20240423
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 március 21, vasárnap

Kiáltvány a nemzethez !

Szerző: Kőműves Géza

Ez a Hunmagyar hazában elnyomott hunmagyar nép nevében íródott!

KIÁLTVÁNY A NEMZETHEZ!

Ez a Hunmagyar hazában elnyomott hunmagyar nép nevében íródott!

Sürgős jelentkezését várjuk azon felelős honfitársaknak, akik hajlandóak lennének közreműködni egy

VÁLSÁG- NEMZETGYŰLÉS!

halaszthatatlan megszervezésében és lebonyolításában!

A hatalom szerint minden rendben van, de valójában Nagy a vész! Az egészségügyben, a kormány, a média, a parlamenterek és a Nemzet viszonyában.

A regnáló kormány és a parlamenterek igaz ugyan, a helyükön kártékonykodnak még, de a gondolkodó emberek előtt már végérvényesen bizalmat vesztettek.

Sötét felhők gyülekeznek!

Ártatlan gyermekeink jövője, szabadsága, egészsége, emberi mivolta és egyáltalán az életük felett.

A fenntartható életet biztosító, magyar kézben lévő vállalkozások, a munkavállalók és általában a kiszolgáltatottak, köztük az idősek megélhetése felett.

Jogaink csupán esetlegesek, gyakorlat a kettősmérce, átverésünk ma is töretlenül zajlik!

Nincs jogunk hamisítatlan információhoz, legyen az COVID 19- es terror, 5 G, vagy chemtrail, avagy egyéb, feltehetően a nemzetközi parazita hatalom piramisfelépítményének érdekét szolgáló ügyek, valamint a politikusok nagy rablása vonatkozásában. Nincs jogunk a mindennapi életünkhöz és gyermekeinkhez kötődő önrendelkezéshez.

Viszont van részünkre a nemzetközi viszonylatban is éhbér, magas áfa, súlyos bérjárulékok, magas illetékek, hatalmas költségvetéssel ellátott spion és népelnyomó gépezet. Jut a részünkre hamis történelemoktatás, valamint selejt kultúra. Hatalmas létszámú semmittevő, kártékony ripacsot tartunk el. Politikusaink egyértelműen a Nemzet, a nép bőrére gazdagodnak, közben a tortára habnak idegen érdekeknek is kiszolgáltatják a Nemzetet.

A jog és önrendelkezés helyett van víruscirkusz, valamint alkalmatlan, csaló teszt, mellyel egészséges embereket, közösségeket is beteggé, fokozottan terrorizálhatóvá nyilváníthatnak. Nagyban alkalmazzák a szinte semmi hasznosra nem alkalmas maszkokkal történő pszichológiai és gyakorlati terrort is. Kilátásban az emberi genetikát manipuláló vakcina ránk erőszakolása. A tömeges oltásra a terepet tisztességtelenül már az iskolákat is célozva, pszichológiai fondorlattal, többek között ártatlan gyermekeink nyakába történő felelősség helyezéssel, ravasz teszteléssel készítik elő! Ebben élen jár a miniszterelnök”- ünk”!

A felháborodás, a félelem, a tehetetlen düh, vagy egy- két kártétel elhárításáért folytatott harc, mely valójában szélmalomharc, kevés a Nemzet megmentéséhez! Pártrendszert megreformálni szándékozó, de végülis párrendszert erősítő párt alakítása kifejezetten káros!

Mielőbb meg kell buktatni a kártékony kormányt! Le kell cserélni és át kell szervezni a legalább ekkora hatalommal rendelkező és legalább ilyen kártékony média struktúrát. Szintén el kell takarítani az előbbiektől egy jottányit nem különb „ellenzéket”! Fel kell számolni az álságos többpártrendszert és civil társadalmat szükséges létrehozni!

„Fajra”, nemre tekintet nélkül várjuk azon tehetséges, igaz hazafiak, csoportok jelentkezését akiktől távol áll a Nemzetre káros, önző, úrhatnám szemlélet, a tépőkarmú, akár álbaloldali mezbe bújtatott kapitalizmus, az eszement , parazita globalizmus, az aberrált liberalizmus, a különböző mértékben az előbbiekhez kötődő, jelenlegi, klientúrára támaszkodó, zsebtömő, arrogáns álnemzeti uralom, miként távol áll tőlük a proletár közöny és szürkeség.

Döntsd el mielőbb, hogy hajlandó vagy –e tenni a Nemzetért, a becsapott, zömmel véreszívott népért, az ártatlan, jobbára vértezetlen, tőlünk is jobban kiszolgáltatott fiatalságért, valamint már a létük fenntartásában megfáradt, tönkrement, a vegetálásnál többhöz nem jutó idősekért!

Ha a VÁLSÁG- NEMZETGYŰLÉS létre jön, javasolni fogom, hogy sorsdöntő kérdésekben azonnal vigyünk véghez akár nevesített népszavazást esetleg küldemény formájában is. Ezzel helyre tesszük a hatalom csalárd, „nemzeti konzultáció”- nak nevezett vakítását is.

MOST LÉNYEGILEG MINDEN RAJTAD ÁLL, VAGY BUKIK!!!

Ez a kiáltvány arra is alkalmas, hogy megismerjük sokak valódi szándékát.

Kapcsolatfelvétel: Kőműves Géza, A Párturalom Felszámolásáért! – Hunmagyar Vérszövetség Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36703126794

2020. 09. 10. Kisfalud

…………………………………………………………………………………………………………………..

Nyilatkozat

Alulírott: nyilatkozom, hogy egyetértek a 2020.09.10 –én KIÁLTVÁNY A NEMZETHEZ! címmel kelt felhívásban leírtakkal és őszinte szándékkal közreműködöm a VÁLSÁG- NEMZETGYŰLÉS szervezésében, előkészítésében.

E- mail cím:

Mobil telefon:

Lakcím ( nem kötelező):

Dátum:

Ha lehetséges ne messengeren jelentkezzetek, hanem e- mailban, vagy telefonon!

 

Az eredeti szórólapot itt töltheted le ⇒

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások