20240420
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 október 21, csütörtök

„Takarodj ki az országból WHO!”

Szerző: Szőke Mária

  Nyílt levél a vírusdiktatúra kiszolgálóihoz : küldd el emailben nekik, és kérd erre annyi barátodat, ahányat csak tudsz ! 

 / Levél csatolva / ⇒ / Levél csatolva / ⇒  

A valós romániai helyzet nem arról szól, amit a magyar lakájmédiák harsognak! Bátor és kitartó szomszédainknál az oltottság csupán 30% körüli, és a határozott ellenállásnak köszönhetően nem is fog változni ! Az ottani ellenzék sikeresen megbuktatta a kormányt, a nácikártyákat be sem tudták vezetni ,az ombudsman a segítségükre van, szomszédaink a WHO embereit újabb hatalmas tüntetéssel várják 

A valós romániai helyzet nem arról szól, amit a magyar lakájmédiák harsognak! Bátor és kitartó szomszédainknál az oltottság csupán 30% körüli, és a határozott ellenállásnak köszönhetően nem is fog változni ! Az ottani ellenzék sikeresen megbuktatta a kormányt, a nácikártyákat be sem tudták vezetni ,az ombudsman a segítségükre van, szomszédaink a WHO embereit újabb hatalmas tüntetéssel várják ! 
 

 

Tüntetők gyülekeznek Bukarestben az elnöki palota előtt, ahol délután covid-gyűlés lesz – MI TÖRTÉNIK VALÓJÁBAN ROMÁNIÁBAN? Az egykori náci Németország eszközeit megszégyenítő terrorista módszerekkel operál jelenleg a Klaus Iohannis államfő és a bukott román miniszterelnök, Florin Cîțu vezette bukaresti kormány.

Mivel egyértelművé vált, hogy a romániai covid-kormány sem manipulációval, sem megfélemlítéssel nem tudta rávenni a román állampolgárokat arra, hogy beadassák maguknak a 2023-ig hivatalosan is kísérleti szernek számító, úgynevezett „anti-covid” géntechnológiás szérumot, a Iohannis féle ország vezetés ( a sarokba szorított patkányok mentalitásával) minden emberi és jogi keretet felrúgva próbálja magát kimosni a nyilvánvaló vakcina-kudarcból.

Teszik ezt márcsak azért is, mert a covid-éra alatt a román kormány irdatlan mennyiségű pénzt zsebelt be, az úgynevezett járványintézkedések, egészségügyi fejlesztések címe alatt, azonban ezek a pénzek zömmel kámforrá váltak. Elsikkadtak.

A bukott román covid-kormány pedig most mindent megtesz, a megvásárolt lakájmédiát is bevetve, sőt a magyarországi lakájmédiát is segítségül hívva, hogy úgy állítsák be a Romániában kialakult helyzetet, mintha azért robbant volna be a „negyedik hullámos covid járvány” mert a polgárok ellentmondtak az oltásnak. Értjük ugye? Azért sikkasztották el a kórházfejlesztésekre, gyógyszervásárlásra szánt euró milliókat, mert a román emberek nem hajlandóak beadatni maguknak a kísérleti szérumot. Érthető, nem?

A megvásárolt lakájsajtó segítségével pedig mindent megtesznek, hogy az embereket két táborra szakítsák, az oltottak és az oltatlanok táborára, egymásnak uszítsák, a kialakult krízishelyzetet ördögi módon még az emberek egymás ellen uszításával is tetőzik.

takarodjvho 1Lenullázva azt a tényt, hogy minden embernek szabad döntés jog adatott.

A román covid-kormány fűrerei 

Azonban hiába a gátlástalan covid-propaganda, a vakcina-terror, a gerjesztett uszítások, a számbeli tény az, hogy tetszik vagy sem Románia 75 százaléka ún. „oltatlan” és ezen nem fognak változtatni most már az erőszakos, hazugságokra alapozott, halottakkal illusztrált manipulációkkal.

A dolog a maga sátáni aljasságában, teljesen átlátszó, a globalista covid-maffia által a román kormányba beejtőernyőzött, majd onnan többségi szavazással kipenderített Florin Cîțu „covid-miniszterelnök”csúfos bukását valahogy meg kell magyarázni és a rebellis románokat megbüntetni.

Ennek következtében a romániai kórházakba elszabadult a pokol, de nem az úgynevezett „covid-vírus” miatt (ahogy a demagóg lakájmédia lépten-nyomon átnevezi a SARS-cov2 vírust) , hanem azért mert a román egészségügyi rendszert , a romániai kórházi és betegellátást a még uralmon levő ideiglenes kormány jeles tagjai egyszerűen szétlopták.

A kórházba beutalt betegeket a szemtanúk és a médiába kiszivárgott hírek szerint nem gyógyítják megfelelően, egyik gyanús haláleset a másikat éri, a hírhedt, gyilkos, kórházi covid-protokoll alkalmazása háttérbe szorítja a krónikus szív és érrendszeri betegek, cukorbetegek, daganatos megbetegedésekben szenvedők kezelését. Márpedig , ha szívbeteg, rákos, cukorbajos embereket nem a valós bajok miatt, hanem egy PCR teszttel  igazolt vírus ellen kezelnek, megszakítva vagy elhagyva az takarodjvho 2alapkezeléseket, nem kell csodálkozni a jelentett ( amúgy senki által nem ellenőrzött, azaz ellenőrízhetetlen) halálozási számokon.

← +Denissa, 20 évesen hathónapos terhesen esett áldozatául a covid-protokollnak a múlt héten. Falubeliei meg akarták ostromolni a szatmári kórházat. A magyarországi média teljesen eltorzítva írta meg az esetet

A valóban légúti virózissal kórházba került betegek pedig horrorfilmekbe illő bánásmódról számolnak be, érdekes módon egymástól függetlenül ugyanazt mondják, hogy elszedik a telefonjaikat, majd addig végzik a PCR teszteket, míg kreálnak, egy pozitív teszteredményt s  ezután következik a covid-protokoll, lenyugtatózott, mesterséges kómába tett betegeket  lélegeztető gépekre rakják … majd fekete hullazsákokba.

A JELEK SZERINT AZ ORVOSOK ZÖME, LEGALÁBBIS A  BESZERVEZETT COVID „HALÁLKÓRHÁZAKBAN” NEM A LÉGÚTI FERTŐZÉSEK MEGGYÓGYÍTÁSÁRA, HANEM CSAKIS AZ OLTÁSPROPAGANDÁRA KONCENTRÁL!!!

NEM GYÓGYÍTANI, CSAK OLTANI AKARNAK!

HISZEN OLTÓSZER VAN, MÍG A GYÓGYSZEREKRE, ELLÁTÁSRA  SZÁNT  PÉNZEKET AZ ILLETÉKES ORSZÁGVEZETŐK  ELSIKKASZTOTTÁK.

Történik mindez 2021-ben Európában!

A beszervezett lakájmédia pedig ontja magából az aljasabbnál-aljasabb rémhíreket, melyek végül mind arról szólnak, hogy csak azért halnak meg ezerszámra emberek Romániában, mert a románok zömmel primitív, sötét gazemberek, csak mert elutasították a covid szérumot.

A több mint gyalázatos cikk-kampányban, melyből a magyarországi kormánymédia is kiveszi derekasan a részét, a román embereket „könnyen manipulálható, primitív ősemberekként” állítják be.

Érdekes és  teljesen idióta ez a hasonlat, hiszen ha a románok valóban „könnyen manipulálható, primitív emberek” lennének, akkor már egész Románia 100 százalékosan be lenne oltva, figyelembe véve a hatalmas  covid-kampányt és vakcina-propagandát, ami közel két éve megy.

Az állítólag „könnyen manipulálható , primitív románokat”, akkor miért nem lehetett egyből rávenni a GMO-s szérum  beadatására? Mégsem olyan könnyű manipulálni olyan embereket, akik gondolkodnak, nem pedig BESZÉLŐ FŐEMLŐSÖKKÉNT idomíthatók?

Lelkiismeretlen bértollnokok primitívnek merik nevezni azokat a gondolkodó  felnőtt embereket, (köztük több száz orvost, ügyvédet, pedagógust, papot stb.), akik  gondolkodnak mielőtt beadatnak maguknak vagy gyermekeiknek egy ismeretlen szérumot, amit védőoltásnak árulnak, bár a védőoltások egyetlen kötelező kritériumát nem teljesítik, nem ismeretes  a hosszú távú mellékhatásuk és rengeteg szövődményt okoznak.

Értjük ugye?

A románok meg nem ilyenek. Ők szeretnék tudni, mi az a szer, amit  be akarnak nekik és gyermekeiknek adni. Őket nevezik a covid sajtó bértollnokai középkori sötétségben élő primitív embereknek. Azokat, akik úgy vélik, joguk van dönteni életük, testük felett, azokat, akik gondolkodni mernek és ellentmondani az agymosás dogmáinak.

Az adott helyzetben tehát Románia elég sajátos, háborús helyzetbe került. A globalista covid-terror vezérei nyilván példát akarnak statuálni most a lázadó országban s ezért is halnak meg annyian a halálházakká vált gettókórházakban.

Klaus Iohannis államfő pedig szembemenve az ország 75 százalékának akaratával, szemmel láthatóan már csak magát mentené globalista gazdái előtt, bosszút esküdve a GMO-s szérumot megtagadó ország ellen.

Kedden megérkezett az Egészségügyi Világszervezet (WHO) küldöttsége is, hogy felmérjék a helyzetet. Hogy megnézzék, miként lehetséges, hogy egy európai ország háromnegyede ellent mer mondani a globalista forgatókönyvnek.

Iohannis elnök és covid-fűrerei szerda délután tartanak gyűlést a cotroceni-i palotában , a tanácskozáson részt vesz a WHO küldöttsége is.

Szerda délben már több tucat tüntető jelent meg a cotroceni-i elnöki palota előtt, tiltakozva a WHO megjelenése ellen és a kormány lemondását követelve. Értesüléseink szerint a tüntetők várják a csatlakozókat: „ WHO, takarodj ki Romániából!” „ Le a Green Passal!” molinókat feszítve ki az elnöki palota körül.

Szőke Mária

Hozzászólás  

#3 EGÉSZSÉGÜGYI KÉRDÉSEK Dr. Pócs AlfrédR Zoltán 2021-10-28 17:45
Románia a tiltakozással és a feljelentéssel is előbb van mint Magyarország. / Amerikában Összeállt egy légi társaság ami OLTATLAN PILÓTÁKBÓL OLTATLAN EMBEREKET AKAR MAJD SZÁLLÍTANI, és megfelelő "szponzorok" befektetők is jöttek, és beindul ez a légi szállítás is. Hallgasd végig Dr. Pócs Alfréd EGÉSZSÉGÜGYI KÉRDÉSEK előadását.

szovetkezettv.hu/episode/egeszsegugyi-kerdesek-dr-pocs-alfred/?swcfpc=1
#2 WHO a 2012-es Olimpia Nyitó-ceremónia egyik jelenetében LondonbanMandala75 2021-10-22 07:49
WHO-Londoni Olimpia Nyitóceremónia jelenetében (2012)

The Complete London 2012 Opening Ceremony (44. perctől az 55. percig):
www.youtube.com/watch?v=4As0e4de-rI

A 2012-es Londoni Olimpia nyitó ceremónia egyik jelenete: WHO "ünneplése" címet kapta, amely 1948-ban alakult meg.
Jelenet: kórházi ágyak, beteg gyermekek, ápolónők és megjelennek a gonoszok, például Harry Potter regényből Valdemort a gonosz úr.


a 44. perctől kórházi ágyak jönnek be, gyermekekkel és nővérekkel,
48. percnél (felül nézetből), egy koronavírus alakját rakják ki.
49. percben gonosz alakok jönnek be, akik fém kalitkákat hoznak be. (nagyon ijesztő az egész).
50. perc: megjelenik Waldemort a gonosz a Harry Potter c. könyvből, és a 101 kiskutyából a gonosz banya.
Az ápolónők meg valami bábuként mozognak,
52. perc: jönnek a Mary Poppins-ok, és elűzik a sok gonoszt.
53. perc jókedvűen táncolnak a gyermekek és az ápolók.
55. perc egy nagy baba jön be, és befejeződik a jelenet.
#1 Ki a WHO vezetője? (wikipedia info)Mandala75 2021-10-22 07:35
Ki a WHO vezetője?

A WHO-t egyre több országból akarják kitiltani. De vajon ki a WHO vezetője?

A Word Egészségügyi Szervezet vezetője, Tedros Adhanom Ghebreyesus, egy erőszakos forradalmi kommunista párt tagja Etiópiában, tagja a Tigray Népi Felszabadítási Frontnak.
Az Egészségügyi Világszervezetet irányító férfi szó szerint kommunista terrorista, aki ártatlan emberek ezreinek meggyilkolásában vett részt, és megpróbálta Etiópiára rákényszeríteni a kommunizmust.

Mit ír róla a Wikipédia:
"Személye nem mentes az ellentmondásoktól. A TPLF, mint marxista szervezet, törzsi alapon háborúzott nemcsak a szintén marxista központi kormánnyal, hanem a szomszédos népekkel is. Ennek az USA által terrorista szervezetként nyilvántartott alakulatnak a harmadik embere volt.
2005-től Etiópia egészségügyi minisztere lett. 2012 és 2016 között a külügyminiszteri posztot töltötte be.

A Hágai Nemzetközi Bíróság előtt kell majd felelnie tömeggyilkosságokért és kínzásokért, továbbá terméketlenséget okozó praktikákért, gyakorlatilag etnikai tisztogatásért, amiket az ellenségként kezelt amhara népcsoporton hajtott végre. Népszámlálási adatok szerint az amhara népesség e dicstelen időszak után kétmillióval csökkent. Nem a régmúltban elkövetett tettekről van szó, hiszen európai szemmel barbár cselekményei 2018-ig folytak. " - írja a Wikipedia

De ennek ellenére:
2017-ben kinevezték a WHO főigazgatójává....,

( ..... és egyébként a WHO első számú pénzügyi támogatója, Bill Gates).

Forrás:
hu.wikipedia.org/wiki/Tedrosz_Adhanom

informatialibera.ro/.../...

informatialibera.ro/.../...

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások