Print this page
2010 március 26, péntek

EMM Budapest: Felhívás pedagógusokhoz, oktatásügyi szakemberekhez

Szerző: EMM

Az erős nemzettudatú, erkölcsös nevelést, korszerű oktatást kapott ifjúság a magyarság jövőjének záloga. Mesterségesen megosztott és a végletekig szétzilált társadalmunkban csak a fiatalok kis része van abban a helyzetben, hogy mindkettőt megkapja.

A mindenkori "demokratikus" kormányok ugyanis nem a nemzet érdekeit képviselik, hanem elárulói annak. A maga előtt célt és megoldást nem látó társadalom az önfenntartás helyett önmagát pusztítja.

Az ifjúság helyes nevelésének őrzője, korszerű oktatásának garantálója a jövő magyar kormánya lesz. A megtisztított és szükséges részeiben új alapokra helyezett ifjúság- és oktatáspolitika kidolgozása megkezdődött. A jelenlegi, önző politikai érdekektől vezérelt oktatáspolitika helyett az Egységes Magyarország Mozgalom és szövetségesei nemzetérdekű és a szakmát méltó módon elismerő oktatásügyet fognak életre hívni. A szakemberek háttérbe szorítása és ellehetetlenítése helyett mi a szakembereket megbecsüljük és bevonjuk a tervezőmunkába.

Az Egységes Magyarország Mozgalom budapesti szervezete ehhez a munkához várja pedagógusok, oktatásügyi szakemberek jelentkezését, kiemelten:

- általános iskolai, középiskolai és felsőoktatásban dolgozó tanároknak, hitoktatóknak,

- pedagógiai szakmai szervezeteknek,

- iskolaigazgatóknak, oktatási intézmények vezetőinek,

- módszertani szakembereknek

- tantervelméleti szakértőknek

- oktatási területeken tevékenykedő menedzsereknek

- a pedagógiai pszichológia képviselőinek a jelentkezését.

A Budapestről és környékéről érkező a jelentkezéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk!

Az ország más területein élő pedagógusok az

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

e-mail címen jelezzék részvételi szándékukat a szakmai munkában!

Megnyitva 1990 alkalommal