Print this page
2016 szeptember 27, kedd

Svájcba vezetnek a „székely terrorizmus” szálai

Szerző: Lázár Lehel és Dr. Ing. Sebestyén Teleki István

Arról nincsenek hivatalos információk, hogy a román hatóságok eljárást indítottak volna ellene, azonban a svájci hatóságok már beidézték a Zürichben élő Sebestyén-Teleki Istvánt, akit az ügyészek a terrorizmussal gyanúsított erdélyi HVIM-vezetők mentorának tartanak – derítette ki portálunk.

Sebestyén-Teleki István neve a Szőcs Zoltán és Beke István elleni, a terrorizmus és szervezett bűnözés elleni ügyészség (DIICOT) által a bíróság elé terjesztett vádiratban bukkant fel. A dokumentumban a legtöbb helyen mindössze iniciálékkal jelölik, azonban egyszer meg így emlegetik: „Sebestyén-Teleki István, az erdélyi HVIM-vezetők mentora”.

Beke István Sebestyén Teleki István Szőcs Zoltán

Beke István - Sebestyén Teleki István - Szőcs Zoltán

„2016 március 18-ára hívtak be a rendőrségre Zürichben. Itt két személy fogadott, akik a svájci titkosszolgálat képviselőiként mutatkoztak be. Nem igazolták magukat. A kikérdezésem másfél órát tartott” – mesélte a Maszolnak az Erdélyből kivándorolt Sebestyén-Teleki István. Elmondta: kihallgatása során kiderült, hogy az állítólagos titkosszolgálati tisztek ismerikaz életútját, tudták azt is, hogy biztonságpolitikával kapcsolatos írásokat szokott közölni.

Egyebek között rákérdeztek egy esetleges romániai fegyveres ellenállás szervezésére, amit Sebestyén határozottan cáfolt. Az egyik kihallgatója az akkor már őrizetben levő Szőcs Zoltán és Beke István nevét leírta egy papírra, megkérdezve, hogy ismeri-e ezeket a személyeket. Sebestyén annyit mondott: a sajtóból ismeri a nevüket. „Többször is rákérdeztem, de tagadták, hogy a román állam felkérésére folytatták a kikérdezésem” – magyarázta. Hangsúlyozta: ezek után a svájci hatóságok semmilyen intézkedést nem foganatosítottak vele szemben.

A magyar szabadságharcos kézikönyve

A román titkosszolgálat a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) tagjait 2015. augusztus 29-én hallgatta le (a vádirat azt nem részletezi, hogy hol és milyen körülmények között történt a lehallgatás). A vádirat szerint szóba kerül a HVIM akcióinak orosz finanszírozása, az Erdélyt átszelő, Bukarest felé tartó földgázvezeték levegőbe repítése egy Kézdivásárhelyhez közeli szakaszon. A HVIM-esek ezen a lehallgatott találkozón többször is hivatkoznak a beszélgetésben részt vevő, vélhetően nem román állampolgárságú személy munkájára, „A magyar szabadságharcos kézikönyve” című kiadványra.

Elhangzik az is, hogy jó lenne, ha a könyv szerzője pár napot eltöltene Székelyföldön, amikor „egy-két receptet ki is lehetne próbálni”. A találkozón a vádiratban STI iniciálékkal jelölt férfi egyebek között tanácsokat osztogat: miként kommunikáljanak úgy, hogy a hatóságok ne hallgathassák le őket, milyen jellegű akciókra van szükség ahhoz, hogy külföldi szervezetektől is támogatást kapjanak.

A kiadvány – amelyet a Szőcs Zoltán és Beke István elleni vádirat is részletesen taglal – egyebek között a Kárpát-medence magyarlakta területeinek önrendelkezési mozgalmairól, pszichológiai hadviselésről szól, hosszan taglalva a román államnak a romániai magyar kisebbséggel szembeni ellenséges magatartását. Mindezek mellett teljes fejezetek szólnak a gerillaháborúra való felkészülésről: fegyverzet beszerzéséről, különböző szabotázsakciók – útblokádok kialakítása, gépkocsik megtámadása, az áram- vagy telefonhálózat elleni akciók, vasúti sínek vagy hidak felrobbantása – végrehajtásáról.   

Korábban az MPP polgármesterjelöltje is volt

A Magyar Polgári Párt (MPP) színeiben 2012-ben Erdőszentgyörgy polgármesteri tisztségéért is induló Sebestyén-Teleki István azt követően került kapcsolatba a HVIM-el, hogy a Sepsiszentgyörgyön kéthetente megjelenő Székely Idő nevű lapban közölt időnként cikkeket. Az lap főszerkesztőjével azonban összekülönböztek, jelenleg mindkettő azt álltja, hogy a HVIM tagjait a román hatóságok vélhetően a másik közreműködésével hallgatták le. Tény az, hogy Horváth Alpár a lapja oldalain a román titkosszolgálatok ügynökének nevezte Sebestyént, utóbbi ugyancsak azt állítja, hogy a Horváth Alpár nagy valószínűséggel titkosszolgálati besúgó, aki lapjában folyamatosan rágalmazza és terroristavádakkal illeti őt. 

A DIICOT vádirata szerint 2015. augusztus 19-én, amikor lelőször lehallgatták HVIM tagjait, Sebestyén-Teleki is velük volt. Ezt a férfi a Maszolnak is elismerte. „SMS-ben jelezték a fiúk, hogy késnek. Akkor közöltem velük SMS-ben, hogy mehetünk a tűzoltószertárba, vagy ki az erdőbe. Mikor hatalmas késéssel megérkeztek, eldöntöttük, hogy az erdőben beszélgetünk. Esős, nagyon hideg nap volt, ennek ellenére kimentünk” – idézte fel azt a napot a Maszolnak Sebestyén-Teleki.

Elmondta: az előzetesen leegyeztetettek szerint a Székely Önrendelkezési Tanácsról és a belső székely népszámlálás lebonyolításáról beszélgettek. Hangsúlyozta: kétségbevonja a vádiratban ismertetett lehallgatási jegyzőkönyv valódiságát, szerinte a dokumentumban valótlanságok is szerepelnek. Hozzátette: habár már nem emlékszik pontosan arra, hogy ki mit mondott a találkozón, de szerinte semmi olyan nem hangzott el, ami „veszélyes” lenne. „Lehet, hogy volt esetleg egy-két provokatív kérdés, de az tény, hogy én nem biztattam senkit sem erőszakos cselekedetekre” – állítja a Zürichben élő férfi. Hozzátette azt is: először találkozott személyesen a jelenlevőkkel, ezért arcokat nem is nagyon jegyzett meg, az üggyel kapcsolatos utólagos beszélgetések alapján lehetségesnek tartja, hogy Beke István ott sem volt ezen a találkozón – ugyanezt állítja a DIICOT vádirata is, amely szerint itt Szőcs Zoltán, annak testvére, egy meg nem nevezett tanú valamint „a szabadságharcos kézikönyvének szerzője”  volt jelen.

 A találkozón a DIICOT szerint a földgázvezeték felrobbantásáról beszélgettek, és egyebek között a következők hangzottak el:
Szőcs Zoltán: Pontban karácsonykor kellene levegőbe repíteni.
XX: Én senkit nem bátorítok erre.
XX: Én inkább a villanyhálózatban látok lehetőséget…
XX: A könyvemben pontosan le van írva, mit kell tenni a póznákkal. Sok példa is van benne.
XX: A hetedik pontnál írtam a HVIM tevékenységének álcázásáról. Nem tudom, milyen saját cégetek van, hol dolgoztok. A legjobb lenne egy behajtó cég. Profi módon lehetne megcsinálni, az adóst le kell ellenőrizni, ehhez információkat gyűjteni … ezek a tevékenységek illenének …
XX: Nem szeretném, hogy (…) elég ismerettel rendelkezem, hogy robbanóanyagról beszélhessek, elküldöm a receptet.

Arra a felvetésünkre, hogy a neki tulajdonított könyvben éppen erőszakos cselekedetek, terrorakciók szervezéséről ír, így válaszolt: az úgynevezett gerilla-kézikönyv nem arról szól, hogy az abban foglaltakat Románia ellen kellene alkalmazni. Azt is állította: sokan mindössze azért tulajdonítják neki a könyvet, mert néhány, az erdélyi magyarokról szóló tanulmányát is tartalmazza – ami szerinte tudta nélkül került a kiadványba.

Sebestyán-Teleki Istvántól megtudtuk, jelenleg a „Szabadságharc és államcsapás tervezése és kivitelezése” című munkáján dolgozik. Úgy látja: ha a román hatóságok elfogadható bizonyítékokkal rendelkeznének, őt a svájciak már letartóztattak volna. Hangsúlyozta azonban: egyelőre elkerüli Romániát, attól tart ugyanis, hogy a terrorizmusbotrányt követően őt is letartóztatják.

 Sebestyén-Teleki István kapcsán a Maszol levélben kért információkat a DIICOT-tól. Arra voltunk kíváncsiak, hogy ha a DIICOT szerint robbanószergyártásban is tanácsokat adott a HVIM-es vezetőknek és erről hangfelvétellel is rendelkeznek, indult-e ellene eljárás, valamint kérték-e ehhez a svájci hatóságok segítségét. A DIICOT szűkszavú válasza mindössze annyi volt, hogy kérésünk túllépi a közérdekű információkhoz való hozzáférésről rendelkező törvény előírásait.

Forrás: http://www.maszol.ro/index.php/tarsadalom/70180-svajcba-vezetnek-a-szekely-terrorizmus-szalai

A jelentös hírt Dr. Ing. István Sebestyén ajánlotta a következő szövegrésszel:
" Ajánlani szeretnék egy-két cikket, mivel ezek ellenem irányulnak és a román terrorelhárítás és ügyészség gerjeszti a háttérből. 73 oldalas vádiratot szerkesztettek melyben 5 helyen említik a nevemet.
Jo lenne a 2 cikket is és a linket is, ahol a videok linkjei vannak, köröztetni. "

Sebestyén-Teleki István
A Zürichi Műszaki egyetem volt előadótanára és kutatója, szakmája gépészmérnök. 1987-től Svájcban él, ahol biztonságpolitikai tanulmányokat is közöl. Erdőszentgyörgyi származású. 2012-ben a Magyar Polgári Párt színeiben sikertelenül indult az erdőszentgyörgyi polgármesteri tisztségért.


Exkluzív - A székely terrorvádban kulcsszereplő Dr. Ing. Sebestyén-Teleki István adott interjút oldalunknak

Kicsoda Dr. Ing. Sebestyén Teleki István? Milyen összefüggésben van az ő személye a székely terrorvádként elhíresült, kézdivásárhelyi nemzeti radikális fiatalokat, HVIM tagokat érintő büntetőeljárással? Volt-e találkozás közöttük, hogy zajlott a találkozás, miről szólt a találkozás, ha volt egyáltalán? Milyen messzire ér el a román titkosszolgálat keze? Ezekre és számos egyéb kérdésre is fény derül az alábbi skype-interjú keretében.

Dr.Ing. Sebestyén-Teleki István a székely "terrorista" ügyről 1. ↓

sebestyen2

 

Dr.Ing. Sebestény-Teleki István a székely terrorvádról 2. ↓

Dr.Ing. Sebestény-Teleki István a székely terrorvádról 2

 

 Dr.Ing. Sebestyén-Teleki István a székely "terrorista" ügyről 3. ↓

Dr.Ing. Sebestyén-Teleki István a székely "terrorista" ügyről 3.

 Forrás: https://ruszinkarpatalja.blogspot.se/2016/09/exkluziv-szekely-terrorvadban.html?showComment=1474844600658#c3909304383133797641


"MI a véleményem a Budaházy ügyről?"7

Dr. Ing. Sebestyén Teleki István

Egy magyar szervezet elnöke irt nekem levelet, melyben Kérdést tett fel.
Válaszom a kérdésedre "MI a véleményem a Budaházy ügyről?" az alábbiakban olvasható.
A Budaházy per tanulságai kezdő és haladó ellenállóknak

A Sárga Pólósok nemcsak részt vettek a Budaházy és csapatának perén, hanem utána összeültek és kielemezték az egész ügyet beleértve a törvényszéki tárgyalást is. (lásd mellékelt videót)
Úgy tűnik Dr. Bene Gábor nem örvend nagy tiszteletnek a Sárga Pólósok között. Díszmagyarnak nevezik, másokkal együtt (pl. Morvai-Schwartz Krisztina, Gaudi-Gross Tamás, Gonda László), akik elfoglalták a vádlottak mögötti első sort, ahol a vádlottak családtagjai kellett volna üljenek. Egyesek a díszmagyarok közül pl. a "raccsoló zsidó"-ként emlegetett Krasznai Zoltán "magyar" tartótiszt
hálózatába tartoznak. A "raccsoló zsidó" Krasznait teszem felelőssé az Erdélyi Világszövetség szétverésének koordinálása miatt!!! Mindeközben sikeresen játssza ö is a nagy magyart! Erdélyben is vannak ilyen díszmagyarok, akik a hálózatához tartoznak, mint pl. a sepsiszentgyörgyi Horváth Alpár Szilamér (költőnek vallja magát) és Dr. Csiby Károly, aki írónak vallja magát. Az utóbbinak van havi 500.- lej nyugdíja, tehát jól jön egy kis mellékjövedelem a "raccsoló zsidó"-tól. Az előbbinek meg semmi jövedelme nincs, mert a Székely Időnek nevezett nyomtatott újságja rettentő kis példányszámban kel el. Neki is nagyon jól fog egy kis pótlék. Persze mindketten a "raccsoló zsidó" parancsára hevesen csaholnak, vicsorognak, nyilvános feljelentést írnak, pl. ellenem.
A besúgók, ügynökök kártételeit láthattuk a Budaházy és társainak perén, ahol a koronatanú az a Benkő nevezetű mindenhez értő, (de tanult szakmája nincs), aki 20 millió Forint nyomravezető vérdíjat kevesellte, de azért lebuktatta a Magyarok Nyilai félkatonai szervezetet, ahogy az ügyész nevezte az elítéltek szervezetét, akiknek a madzagon rángatott bírónő összesen 124 év börtönt osztott ki.

A magyarnak nem nevezhető titkosszolgálattól eresztett, mindenhova beépülő "raccsoló zsidó" egy bizonyos fekete listán szerepel olyan személyekkel együtt, akik a hálózatához tartoznak, mint pl. -Bella Árpád (nifadmin, újságíró), -Dr. Bene Gábor (jogász és örökös ősnemzeti fellegjáró), Dr. Kreczinger István, Szatmárról áttelepült "túlfűtött magyar", akit a "raccsoló zsidó" Krasznai sikeresen lehűtött és közösen tették tönkre a csonka országban működő Erdélyi Világszövetséget.
A hálózatához tartozó 2 személyt még beazonosítottam, de nevük most nem jut eszembe 23 év távlatából (mégis eszembe jutott: Székelyhidi Ágoston és egy MDF-es parlamenti képviselő Csapody Miklós). Egy tartótiszt hálózata nagyon szétterjedő lehet (G*** gondolj arra a matematikai képletekkel ellátott cikkemre, hogy a hálózatokat miképpen lehet kombinálni!).
Az Erdélyi Világszövetség (EVSz) szétverésében részt vett még egy nagyváradi "magyar" szekus tiszt is (érdekes, ez is raccsol), akit még a Csau-rendszerben a 80-as évek elején vetettek be az erdélyi magyar emigráció ellen. Neve Kiss Vladimir (Elemér), aki "megszökött" a Csau rendszer magyar elnyomása elöl. Az olasz Latina-i táborban kezdte karrierjét, s onnan került át Svájcba. Mivel a szekus tisztek 45 éves korban nyugdíjba mehetnek (most 70-en felül van Vladimir), ezért Vladimir jelentkezett otthon, habár még svájci politikai menedék papírokkal rendelkezett csak, tehát nem mehetett volna haza. Így az "alvó" tisztet ébresztették a szekun és Vladimir aktív lett az EVSz-ben, de annyira, hogy megválasztották titkárnak a Zürich-i szervezetben. Személyi adatait elküldtem Budapestre, mint EVSz zürichi elnöke, a testvér szervezethez, akik leadták a magyar titkosszolgálatnak. Jött is a visszajelzés, hogy Vladimir aktív szekus tiszt, kémiai profillal, a bukaresti fotólaborját is vezette a szekunak, de volt a kőolaj és gáz minisztériumban főosztályvezető is.

Vladimir a megválasztása után hamarosan a nagyon aktívból átalakult passzívvá, tehát többet nem lehetett rábízni semmit, mert nem végezte el.
Ugyanebben az időben indult a támadás az EVSz ellen a Jimmy Carter féle szabadkőműves páholyból is. Szoros kapcsolatot ápolt Tőkés László a páholy egyik fővezérével Gyarmathy György professzorral is, aki akkor épp a Zürichi Műszaki Egyetemen (ETH) dékán volt és energetikai gépeket tanított. Tőkés László püspök együtt aludt nála Smaranda Enache román zsidó növel (1993-ban volt). Ezt egy másik simlis alak mondta, aki egyik szervezet elnökeként feljáratos volt Gyarmathyhoz és bekukkantott a vendégszobába, ahol látta a dupla ágyat ketten használják, valószínűleg nem felváltva. Ebben a periódusban szervezte a Jimmy Carter páholya a Neptun-i Folyamatot (román hatalmi részről a Rise Project volt bekapcsolva fedő szervezetként). Ugyanebben a periódusban megjelent Zürichben Markó Béla is, Bodó Barna alelnökkel együtt, akik szintén a magát Küküllövár-inak mondó (egyébként anyja után budapesti zsidó) Gyarmathyval jelentek meg a Szent István központ üléstermében. Ekkor már kiszimatoltam, hogy itt nem egyéb folyik, mint az erdélyi magyarság elárulásának intézményes megszervezése. A gyűlésen keményen kikeltem ellenük, mire Gyarmathy elvette tőlem a szót. A válaszom az volt, hogy téged itt nem választott meg senki elnöknek, tehát nem veheted el a szót senkitől. Mire egyesek elkezdték mondani, hogy a doktorandus, hogy merészel a dékánjával ilyen hangnemben beszélni. Később győzködték Gyarmathyt, hogy rúgjon ki engem, csakhogy ez Svájcban nem így megy! A dékánokat évente váltogatják, ahogy az államfőt is, és nem katedrák, hanem önálló kutató és oktató intézetekből áll az ETH. Úgyhogy én nem ijedtem meg ettől, de a 2 gyerekünkkel otthon lévő feleségemre is ráijesztettek, hogy a Gyarmathy ki fog rúgni az ETH-ról. Ez elött az akció elött egy hosszasan tartó, nagyon sok embert bevonó körleveles akciónak voltam a célszemélye, ami végül a zürichi rendőrségre került. Tehát előzőleg már a feleségemnek erőt mutattak fel. Az én nevemben írogattak mindenféle aljasságokat: 80 éves öreg hölgyeknek vallottak szerelmet a nevemben, egy párizsi homoszexuális hegedűművésznek, aztán feleségem családját (Teleki) támadták ki olyan személyek nevében, akiknek az én nevemben levelet írtak: antiszemitázták, zsidó gyilkosnak nevezték Teleki Pált, stb.. Mikor a rendőrség behívott, akkor a következőt mondtam nekik:
-A levelek száma olyan nagy, hogy ezt én egyedül nem írhattam, különösen, ha azt vesszük, hogy mindennap több mint 8 órát dolgozom, plusz 40 perc oda, meg 40 vissza a munkahelyemre.
-Felrajzoltam nekik a gráfelméletben ismert kört és annak a kerületére felrajzoltam a levelekben szereplő személyeket egy-egy ponttal. Aztán ezeket egy-egy vonallal összekötöttem, hogy lássa mekkora mennyiségű levelet kellett volna írogassak, felbélyegezzek, leragasszam a borítékot, elvigyem egy postaládáig.
-Következtetésem, hogy engem azért támadnak, mert az EVSz egyik aktív elnöke vagyok. Csak a román szeku tevékenysége lehet ez a nagy körlevelezés!
A levelekben érintett, Svájcban lakó, személyeket mind behívatták, kikérdezték. A lényeg, hogy a levéláradat leállt. De nem állt le az ellenem elkezdett kiszorítósdi, amiben a "magyar" szolgálat is bőven részt vett.
Az EVSz németországi elnöke, Kontur Bertalan, Szépvízről kivándorolt sebész, lefeküdt a Jimmy Carter páholynak. Azóta semmilyen kapcsolatom nem volt vele. Hamarosan az EVSz csúcs-elnöke a Brazíliában élő milliárdos, Zolcsák István, egy furcsa balesetben meghalt. Zolcsák István nekem személyesen mesélte el, hogy a szeku milyen fegyveres akciót indított el Brazíliában az ö meggyilkolására, de teljesen elbukták az akciót, és a szekus bandát letartoztatta a brazil speciális egység. Az akciót fizetési napra tervezték és (házi-)bank rablásnak álcázták. Azonban az akkori kb 1500 alkalmazottal dolgozó gyárban minden emelet folyosója automata módon, központilag irányított rácsos ajtókkal volt felszerelve. Úgyhogy a behatoló géppisztolyos román szekusok minden emeleten, ahol nem a pénzt, hanem Zolcsák Istvánt keresték, mint patkányfogóban bennrekedtek. A Zolcsák István „balesete" után lassan szétesett és megszűnt az EVSz.
Összefoglaló
ÜGYNÖKÖK, BESÚGÓK, GYENGE JELLEMÜ, MANIPULáLHATó EMBEREK ÉS TARTÓTISZTEK MUNKÁJÁNAK AZ EREDMÉNYE: MA MÁR NINCS MAGYAROK NYILAI ÉS NINCS EVSZ!!! MINDEN NEMZETI ÉRDEKÜ KEZDEMÉNYEZÉST SIKERESEN MEGGÁTOLNAK!!!
Következtetésem az eddig elszenvedett mocsokáradat, és kiszorítások alapján a következő:
1. A Kárpátmedencében (KM) az egész magyarság rettentő nyomás alá került. A KM közepén lévő, még Magyarországnak nevezett országban nem a magyar érdeket képviselik (keresd cikkemet "Van-e még a magyaroknak országa?" címmel. A Deák Ferenc által ránkvándoroltatott, milliónál nagyobb tömegű zsidok az első vh. idejére már párhuzamos társadalmat (PT) alakítottak ki a magyar államon belül. Ennek a PT-nak a tagjai indították el és valósították meg az első európai Nagyizraelt a történelmi Magyarország területén, vörös köntösbe burkolva és Tanácsköztársaságnak nevezve, pont úgy ahogy az első zsidó-cionista világkongresszus stratégiai céljai között szerepelt.
2. Horthy Miklós vezetésével, ahogy tette ezt Ata Türk is Törökországban, a Tanácsköztársaságot leverték és a zsidóság agresszív térhódítását vissza szorították, de megszüntetni nem tudták.
3. Ennek a PT-nak a tagjaiból kerülnek ki a pártvezetők a rendszerváltásnak gúnyolt 1989-es év óta is. Bármelyik párt is kerül hatalomra, a PT van hatalmon! Legrosszabb esetben, ha az illető mégis magyar, akkor a feleség zsidó és az Eszter-effektus szerint cselekszik a magyar férj.
4. A cionista zsidóság elfoglalta a magyar állami intézményeket, azokat saját céljainak megfelelően működteti a magyar adófizetők pénzén. Ennek megfelelően a magyarnak ma már nem mondható titkosszolgálatok, rendőrség és mindennemű erőszakszervezetek a zsidóság által működtettetett PT utasításait hűen végrehajtják.
Tehát ne csodálkozzunk azon, hogy pl. az én legfrissebb esetemben nemcsak a román szolgálatok szorítójában vagyok, hanem a magyar szolgálatokéban is. Rettegnek az erdélyi magyarságtól, ha ez netalán önmagára találna. Rettegnek a magyar nemzeti érzelem tömeges ébredésétöl. Ezért hallgatólagosan együttműködnek a magyarságot ősi lakóhelyéről elkergetni meg erőszakosan homogenizálni akaró utódállamok erőszakszervezeteivel. Ott bomlasztanak, ahol tudnak, és ha kell együttműködnek az utódállamok fasiszta erőszakszervezeteivel. S mindezt teszik a diktatúra felé haladó EU-n belül, amelyet az európai zsidó PT, amerikai védőernyő alatt. már teljesen maga alá gyűrt.
Arra kell felkészülnünk, hogy a magyarországi zsidó PT hatalma elkezdett magabiztosságában teljes arroganciát mutatni. A Budaházy és Társai „példás" megbüntetésével a magyarság tűrőképességét tesztelik. Ha tűrjük, akkor a következő ellenállók még brutálisabban lesznek majd kezelve. A társadalom, ha nem áll ki mellettük, akkor a nyomást emelni fogják, és az ellenállókat még gyorsabban fogják elítélni, még súlyosabb büntetésekre. Elkezdődött egy durva kontraszelekció, a magyar társadalom puhapöcsítése. Minden nemzeti mozgalmat meg próbál a PT kezében lévő hatalom csirájában elfojtani. Ehhez pedig minden magyar érdeket képviselő és kezdeményező szervezetbe beépülnek és azt lehetetlenné teszik, vagy ha lehetséges annak vezetőséget, mint a Budaházy és Társainak esete is mutatja, példásan sok évi börtönnel büntetik. Elérkezett a kirakatperek újbóli periódusa, a magyar nemzeti mozgalmak ismételt teljes elfojtása!
A HVIM és köztem folyó beszélgetésre 2 magyarellenes hatalom is sikeresen kémkedett: a magyar és a román. A magyarnak valószínű Horváth AlpárSzilamér és Borsos Géza, míg a románnak egyik legnagyobb székelyzászló lobogtató, magát mélyszékelynek mutató, árnyékszékely.
Kérdezitek a kiúthoz való lehetőségeket? Akkor, amikor a szegénység miatt olyan sokan kerülnek kilátástalan helyzetbe, hogy a kiutat csak a nemzet elárulásában látják, akkor ne csodálkozz, hogy az árulók létszáma aszimptotikusan szaporodik és tart a nemzet felszámolásának értéke felé. Akármerre fordulsz mindenfelé magukat álcázó, megélhetési bűnözőkbe ütközöl.
A lehetőségeink felsorolása helyett kiáltsuk kórusban:
Je suis terrorist!
A Budaházy per tanulságai kezdő és haladó ellenállóknak

Dr. Ing. Sebestyén Teleki István

Forrás: http://ujmagyarverszovetseg.network.hu/blog/uj_magyar_verszovetseg_klub_hirei/mi-a-velemenyem-a-budahazy-ugyrol-dr-ing-sebestyen-teleki-istvan

Ajánlotta: Dr. Ing. Sebestyén Teleki István