Print this page
2021 október 04, hétfő

Az októberi tüntetésről / 2021

Szerző: Gurabi Ágnes

Tisztelt olvasóink! / Közleményeinkben olvashatunk felhívásainkról a dr. Bene Gábor által az alkotmánybíróknak átadott beadványáról, néhány felszólaló felvételét is megnézhessük majd néhány fényképet a felvonulásból.

TISZTELT MÉDIÁK !

Sajtóközlemény és felhívás

A civilek szervezésében, a nemzeti mozgalmak és az MVSZ támogatásával és részvételével okt 1.- én „ AZ IGAZSÁG NAPJA „ címmel demonstrációt tartunk, ami 11h- kor az Alkotmánybíróság előtt kezdődik és 18h- kor a Szabadság téren ér véget, ahol szót kapnak az elbocsájtott egészségügyi dolgozók és a kísérleti vakcinák károsultjai, áldozatainak hozzátartozói is.

A vírusdiktatúra kiszolgálói elleni rendezvény az erőszakos, profitérdekelt emberkísérlet áldozatai emlékére csendes megemlékezéssel és mécsesgyújtással kezdődik.

A rendezvény mellett kiállt nagyszámú civil önszerveződés, számos nemzeti értékrendű civil mozgalom, valamint a Magyarok Világszövetsége is!

Beszédet mondanak többek között: Patrubány Miklós, Dr. Pócs Alfréd, Dr. Tóth Martinez Adrienn, Dr. Bene Gábor, valamint az elégedetlen állampolgárok képviselői!

Nem tűrjük tovább a most már gyermekeink életére törő, emberi jogainktól, önrendelkezésünktől és szabadságunktól is megfosztó zsarnokságot, és ezt kinyilvánítjuk a hatalom kiszolgálóinak is ezen a napon!

Egy emberibb, szabadabb, héttérhatalmi pártoktól, korrupciótól és diktatúrától mentes, élhető országot akarunk létrehozni, amit a jelenleg hatalmon levők, és az őket kiszolgálók felelősségre vonásával fogunk elindítani és véghezvinni.

ALAPVETÉSEINK :

1. Nem vagyunk oltásellenesek! Az állampolgárok – korrekt egészségügyi tájékoztatás után - szabadon dönthessenek: Felvállalják-e az oltást, vagy sem!

2. Nem vagyunk vírustagadók! A világjárvány létező probléma, mindent meg kell tenni az emberek egészségének védelme érdekében, de elutasítjuk a bizonytalan hatású és mellékhatású oltóanyagokkal való oltást!

3. Elutasítjuk a társadalom oltottakra és oltatlanokra való felosztását! Elítélünk minden diszkriminációt!

4.A jelenlegi állam által erőltetett védőoltás koncepció súlyosan korlátozza állampolgári szabadságjogainkat!

5., A demonstrációk nem csak kormányellenes megmozdulások! Az oltási módszerekkel egyetértő ellenzéki pártok és az európai oltási koncepció elutasítása is!

6., Véleményünket nem csak a kormány, hanem a teljes pártpolitikai közeg figyelmen kívül hagyja, eltorzítja, félremagyarázza! Gyökeres politikai változást akarunk! Pártok felett álló, magyar nemzeti értékek és érdekek szerint működő NEMZETI ÖSSZEFOGÁST!

Okt 1. olyan történelmi események kezdete, amiben a médiáknak is része és helye van!

Ezért Önöknek, mint az adófizetők pénzéből finanszírozott "közmédiáknak",- feladata és kötelessége tájékoztatni a lakosságot az eseményekről!

Felkérjük Önöket, tegyenek eleget a Brindza András által Önökhöz eljuttatott felszólításnak, és fejezzék be a Médiatörvényt is sértő, minden objektivitást nélkülöző, a kormányt és a háttérhatalmat kiszolgáló egyoldalú tájékoztatást!

A szervezők nevében, tisztelettel: Gurabi Ági

Budapest 2021 09 29

A linken a vonulásról van rövid video, a másik az X tévé felvétele dr Pócsról 

Tüntetés az Alkotmánybíróság előtt I. rész
Tüntetés az Alkotmánybíróság előtt II. rész
Tüntetés az Alkotmánybíróság előtt III. rész
Tüntetés az Alkotmánybíróság előtt IV. rész
tuntetes 1
 
tuntetes 2

tuntetes 3

tuntetes 4

tuntetes 5

tuntetes 6

tuntetes 7

tuntetes 8

tuntetes 9