Print this page
2019 szeptember 28, szombat

Boxerrel vertek össze egy zentai fiút a törökkanizsai gyilkosok

Szerző: U. Z.

A Večernje novosti napilap cikke ( http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:820469-NOVI-KNEZEVC-Bokserom-i-ranije-tukli-maloletnike ) szerint egy hónappal ezelőtt boxerrel vertek össze egy zentai fiút, míg Törökkanizsán egy másik fiút is megvertek annak a négyfős cigánybandának a tagjai, akiket a napokban vettek őrizetbe Barna Martin kegyetlen meggyilkolásának gyanújával.

Az elmúlt hónapban Barna Martin ki volt téve a csoport terrorjának, miközben az intézmények, hasonlóképpen mint a törökkanizsaiak csak némán néztek – írja a belgrádi lap.

Az ügyben megszólalt az egyik zentai áldozatnak az édesanyja is. A. S. elmondása szerint fiát, a 18 éves N. V.-t egy hónappal ezelőtt szintén megverték a Dimović fivérek.

„Egy hónappal ezelőtt ezek a „fiúknak" nevezett idióták szétverték a fiam fejét, akit eszméletlenül szállítottak be a mentőállomásra, majd varrni kellett a fejét. Ennek ellenére az elkövetők továbbra is szabadon sétáltak az utcán, és lásd hová vezetett mindez!"

– írta a Facebookon A. S. .

Martin jó gyerek volt, nem volt konfliktusra hajlamos

Ahogy portálunk is beszámolt róla (lásd ITT és ITT), a fősodratú rezsimhű médiumok az elmúlt napokban – persze ANONIM „forrásokra" hivatkozva – undorító módon gyalázták a meggyilkolt Barna Martint és családját. A nevét nyíltan vállaló Goran Bibin törökkanizsai lakos határozottan cáfolja a belgrádi médiumok kegyeletsértő mocskolódásait. Bibin, aki jól ismerte Barna Martint, a Večernje novostinak nyilatkozva elmondta, hogy Martin nem volt konfliktusra hajlamos.

„Nem igaz, hogy fészerekben aludt. Nem volt konfliktusra hajlamos. Előfordult, hogy neheztelt anyjára, mert az fegyelmet követelt, ezért elment az apjához. Gyerekkora óta ismertem őt. Kitűnő diák volt az általános iskolában, emellett sportolt is, kajakozott. A középiskolában ugyan egy kicsit csökkent a tanulási kedve, de annyira volt csintalan, mint amennyire a legtöbb kortársa, akik ebben az életszakaszban vannak"

– mondta Goran Bibin.

„Tragikus ez, ami történt. Martin olyan gyerek volt, aki a légynek sem tudott ártani"

– írta a Facebookon Radovan Bojanić törökkanizsai lakos, majd így folytatta:

„Akkor kellett volna még reagálni, amikor Dimović először használta a híres kézi boxerjét, vagy már kicsi korában, amikor meglátszott, hogy a szülei képtelenek nevelni őt. Csak az elmúlt két hónapban hány gyermeket tettek tönkre, hány súlyos sérülést okoztak ... s végül mindez idáig vezetett. És ami a legrosszabb, Dimovićnak nem volt elegendő az, amit először kihajtott, amikor néhány hete szétverte Martin fejét, hanem végezett is vele"

A rajoskodó Dimović fivérek. A gyilkosság után hidegvérűen elmentek enni.

Forrás: delhir.info