikor a Alois 40 éves volt, hirtelen nagy összegű pénzt örökölt. De vajon kitől?? A családban nem volt pénz. Az, hogy Alois hirtelen Hitlerre változtatta a nevét, egybeesik azzal, amikor a nagy összegű pénzt örökölte. Hát nem fura?

A Rothschildok nem akarták hogy az ő vérvonalukra vezessék vissza. Ne felejtsük el hogy a Rothschildok hivatalosan zsidók voltak, még ha nem is az igaziak. Azok voltak ők, a babilóni kazárok, akik a zsidó hitre tértek az orosz király nyomására. Ha úgy tetszik, a külvilág felé Adolf Hitler apja félig zsidó származású volt. Óriási botrány lett volna belőle, ha ez kiderül, így a Führer Rothschildokhoz vezető minden nyomát el kellett tüntetni. Voltak akik bírálták Hitlert, árulónak nevezték és a módszereit a Zsidókhoz hasonlították, illetve származását is a Zsidókhoz kötötték. Egy müncheni újság úgy döntött kiadja ezeket, azon a napon amikor Hitler kancellár lett. Ki lehet találni mi lett a sorsuk. Az újság szerkesztőségét feldúlták, az ott dolgozókat koncentrációs táborba zárták, megkínozták őket vagy megölték, soha senki nem látta őket többet.

Az osztrák kancellár Dollfuss, két alkalommal vizsgálata Hitler családi származását, 1932-ben közzétette eredményeit, ami megegyezik a fent leírtakkal. 1934-ben Hitler elrendelte Dollfuss meggyilkolását. Hitler egyszer azt mondta unokaöccsének, William Patrick Hitlernek, hogy: "- Ezek az emberek nem tudhatják ki vagyok. Nem szabad tudniuk, honnan jövök és melyik családból származom."

Emiatt rengeteg ember halt meg és Hitler parancsára még egy egész Döllersheim-i falut, ahonnan Hitler nagymamája számozott, teljesen megsemmisítettek.

Adolf Hitler, a führer nem a semmiből jött, mindezek fényében úgy tűnik, hogy Rothschild volt, lehet hogy törvénytelen, de akkor is az. Adolf Hitlert is ugyanúgy előre tolták, ahogyan más vezetőiket is, az újabb cabal háború kimeneteléért. Hitler nagy csodálója volt a jezsuiták alapítójának, Loyolai Ignácnak. Elmondása szerint, sokat tanult a rendtől, ennek a szervezetnek nagy részét áthelyezte a saját pártjába. Himmlert, a holokauszt feltalálóját, Loyolai Ignáchoz hasonlította. Himmler módszerei megegyeztek a jezsuita rend elveinek, szinte kísérteties pontossággal. Abszolút engedelmesség volt a szabály.

Hitler, Németország minden problémájának megoldása ként mutatta be magát, állásokat kínált a háború és fegyver iparban. Megszabadult mindenkitől, aki szerinte Németország problémáit okozták: a homoszexuálisoktól, fogyatékkal élőktől, a kommunistáktól, cigányoktól és a zsidóktól, minden pénzüket elkobozta. Hitlernek rendkívül hatékony propaganda gép volt a támogatója, ami át mostta a német emberek agyát azzal, hogy Hitler egyféle messiás és hogy a Zsidók voltak az okai minden gonosz dolognak. Ronda dolgok következtek: 85 millió ember halt meg a második világháborúban.

De a cabal ezzel még nem végzett. A világháború miatt Zsidók százezrei vándoroltak Izraelbe, az ígéret földjére. Elég zavarba ejtő tény, hogy ezt a vándorlást már 1917-ben megtervezte, 22 évvel a második világháború előtt, Palesztinát szó szerint eladó, Arthur James Balfour, az Egyesült Királyság külügyminisztere a brit kormány megbízásából!!
Hát......ha valami leveri a biztosítékot, akkor ez biztos hogy az!!!

Egy országot, az összes lakójával együtt eladtak, mintha nem lenne több, mint egy sakkfigura, de vajon kinek adták el?? Hát persze hogy egy Rotschildnak!! Pontosan Lord Lionel Walter Rothschild-nek. Hogy lehet, hogy 1917-ben ez megtörtént, amikor az első világháború még nem is ért véget?? Hogy kerülhetett szóba a Zsidók otthona mikor még meg sem kezdődött a Zsidók népirtása??? A tervről sem a Zsidók sem a Palesztinok nem tudtak. Ez egy újabb kemény húzás volt a cabal részéről. A Zsidók úgy tudták a hazájukba mennek, amiről a Palesztinok nem tudtak, ebből egy lehetséges végkifejlet lehet, mégpedig az, hogy háború lesz közöttük. Balfour egy nyilatkozatban tette közzé a tervet a királyi család és a többi érintett részére, amit mindenki elfogadott és támogatott.

Rothschildok-nak és a többi cabal családnak egy célja volt: Jeruzsálem. Az első részben volt szó Salamon templomáról, ez nem kis szerepet játszott a jezsuiták/cabal életében. Ezért fájt a foguk Izrael földjére. Volt egy sötét és mély titkuk, később elmondom mi volt az. Sok háború következett, például a vietnami háború, a hidegháború, amelynek mindkét oldalát ösztönözte és finanszírozta a cabal. Szegénységben, félelemben, megosztottságban és alárendeltségben tartották az embereket és ez egy nagyon hatékony stratégia....... de a legrosszabb még hátra volt, hiszen ahogy változtak az idők a cabal is átdolgozta stratégiáit. Kulcsszavak a világ meghódítására: gyűlölet, bosszú, megvetés. Ezt vallja a cabal mind a mai napig.

Talán, furcsa egybeesés, hogy Hitler vészhelyzeti intézkedéssel indított el mindent amit tett....... kicsit hasonlít a jelenlegi covid intézkedésekre nem gondolod?

Bisi Gábor - Facebook
Beküldte Antal Miklós