Print this page
2021 május 29, szombat

Szíria győzelme meglepte a NATO-t

Szerző: Finian Cunningham

Szíriában az elnöki választások egyértelműen sikeresek voltak, tíz év brutális és könyörtelen háború után, amelyet az Egyesült Államok és a NATO partnerei viseltek az arab ország ellen.

Szíriában az elnöki választások egyértelműen sikeresek voltak, tíz év brutális és könyörtelen háború után, amelyet az Egyesült Államok és a NATO partnerei viseltek az arab ország ellen.

Egy évtizedes tortúra után, melyet egyrészt a nyugat által titkosan finanszírozott terrorista zsoldosok, másrészt a nyílt NATO agresszió okoztak, ahol az utóbbi részben törvénytelen támadásokban részben kegyetlen gazdasági szankciókban nyilvánult meg, a Szíria nép független és hajlíthatatlan.

Basar al-Aszadot egy negyedik hétéves ciklusra választották meg, úgy, hogy szavazatok kilencvenöt százalékát ő nyerte. Ez egy rendkívüli eredmény. Teljesen cáfolja – sőt kigúnyolja – azt a nyugati narratívát, miszerint Asszad egy “diktátor”.

A mindennapi nehézségek ellenére a szíriai emberek tömegesen szavaztak a csütörtöki választásokon. Több mint 14 millióan vettek részt a választásokban, amely a szavazásra jogosultak (18 millió) 78 százaléka.

A népszerű ellenállás eme hősies megnyilvánulását a nyugati hatalmak és szervilis médiájuk nem tudják úgy csavarni, hogy az megfeleljen erőszakos “rezsim-váltási” narratívájuknak. Ezért hallgatja el a nyugati média ezt a választási eredményt. Ez a csend nevetséges, de egyben mutatja a nyugat bűntudatát is a szíriai háború természetével kapcsolatban.

A választások előtt az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, és több NATO ország megpróbálta a szíriaiak demokratikus akaratát besötétíteni, és a választást úgy beállítani, hogy az nem volt sem igazságos, sem szabad.

 A magas részvételi arány és a választások utáni tömeges ujjongás egy teljesen más történetet mesélnek, egy olyat amely cáfolja a nyugati propagandát, és leleplezi a NATO hatalmak és a mérgezett médiumaik bűnösségét.
A szír nép nem tört meg tíz év NATO által támogatott terrorizmus után sem. Újra megválasztották az elnöküket

sziria1

Tízezrek ünneplik Szíriában Aszad választási győzelmét

Forrás: Orosz hírek