20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2013 február 04, hétfő

D-Day - A választás az Önök kezében van!

Szerző: Kásler Árpád

„Ha az El-Alameinnél vívott csata volt a kezdet vége, akkor minden bizonnyal a D-Day a partraszállás napja volt a vég kezdete." – Winston Churchill

"D-Day"dday1

Közzétéve: 2013. február 4., hétfő Szerző: Kásler Árpád

A választás az Önök kezében van! Ha elég sokan követnek, egy hónap múlva eltöröljük az uzsorát, az uzsorásokat pedig törvényszék elé állítjuk!

Ezúttal tudatom, hogy meg van a (Duna) partraszállás napja és helyszíne. Tisztességes, őszinte és bátor emberekre van szükség. Tudom, hogy sokan félnek, én is félek, nagyon félek, attól hogy minden így marad: bűnösen, meggyalázva a magyar nemzet. A magyar családok kifosztását tovább tűrni már nem csak gyávaságot, hanem cinkosságot jelent. A hatóságok tétlenül nézik, sőt falaznak a kifosztóknak, az uzsorásoknak.

A Bíróságokban tovább bízni nem lehet, végigcsináltam magányosan és most BAÉSZ-szal csoportosan is. Már a bíróság kapujában elkaszálják az ügyeket. Általános pertárgyértékre lerovandó illetékkel (ami 36 ezer Ft.lenne) már nem fogadják be az ügyeket. Így ellehetetlenítik az adósokat, mert egy tíz milliós „kölcsönre" 600.000 Ft.-ot előre kell megfizetni arra a 4-5 év döntésképtelenségre, amit az ügyön eltöltenek. Illetékmentességet pedig nagyon kevesen kapnak, mert ha van háza, kocsija esetleg egy minimálbére, akkor már vagyonos embernek számít a delikvens. Holott semmije sincs, hiszen azért perelne, hogy marad-e egyáltalán valamije. De ha a bíróság nem kaszál el, akkor elkaszálnak az ügyvédek. Már nem egy és nem két ügyvédnek és ügyvédi irodának voltam kénytelen felmondani akivel a BAÉSZ szerződésben állt, becstelen munkát végeztek, becstelen munkát. Viszont a törvény kötelezővé teszi a jogi képviselőt. Ezt csak az látja át aki végigjárta a golgotát. Mindig hozzáteszem, hogy tisztelet a kivételnek, a saját ügyemben baráti alapon járt el a jogi képviselőm. De egymillió ügy mellé nem kerülhet egy millió baráti képviselő. Kitalálták az emberek kifosztását mesterien, ezt el kell ismerni.

Akinek nem tetszik, forduljon bírósághoz, de előre fizesse meg a vámot, meg a révészt is, mert kötelező! Kötelező! Értik emberek KÖTELEZŐ! Ha tisztességtelen feltételekre hivatkoznak, akkor kötelező ügyvéd, de Önök jobban tudják, hiszen száz meg száz levelet írtak már nekem, hogy hány ügyvédnél voltak és vagy nem vállalják, vagy horribilis összegekért, plusz a többszázezres illeték, amit egy már kifosztott ember nem tud előteremteni, megpecsételi az ügyet előre. Tehát hiába van joga, „jár-jár, de nem jut". Ha meg valaki mégis előteremti, akkor egy kiharcolt semmiség után jöhet az eredeti állapot helyreállítása, tehát lehet futni fűhöz-fához, esetleg a webbankhoz „jó forinthitelért", miután tönkre verték a vállalkozását, elértéktelenítették az ingatlanát, a gépkocsiját belebukhat a jó forint hitelébe. Ez a kilátás. Akik ezeket propagálják, hivatottak elterelni a figyelmet a kifosztásról és a kártérítésről.

Vannak akik pertársaságokban, közérdekű keresetekben látják a megoldás kulcsát. Végigjártam a perek útját, köszönöm ENNYI elég volt! Ha a perek végén menekülés fénye várna az adósra, akkor megoldották volna már perek nélkül csak egy törvénymódosítással. De arról értesülök, hogy törvénymódosítások arra nézve lesznek, hogy a hitelezési csalás elévülési ideje hat hónap lesz. Ne ebből elég!

Orbán sem ér rá tárgyalni, fel kell készülnie a választásokra, közben meg az MSZP tüntet, újból felvonták a függönyt a cirkuszban. Az a kérdés, hogy végig akarják-e nézni a bohócok szereplését mindaddig amíg már az életterüket netán az életkedvüket is elveszik. Ilyen mértékű kivándorlás sohasem volt tapasztalható.

Ennek véget kell vetni és ez a feladat ránk vár. EMBEREK, EZ A FELADAT RÁNK VÁR! Néhány tucat ember kifosztotta az ezeréves Magyarországot és mi félünk, holott nekik kellene félniük és higgyék el félnek is!

Két lehetőséget tudok felkínálni:

Első: – alig több mint egy hónap múlva eltöröljük a rémálmot! Ehhez szükség van mindenkire. Rendőrökre, bányászokra, vasutasokra, egészségügyi dolgozókra, tanárokra, munkásokra, a vidékiekre és fővárosiakra egyaránt.

Második: – elkezdünk felkészülni a választásokra, megszervezni az alapszervezeteket és pénz, paripa, fegyver nélkül, a médiát nem említve, megmérettetjük magunkat egy olyan választáson, ahol a saját pénzünket használják fel ellenünk. Ráadásul addigra földönfutókká válnak nagyon sokan és kisebb gondjuk is nagyobb lesz mint voksolni menni.

A választás az Önök kezében van! Ha elég sokan követnek, egy hónap múlva eltöröljük az uzsorát, az uzsorásokat pedig törvényszék elé állítjuk!

Senkinek se legyenek illúziói, akik alternatív forintosításokról beszélnek azok nem mások mint az új kiszolgáló „arisztokrácia" képviselői, akiket kitermelt ez a helyzet és néhány tíz millióért vagy annak kilátásba helyezéséért megalkudtak.

A kérdés az, hogy helyreállítjuk-e a törvényességet, a jogállamiságot és egyben az önbecsülésünket?

A történelmet a bátrak és a győztesek írják, mi megmaradunk gyávának és vesztesnek?

Az elkövetkezendő időszakban csak olyanok írjanak, akik szervezik a megmozdulást, más egyéb levélre nem válaszolok.

Vidékiek és városiak! Ez nem csak a devizahitelesekről szól. Az ország kifosztásáról szól. Csaltak, loptak, hazudtak és gyilkoltak, közvetetten és közvetlenül. Mi meg hagytuk. Ennyi volt, D-Day az elszámolás napja közeledik.

Kásler Árpád
Gyula, 2013. 02. 04.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Forrás: http://kaslerarpad.hu/?p=2497#more-2497
Beküldte Fodor Sándor

Hozzászólás  

+2 #3 "jászváros"Cyrano 2013-02-09 09:06
Elismerésem Árpád kitartásáért !
Nem kétséges, egy apró kérdésben nyert és ez bátorításul hat sokunknak, akik ebben az ordenálé csalásban érintett károsultak.
A szomorú csupán az, hogy nem az alapkérdésben,hanem csak egy részletben hoztak ítéletet, aminek végrehajtását expressis verbis megtagadta, EREDMÉNNYEL MEGTAGADHATTA
a vesztes alperes.
A bíróság ezt jóvá is hagyja azzal, hogy engedélyezi a alperesnek, hogy ne kelljen a jogerős ítéletnek engedelmeskedve azt végrehajtani...ezzel a Bíróság a saját legitimitását ásta alá.
Bezzeg az adósokkal nem ilyen nagylelkű a jogalkalmazó...

Nézzük tovább:
Mi történne, ha a 2 millió sértett hiteles az utcára vonulna és a Parlament esetleg új választást írna ki ?
Másnap eltűnne a boltok készlete, nem működnének tovább a telefonok és egy hét múlva éhséglázadás törne ki,mert nincs honi ellátás.
Mit gondoltok miért égették fel a privatizált, de nem működtetett üzemeket, gyárakat?
Talán Környezetvédelemből ?.
Azért, mert jól tudták, hogy itt mire utaznak.Bár nem volt hadüzenet, de aljas háború dúl.

Egy hadvezér LEGFONTOSABB FELADATA A HÁTTÉRBEN MARADÓK ELLÁTÁSÁNAK - DE KÜLÖNÖSEN A HADTÁP - MEGSZERVEZÉSE ÉS BIZTOSÍTÁSA.
Ma alig van az idegenek által nem uralt gazdasági objektum, ami bármiben ellátást tudna biztosítani az itt élőknek.
A gazdasági bojkottban azok is leállnának. Ezt nem akarhatja senki ember fia, pedig .
ezzel számolnia kell mindenkinek.
+2 #2 Mégis, kinek az élete?Jocoka 2013-02-06 22:25
Árpád!
Te semmire sem válaszolsz!
Mire ráncigálnád ki az embereket az utcára? Szem-kilövetni? tel-avivi verőlegények keze alá? töppedt-agyú gyucsány/pintér-huszárok elé?

Avagy megszervezted már az önvédelmi seregedet arra az esetre, ha kivezénylik az eu-csendőröket? Mert mocsadékok ezt akarják!

Kérem minden EMBER megbocsájtását a hangvétel minősíthetetlenségéért.

Joe I. Wolfy
+3 #1 Vonzó javaslat; eltaszító példa.leszerelt 2013-02-05 23:02
Fölfoghatatlan, hogy miért pont a D-Day partraszállással példázza Árpád honfitársunk terveit. Az igaz, hogy a "D-Day"-nek nevezett partraszállási hadműveletet egy vég kezdetének is lehet tekinteni. Kérdés, hogy minek a végéről van itt szó? és, hogy kinek volt érdeke véget vetni annak a valaminek?

A szóbanforgó hadműveletet a tömeggyilkos Dávid Eisenhower vezényelte, aki gazdájának, a bankár, tőzsde spekuláns, USA-i elnöki tanácsadó Bernard Baruch-nak, Simon Baruch, németországi askenázi zsidó és Belle Baruch szefárd zsidó fiának, és a többi amerikai bankárdinasztiák csemetéinek sátáni tervét hajtotta végre. Ez a sátáni terv pedig a korlátlan uzsoráskodás volt, a II. Világháború valódi zsákmánya, melynek végrehajtására és az ellenzékek leverésére a győztes amerikai hadseregnél alkalmasabb erőt a bankárdinasztiák nem találhattak volna maguknak. Baruch szavait idézve: "Hurrá, micsoda hosszú távú gazdagsághoz jutunk!"

A háború után a zsidó bankárok azonnal be is vetették uzsoráskodásuk új módszereit, a Bretton Woods institution-t (IMF-et), melyet (2007-ben) az askenázi és szefárd zsidók fia, Dominique Strauss-Kahn irányított, úgymint a Világ Bank-ot, melynek megvalósítását a litvániai zsidók fia, H. D. White intézte, és (szintén 2007-ben) a lengyelországi zsidó Jacob Wolfowitz fia, Irak leverését és az emberiség régészeti kincsei megsemmisítését elrendelő, USA védelmiminiszter-helyettese, Paul Wolfowitz irányított.

Tehát ha a "D-Day"-nek nevezett partraszállási hadművelet valami végének a kezdete volt, az a zsidó bankárdinasztiák uzsorája elleni védekezés végének volt a kezdete. Érthetetlen, hogy Árpád honfitársunk miért ezt a példát választotta pont az uzsora- és az uzsorások-elleni - különben ésszerű - küzdelmünk buzdítására.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások