Print this page
2022 január 05, szerda

Elismert orvosok nyílt levele a covid fasizmus maffiákhoz

Szerző: Szőke Mária, és James Howard Kunstler

A Facebook „hivatalos tényellenőrzői” simán szélhámos manipulátorok: A világ legtekintélyesebb orvosi folyóirata „pontatlan, valótlan és felelőtlen” tényellenőrzéseket bizonyított a Facebookra – Nemzetközileg elismert orvosok nyílt levele Mark Zuckerberghez. 

Nemzetközileg elismert orvosok nyílt levele Mark Zuckerberghez

Ki ne találkozott volna a Facebook önkényes, egyirányú és általában minden etikát és alapot nélkülöző cenzúrájával? Ez alól nemcsak a „konteósoknak” kikiáltott, gondolkodó laikusok nem kivételek a Covid19 féle bió-terror kitörése óta, hanem a META közösségi platform odáig aljasult, , hogy világhíres orvosi szaklapok szerzőinek tanulmányait is önkényesen cenzúrázza s nevezi „hamis információt” tartalmazó szövegnek. Ezzel természetesen elzárva rengeteg ember elől az igazságot és a tények megismerésének lehetőségét, ami nem egyszer szó szerint emberek millióinak egészségét vagy éppen életét veszélyezteti.

Így járt nemrég a nemzetközileg nagy tekintélynek örvendő ismert orvosi szaklap, a The British Medical Journal (BMJ) is, akik nyilvánosságra hozták a Pfizer Biotech vállalat covid-oltásokkal kapcsolatos hazugságait, azonban a tudományos tényekkel és megszerzett dokumentumokkal alátámasztott szakértői tanulmányokat a Facebook arctalan „tényellenőrzői” hamis információként jelölték meg.

Ez verte ki a biztosítékot végül az orvosi folyóirat szerkesztőinél, akik nyílt levélben fordultak a Facebook emblematikus figurájához, címerállatához, magához Mark Zuckerberghez. Lássuk be, a neves tudósok felháborodása is érthető, elég durva ugyanis, hogy egy állítólagos világjárvány ideje alatt, korlátozzák a legismertebb és legelismertebb orvosok szakvéleményének megosztását, ha az ellentmond a covid-terroristák dogmáinak.

A machiavelli idézet (sic), miszerint „ha a királyt támadod meg , jobb, ha nem véted el”, igencsak kellemetlenül érintheti Mark Zuckerberget és tényellenőrző, etikátlan zsoldokból álló seregét.

Míg Zuckerberg mindenhatónak érezheti magát átláthatatlan virtuális-világa fölött, addig kiderült, hogy az úgynevezett „tényellenőrzők” – olyan „szakértők”, akik minden narratíva-ütköző-információt elzárnak (a Biden-adminisztráció nevében és gyakran annak parancsára ) és a tudományos valóságot, tényeket és igazságot meghamisítva cenzúrázzák az információkat.

Ezek a nónémek megtették nemrég azt a lássuk be, már vicc kategóriának számító „tényellenőrzést” is hogy megállapították, kijelentették, hogy a világ egyik legrégebbi és legrangosabb orvosi folyóirata „hamis információkat” közöl, amelyek „félrevezethetik az embereket”.

A The British Medical Journal (BMJ) – a British Medical Association szakszervezete által kiadott, heti rendszerességgel lektorált orvosi szaklap – közzétett egy sorozatos visszaéléseket bizonyító jelentést, amely rámutat arra, hogy a Pfizer által közölt adatok a Covid 19 féle oltóanyagról és az ehhez kapcsolódó kísérletekről, nem állják meg tudományosan a helyüket.

Brook Jackson, a Ventavia Research Group most elbocsátott regionális igazgatója a The BMJ-nek felfedte, hogy az oltóanyag-kísérletek során több texasi telephelyen tavaly komoly problémák merültek fel – többek között meghamisították a kutatási adatokat, megszegték az alapvető szabályokat, és „szándékosan késve ” jelentették a mellékhatásokat.

Amikor pedig értesítette a feletteseit ezekről a problémákról, kirúgták .

A Ventavia Research Group kutatási szervezetének egyik regionális igazgatója elmondta a The BMJ-nek, hogy a vállalat adatokat hamisított, betegeket vezetett félre, nem megfelelően képzett oltóorvosokat alkalmazott, és szándékosan eltitkolta a Pfizer covid vakcina okozta súlyos mellékhatásiakt.

Az oltások minőségét, hatékonyságát illetve veszélyességét ellenőrző szakértők rengeteg arra utaló tényt találtak, miszerint szándékosan lettek eltitkolva a covid vakcina mellékhatásairól szóló jelentések.

Miután többször is értesítette a Ventaviát ezekről a problémákról, a regionális igazgató, Brook Jackson e-mailben panaszt intézett az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóságához (FDA)-hoz. Ezek után azonnal kirúgták állásából.. Jackson több tucat belső vállalati dokumentumot, fotót, hangfelvételt és e-mailt bocsátott a BMJ orvos szakértőinek rendelkezésére.

Nem sokkalezután , a BMJszakértői is ízelítőt kaptak abból, amit a Facebook, a Google és mások tesznek a független médiaplatformokkal. Amint azt a TrialSiteNews.com nyilvánosságra hozta , annak ellenére , hogy a BMJ az egyik legjelentősebb orvosi folyóirat, és az információkat szigorúan felülvizsgálták, furcsa dolgok kezdtek történni.

Például a lap olvasói megpróbálták az orvos szakértők a vakcina mellékhatásokról szóló tudományos cikkeit megosztani a közösségi médiában, például a Facebookon, azonban ezt nem tették számukra lehetővé a Facebook „független cenzorai”. Nem lehetett ilyen információkat megosztani, még egy világhíres orvosi folyóirat szerzőinek sem.

De akik egyszerűen csak megosztották ezeket a cikkeket melyeket a The BMJ szakértői lektoráltak, a Facebook figyelmeztette, hogy „Független tényellenőrök arra a következtetésre jutottak, hogy „Ez az információ hamis és félrevezetheti az embereket”.

Sőt, azt mondták nekik:  „A cikket közzétenni próbálókat a Facebook arról tájékoztatta, hogy azok, akik ismételten „hamis információkat” osztanak meg, lejjebb kerülhetnek a Facebook hírfolyamában. Vagy wegyszerűen letiltják őket a hazugságok META univerzuméban, a Facebookon.

Ezenkívül néhány csoport adminisztrátora értesítést kapott a Facebooktól, hogy a híres orvosi golyóirat cikkeiben levő információ  „részben hamis”.

Az olvasókat a Lead Stories , egy külső tényellenőrző „tényellenőrzésre ” küldték  .

Így a BMJ, mint a világelismefrt orvosi szaklapja   mit tehetett, kénytelen volt tény-ellenőrizni a facebookos „tényellenőrzőket”.

A  Mark Zuckerbergnek írt nyílt levélben  a szerkesztők ezt a „tényellenőrzést” „pontatlannak, alkalmatlannak és felelőtlennek” nyilvánították.

Mivel a Facebooktól vagy a Lead Storiestól nem kaptak választ, a „tényellenőrzés” címke eltávolításának kérése után a BMJ szerkesztői egy nagyobb problémát vetnek fel:

Tisztában vagyunk vele, hogy nem a BMJ az egyetlen kiváló minőségű információszolgáltató, akit érintett a Meta tényellenőrző rendszerének alkalmatlansága…

Ahelyett, hogy a Meta jelentős nyereségének egy részét befektetné a közösségi médián keresztül megosztott orvosi információk pontosságának biztosítására,  nyilvánvalóan olyan emberekre ruházta át a felelősséget, akik alkalmatlanok e döntő feladat elvégzésére .

A tények ellenőrzése évtizedek óta a jó újságírás alapja.

Ami ebben az esetben történt, mindazoknak aggodalomra adhat okot, aki értékeli és támaszkodik olyan hiteles tudományos forrásokra, mint a The BMJ.

KIK ezek a tényelelőzők és milyen tudományosan elfogadott forrásokra alapozzák a Facebookon dúló cenzúrát? – vetődik fel a kérdés.

Például a tényellenőrzőik saját tudományos kísérleteiket végzik talán, amelyek igazolják egy tudományos közlemény állításait és eredményeit?

A tényellenőrzők egy wikipédiás hírcikkből keresik meg a forrásokat, és ellenőrzik az idézett információkat? Vagy honnan is van a tudásuk, tapasztalatuk a névtelen cenzoroknak?

Ha a tényellenőrzési folyamat a jelenleg rendelkezésre álló egyéb információkon alapuló ellenőrzésre korlátozódik, és ha a tényellenőrzési folyamat nem tud különbséget tenni a tényszerű információk és az emberek ezen információk miatt kialakult véleménye között,  az eredmény félrevezető és nem objektív.

…és pontosan ezt akarja az intézmény.

Az alábbi teljes levél a BMJ-től  (kiemelés a miénktől):

A BMJ NYÍLT LEVELE MARK ZUCKERBERGNEK

“Kedves Mark Zuckerberg!

Fiona Godlee és Kamran Abbasi vagyunk, a The BMJ, a világ egyik legrégebbi és legbefolyásosabb általános orvosi folyóiratának szerkesztői. Azért írunk, hogy komoly aggályainkat fejezzük ki a szolgáltatók által a Facebook/Meta nevében végzett „tényellenőrzéssel” kapcsolatban.

Szeptemberben a Ventavia, a Pfizer covid-19 vakcina főpróbáját segítő szerződéses kutatócég volt alkalmazottja több tucat belső vállalati dokumentumot, fotót, hangfelvételt és e-mailt juttatott el  a BMJ-nek. Ezek az anyagok számos rossz klinikai vizsgálati kutatási gyakorlatot tártak fel a Ventaviánál, amelyek hatással lehetnek az adatok integritására és a betegek biztonságára. Azt is felfedeztük, hogy annak ellenére, hogy több mint egy évvel ezelőtt közvetlen panaszt kaptunk ezekről a problémákról, az FDA nem vizsgálta meg a Ventavia kísérleti helyszíneit.

A BMJ megbízott egy oknyomozó riportert, hogy írja meg a történetet folyóiratunkba. A cikk november 2-án jelent meg, jogi felülvizsgálatot, külső szakértői értékelést követően, és a The BMJ szokásos magas szintű szerkesztői felügyelete és felülvizsgálata alapján történt. 

November 10-től azonban az olvasók különféle problémákról kezdtek beszámolni, amikor megpróbálták megosztani cikkünket. Néhányan arról számoltak be, hogy nem tudják megosztani. Sokan arról számoltak be, hogy bejegyzéseiket „Hiányzó kontextus… A független tényellenőrzők szerint ez az információ félrevezetheti az embereket” figyelmeztetéssel jelölték meg.  Akik megpróbálták közzétenni a cikket, a Facebook arról tájékoztatta, hogy azok, akik ismételten  „hamis információkat” osztanak  meg, posztjaik lejjebb kerülhetnek a Facebook hírfolyamában. Azok a csoportok adminisztrátorai, ahol a cikket megosztották, üzeneteket kaptak a Facebooktól, amelyben arról tájékoztatták őket, hogy az  ilyen bejegyzések „részben hamisak”.

Az olvasókat egy „tényellenőrzésre” irányították, amelyet a Facebook egy Lead Stories nevű alvállalkozója végzett.

A Lead Stories által végzett „tényellenőrzést” pontatlannak, inkompetensnek és felelőtlennek találjuk.

Nem támasztja alá a tényeket, hogy a BMJ cikke tévedett volna.

Értelmetlen a címe: „Tényellenőrzés: A British Medical Journal NEM tárt fel kizárást és figyelmen kívül hagyó jelentéseket a Pfizer COVID-19 vakcinakísérleteinek hibáiról”

Az első bekezdés pontatlanul „hírblognak” nevezi a The BMJ-t.

Tartalmaz egy képernyőképet a cikkünkről, rajta a „Flaws Reviewed” feliratú bélyegzővel, annak ellenére, hogy a Lead Stories cikk nem azonosított semmi hamis vagy valótlant a The BMJ cikkben.

A történetet a honlapján tette közzé egy olyan URL-címen, amely tartalmazza a „hoax-alert” , valótlan hírre utaló kifejezést.

Felvettük a kapcsolatot a Lead Stories-szal, de nem hajlandók semmit megváltoztatni cikkükön vagy olyan cselekedeteiken, amelyek miatt a Facebook megjelölte cikkünket.

Közvetlenül is felvettük a kapcsolatot a Facebookkal, és kértük a „tényellenőrzés” címke és a Lead Stories cikkre mutató hivatkozások azonnali eltávolítását, ezáltal lehetővé téve olvasóink számára, hogy szabadon megosszák a cikket az Ön platformján.

Van egy szélesebb körű aggály is, amelyet szeretnénk felvetni. Tisztában vagyunk vele, hogy nem a BMJ az egyetlen kiváló minőségű információszolgáltató, akit érintett a Meta tényellenőrzési rendszerének alkalmatlansága   korlátoz, megfosztva ezáltal az emberek az igazság megismerésétől. Egy másik példaként kiemelnénk a Cochrane (szintén a Meta tulajdonában lévő) Instagrammon levő „tényellenőrzését”, amely az orvosi bizonyítékok magas színvonalú szisztematikus áttekintését nyújtó nemzetközi szolgáltató. Ahelyett, hogy a Meta jelentős nyereségének egy részét a közösségi médián keresztül megosztott orvosi információk pontosságának biztosításába fektette volna be, nyilvánvalóan olyan emberekre ruházta át a felelősséget, akik alkalmatlanok e döntő feladat elvégzésére. A tények ellenőrzése évtizedek óta a jó újságírás alapja. Ami ebben az esetben történt, mindenkit aggodalomra ad okot, aki értékeli és támaszkodik olyan forrásokra, mint a The BMJ.

Reméljük, hogy gyorsan fog cselekedni: kifejezetten a The BMJ cikkéhez kapcsolódó hiba kijavítása és a hibához vezető folyamatok áttekintése érdekében; és általában át kell gondolni a tények ellenőrzésébe való befektetését és általános megközelítését.

Legjobbakat kívánom,

Fiona Godlee, főszerkesztő
Kamran Abbasi, új főszerkesztő
A BMJ szerkesztősége”
Forrás:  The British Medical Journal (BMJ)

Kapcsolódó cikk: 

Anthony Fauci bűncselekményei

James Howard Kunstler: “Hazánk elleni bűncselekmények” – Avagy elérkezik végre a felelősségre vonáshoz Anthony Fauci emberiségellenes bűnnek számító vakcina-bűncselekményei miatt?

( Az alábbi cikkben egy ismert Egyesült Államokbeli közíró vázolja fel a Covid19 hadművelet kulisszatitkait, és ismerteti Dr. Anthony Fauci spekulációit, emberiség ellen elkövetett bűncselekményeit, mely segítségével a tébolyodott és hazug vakcina háborúba taszították a becsapott emberiséget)

“A rémisztő globális pszichózis éve azzal zárult, hogy Dr. Robert Malone virológus és vakcina-überspecialista háromórányi egyenes beszéddel, tényeket, igazságokat feltárva bombázta az Internetet, azzal kapcsolatban, hogy az amerikai egészségügyi hatóságok eddig legalább félmillió amerikai állampolgárt öltek meg a gyilkos Covid-propagandával .

Joe Rogan internetes média-személyiség (podcaster) behatóan segédkezett egy interjúban, amely végre felrázza, kizökkenti az egész  világot a lebutított konszenzusra kényszerített, egyfajta transzba levő tömeghipnózisból.

(KATTINTSON IDE : ITT HALLGATHATJA MEG DR. ROBERT MELONE 3 órás INTERJÚJÁT)

Az „egészségügyi hatóságok” alatt nem csupán  Dr. Anthony Fauci-t, a kijelölt nemzeti SARS-CoV-2 koordinátort vagy cinkosait értem ( az Egészségügyi és Humánszolgáltatási Ügynökségnél, a CDC-nél, az NIH-nál, a NIAID-nél stb. dolgozókat) , hanem a  „vak” amerikai orvosi intézményeket,  a klinikai gyakorlatban dolgozó tényleges orvosokból, kutatókból, kórházi adminisztrátorokból és gyógyszerügyi vezetőkből álló úgynevezett egészségügyet,  akik kollektív ostoba rosszindulattal jártak el, amit  a náci bürokrácia krematórium-feltöltői  a „végső megoldás”  elkövetése óta nem láttunk. 

Tudjuk, mit tett Ön Anthony  Fauci!

Ön megtervezte és szabadalmaztatta a világra szabadított, a fertőzési funkcióját növelő vírust, miközben gyógyszergyárakkal konspirált álvakcinák kidolgozására és szabadalmaztatására, majd mindkettőt a nyilvánosság elé tárta. Nemcsak nem sikerült megfelelően tesztelnie a Moderna, a Pfizer és a Johnson & Johnson által készített „oltóanyagokat”, hanem szándékosan elrontotta a kísérleteket, és hazudott róla. Ön pénzzel, dollármilliókkal motiválta a kórházakat, hogy helytelenül kezeljék a Covid-betegeket, mivel nem alkalmaztak ismert, biztonságos és hatékony vírusellenes szereket.

Ön konspirált a közösségi médiával és a hírek gyártóival, hogy elnyomja az oly gyakori vírusellenes szerekkel kapcsolatos információkat, amelyek sok beteg döntéseihez hozzájárultak volna, és életek ezreit mentették volna meg.

Ön Covid-indukálta érrendszeri rendellenességben haldokló késői stádiumú betegeket kezelt a hatástalan és mérgező REMDESIVIR gyógyszerrel, amelyet Ön, Dr. Fauci sikertelenül fejlesztett ki évekkel ezelőtt az ebolajárvány miatt. (Az ápolónők annyira cinikusak lettek a REMDESIVIR protokollal kapcsolatban, hogy a „fuss – a halál-közel van” becenevet kapták.)

Ön arra késztette a kormányzati tisztviselőket, hogy zárják le a társadalmat, kényszerítsék ki a haszontalan maszkolást, most pedig a „védőoltás” kényszeríti azzal fenyegetőzve, hogy megfosztják az állampolgároktól a megélhetés lehetőségét.

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága ezen a pénteken, január 7-én vitát folytat annak érdekében, hogy elrendelje „Joe Biden” felhatalmazását a „védőoltás” kikényszerítésére a több mint száz embert foglalkoztató vállalatoknál, valamint egy külön felhatalmazással szemben, amely a Medicare/Medicaid tanúsítvánnyal rendelkező „szolgáltatók” alkalmazottait kényszeríti a vakcinákra. ” (értsd a legtöbb kórházat és orvosi rendelőt). Elég jó esély van arra, hogy a bíróság a mandátumok ellen dönt. Várhatóan Január 10-én, hétfőn hoznak döntést, azon a napon, amikor a mandátumok hatályba lépnek.

A kormánynak a Covid-19-esemény körüli intézkedései egyre inkább úgy tűnik, hogy szándékosan és rosszindulatúan az életre ártalmasan, valamint társadalmi és gazdasági összeomlásra irányulnak.

2021 utolsó heteiben a szövetségi közegészségügyi tisztek még a monoklonális antitestek országszerte történő szállítását is blokkolták, bizonyított hatékonyságuk ellenére.

A CDC december 31-re ütemezte a Covid-19 RT-PCR-tesztek alkalmazásának befejezését, miután Augusztusban megbízhatatlannak nyilvánította azokat. Miért az öt hónapos késés? (Hogy az esetszámok, a megbetegedések száma  magasabb legyen? )

Minden erőfeszítést megtesznek a nem biztonságos és nem hatékony „oltóanyagok” sürgősségi-felhasználási engedélyeinek kiterjesztése érdekében, hogy fenntartsák a „védőpajzsot” a gyártóik javára, hogy azokat ne lehessen felelősségre vonni semmiért.

(1986 óta az Egyesült Államokbeli  vakcina gyártók védettséget élveznek. Ez csakis a vakcinákra és nem a gyógyszerekre vonatkozik. Vakcina miatt nem lehet, pert indítani, de gyógyszerek okozta egészségügyi károsodások miatt igen. – szerk. megj.)

A Pfizer emiatt nem hajlandó kiadni az USA-ban az EUA (Vészhelyzeti Használati Engedély)  által védett BioNTech termék FDA-jóváhagyott közösségi verzióját. A Pentagon hazudott, és összekeverte a két Pfizer-termék használatát, hogy illegálisan kényszerítsék rá a nem jóváhagyott BioNTech oltásokat a katonának beállt  férfiakra és nőkre.

A kórházigazgatók, orvosok és szakmai szövetségeik továbbra is üldözik azokat a kollégákat, akik nyilvánosan felszólalnak a „vakcinák” ellen.

A „vakcinák” gyártói nem hajlandók nyilvánosságra hozni termékeik pontos tartalmát,( ez szerintük ÜZLETI TITOK)

és fél évszázadig visszatarthatják a biztonsági vizsgálatok adatait.

A nyilvánvaló következtetés az, hogy nem akarják, hogy a közvélemény erről vagy ezzel kapcsolatban bármiről is tájékozódjon.

Az összhatás az, hogy az USA-ban az orvostudomány lerombolta a saját tekintélyét. Ki bízhatna meg az orvosában, aki tudja, hogy beletörődött ebbe a hatalmas becstelenségbe?

Az ország a világtörténelemben még soha nem látott mértékű és sebességű, gyötrelmes valóságpróba elé néz.

Már most feltételezhető, hogy a kormány elvesztette az irányítást a Covid-19 történet felett.

Az Omicron rémület csúnyán kudarcot vall.

Sok eset, kevés haláleset, enyhe tünetek. A kormány hitelessége romokban hever.

Az elkövetkező hónapokban meg fogjuk tanulni, mennyire károsak voltak ezek a „vakcinák” – különösen az amerikai gyerekek körében –, mivel egyre több a halálozás az emberek szerveinek és immunrendszerének károsodása miatt.

Az álságos hírmédia (a lefizetett, hivatalos FAKE NEWS gyártók) most azon fáradozik, hogy módosítsa narratíváit, de nem nullázza le a hazugság-rekordot, amelyet buzgón leraktak.

Nem tudnak minden történetet törölni vagy átírni az archívumban, és ezek közül sokat egyébként nyomtatott példányban is kinyomtattak.

Ezután megpróbálnak bocsánatot kérni. („Sajnálom, de a járvány kissé megőrjített minket.”) Ez aligha lesz elég. Bíróság előtt kell válaszolniuk – különben egyszerűen törvény nélküli államnak kell nyilvánítanunk az USA-t.

A polgártársaink ellen elkövetett Covid-19-bűncselekmények mindössze egy darab valóságteszt-csomagot tesznek ki 2022-ben.

Gondolja, hogy John Durham különleges megbízott ügyész a feledés homályába merül, hogy megvádoljon egy pár megbízott fiút ( Dancsenko és Sussman- főszereplők Hillary Clinton botrányaiban)?

Ő egy hiperszonikus erő, amely egy jól ismert politikai bűnözői gárda felett kering, akik ellen vádemelés készül. Legközelebb az amerikai gazdaság „vonatszerencsétlensége” következik. Ön szerint a 2020-as országos választások körüli bűncselekmények el vannak temetve és elfelejtve?

Kemény meglepetések várnak rád Fauci!

A dolgok valóban fejük tetejére álltak. Csak még nem vetted észre.

A cikk szerzője: James Howard Kunstler