Print this page
2011 november 08, kedd

Közérdekű nyílt lázítás

Szerző: Tejfalussy András

Mindenki követelje ki az általa látogatott élelmiszer üzletektől, hogy felelősséggel írják ki, hogy melyik étkezési só felel meg a magyar szabványnak, s hogy melyik nem! Tudatosan fajirtanak minket. Az MSZ-01-10007. Magyar Szabvány valamennyi étkezési célra árusított sóban tiltja a kálisó legkisebb mennyiségét is.

 KÖZÉRDEKŰ NYÍLT LÁZÍTÁS

Iratjel: PerturbaciosAnalizisKormany101108
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Alulírt (Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc (1-420415-0215), 2621 Verőce, Lugosi u. 71., a Ptk. 484-487. §.-ra is hivatkozva, ezúton bejelentem a Legfelsőbb Bíróságnál és Legfőbb Ügyészségnél is, amelyek a kivégzőméreg idegméreg kálisóval kevert nem kóser étkezési sókat árusítást és a teljesen tiszta desztillált ivóvizet mérgezőnek hazudást is bűnpártolják, hogy jogos önvédelemként is megkezdem az alábbi, közérdekű lázitást:

LÁZÍTOK AZ OLYAN KORMÁNY ELLEN, AMELYIK ÚGY AKAR “ÚJ MAGYAR ALKOTMÁNYT” ELFOGADTATNI, HOGY NEM HAJLANDÓK BETILTANI A KIVÉGZŐMÉREG IDEGMÉREG KÁLISÓVAL KEVERT NEM KÓSER SÓKAT, S FOLYTATJA AZ ARZÉNMÉRGEZETT, VÍRUSFERTŐZÖTT IVÓVÍZZEL ITATÁST.

Mindenki követelje ki az általa látogatott élelmiszer üzletektől, hogy felelősséggel írják ki, hogy melyik étkezési só felel meg a magyar szabványnak, s hogy melyik nem! Tudatosan fajirtanak minket. Az MSZ-01-10007. Magyar Szabvány valamennyi étkezési célra árusított sóban tiltja a kálisó legkisebb mennyiségét is.

Mégis, az MTA és intézményei javaslatára, az Országgyűlés és Kormány rendeleti felhatalmazása alapján, az ÁNTSZ kálisóval mérgezteti a nem kóser étkezési sókat. Olyan mértékben, hogy naponta kb. százzal csökkenjen a magyarok száma. Ennyi kipusztított magyar helyét árusítják ki betelepülőknek naponta.
A kipusztított magyarok nyugdíjbefizetése fedezi a külföldi hitelek éves törlesztő kamatait.

Ez betelepüléssel arányos tervszerű fajirtás, amit a nem zsidókat tiszta sóval sózni nem engedéssel és tiszta vizet inni nem engedéssel és repkedő veszélyes állatokkal hajtanak végre, megfelelően a Mózes II. 23., 20-33, V. 7., 2, 22. és Talmud, Taanith 10 a. lap és Baba kamma 93 b. lap szerinti zsidó fajirtási software-nek, ezért a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége, a MAZSIHISZ is bűnrészes abban, hogy a nem kóser étkezésű magyarok (és zsidók is) évtizedek óta tömegesen ivartalanodnak és kipusztulnak a “Nemzeti Sócsökkentési Programként” árusított “nátriumszegény sóktól”, amelyekben a nátriumklorid helyett, kivégzőméreg idegméreg kálisó van.

De pusztulunk az arzénmérgezett, vírusfertőzött ivóvizek miatt is, mivel az ÁNTSZ honlapja mérgezőnek hazudja a teljesen tiszta desztillált ivóvizet, s azt javasolja, hogy helyette arzénszennyezett és fertőző vírusos vizet igyunk. (Valójában a tiszta desztillált víz a legegészségesebb, gyógyító hatású, a legjobb ivóvíz, ha mellette fiziológiás étkezési sópótlás történik. Lásd a www.desztvizhonlap2.atw.hu honlapon.)

Verőce, 2010. november 8.
(Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc
dipl. mérnök, méréstani szakértő jogvédő
TUDOMÁNYOS RENDŐRSÉG PJT