Print this page
2020 november 21, szombat

Meddig tűrjük ezt szó nélkül? / Gondolatok…

Szerző: Oláh Imre

"Úgy látom, hogy napjainkban az emberiség nagy része már birkásítva lett, és szó nélkül tűri a COVID-19 vírus járványról szóló hivatalos - hamis hülyítéseket!

Az emberiség életét jelenleg a különböző páholyok, titkos-társaságok, szabadkőművesek, alapítványok irányítják.

Korábban a Keresztes-lovagok rendjét is betiltották és ezt a megoldást kellene alkalmazni jelen helyzetben is a NEMZETEK ÁLLAMAINAK, mert ezek mérgezik meg és ássák alá a tisztességes társadalmakat és fordítják egymás ellen az embereket.

Pontosabban fogalmazva: ezek a társaságok irányadó degenerált dogmái nem mások, mint NEMZETELLENES – ÁLLAMELLENES felforgató tevékenységek!

A páholyokat, titkos-társaságokat, alapítványokat a továbbiakban terrorszervezeteknek kell minősíteni, mert az általuk kialakított degenerált dogmákat akarják érvényesíteni és ezzel összefüggésben a világot hatalmukban tartani és irányítani. Ezzel a tevékenységükkel már az emberiség elleni bűncselekményeket követnek el. Lásd, Soros György és brigádjai. Brüsszeli bürokraták, Migráns válság.

A médiák éjjel-nappal arról szólnak állandóan, hogyan kell védekezni a vírus ellen, de egy szó sem esik arról, hogy az immunrendszert milyen természetes eredetű anyagokkal kellene megerősíteni annak érdekében, hogy az ember szervezete a COVID-19 vírusnak ellen tudjon állni. Ja de ez nem jó, mert akkor a gyógyszeriparnak nem lesz profitja!

Az ellenzéki média sem beszél, arról, hogy a vírusjárványt, amely mesterségesen laboratóriumban lett előállítva, ki vagy kik robbantották ki.

Nem kell hozzá nagy képzelő erő, hogy ki vagy kik állnak mögötte!

A Bűnösök kézre kerítése lenne most a legfontosabb teendő és azt várom, hogy a MAGYAR KORMÁNY mikor teszi fel azt az aktuális kérdést, hogy a már súlyosbodó COVID-19 vírus-világjárványt, ki vagy kik és miért robbantották ki!

Úgy látom, hogy ez a kérdés nemzetközileg TABU téma, mert Angela Merkel is megmondta, hogy a COVID-19 vírusjárvány nem más, mint egy természeti katasztrófa.

ÉS EZT A MEGÁLLAPÍTÁST EL IS KELL FOGADNI??

Napjainkban a kirobbantott vírusjárvány maga már a folyamatban lévő III. Világháború, amely a gazdaságokat akarja teljes mértékben TÉRDRE KÉNYSZERÍTENI tönkre tenni, annak érdekében, hogy a rabló-diktáló hiteleiket majd az országok mielőbb felvegyék. Soros György már ki is dolgozta ennek a hitel-csomagnak a feltételeit.

Milyen hatalmas üzlet ez!!

Az, hogy emberek a világjárványba pedig belehalnak, az viszont csak járulékos veszteségnek számít a profit oltárán!

Világosan kell fogalmazni arról, hogy a COVID-19 vírust repülőgépekről szórják szét, mert ilyen gyorsan és ilyen nagy intenzitással a vírus nem tud több szinten mutálódni és terjedni, földrészek között.

Hol vannak az okos Kormányközeli virológusok, akik most is csak hallgatnak vagy butaságokat próbálnak igaznak tűnően állítani!

Az ENSZ alapokmánya tiltja a tervezett népirtást, de lehet ezt a cselekményt másként csomagolva, is eladni az emberiségnek.

Lásd. Bill Gates tevékenységeit, Tanúk köve - Atlanta, Georgia USA.

A Keresztény vallás, mint Államvallás egy természetellenes, erkölcstelen, hazug, kétszínű, diktáló, rabló, uralkodó vallás, amely köszönőviszonyban sincs a Krisztusi tanítással.

(inkvizíció, boszorkányüldözés, bűnbánó cédulák árusítása, tábori lelkészek megáldották a harcba induló katonák fegyvereit, stb.)

Hol van itt a KRISZTUSI TÍZPARANCSOLAT ............... !!

A világon az összes pap, ha letérdelne a kereszt előtt és éjjel-nappal csak bűnbánóan imádkozna, akkor sem tudná leimádkozni azt a sok bűnt és mocskot, amit a keresztényegyház papjai a kereszt nevében elkövettek anno az emberiség ellen és ez a tevékenység, szellemi szinten most is folyamatban van.

Szeretném, ha valaki a fenti állításaimat tételesen megcáfolná!"

Tisztelettel: Oláh Imre
Forrás: VNTV