Print this page
2015 szeptember 18, péntek

Köszönet!

Szerző: Madarász László

A magaspart.hu szerkesztősége ezúton mond köszönetet a magyar déli határt védő rendőröknek, a 2015.09.16. –án Röszkénél teljesített szolgálatáért! Kijelentjük, hogy a határt védő szervek, az úgynevezett „menekültek" – akik a rájuk vonatkozó nemzetközi előírások ellenére kifejezetten agresszíven léptek fel – támadásának elhárítását, szerintünk minimum arányos mértékben hajtották végre! A magaspart.hu szerkesztősége támogatja a magyar határt védő rendőri erők erőfeszítéseit, és visszautasít minden nemtelen vádaskodást a magyar rendőrség határt védő tevékenységével szemben, történjen az akár külföldről, akár belföldről!

A magyar határok megvédésére felsorakozó rendőreinknek erőt, egészséget, és kitartást kívánunk! Tudniuk kell, hogy Hazánk lakosságának többsége mögöttük áll és támogatja erőfeszítéseiket! A megsérült honvédőknek mielőbbi gyógyulást kívánunk!

A magaspart.hu szerkesztősége kéri valamennyi valódi nemzeti honlapot, sorakozzon fel honvédő rendőreink mellett, az áruló és nemzetrontó, Európa vesztét akaró hazai- és külföldi liberális médiával szemben! Ugyanezt kérjük valamennyi magyar honfitársunktól!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Beküldte: Madarász László