Print this page
2021 március 04, csütörtök

Itt a vége !!! Elég volt a globalista pénzhatalomból!

Szerző:

 

Újra forradalmak söpörnek végig Európán? De mi is ez az „Európai Unió”? – Mit kaptunk ettől az újabb képződménytől, ami nem más, mint a Római Birodalom modern kori újjáépítése gazdasági és pénzügyi hódítások során !?

 

NEMZETI DAL

Talpra magyar, hí a haza!
Itt az idõ, most vagy soha!
Rabok legyünk, vagy szabadok?
Ez a kérdés, válasszatok!
A magyarok Istenére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy rabok tovább
Nem leszünk!

Rabok voltunk mostanáig,
Kárhozottak ősapáink,
Kik szabadon éltek-haltak,
Szolgaföldben nem nyughatnak.
A magyarok Istenére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy rabok tovább
Nem leszünk!

Sehonnai bitang ember,
Ki most, ha kell, halni nem mer,
Kinek drágább rongy élete,
Mint a haza becsülete.
A magyarok Istenére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy rabok tovább
Nem leszünk!

Fényesebb a láncnál a kard,
Jobban ékesíti a kart,
És mi mégis láncot hordunk!
— Ide veled, régi kardunk!
A magyarok Istenére
Esküszünk
Esküszünk, hogy rabok tovább
Nem leszünk!

A magyar név megint szép lesz,
Méltó régi nagy híréhez;
Mit rákentek a századok,
Lemossuk a gyalázatot!
A magyarok Istenére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy rabok tovább
Nem leszünk!

Hol sírjaink domborulnak,
Unokáink leborulnak,
És áldó imádság mellett
Mondják el szent neveinket.
A magyarok Istenére
Esküszünk
Esküszünk, hogy rabok tovább
Nem leszünk!

(Pest, 1848. március 13.)

ITT A VÉGE ! ! Elég volt a globalista pénzhatalomból, a multicégeikből és bankjaikból, a tőzsdéikből, a ránk kényszerített törvényeikből és modern kori rabszolgaságunkból!

Hogyan és mivel kötötték gúzsba a nemzeteket saját hatalmi, és pénzügyi érdekeik mentén?

Első lépésben bábkormányokat hoztak létre, melyek vezetői az ő ideológiájukat követték. Eljátszották, hogy megszűnt az egypártrendszer, eljött a népi demokráciák kora Bankjaikon keresztül „kedvezményes „ámde visszafizethetetlen hitelekkel végtelen időkre adósukká tették az államokat Ebben a tőzsdéknek volt szerepe, amikre valójában semmi szükség, azok csak arra valók, hogy az engedetlen államokat egy pillanat alatt csődbe juttathassák az árfolyamokkal való játszadozással, és így beleszólhassanak a gazdasági ,politikai döntéseikbe ! Ennek érdekében első dolguk volt, hogy a meghódításra szánt államokban megszüntessék azok saját pénzkibocsájtási jogát !

A bank joga erősebb lett, mint a saját hajlékodhoz való jogod !

Hamis ígéretekkel és a közös gazdálkodásra, gazdaságra hivatkozva a belépőket saját termelésük és gazdaságuk felszámolására vették rá. Ezt a piacgazdaság szükségszerűségeivel magyarázták.

Megszűnt a saját ipari és mezőgazdasági termelés az erre kiválasztott államokban, mellette kötelező lett a piacnyitás minden téren, aminek következménye lett a munkanélküliség és az egyéni eladósodás, mert a bérek emelkedését visszaszorították.

Az így tönkretett országokba a Birodalom a saját multicégei élelmiszer és egyéb termékeit kezdte el bejuttatni, tönkretéve ezzel a még megmaradt kisebb vállalkozásokat is. A hatalmas kamionforgalom miatt autópályákat építtettek, - a mi érdekeinkre hivatkozva. Betelepítették környezetszennyező gyáraikat, üzemeiket, ahol rabszolgabéren, rabszolgamunkát ajánlottak nekünk, - az együttműködés jegyében !

Ezzel elérték, hogy több tízezer hektár termőföldünk lett oda, a már felvásároltakon kívül, ezért élelmiszerből, gabonákból is behozatalra kényszerülünk, - hogy minél nehezebben szabadulhassunk meg tőlük ! 

Az embereket rászoktatták a mértéktelen fogyasztásra, így milliárdos hasznot zsebelhetnek be a sok fölösleges kacatból, és gyorsan elromló, javíthatatlanná tett műszaki cikkekből és egyéb termékeikből

Azzal, hogy „alapvető eszközzé” tették az autókat, megmérgezték a levegőt, majd ráfogták a szennyezést a gazdálkodókra, és betiltották a tarló és avar égetést, de már a hagyományos fűtést is betiltanák egészségünk védelmében, nehogy kiderüljön az igazság! Nem mellesleg az energiaszolgáltatás felvásárlása sem kevés bevételt hoz nekik!

A földműveseket rászoktatták a műtrágyára, mondván, kell a nagyobb terméshozam, a szerves trágyát nyilvánítva mérgezőnek, elhazudva, hogy a természetes talajbaktériumok ezért ki fognak pusztulni. Az, hogy ezzel megmérgezték kútjainkat, természetes vizeinket, nem fontos nekik, annál jobb, ha locsolni sem tudunk vele, nemhogy állatokkal megitatni! Arra ott a drága vezetékes víz!

Ha mindezektől megbetegszel, az „orv”-osaik adnak neked „orv”-osságot, amitől nem gyógyulsz meg, mert az hozza a hasznot, ha még betegebb leszel tőlük! Ezért betiltották a gyógynövények és gyógyhatású termékek gyógyító hatásának feltüntetését a csomagolásokon, de már sehol sem szabad még csak utalni sem rá, mert azért büntetés jár!

A törvényeket a maguk javára köteleztek, hogy változtassuk meg!

Az iskolákat, oktatást a lebutításra és az engedelmességre szoktatásra használták fel!

Igazságtalan adókat vetettek ki ránk, - soha ennyi adót nem fizettünk még! Tisztességes megélhetést biztosító bér, és nyugdíj csak a kiváltságosoknak jár, a rabszolgának csak annyi kell, hogy valahol meghúzhassa magát és nap mint nap be tudjon járni dolgozni, hiszen ő csak egy „emberi erőforrás” csupán! Ha kimerül, - nincs rá tovább szükség , csak pénzbe kerül!

Ha megöregednek, beteggé válnak és kimerülnek a rabszolgák, legjobb megszabadulni tőlük valamilyen módon, - akár úgy is, ha ez „járulékos veszteségekkel” jár, mert az később fokozottan megtérül!

Az irányított szelektálás leghatásosabb módja pedig egy „járvány”, mert senki nem fog gyanakodni, a fiatalítás és szelekció végbemegy, kis rásegítés is lehetséges : ez a legjobb lehetőség hogy kísérletezzenek rajtunk, elhitetve, hogy a mi érdekünkben teszik ! A haszon dupla: kevesebb, de termelékenyebb rabszolga, kevesebb kiadással és újabb milliárdos haszonnal!

Amit most átélünk, erről szól !

Internetfüggővé vált, kapcsolatteremtésre már képtelen társaink fel se fogják, mi történik velük!

A globalisták uralma, és a világméretű csalás megszüntetése csak egy módon lehetséges :

Ha mindannyian felállunk végre és visszavesszük elrabolt jogainkat, természetes javainkat!

Ennek érdekében a következő 12 pontnak kell teljesülnie :

1. Saját pénzkibocsájtási jog

2. Pártok nélküli népképviseleti rendszer, független, visszahívható képviselőkkel,

3. Népszavazással elfogadott Alaptörvény

4. Önálló gazdálkodás és termelés a hazai gazdálkodók és termelők támogatásával

5. Igazságot és függetlenséget országunknak, a Párizsi békeszerződés felülvizsgálatával

6. Uniókon kívülmaradás

7. Felelős minisztériumok és bíróságok felállítása, a jogállamiság helyreállítása

8. Az emberi alapjogok érvényesülésének biztosítása minden területen

9. Kötelező szavazás a választásokon, feltételekhez kötött szavazati joggal

10. Népszavazással elfogadott költségvetés

11. Titkosítások feloldása és felelősségre vonás

12. Nato tagság megszüntetése, magyar katonák külföldön ne szolgáljanak

  

A Korona Igazsága „ civil összefogás / koronaigazsaga.info /

 Beküldte: G Ági