Print this page
2009 július 30, csütörtök

Mindenkihez, akiben még él magyar lélek!

Szerző: Botos László

Helyzetünk nagyon nehéz „mert belülről és kívülről is támad a Sátán”. Magyarellenes, MVSZ-ellenes a Fidesz és annak számos támogatója, a MAZSIHISZ, saját kormányunk, a bel és külföldi sajtó, és a Széchenyi alapította, de eredeti célkitűzéseitől már életében eltérő MTA magyar idegen vezetése alatt. Ne feledkezzünk meg a szlovákokról, akikből balga módon nemzetet neveltünk, vagy a románokról és szerbekről sem. Nyugatot a BBC-vel együtt, mert nem közöl magyar híreket, és úgy szintén Amerikát sem hagyhatjuk ki e csoportból.

 Mindenkihez, akiben még él magyar lélek!

A megszokott MVSZ cséplelése helyett, most én arról szólok, hogy milyen nagy magyarellenes vétket követ el az, aki az egyetlen magyar érdekű szervezet ellen ágál, amely bátrán, mondhatom, dacol a fél világ ellenünk törő erőivel. Nagyon elharapódzott az MVSZ ellen-i vádaskodás, mondva vagy írottan, hogy az MVSZ –ben nem lenne egység, szétziláltan, parancsuralom alatt működik, amennyire ha cselekvéseit, döntéseit működésnek lehet mondani, mind bólogató Jánosok igenjeivel tartja fenn magát, míg a nemzet hajóját a vad sodrás viszi a végzet felé. Félő, hogy „a széthullás” már elkerülhetetlen, mert megosztja, nem tudja egységesíteni a magyar népakarat nyilvánítását; itt az ideje új vezető után nézni mondja a vádaskodás. Máris vannak többen, akik át is vennék a vezetést.

Tudatom honfitársaimmal, azokkal, akik megállás nélkül, ahol csak lehet, forgácsolják a MVSZ teljesítményeit, lekicsinylik, elhallgatják, vagy éppen támadják is. Tudatom a tájékozatlan csahosokkal, hogy 2008. augusztus havától, minden döntés, belső egyetértésben zajlott le, száz százalékos egyetértésben. Ilyen döntések voltak: a szlovák nyelvtörvény elvetése, az ujgurokért való kiállás, a Trianon és a Párizsi Békeparancs revíziójának újra vizsgálata, petíció átadása Igazságot Európának, a rendőr erőszak elleni felszólalás, kiállás a Magyar Gárda mellett, stb. A MVSZ az egyetlen civil szervezet, amely erejét megfeszítve küzd az országon belüli és kívüli minden irányból támadó ellenség ellen.

Helyzetünk nagyon nehéz „mert belülről és kívülről is támad a Sátán”. Magyarellenes, MVSZ-ellenes a Fidesz és annak számos támogatója, a MAZSIHISZ, saját kormányunk, a bel és külföldi sajtó, és a Széchenyi alapította, de eredeti célkitűzéseitől már életében eltérő MTA magyar idegen vezetése alatt. Ne feledkezzünk meg a szlovákokról, akikből balga módon nemzetet neveltünk, vagy a románokról és szerbekről sem. Nyugatot a BBC-vel együtt, mert nem közöl magyar híreket, és úgy szintén Amerikát sem hagyhatjuk ki e csoportból. Akkor még ott van Oroszország, a kommunisták, a liberálisok, a szabadkőművesek, Izrael hazánk felvásárlási bejelentése.

A Csoóri egykori tisztségviselői, akik makacsul vágyódnak az ő letűnt aranykoruk után, (utazás világszerte). Mind ezeknek meg vannak a saját ügynökei, akik így vagy úgy, valami okból kifolyólag az ellent szolgálják.

Népem, magyar nép ébredj fel és nézz körül. Az acsarkodók, az ellenségek, azok, akik új MVSZ-t akarnak létrehozni, Tabajdi Csaba bejelentése szerint, amely majd egy hangban, megosztás nélkül dolgozna együtt a Széchenyi óta idegen érdekeket szolgáló MTA-val és minden bizonnyal Orbán Viktorral. Ez helyett követeljük a MVSZ, mint a legnagyobb civil szervezet jogos támogatását, hogy hathatóbban szolgálhassa népünk érdekeit.

Azt hiszem, az egész magyar nép közös akaratát közlöm, amikor felkérem a Magyarok Szövetségét és az MVSZ-t, hogy nemzeti érdekből kövessék meg egymást, hogy a megbékélés és együttműködés megvalósulhasson. Dobjuk sutba a büszkeséget, ha a nemzet sorsa a tét.

Reményteljes üdvözlettel

Botos László


MAGYARSÁGTUDOMÁNYI INTÉZET
Visit our Website:
www.magtudin.org


Mons. Angelo Amato, a Szentek Ügyei Kongregációjának prefektusa hivatalában fogadta Patrubány Miklóst, a Magyarok Világszövetségének elnökét.

"Az MVSZ elnöke átadta az egyetlen magyar alapítású férfi szerzetesrend, a Pálos Rend alapítója, Esztergomi Boldog Özséb szentté avatási dokumentációját. A 17 kötetet Esztergomi Boldog Özséb posztulátora, a közelmúltban tragikus körülmények között elhunyt Árva Vince atya állította össze, 22 éves munkával.

Árva Vince atya 2008. augusztus 19-én, a Magyarok VII. Világkongresszusán jelentette be nyilvánosan, hogy a Magyarok Világszövetségére szeretné bízni a hatalmas munkával összeállított anyagot.

A köteteket a Magyarok Világszövetségének elnöke a Pálos Rend teljes körű pápai jóváhagyásának 700. évfordulóján, 2008. december 13-án vette át, az erre az alkalomra szervezett emléknap keretében.

Árva Vince atya másnap visszaadta lelkét a teremtőjének."

 

Vajon miért szemlelte ki a darázs a MVSZ-ét és annak elnökét? Nézzük csak meg kit bizott meg Árva Vince atya utolsó óráiban?

MVSZ Sajtószolgálat


Hozzászólások megtekintése a régi honlapról