20210802
Last updateH, 19 ápr. 2021 6am

rovas logo

2009 november 15, vasárnap

Sátánisták téritenek az általános iskolákban

Szerző: Körlevél

Azonnali terjesztésre: Édesanyák, nagyon vigyázzatok gyermekeitekre: Sátánisták téritenek az általános iskolákban
A gyűlölködő zsidóisten szóvivője fenyegeti a magyarokat, avagy a sátánizmus terror-"vallás" undorító dogmája:

"Az ítéletnek a trónján a Názáreti Jézus Krisztus, a Messiás fog ülni és nekünk és mindannyiunknak egy körülmetélt zsidóval kell majd szembenézni, amikor majd odaállunk" (MTV2).

Izrael-barát szekták térítenek az általános iskolákban

2009. szeptember 19. "Teljes Evangéliumi Keresztény Közösség Mahanaim Gyülekezet (TEKK Mahanaim) tevékenyen küzd az antiszemitizmus ellen".

Palánta misszió

Erre a névre mindenki figyeljen, ha megérkezik az általános iskolájukba. Figyeljen minden katolikus, evangélikus és református szülő!!! A Jobbik budapesti szervezetének két tagját is megkereste egy aggódó édesanya az iskolai hittanoktatásba beszivárgó Palánta Misszió miatt.

Gyermeke, a tudta nélkül iskolai bábelőadáson vett részt, ahonnan gyanús ajándékokkal tért haza. Iskolájukba az egyik baptista tanár meghívására érkezett a Palánta Misszió, ami nem véletlen, hiszen a baptista egyházzal is együttműködő szervezetről van szó.

A gyermek elmondta, hogy az előadás végén felírták a tanárok adatait. Az édesanya információi szerint a Budapest VI. kerületében működő Terézvárosi Két Tannyelvű Általános Iskolában is megjelent a Palánta Misszió.

A terézvárosi katolikus egyház kérésére az elmúlt évben először kirakták az iskolából a "hittérítőket", de később az önkormányzat kifejezett utasítására vissza kellett a szervezetet engedni. A szülők sokszor nem is tudják, hogy milyen hittanra jár a gyermekük.

Társadalmi szervezete:

Palánta Sorsfordító Alapítvány, a bábelőadásokat és iskolai bibliaismeretet tartó szervezeté: Palánta Gyermek- és Ifjúsági Misszió, a könyvesbolt neve pedig Sorsfordító Könyvesbolt. (A mahanaim szó héber eredetű, jelentése Isten tábora.) A szervezet Budapest VI.-VII. kerületéből nőtte ki magát. A honlapjuk tájékoztatása szerint eddigi "palántás" területek: Budapest (III., IV., VII., VIII., IX., X., XIII., XIV., XV., XVIII., XIX., XX., XXI. kerületek) és további 18 település (Békés, Békéscsaba, Farmos, Győr, Győrújbarát, Hajdúszoboszló, Hatvan, Inárcs, Kerecsend, Nyíregyháza, Örkény, Petőfibánya, Polgárdi, Selyp, Székesfehérvár, Velence, Vác, Zagyvaszántó) mintegy 100 általános iskolája.

Oktatás politika

Az iskolákba eleinte azzal az ajánlattal "szivárognak be" a "missziót teljesítők", hogy bábelőadást tartanak a tanulóknak. Az előadás után ingyenes színes kiadványokat és mesés-zenés CD-t osztogatnak a gyerekeknek, amelyet hazavihetnek. Mivel felekezet semlegesnek hirdetik magukat, leginkább azok a gyermekek vannak veszélyben, akik egyik történelmi egyházhoz sem tartoznak és így a szüleik - bár a legjobbat akarva - mégis úgy döntenek, hogy a drogprevencióval is foglalkozó, bibliaismeretet tanító misszióra bízzák gyermekeik lelki épülését.

A honlapon, csak angol nyelven megtalálható információ szerint, a 2008-as tervek között szerepelt: 130 ezer gyermek, egy évben kétszeri bábelőadáson és 4800 gyermek bibliaismeret oktatáson való részvétele, 50 ezer gyermekhez Jézusról szóló CD-k, ajándékok, kiadványok eljuttatása. Állításuk szerint 2008-ban 45 bábcsoportjuk volt, 200 bábcsoporttal viszont minden második 6-10 év közötti gyermeket el tudnának érni.

A hazavitt "álkeresztyén" ajándékok gyanút keltettek az édesanyában és kisebb oknyomozásba kezdett, még a misszió könyvesboltját is meglátogatta. A döbbenet nem maradt el.

A Sorsfordító "keresztyén" könyvesboltban még az internetes áruháznál is nagyobb választékát találjuk a zsidó témájú könyveknek. A kiadványok negyede ebbe a körbe tartozik, a többi csak közvetetten. De nézzünk más témát is. Idézet Kovács Géza: Lelkipásztor, Lelkimunkások az Újszövetségi Gyülekezetben (Menedék Alapítvány 2003.) című könyvéből, melyben a gyermekek megkeresztelését az alábbiakkal magyarázza:

"A hitélet felhígult, hiszen ettől kezdve társadalmi és politikai előnyt jelentett keresztyénné lenni. Gyorsan terjedt a gyermekek keresztelése. Ebben sokat segített a nép tudatlansága és babonás félelme, meg az Egyháznak az a törekvése, hogy egyetemessé tegye befolyását és uralmát"

A Sorsfordító Könyvesboltban és annak internetes oldalán is megtalálható az Éjféli Kiáltás Misszió két lapja: a Hírek Izraelből, és az Éjféli Kiáltás.

"Missziónk szándéka ma is az, hogy Jézus Krisztusnak mint Messiásnak a szeretetét tevőlegesen nyilvánítsuk ki a zsidó nép iránt. Célunk továbbá a zsidó nép, Isten választott népének erkölcsi támogatása és az antiszemitizmus lerombolása, továbbá az, hogy ezáltal felhívjuk a zsidók figyelmét legnagyobb testvérükre és Messiásukra, Jézus Krisztusra, akinek visszajövetele a küszöbön áll".

Azzal már nem is törődnek, hogy Jézus Krisztust a zsidók nem fogadják el messiásuknak! Ha kell, fenyegetnek is.

"Aki Izraelt bántja, az az Úr szeme fényét bántja. Ha majd egyszer Isten elé kerülünk az is elbírálás alá fog esni, milyen volt a zsidó néphez való hozzáállásunk."

A Hírek Izraelből című lap februári száma teljes egészében az izraeli gázai offenzíva helyesléséről szól, a több missziót egyesítő Budapesti Autonóm Gyülekezet lelkipásztora, Görbicz Tamás közöl egy terjedelmes cikket, melyben - a lap állítása szerint - igei alapokon álló indokokkal támasztja alá kiállását Izrael mellett (mármint a gázai vérengzés mellett.)

A cél, belenevelni a gyerekekbe a zsidó nép kiválasztottságát, amit ők felsőbbrendűségként értelmeznek. A Messiás, Jézus Krisztus közeli, újbóli földi eljövetelét sugallják az embereknek. Így próbálják meg a "misszionáriusok" elfogadtatni az Új Világrendet, amely azonban csak egy Antikrisztust adhat az emberiségnek.

Eddig az emberek tudatában csak a rettegett HIT Gyülekezete és a Szcientológiai Egyház élt, az Izrael-barát "kisegyházakkal" senki nem foglalkozott. Sajnos még ennél is többen vannak, ha a korábbi cikkünkben felsorolt, a gázai mészárlást helyeslő szervezetek honlapjait meglátogatjuk és onnan még tovább kattintgatunk, döbbenetből döbbenetbe esünk.

Mindenhol ugyanazzal találkozunk: felekezetközi, evangelizáló, messiás újabb eljövetele kifejezések, buta zene, felemelt kezű, rángatózó emberek. Semmiben sem különböznek a HIT Gyülekezetétől, csak eddig háttérben maradtak. A Palánta Misszió terve ördögi, minden második magyar gyerekből elbutított, engedelmes Izrael-barát, agymosott kisbirkát akarnak formálni.

A könyvesboltban a kiadványokat is önköltségi áron árusítják, ingyen járják az országot a bábelőadásokkal, tartják a biblia ismeretet, a nyári táborokat, fizetik a zenekart, a terembérletet. Vajon kik és honnan finanszírozzák ezeknek a magyar néplelket célba vevő misszióknak a költségeit?

Az Omega Misszió

Ez a szervezet a határokat sem kíméli, Székelyudvarhelyre is ellátogatott és a következőkkel "fenyegette" sűrű rángatódzások mellett a várost:

"Új Jeruzsálem jellegzetességei jelenjenek meg Székelyudvarhelyen"

A szintén Izrael-barát Budapest Autonóm Gyülekezet is betette a lábát Székelyföldre, annak is rögtön négy városába. Takács Ferenc az izraeli vérengzéssel kapcsolatosan az MTV2 vallási műsorában a következőket mondja:

"Az ítéletnek a trónján a Názáreti Jézus Krisztus, a Messiás fog ülni és nekünk és mindannyiunknak egy körülmetélt zsidóval kell majd szembenézni, amikor majd odaállunk".

Mint kiderült, a misszió rendszerváltás óta(!) végzi a bibliai hitoktatást az egyházi oktatásban részt nem vevő gyermekek számára" Az APEH oldalán 170 bejegyzett egyház található, melyeknek felajánlhatjuk adónk 1 %-át, de ezek a "missziók" még különböző alapítványokat is létrehoznak, hogy a társadalmi szervezetek részére felajánlható 1 %-ból is részesülhessenek. A 2007-es adatok alapján a Palánta Missziót is fenntartó TEKK Mahanaim a 23. a támogatottak listáján.

A MAZSIHISZ számára 5624-en ajánlották fel adójuk 1 %-át, a Krisna-Tudatú Hívőket ellenben 11 163-an támogatták.

 

Forrás: körlevél
Beküldte: Őszkatona


Hozzászólások megtekintése a régi honlapról

Megnyitva 3172 alkalommal

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások