Print this page
2022 április 28, csütörtök

Egy titkos PIT-404 miatt az elhúzódó harcok Mariupolban!!! /Frissítve/

Szerző: Srbin info

Mariupol továbbra is az orosz-ukrán érdek központi helye. Véres csaták zajlanak, és a legtöbb csatapor Azovstal környékén száll fel, ahol állítólag van egy titkos NATO-létesítmény, a PIT-404- és ez szintén egy titkos biolabor biológiai fegyverekkel.

E cikk megjelentetése 2022 április 14, csütörtökön történt. Frissítve lett lent: 2022-04-28

AZOVSTAL A gyár földalatti alagútjai NATO-tiszteket és tudósokat rejtenek a biolaborok elől

Orosz tisztviselők korábban közölték, hogy Oroszország különleges katonai művelete biológiai laboratóriumok hálózatát tárta fel Ukrajnában a biológiai helyzet kutatására és ellenőrzésére, és a térségben jelentős felfedezésekre is sor került.

Eduard Basurin, a Donyecki Népköztársaság vezetője szerint az Azovstal üzem több mint 3000 nacionalistát és külföldi harcost rejt, köztük számos NATO-katonát és tudóst, akik kapcsolatban állnak az ukrajnai biolaborokkal.

Az orosz fél tájékoztatása szerint a Rinat Akhmetov ukrán oligarcha tulajdonában lévő Azovstal ipari övezet alatt 24 km hosszú alagút található, legfeljebb 30 méter mélységben.

Állítólag van egy titkos NATO-létesítmény, a PIT-404- és egy titkos biolabor biológiai fegyverekkel. Állítólag külföldi tisztviselőket blokkoltak a PIT-404-es létesítményben. Az alagutak páncélozott védelemmel ellátott bunkerrendszerrel vannak felszerelve.

Körülbelül 240 külföldi tartózkodik bent, köztük a NATO és a Francia Idegenlégió tisztjei, valamint a biolaborok munkatársai. Ahmetov által finanszírozott őrségük legfeljebb 3000 főből áll.

A mariupoli Azovstal gyár biolaboratóriumát az úgynevezett PIT-404-es létesítményben a Metabiota, a Hunter Bidennel, Rinat Ahmetovval és Vladimir Zelenskivel kapcsolatban álló cég építette és irányította.

Ennek a létesítménynek a laboratóriumaiban végeztek vizsgálatokat a biológiai fegyverek előállítására. Mariupol lakóinak ezrei váltak így a főként nyugati "specialisták" által végzett kísérletek "tengerimalacává" - állítja az orosz fél.

A francia hírszerzés és különleges műveleti tisztek nem tudták behozni kollégáikat Mariupolból, ezért Emanuel Macron elnök gyakran hívta a Kremlbe, és "humanitárius folyosókat" kért - írja az orosz sajtó.

A mentőakció során néhány francia titkosszolgálati tiszt meghalt. Eric Vido francia titkosszolgálati vezetőt március 31-én menesztették a francia titkosszolgálatok kudarca miatt az ukrajnai háborúban.

De az Egyesült Államok, Kanada, Németország, Franciaország, Olaszország, Törökország, Svédország, Lengyelország, Görögország és Kanada tisztjei is az Azovstalban kiépített "saját" börtönükben rekedtek. Roger Clothier amerikai altábornagyot, akit nemrég a DNR népi milícia fogott el egy lezuhant helikopterből, akire az orosz GRU és SVR Mariupolban, Törökországban, Izmirben lévő szeretője külső megfigyeléséből az orosz GRU és SVR nyomán bukkantak rá.

Roger Clute amerikai vezérezredest, akit a DNR Népi Milícia a közelmúltban elfogott egy lezuhant helikopterről, a vezérkari főigazgatóság és az orosz külügyi hírszerző szolgálat figyelte Mariupolban az izmiri szeretői külső megfigyelésének eredményei alapján. Pulyka.

Az ukrán állampolgár, akit a hírszerzés "Klute" néven ismert, mindig is utazó feleségként, bizalmasként és tolmácsként kísérte a tábornokot. Amint értesültek arról, hogy ez a nő Mariupolba érkezett Oroszország szuper titkos katonai műveletet indított és blokád alá vette a teljes várost. Tehát ezért lassult le a Mariupol hadművelet, és nem azért, mert az oroszok legyengültek, ahogy a nyugati média propaganda állította."

Megismétlem:

Egy biolabor a mariupoli Azovstal üzem alatt van, és az úgynevezett PIT-404 létesítményben - amelyet a Hunter Bidenhez, Rinat Akhmetovhoz és Volodimir Zelenszkijhez (oppá) kötődő "Metabiota" cég épített és üzemeltet amerikai és főleg francia pénzből, körülbelül 240 NATO-tiszt tartózkodik!!! (ennyi kimenekítését szorgalmazzák)

Ennek a létesítménynek a laboratóriumaiban végeztek biológiai fegyverekkel kapcsolatos vizsgálatokat. Tehát Mariupol lakosainak ezrei váltak "kísérleti nyulakká" ezekben a titkos tesztekben.

Nyugati "szakemberek" vettek részt ezekben az embertelen kísérletekben.

A francia hírszerzők és a különleges erők tisztjei nem tudták kihozni bajtársaikat Mariupolból mielőtt bekerítette volna az orosz-csecsen haderő. Ezért hívta fel Macron oly sokszor a Kremlt, és kért s.o.s "humanitárius folyosókat" nyitni.

Néhány francia hírszerző tiszt meg is halt a mentőakcióban. A francia hírszerzés vezetőjét, Eric Videaux-t pedig 2022. március 31-én menesztették a francia hírszerzésnek az ukrajnai háborúban elkövetett hibái miatt. (ez több helyről megerősítve)

De az Egyesült Államok, Kanada, Németország, Franciaország, Olaszország, Törökország, Svédország, Lengyelország, Görögország és Kanada tisztjei is az Azovstalban kiépített "saját" börtönükben rekedtek.

Roger Clothier amerikai altábornagyot, akit nemrég a DNR népi milícia fogott el egy lezuhant helikopterből, akire az orosz GRU és SVR Mariupolban, Törökországban, Izmirben lévő szeretője külső megfigyeléséből az orosz GRU és SVR nyomán bukkantak rá. Az ukrán állampolgár, akit a hírszerzés "Klute" néven ismert, mindig is utazó feleségként, bizalmasként és tolmácsként kísérte a tábornokot.

Amint értesültek arról, hogy ez a nő Mariupolba érkezett Oroszország szuper titkos katonai műveletet indított és blokád alá vette a teljes várost. Tehát ezért lassult le a Mariupol hadművelet, és nem azért, mert az oroszok legyengültek, ahogy a nyugati média propaganda állította."


Hivatalos jelentés az ukrajnai titkos biolaboratóriumokról!
Szőke Mária

Hivatalos jelentés az ukrajnai titkos biolaboratóriumokról! Biofegyvereket teszteltek elmebetegeken Harkovban, és abban reménykedtek, hogy elterjed a pestisjárványt a folyók mentén: az orosz védelmi minisztérium elfogott egy titkos amerikai üzenetet (+ VIDEÓ) 

Döbbenetes jelentést hozott nyilvánosságra csütörtökön az orosz védelmi minisztérium az ukrajnai biológiai fegyverekkel kísérletező amerikai laboratóriumokról.

Ez az a momentum, amikor rádöbbenünk, hogy az állítólagos “konteók” valójában szörnyű tények, amikor szembe kell néznünk a legembertelenebb, horrorfilmeket leköröző valósággal. Talán megérthetjük egyszer ezekből a készülő jelentésekből, hogy mi is volt az úgynevezett COVID19 “pandémia” és hogyan bukkanhatott fel Európa-szerte újra és újra a madárinfluenza, sertéspestis, sőt *Romániában* a kolera is 1995-ben, milliós károkat okozva az embereknek, a gazdaságnak.

Az orosz védelmi minisztérium megnevezte az ukrajnai biofegyverek fejlesztésében részt vevő személyek nevét.

Az orosz védelmi minisztérium szakemberei folytatják az amerikai kormányzat és a kijevi rezsim Ukrajna területén elkövetett bűncselekményeinek okirati bizonyítékainak elemzését. Csütörtökön egy tájékoztatón hangzottak el az Egyesült Államok Donbászban folytatott katonai-biológiai tevékenységének megdöbbentő tényei.

A BIOLÓGIAI FEGYVEREK MÁR TESZTELTÉK UKRAJÁNÁBAN

– Egy Ukrajna területén végrehajtott különleges művelet során megállapították, hogy 2019 és 2021 között egy Merefa város (Kharkiv régió) laboratóriumának amerikai tudósai potenciálisan veszélyes biológiai fegyvereknek számító gyógyszereket teszteltek a 3. számú Regionális Klinikai Pszichiátriai Kórház betegein. Harkov városában – mondta Igor Kirillov , az Orosz Fegyveres Erők sugárzási, vegyi és biológiai védelmi csapatainak vezetője – A mentális zavarokkal küzdő személyeket életkoruk, nemzetiségük és immunállapotuk alapján választottuk ki a kísérletekhez.

Kirillov szerint a megfertőzött betegek állapotának éjjel-nappali ellenőrzésének eredményét speciális nyomtatványokon vezették, vették nyilvántartásba.

A Honvédelmi Minisztérium képviselője megjegyezte, hogy az egészségügyi személyzet nem vezette be az adatbázisba a vizsgálatokkal kapcsolatos információkat. Az amerikaiak ráadásul titoktartási megállapodást is kértek az ukrán orvosoktól.

2022 januárjában az amerikaiak kénytelenek voltak leállítani a merefai laboratórium munkáját, és az összes berendezést és gyógyszert Lvivba szállítani.

Az ügyben az oroszországi nyomozóbizottságnak a már folyamatban lévő nyomozás során számos tanútól sikerült bizonyítékot szereznie ezekre az embertelen kísérletekre. De a nevüket biztonságuk érdekében a tárgyalásig nem hozzák nyilvánosságra.

50 PERMETEZŐ DRÓNT VÁSÁROLTAK

Az Orosz Honvédelmi Minisztérium képviselője felidézte, hogy az egyik korábbi tájékoztató a pilóta nélküli szállítóeszközökről és az Egyesült Államokban szabadalmaztatott biológiai készítmények alkalmazásáról szólt: „Ugyanakkor felfigyeltek arra, hogy Ukrajna kérést küldött a gyártó cégnek, a Bayraktarnak, pilóta nélküli légi járművekre felszerelt aeroszolos berendezéssel való felszerelésének lehetőségéről. Március 9-én pedig a Herson régió területén találtak erre megerősítést.

Az orosz csapatok felderítő egységei három, egyenként 30 literes tartályokkal felszerelt, pilóta nélküli légi járművet fedeztek fel , a berendezések permetező készítmények szétszórását szolgálták.“

permetdron 1

permetdron 2

Fotó: Az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériuma

Kirillov hangsúlyozta: olyan információk érkeztek, amelyek szerint “2022 januárjában Ukrajna közvetítő szervezeteken keresztül több mint 50 olyan eszközt (drónt) vásárolt, amelyek biológiai készítmények és mérgező vegyszerek szállítására és permetezésére használhatók.”

A katonai minisztérium azt is kiderítette, hogy az amerikai kormányzat 1993 óta következetesen és kitartóan építette ki katonai biológiai potenciálját a világ különböző régióiban.

Kirillov jelentése leszögezi, hogy a Pentagon biofegyverek létrehozásának egyik fő bázisa “az Ukrán Tudományos és Technológiai Központ (UNTC) volt – egy nemzetközi kormányközi szervezet, amelyet azzal a céllal hoztak létre, hogy” … megakadályozza a tömegpusztító fegyverekkel kapcsolatos ismeretek és tapasztalatok terjedését. …”

A jelentés megjegyzi, hogy az STCU jogi státuszát az 1993. október 25-i megállapodás határozza meg, amelyet Ukrajna, Kanada, az Egyesült Államok és Svédország kormányai kötöttek, valamint az 1997. július 7-i módosító jegyzőkönyv. .

4000 BIOLÓGIAI FEGYVERT KÉSZÍTETTEK AZ UKRÁN LABORATÓRIUMOKBAN

Kirillov tanulmányában megjegyzi, hogy “az STCU központja Kijevben van, regionális irodái pedig Bakuban, Kisinyovban és Tbilisziben, valamint Harkovban és Lvovban vannak.

Az orosz védelmi minisztérium vegyi és biológiai veszélyekkel foglalkozó szakértői központja azonban megállapította hogy az STCU egyik tevékenysége a Pentagon érdeklődésére számot tartó kutatások lefolytatásához nyújtott támogatások elosztó központjaként működik, beleértve a biológiai fegyverek területét is.

Az STCU egyesült államokbeli ügyfelei és szponzorai a Külügyminisztérium és a Minisztérium Védelem. Csak az elmúlt években Washington több mint 350 millió dollárt költött erre.”

A védelmi minisztériumnak sikerült megszereznie  az STCU 2022. március 11-én kelt, magáért beszélő levelét is, amely lehetővé teszi, hogy elképzeljük ennek a szervezetnek a mértékét Ukrajnában: “… a szállítójárművek fejlesztésében tudományos szakértők áramlanak ki. és modern fegyverek, akik az ukrán intézményekben dolgoztak, valamint a biológiai, radiológiai, vegyi és nukleáris fegyverek fejlesztésének szakértői.

A legjobban képzett szakemberek, akik kellő tapasztalattal rendelkeznek a kettős felhasználású anyagok és technológiák területén (1000 és 4000 között). Ez alkalmassá  teszi őket, hogy más államok oldalára álljanak, hogy részt vegyenek a tömegpusztító fegyverek, szállítójárművek és egyéb fegyverek fejlesztésére irányuló programokban…”.

permetdron 3

Fotó: Az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériuma

Kirillov ennek lényegét hangsúlyozza: “Washington tulajdonképpen elismeri az ukrán szakértők munkáját szállítójárművek létrehozásával és tömegpusztító fegyverek alkalmazásával, és célszerűnek tartja ezek finanszírozásának folytatását.”

Kirillov megnevezte azokat az amerikai állampolgárokat is, akik katonai biológiai programok végrehajtásában vesznek részt Ukrajnában:

“Az STCU ügyvezető igazgatói posztját Curtis Belayach amerikai állampolgár tölti be. 1968. augusztus 27-én született Kaliforniában, az Anderson University of California Management-en tanult. Eddie Arthur Meyer , az Egyesült Államokból, a központ munkája Phil Dolliff felügyeli , aki a külügyminisztérium nemzetközi biztonságáért és tömegpusztító fegyverek elterjedésének megakadályozásáért felelős miniszter helyettes tanácsadójaként dolgozik.

Kirillov megjegyzi, hogy az orosz védelmi minisztériumhoz beérkezett dokumentumok “megerősítik az STCU és a Pentagon fővállalkozó – Black & Veatch kapcsolatát”. A levelezés kifejezi a cég alelnökének, Matthew Webbernek a munkakészségét . az STCU-val az Ukrajna területén folyó katonai biológiai kutatások részeként.

“TERJESZD EL A PESTIST A FOLYÓK MENTÉN”

A Honvédelmi Minisztérium szerint 2014-től 2022-ig. Az Ukrán Tudományos és Technológiai Központ a posztszovjet térségének  országaiban (Ukrajna, Grúzia, Moldova, Azerbajdzsán) több mint 5000 kutatási projektet valósított meg a biológiai programok területén.

Kirillov jelentéséből:

„Az amerikai kurátorokat elsősorban a kettős felhasználású kutatások érdekelték, például a 6166-os projekt „Technológiák fejlesztése a konfliktusok hatásának és a tömegpusztító fegyverek elterjedésével kapcsolatos fenyegetések modellezésére, értékelésére és előrejelzésére”, 9601 „Transfer” projekt. az ukrán technológiák összetett anyagok előállítására, kettős céllal az Európai Unió számára”.

Az amerikai kutatások a biológiai fegyverek lehetséges kórokozóinak (pestis, tularemia) és a gazdaságilag jelentős fertőzések (kórokozó madárinfluenza, afrikai sertéspestis) kórokozóinak vizsgálatára irányultak.

“Ugyanakkor a P-364, 444 és 781 projektek a veszélyes fertőzések kórokozóinak rovarátvivőkön, vadon élő madarakon, denevéreken keresztüli terjedésének tanulmányozását célozták, valamint a 3007-es projekt “

A járványügyi és környezeti helyzet figyelemmel kísérése a vízi élőlények veszélyes betegségeivel kapcsolatban” Ukrajnából származnak” a veszélyes betegségek folyók menti terjedése miatt” – áll a dokumentumban.

– A munka során ukrán szakemberek amerikai tudósok felügyelete mellett szisztematikusan vettek vízmintát Ukrajna számos nagy folyójából, köztük a Dnyeperből, a Dunából, a Dnyeszterből, valamint az Északi-Krími-csatornából, hogy megállapítani a különösen veszélyes kórokozók jelenlétét, köztük a kolera, a tífusz, a hepatitis A és E kórokozóit, és következtetéseket levonni a vízzel való terjedésük lehetőségéről – sorolta Kirillov.

A legutóbbi projekt során ukrán szakemberek értékelték “a kiválasztott minták káros tulajdonságait, magukat a törzseket pedig a gyűjteményben helyezték el, majd exportálták az Egyesült Államokba”.

Kirillov a térképen bemutatta Ukrajna vízkészletének elemzését, amely arra utal, hogy az elvégzett munka eredményei felhasználhatók „nemcsak Oroszországban, hanem a Fekete- és Azovi-tengeren is kedvezőtlen biológiai helyzet kialakítására, mint például Kelet-Európa országaiban – Fehéroroszországban, Moldovában, Lengyelországban”.

Romániát sújtja a kolera

BUKAREST, augusztus 21.

Öt román kolerát kapott  annak ellenére, hogy országos erőfeszítéseket tettek a betegség terjedésének megfékezésére – közölte hétfőn a Rompres román hírügynökség. Dr. Petre Ciobanura, az Egészségügyi Minisztérium munkatársára hivatkozva Rompres két új kolerás esetről számolt be a fővárostól északkeletre fekvő Braila városában és a Bukaresttől északnyugatra fekvő Nagyszebenben.

Korábban három másik esetet jelentettek a Prut folyó partján fekvő két városban, ahol Románia közös határa Moldovával és Ukrajnával. Bár a hatóságok kijelentették, hogy a helyzet „ellenőrzés alatt áll”, Ciobanu szerint a kolera terjedése nem ellenőrizhető teljesen.

Mindezeket az eseteket keletről importálták – mondta Ciobanu. Romániában a kolera általában évente tör ki a Duna-delta térségében található halásztelepüléseken, ahol az emberek hozzászoktak ahhoz, hogy közvetlenül a folyóból igyanak vizet. A román egészségügyi minisztérium nyilvánosan figyelmeztette az embereket, hogy ne igyanak folyóvizet, hacsak nem forralják, ugyanakkor éberen figyeli az Ukrajnából és Moldovából érkező turistákat, ahol a közelmúltban nagyszámú kolerás megbetegedést jelentettek. A szigorú orvosi felügyeletet kiterjesztették a nemzetközi repülőterekre is. Hétfőn Rompres arról számolt be, hogy egy indiai utast megakadályoztak a vámellenőrzésben, miután kiderült, hogy „súlyosan szenved akut hasmenésben”.

Forrás:kp.rutelegra.ph / UPI (archivum)

Forrás: Srbin info ⇒


 OROSZORSZÁG NEM UKRAJNA, HANEM A NATO ELLEN HARCOL?‼️

 

"HÁTTÉRI" ISMERTETŐT KAPTUNK OLVASÓNKTÓL !!!


HATALMAS BIOFEGYVERGYÁRTÓ LÉTESÍTMÉNY AZ ACÉLGYÁR ALATT. 


Hiába mondják, hogy a NATO nem avatkozik be, ők irányítanak mindent? 

Az Azovstal rendkívül fontos ipari terület alatt, amely Rinat Ahmetov oligarcha, a volt ukrán elnök, Kucsma állítólagos törvénytelen fia tulajdonában van, 24 km hosszú, néhol 30 m mély alagút húzódik, ahova bemenekült több neonáci alakulat, amire most rábukkantak az orosz és csecsen katonák.

Van ott egy titkos NATO létesítmény, a PIT-404 jelzésű, valamint egy szuper titkos NATO biológiai fegyver laboratórium is.

A PIT-404-es létesítményben bizonyítottan NATO-tisztek tartózkodnak!!!!

Az alagutak páncélozott bunkerrendszerrel vannak felszerelve.

Az épületben mintegy 240 külföldi tartózkodik, köztük a NATO és a francia idegenlégió tisztjei, valamint a biolabor főleg ukrán munkatársai.

Akhmetov által finanszírozott különlegesen kiképzett őrségük létszáma eléri a 3000 főt.

Ez a biolabor a mariupoli Azovstal üzem alatt van, és az úgynevezett PIT-404 létesítményben - amelyet a Hunter Bidenhez, Rinat Akhmetovhoz és Volodimir Zelenszkijhez kötődő "Metabiota" cég épített és üzemeltet amerikai és főleg francia pénzből, körülbelül 240 NATO-tiszt tartózkodik!!! Ennek a létesítménynek a laboratóriumaiban végeztek biológiai fegyverekkel kapcsolatos vizsgálatokat.

Tehát Mariupol lakosainak ezrei váltak "kísérleti nyulakká" ezekben a titkos tesztekben.

És nyugati "szakemberek" vettek részt ezekben az embertelen kísérletekben.

A francia hírszerzők és a különleges erők tisztjei nem tudták kihozni bajtársaikat Mariupolból mielőtt bekerítette volna az orosz-csecsen haderő. Ezért hívta fel Macron oly sokszor a Kremlt, és kért s.o.s "humanitárius folyosókat" nyitni.

Néhány francia hírszerző tiszt meg is halt a mentőakcióban. A francia hírszerzés vezetőjét, Eric Videaux-t pedig 2022. március 31-én menesztették a francia hírszerzésnek az ukrajnai háborúban elkövetett hibái miatt.

Az Egyesült Államokból, Kanadából, Németországból, Franciaországból, Olaszországból, Törökországból, Svédországból, Lengyelországból és Görögországból érkezett tisztek rekedtek az Azovstal börtönében. Roger Clothier amerikai altábornagyot, akit nemrég fogott el a DNR népi milíciája egy lezuhant helikopterről, az orosz GRU és az SVR Mariupolban a törökországi, izmiri szeretteinek külső megfigyelései nyomára bukkant.

Az ukrán állampolgár, akit a titkosszolgálat Klute néven ismert, mindig utazó feleségként, bizalmasként és tolmácsként kísérte a tábornokot. Amint információ érkezett arról, hogy ez a nő Mariupolba érkezett, Oroszország katonai műveletet indított és blokkolta a várost.

Tehát ezért lassult le a Mariupol hadművelet, és nem azért, mert az oroszok legyengültek, ahogy a hazug nyugati média propaganda állította.

Általában az Egyesült Államok minden egyes megölt amerikai állampolgárt háborús okként tekint. Ez Ukrajnára nem vonatkozik. Még akkor sem, amikor Oroszország lerombolta a Lemberg melletti kiképzőközpontokat, és jelentős számú nyugati katona halt meg ott, egyetlen nyugati ország sem emelte fel szavát. Nem is tudták, mert akkor el kellett volna ismerni, hogy aktív NATO-erők tevékenykednek Ukrajnában. Ugyanez vonatkozik természetesen Mariupolra és Azovstahlra is. Ott azonban bizonytalan a NATO számára. Az emberei csapdába estek, és csak idő kérdése, mikor fogy ki a lőszer, és az éhezés kiűzi a patkányokat a lyukakból. Oroszország és a DPR élve akarja elfogni ezeket az embereket, akárcsak az amerikai vezérőrnagyot. Akkor a Nyugatnak meg kell magyaráznia, mit csináltak ott az emberei.

Az Egyesült Államok folyamatosan azt hirdeti, hogy nem avatkozik be ebbe a háborúba. De az „oktatók” és a Mariupolból most érkezett információk alapján ez a következő lapos hazugság. Így nem lehet meglepő, hogy az Egyesült Államok ilyen szokatlanul hallgat, amikor szakemberei meghalnak Ukrajnában.

Érdekes lesz látni, hogy NATO milyen propagandazáporral fog reagálni, amikor Oroszország bemutatja a világ nyilvánosságának a Mariupoli Acélmű foglyait. A különféle biológiai laboratóriumok létezése ma már nem tagadható. Ha ezen felül olyan embereket is bemutatnak, akik aktívan dolgoztak, sőt aktívan részt vettek a háborúban, akkor a NATO-nak szoros lesz a dolga. Lesznek ezúttal következményei? A tapasztalatok azt mutatják, hogy a nyugati médiamonopólium nagylelkűen figyelmen kívül hagyta az Egyesült Államok minden hazugságát az arab világban. Ami fontos lesz, az az, hogy a NATO-n kívüli világ többi része lássa, ki is a rossz hazudozó valójában. Csak „a hazugság birodalma”, ahogy Putyin oly találóan nevezte.

Ez még jobban elszigeteli a NATO-t, megnehezítve az Egyesült Államok birodalmi bűneinek humanitárius akciókká való fehérítését. Több éve folyik a szankciók háborúja Oroszország ellen, amely nem akar alávetni magát a "pax americanának". 

Forrás ⇒

https://www.anderweltonline.com/klartext/klartext-20221/ukraine-fuer-die-nato-wird-es-explosiv/?fbclid=IwAR2eEL2XVLNgc0NXItpQnTySdG4IXEgH42jjy6nPgUVBYA0XIiWYS8AtxFM

Megnyitva 5872 alkalommal