Print this page
2012 január 03, kedd

Megállítani a szabad rablást !

Szerző: Dabasi Tamás

Várunk mindenkit, aki nem ért egyet a végrehajtók által elkövetett visszaélésekkel, szabad rablásukkal.

2012. január 4. napon 8 órai kezdettel a P.K.K.B.
épülete elé (Budapest, Markó út 25.)

 

Felhívás!

Magánszemély kezdeményezésére a „Fehér Kéményseprők” Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége együttműködésben tiltakozó demonstrációt hirdetünk a „vádemelés alatt álló végrehajtók” és a Magyar Bírósági Végrehajtó Kamara asszisztálása a végrehajtók visszaéléseik felszámolására.


2012. január 4. napon 8 órai kezdettel a P.K.K.B.
épülete elé (Budapest, Markó út 25.)

Valamint a 9 órai kezdettel tartandó önálló bírósági végrehajtók által elkövetett „Kényszerítés” bűncselekménye elkövetésével a nyomozó ügyészség által vádemeléssel tartandó nyilvános tárgyalásra.

Várunk mindenkit, aki nem ért egyet a végrehajtók által elkövetett visszaélésekkel, szabad rablásukkal. Legfőbb ügyészség megerősítette írásban, azon felhívásainkat, melyben tájékoztatunk minden hatóságot, Minisztériumot, nyomozó szerveket, Parlamenti Képviselőket, hogy Magyarországon a Bírósági Végrehajtó a Király, mert nagyobb törvényi hatalommal rendelkezik, mint a Köztársasági elnök, vagy a Belügyminiszter!

Mint ahogy a Dr. Pesti László legfőbb ügyészségi ügyész levelében leírta, a Magyar Bírósági Végrehajtó Kamara, mint köztestület felett a törvényességi felügyeletet a Közigazgatási és Igazságügyi Miniszter látja el, de az Ő hatásköre csak a végrehajtók kinevezéséig tart. A kamara feletti ellenőrzési vagy felügyeleti jogkört nem gyakorolhatnak, ügyészségi vizsgálatot nem kezdeményezhetnek a gazdálkodásukkal, tagdíjfizetési, és költségvetési vizsgálatot nem folytathatnak ellenük. Így teljesen egyértelmű, hogy a végrehajtók minden törvény felett állnak és azt művelnek, amit csak akarnak, mert senki nem kéri számon a törvénytelen visszaéléseiket.
Budapest, 2012. január 2.


Dabasi Tamás elnök