20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2015 augusztus 04, kedd

Mit "üzent" a Pápa és Soros György?

Szerző: Varga István

Varga István közgazdász többek közt elmondja, miként került Görögország adósságcsapdába, mi zajlik valójában a háttérben, mit is jelent az új Selyemút, és még sok más, hasznos megoldásra való javaslatot hallhatunk.

Mit "üzent" Ferenc Pápa és Soros György? - Varga István a Világ Panorámában

A világ újrarendeződik, a dollár uralta válsággal szemben új gazdasági övezetek jönnek létre, és más szemléletű gazdaságot igyekeznek építeni. Ferenc Pápa volt az, aki szerint (is) nemet kell mondani a gyarmatosítás régi és új formáira.

Varga István a harmadik részben megemlíti Soros György jó pár évvel ezelőtt irt könyvét, melyben megjósolta a pénzügyi hatalom összeomlását. Ebben saját maga is részt vesz, mind a napig, ugyanúgy, ahogy az általa kinevelt politikusok, kiket rendre a hatalomra segít a "gyarmatokon". Többek közt ide sorolható a mindenkori magyar kormány is.

Nézze meg mindenki és terjessze: milyen megoldásokat javasol Varga István a görögöknek és egyben egész Európának, vagy akár az egész emberiségnek. Tudatosítsd, hogy a globális kapitalizmus pusztító módon működik.



1. rész: 2015-07-27 Világ Panoráma:

Világ Panoráma 1

 

2. rész: 2015-07-31 Világ Panoráma:

Világ Panoráma 2.

 

3. rész: 2015-08-03 Világ Panoráma:

Világ Panoráma 3.

 

Hozzászólás  

#2 H-5213 Szapárfalu, Angolkert út 2/Akovacs.laszlo 2015-10-17 15:14
III-VH Vatikán.

1. Először úgy tűnt, hogy az új pápa megválasztása az emberiség keresztény közösségének elemi igényeit elégíti ki. „Ez az a pápa, akit régóta várt a világ.” Senkinek a vallásos érzelmeit nem akarjuk megsérteni, de nagyon könnyen lehet, hogy az igaz valóság nagyon is más.

1. A. A legsokatmondóbb tény a keresztények legérzékenyebb pontja, Jézus urunk elvesztése körüli láthatatlan vita. A sidóuk (a leggonoszabb szellemfajtól, a lidércektől, tehát a csak szellemiséggel, de testiséggel nem rendelkező lényektől megszállva) ámítják a világot, amikor antiszemitizmusról beszélnek: visszaélnek az emberiség jóindulatú és jóhiszemű részének lelki nyitottságával. Mi sem magától értetődőbb, hogy pusztán születése, származása (sőt faji hovatartozása) alapján ne érhessen hátrányos megkülönböztetés. (Az emberiség ezen lelki igénye alapvető és jogos lehet.) Az 1956-os szabadságharczos testvérünk, Drábik János által a „megátalkodottak” kettős mércéjét szétczinczáló könyvében leírja ugyanis, h. a czionista sidoúk (vagyis a „megszállottak”) ezzel élnek vissza, amikor az „antiszemitizmus” czimkéjét bárkire ráaggatják, aki útjukban áll. Tehát a közhiedelemmel ellentétben nemcsak azzal szemben, aki valóban gyűlöli őket, hanem mindenkivel szemben, akár igaztalanul is, aki sérti a világuralmukhoz fűződő érdekeiket. S az „antiszemitizmus” bélyege kétszeresen is sérti a keresztényeket, akikbe a bűntudatot „sulykolják”. Pl. „antiszemita” mindenki, aki azt állítja, hogy Jézust a sidoúk ölték meg s feszítették keresztre. (Jézus mint a gyűlölet jelképe?) Fontos, h. a sidoúk az „antiszemita” jelzőt szinte ugyanúgy használják, mint a középkori pápák: pápai kiátkozás gyanánt. (Akire kimondták, azt bűntelen meg lehetett ölni vagy egzisztenciájában ellehetetleníteni.) Nos, I. Ferencz pápa, először itt csalja meg a „reá bízott” keresztényeket: szentföldi látogatása során „elítélte az antiszemitizmus minden formáját”, legalábbis ha hinni lehet a sajtóhíreknek, tehát az általunk Drábik János szabadságharczos magyar testvérünktől idézett s előbb említett formáját is. A pápa, ha valóban alkalmas s méltó lenne a tisztére, akkor kiállt volna az igaztalanul keresztre feszített Jézus mellett, s leleplezte volna a megátalkodott „légiót”. Már csak azért is, mivel: hivatali kötelessége lett volna.
1.B. I. Ferenc azt nyilatkozta, hogy hajlandó rögzíteni a húsvét időpontját a többi keresztény felekezettel egyeztetett új időpontban. Nos, a Húsvét, Urunk feltámadásnak ünnepe nem véletlen mozgó ünnep. Ezt a tényt mi magunk is felhasználtuk a Hunyadi Mátyásról s a Szent Keresztről írott tanulmány-sorozatunkban, de Tóth Gyula kutatótársunk is bebizonyította, hogy a Húsvét-ciklus (532 év, ún. ’Nagy Ciklus”) nélkülözhetetlen a történelemhamisítások leleplezésében, s Dobos Tsanád is erre támaszkodva hívta fel a figyelmet: az Árpád-házi királyainkhoz köthető időpontok ellentmondásosak (ld. a Képes Krónika). (Sőt egyes kutatási eredmények szerint a meteorológiai hőmérsékletre von. statisztikák, azaz éves átlag, is a tavaszi feltámadás időpontjához igazodnak!!!) Nos, Istvánffy András (Chispa) is bebizonyította, hogy az emberiség összes ismert időszámítását a spanyol jezsuiták hamisították az 1700-as évek második felében (az Uránusz bolygó felfedezése után, mivel a hamisításánál annak ciklusidejét, ill. többszöröseit használták, ld. chispa1707.livejournal.com/1735447.html). Így felmerülhet az a gyanú, hogy a pápa a bűncselekmény leleplezésére alkalmas eszközt igyekszik megsemmisíteni.

1. C. Kiss Rigó tuk. „kifütyülte” a pápát. (Azt nyilatkozta a sajtóban, hogy a pápa nem tudja, hogy mi a valós helyzet Mao és a bevándorlók áradata vonatkozásában. Ez igaz is.) Már önmagában ez a tény is bizonyítja, hogy „ez a pápa nem az a pápa”. Ugyanis különösen ilyen hatalmas szervezet vallási vezetőjeként a harmadik szemével (belső látás) illene-kellene tudnia, hogy mi az igaz valóság, s nem a tanácsadóitól. Ha pedig nem tudja, rég rossz. Ha tudja, s mást nyilatkozik, s nem áll ki mellettünk, akkor még inkább. Tehát a „rigófütty” egyben bírófütty is, a labdarúgásban a „piros lap” egyezményes jele. I. Ferenc megbukott.

2.A. Világvallás (különösen keresztényi) vezetőjének szemébe tekintve egy gondolat kellene eszünkbe jusson. (Ez így volt a Hunyadiakkal, olyan tekintélyük volt még az ellenségeik körében is, hogy azok kívánták, hogy a tekintetük találkozhasson az övékével, még ha bele kellett is pusztulniuk.) A mostani pápa fényképét szemlélvén azonban nem az Angyali üdvözlet (annuntiatio) jut eszünkbe, hanem a jezsuiták elhíresült mondása: „a czél szentesíti az eszközt”. Ezzel az a gond, hogy amikor az ördög mondja Jézusnak, hogy alakítsa át a követ kenyérré (tehát a czél szentelje meg a Te eszközödet), akkor Jézus elutasítja. (Tehát ez vonatkozik arra is, amikor a Vatikán „fehér mágia” gyanánt a XVIII. sz. közepén történelmet hamisít.)

2-B. A. Az oroszok, akik nem különösebben lelkesednek a Vatikánért, a jezsuitákat gyakorló sátánistaként aposztrofálják. S itt közbevetem, hogy a Vatikánnak vannak olyan szellemi műhelyei, amelyek a gyakorló sátánizmust tényleg leleplezik a világban. Egyébként az orosz források megleptek, amikor azt írják, hogy a Malacheus szerinti jóslat (tudjuk, ez a pápa a legutolsó) fogja megkoronázni az Antikrisztust. Nos, a korábban hiv. orosz fizikus akadémikus tudni véli, h. ez vagy Harry herceg lesz (akkor ez jel az III.VH intenzívebb szakaszára) vagy az apja, tehát Károly (s akkor még az emberiség nyer némi időt). Ezt nem kívánjuk megjegyzéssel illeti. Ezeket a híreket nem ellenőriztük, s nem is kívánjuk. A magyar vonatkozások viszont önmagukért beszélnek. Sapenti sat. (A bölcseknek ugyanis jóval kevesebb is elég.) K.L.
#1 2621 Verőce, Lugosi u. 71.S. Tejfalussy András 2015-09-19 14:01
LÉTFONTOSSÁGÚ GYÓGYHÍR, AZ EGÉSZSÉGÜKET VÉDENI KÍVÁNÓ EMBEREK SZÁMÁRA

Az emberek egészséghez való alapjogai megsértését eltűrve nem védelmezhetők az emberi jogok.

Az egyes életterekben nem népirtással kell a lakosság létszámát optimálisra szabályozni, hanem demokratikusan, az erre megfelelő oktatási, gazdasági és jogi intézkedésekkel. Aki nem akar az ártatlan embereket világszerte milliárdszámra fertőző, mérgező szennyezett vízzel itatásban és a Stop Só elnevezésű életrövidítésben és ivartalanításban (= a lakosság egy részét félrevezetésen alapuló tudatos fajirtásban!) bűnsegédkezni, ezt a szándékát azzal bizonyíthatja, hogy minden felé terjeszti a következő életvédelmi tájékoztatást, pl. valamennyi internetes fórumon és az emberi jogokkal kapcsolatos valamennyi előadáson, mindenféle összejövetelen, mindenféle tüntetésen is. A FELHÍVÁS MEGALAPOZOTTSÁGA TELJES MÉRTÉKBEN BIZONYÍTVA VAN MÉRÉSEKKEL!

HELYESEN SÓZÁS ÉS TISZTA IVÓVÍZ, ORVOSI DESZTILLÁLTVÍZ-KÚRÁVAL A RÁK ELLEN, Új Tudományos fogyókúra Vér-elektrolit-Optimum Program alapján,ÖNGYÓGYÍTÁS: Állítsd helyre a testnedveid, köztük a vérszérumod optimális víz, nátrium, kálium és klór arányait, az infúziós Ringer-oldat ezeknek megfelelő víz, nátrium, kálium, klór mennyiségi arányai szerinti, desztilláltvíz-kúrával kombinált étkezéssel, és szükség esetén erre alapozott, felnőttnél 1 hét alatt kb. 7 kg-os testsúly csökkenést biztosító speciális fogyókúrával. Lásd: www.tejfalussy.com, Email könyv 1.: HELYESEN SÓZÁS ÉS TISZTA IVÓVÍZ (2004).
Tisztelettel:
Sydo Tejfalussy András Béla Ferenc, a problémák okait kinyomozó és kárelhárítási megoldásokat előterjesztő mérnök feltaláló, 2621 Verőce, Lugosi u. 71.,, +36 20 218 1408

Utóirat:

Tisztelt Urak és Hölgyek!

Mindenesetre gyanús, hogy a magyarok életét rövidítő és ivartalanító hatású Nemzeti Stop Só programmal szemben, a vírusokkal, vegyszerekkel szennyezett víz ivásra felbiztatással szemben, a tiszta desztillált ivóvizet mérgezőnek hazudás ellen, az országot katasztrófával veszélyeztető orosz atom reaktorok 30 helyett 50 évig használatával szemben, a Jobbik jelenlegi képviselői közül egyik sem hajlandó fellépni, s újabban már nem is válaszolnak! 
Megküldöm Vona Gábornak is a jelen iratot, a fenti létvédelmi felhívásommal együtt, hátha mégis fellép az életrövidítés, a nem kóser étrendű magyar férfiakat ivartalanítás és az atomreaktorok kockázatos túlhasználata leállítására, pl. utasítja dr. Morvai Krisztinát az Európa Tanácshoz való panaszbenyújtásra. Eddig, bár sokszor megkerestem, dr. Morvai Krisztina közvetlenül egyszer sem válaszolt. Egy ismerőse szerint azért nem hajlandó ezen általam feltárt ügyekben fellépni, mert "nem kíván kontraproduktív szereplésre vállalkozni". 
A fenti utóirat melléklete: a „veop-selfmedicine-terjesztendo-gyogyhir-2015-09-1 9-8x” jelű röpirat.

feladó:
András Tejfalussy 
címzett:
Vona Gábor
másolatot kap:
"krisztina.morvai"
titkos másolat:
"Judit E. Aldobolyi" ; . . .

dátum:
2015. szeptember 19. 13:12
tárgy:
Fwd: Hírlevél
küldő:
gmail.com



(A www.tejfalussy.com honlap MEHNAM-info/Jogjavítás rovataiban és a FaceBook-on és YouTube-on is közzé lett téve, az azonosító jele: „veop-selfmedicine-terjesztendo-gyogyhir-2015-09-1 9fb-yt”)

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások