20230206
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2014 április 03, csütörtök

Az MVSZ vezetői Áder János köztársasági elnökhöz fordulnak

Szerző: MVSz

A Magyarok Világszövetsége vezetői Áder János köztársasági elnök azonnali intézkedésétől várják, hogy a rendőrség teljesítse törvényi kötelességét: „szolgálja és védje" az MVSZ nemzetszolgálatát és elnökének létbiztonságát is – üzenték mai sajtótájékoztatójukon az MVSZ vezetői: Fuksz Sándor elnökhelyettes, Oláh István térségi elnök, Bottyán Zoltán térségi alelnök, Hompoth Zoltán elnökségi tag és Gonda László stratégiai bizottsági tag.

Az MVSZ vezetői Áder János köztársasági elnökhöz fordulnak, és határozott közbenjárását kérik. Az MVSZ elnökét, Patrubány Miklóst hónapok óta, ismételten halálos fenyegetés éri. Az MVSZ-vezetők emlékeztettek arra, hogy a köztársasági elnök, a budapesti főrabbit ért szóbeli inzultus nyomán sietve szolidarizált vele, és biztosította a magyar állam védelméről. 

Amint a mai sajtótájékoztatón kiderült, a rendőrség 5 hónapja keresi és nem találja azt a személyt, akinek K{jcomments off}ovács István névre kiállított  magyar személyi igazolványa van, meg van a fényképe és személyi leírása. (!?) 

Amikor a minap kiderült, hogy Kovács István a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. -ra is küldött levelet (amely nem volt fenyegető), akkor a rendőrség 16 óra leforgása alatt azonosította őt. Eközben – még aznap –, Kovács István (a fenyegető) 2014. 03.27-én ismét megjelent az MVSZ házatáján, bement a népművészeti boltba, és hangosan kiabálva kijelentette: Igen, én fenyegettem meg az elnököt, és meg is fogom ölni! Mire a riasztott rendőrség kiszállt, a fenyegető eltávozott. 

A sajtótájékoztató teljes anyaga megtalálható a világhálón, ide kattintva: 

http://new.livestream.com/accounts/2560855/events/2489667 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8296/140331


Halálos fenyegetést kapott a Magyarok Világszövetségének elnöke

A Magyarok Világszövetsége az alábbi közleménnyel fordul a nyilvánossághoz:

Egy magát Kovács István névre kiállított magyar személyi igazolvánnyal igazoló férfi bement a Magyarok Világszövetségének székházába és kihallgatást kért az MVSZ elnökétől, Patrubány Miklóstól mondván, hogy egy igen fontos intézményt képvisel.

Az MVSZ elnöke egy elnökségi tag társaságában hallgatta meg az idegent, aki pár mondat után rátért mondanivalójának lényegére: Felszólította Patrubány Miklóst, hogy mondjon le a Magyarok Világszövetsége elnöki tisztségéről. Amennyiben erre nem hajlandó – akkor meg fog halni. Majd szó szerint megismételte felszólítását és fenyegetését.

Az MVSZ elnöke ajtót mutatott neki.

Kovács István távozott, de még aznap levelet küldött, amelyben fenyegetően megismételte lemondató felszólítását. Ellenkező esetre két lehetőséget „ajánlott" fel.

Idézet a levélből:

„Az első, a gyors és viszonylag kevés szenvedéssel járó közúti baleset, amely néhány napig lefoglalja majd a sajtót, ismered a sztorit, az autó műszaki okok miatt kisodródott az útról, többször átpördült... de a kedvencem, az a menet közben elaludt a sofőr, majd áttért a szembejövő sávon, szabályosan közlekedő..."

„A másodikon belüli második lehetőségedet nem szívesen részletezném, vannak gyógyíthatatlan, nagy szenvedésekkel járó betegségeink... ezekkel talán a Karácsony Szent Ünnepét is meg lehet érni, de minek..."

„Óra indul !"

Levele végén az alábbi linket közölte, amelyen akkor még saját fényképe is megjelent.

http://www.youtube.com/channel/UCSdDr1YI6I27pAdxFHS8_Vg

Kovács István 180-185 cm magas, fehér bőrű, barna hajú, szemüveget visel. E-mail címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Miután a rendőrség ennyi adat birtokában sem találja Kovács Istvánt, a Magyarok Világszövetsége ezennel a nyilvánossághoz fordul.

MVSZ Sajtószolgálat – NIF

 

Megnyitva 2810 alkalommal

Hozzászólás   

#1 Szerintemleszerelt 2014-03-20 21:43
Számomra kétségtelen, hogy az illető vagy gazdája elmebeteg. Egészséges fölnőtt ember nem így jár el, céljától függetlenül. Szakember pedig pláne nem.

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások