Print this page
2020 szeptember 25, péntek

Több tizezer aláírás | fenyegetés | folytatjuk

Szerző: CitizenGO

Két nap alatt 33 000-ren fogtunk össze azért, hogy az LMBTQ-propaganda mesekönyvet ne árulják a könyvesboltokban, különösen a Pagony gyerekkönyvesboltban.

Többen kérdezték, hogy hogyan tudnának az aláírásukon túl segíteni. Azt kérem mindenkitől, aki már aláírta a petíciót, és szeretne még többet tenni, hogy terjessze azt minél nagyobb körben. Facebookon, e-mailben, különböző levelezőlistákon vagy adott esetben hírportálokon keresztül.

Sok múlik ezeken a napokon. Ha ezt az első magyar nyelvű LMBT-propaganda mesekönyvet szó nélkül hagyja Magyarország, biztosak lehetünk benne, hogy továbbiak fogják követni, és egy idő után könyvtárakba, játékboltokba és könyvesboltokba sem mehetünk majd nyugodtan a gyerekekkel. Emellett abban sem lehetünk biztosak, hogy az óvodai vagy iskolai foglalkozásokon a tudtunk nélkül érzékenyítik-e őket a transzneműségre vagy sem.

Nem viccelek. A kötet előszava szerint külön óvodai és iskolai foglalkozástervek készültek a mesekönyvhöz, és már pedagógusok is bejelentkeztek, támogatva az LMBTQ-meséket.

Hadd osszam meg egy személyes küzdelmem is. Facebookon nyilvánosan megfenyegettek, bár már nem először, de talán most a legijesztőbben: „óvatosan nácir*banc, mert be lesz törve a pofád! Tudom, hol laksz”, írták.Köszönöm a Vasárnap.hu csapatának és főszerkesztőjének, illetve minden telefonálónak, üzenetet küldőnek vagy más módon szolidarító embernek a támogatását. Jól vagyok, Istenben bízva folytatjuk, nem hátrálunk meg.

Most a legfontosabb, hogy elérjük, hogy leálljanak a könyvesboltok a gyermekeket veszélyeztető, az ő értelmi, érzelmi és erkölcsi fejlődésüket akadályozó könyv árusításával.

A nevemet adom, és segítek a kampány terjesztésében. →

Közben arra is fény derült, hogy a Nyílt Társadalom Alapítványok támogatásával adták ki a mesekönyvet, amit a kiadó leszbikus szervezet hátrányos helyzetű gyermekek részére ingyenesen akar eljuttatni. Különösen felháborítónak tartjuk az eleve nehéz helyzetben lévő gyerekek összezavarását, befolyásolását.

Köszönjük a támogatását, sokat jelent!

Schittl Eszter és a CitizenGO csapata

U.i.: Miután aláírta a petíciót, kérem, szánjon rá öt percet, és ossza meg ismerőseivel is! →

Korábbi levelünk:


Kedves X ! 

napokban jelent meg a Labrisz Leszbikus Egyesület homoszexuális és transzgender történeteket tartalmazó LMBTQ-mesekönyve.

A szülők és a pedagógusok álláspontja világos: politikai és szexuális ideológiai tartalmak nem valók a gyerekeknek.

A könyv előszava szerint „óvodai és iskolai foglalkozástervek” is készültek a mesékhez. Ebből egyértelművé vált, hogy a könyvet kiadó Labrisz Leszbikus Egyesület a legkisebbeknek szánja a könyvét.

A kötetben a transzgender vonalat, nemváltásokat megjelenítő mesék mellett homoszexuális „esküvőt” és „házasságot” bemutató történetek is helyet kaptak. 

Kérjük együtt a Pagony Könyvesboltot és a többi árusítóhelyet, hogy vegyék le kínálatukból az LMBTQ-propaganda mesekönyvet!

peticio1

petició

A könyv jól ismert klasszikus mesék átiratait tartalmazza, emellett a borítója és a grafikája is hagyományosnak mondható, így a gyanútlan szülők vagy pedagógusok anélkül is megvehetik az LMBTQ-propagandával fűszerezett gyerekkönyvet, hogy tudnák, mit tartanak a kezükben. Főleg, hogy az egyik legnagyobb hazai gyerekkönyvesbolt, a Pagony Könyvesbolt is árulja a kötetet.

A gyermekek egészséges fejlődésének biztosítása fontosabb a divatossá váló majd letűnő politikai-szexuális ideológiáknál. A gyermekek biztonsága mindannyiunk ügye. 

Csatlakozzon az aláírókhoz Ön is! Hagyják békén a kicsiket az LMBTQ-propagandával! → 

Petíciónkban a Pagony Könyvesbolthoz és a többi árusítóhelyhez (Líra.hu, Írók Boltja, Massolit Könyvesbolt) fordulunk, felszólítva őket, hogy a gyermekek fejlődésének biztonságát és védelmét szem előtt tartva vegyék le kínálatukból az LMBTQ-propaganda mesekönyvet, amiben többek között „nemváltások” és homoszexuális kapcsolatok is helyet kaptak. 

Mi, a petícióhoz csatlakozó szülők, pedagógusok és a gyermekekért felelősséget érző emberek kérjük a Labrisz Leszbikus Egyesület által kiadott Meseország mindenkié című LMBTQ-propaganda mesekönyvet árusító könyvesboltokat a kiadvány kínálatukból való eltávolítására. → 

Köszönöm, hogy az Ön aláírására is számíthatunk ebben a fontos ügyben! 

Schittl Eszter és a CitizenGO csapata

U.i.: A petíció oldalán összegyűjtöttük (képekkel) a kötetben fellelhető legdurvább tartalmakat.

További információ:

Labrisz-könyvek: Meseország mindenkié →

Gendermesék magyarul →

Itt a meleg Hamupipőke - megjelent az első magyar LMBTQ mesekönyv →

A CitizenGO olyan aktív polgárok közössége, akik mindent megtesznek azért, hogy az emberi élet, a család és a szabadság értékét megbecsülje a világ. A CitizenGO tagjai különböző nemzetek polgárai. Csapatunk 5 kontinensen 16 országot képvisel, petíciós oldalunk 12 különböző nyelven működik. Itt tudhat meg többet a CitizenGO-ról, valamint követhet bennünket Facebook-on, illetve Twitter-en.
 
Amennyiben nem szeretne e-mail-eket fogadni a CitizenGO-tól, kattintson erre a linkre. Ha szeretné, hogy a CitizenGO üzenetei biztosan megérkezzenek, kérjük, vegye fel a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. fiókot a címlistájára. E-mail címének, nyelvi beállításainak vagy más személyes adatainak megváltoztatásához kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Ha szeretné felvenni a kapcsolatot a CitizenGO-val, kérjük, ne erre a címre válaszoljon, helyette az alábbi címre várjuk üzenetét: citizengo.org/hu/contact

Ajánlotta: Antal Miklós