20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 november 22, hétfő

Vágvölgyi Judit levele Orbán Viktornak

Szerző: Vágvölgyi Judit

Orbánhoz intézett levélhez: /  Végre egy határozott hang. Igaz, Ő is egy „tekintély” mögé bújik. De legalább, már van egy pont, ami a kimozdulást jelentheti. Tekintély nélkül meg mondhatsz bármit, hogy figyeljenek rád, híresnek kell lenned, különben mint a pusztába kiáltott szó. A rotterdami tüntetéshullám, és a többi, talán legyőzi a 4. COVID hullámot. Ez már ébresztő a mélyen alvóknak is.

Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!

Arra kérem Önt, hogy szíveskedjék azonnali hatállyal leállítani valamennyi covid19 oltást, mivel dr. Antony Fauci, aki az amerikai elnök egészségügyi főtanácsadója, azt nyilatkozta a napokban, hogy ezen oltások károsítják az oltott személyek immunrendszerét, és ezért fogékonnyá tették őket valamennyi betegségre.

Ide másolom az ezzel kapcsolatos hírek linkjeit, amelyek tartalmazzák dr. Fauci nyilatkozatának a hangfelvételét. 

Ezzel kapcsolatosan előadom, hogy több neves orvos, szakértő és újságcikk már legalább fél éve, de lehetséges, hogy még régebben már nyilvánosságra hozta ezt a tudományos tényt, ennek ellenére Ön továbbra is arra buzdítja a magyar lakosságot a 2021. november 14. napján kelt beszédében, hogy folytassa az covid19 oltások felvételét. 

Emiatt arra kérem Önt, hogy Ön is vegye figyelembe a legfrissebb, megbízható forrásból származó, a gyógyszercégektől független szakértők által leközölt orvostudományi eredményeket, kövesse a tudományos szakirodalmat, és azonnali hatállyal szíveskedjék leállítani a covid19 oltásokat. 

* Kérem, hogy szíveskedjék azonnal visszavonni a covid19 oltások beadatására kényszerítő rendeleteket. 

* Kérem, hogy szíveskedjék azonnal leállítani a járványt és az azzal járó vészhelyzetet, mivel köztudomású módon tudományos bizonyítékok állnak rendelkezésre arra vonatkozóan is, hogy a covid19 betegséget okozó vírust sohasem sikerült beazonosítani. 

Emiatt a covid19 oltásoknak semmi köze nincs a covid19 betegséghez.

Ezt a tényt most már számtalan, köztudomású tudományos adat is bizonyítja, mivel az oltott személyek fertőznek és igen súlyos módon meg is tudnak betegedni a covid19 betegségben.Továbbá az is kiderült, hogy főleg az oltott személyek kerülnek kórházba covid19 betegséggel.

Az oltott személyek sokkal súlyosabb módon betegednek meg a covid19 betegségben, mint az oltatlan emberek, és közöttük gyakoribb az elhalálozás. 

A covid19 oltással oltott fiatal, életerős, csúcsformában lévő sportolók sorozatosan halnak meg a sport események során, a kamerák előtt, szemünk láttára.

Álláspontom szerint emiatt teljesen alaptalanul állítja Szijjártó Péter külügyminiszter azt, hogy az oltatlan személyek felelősek a negyedik hullám által okozott gazdasági károkért. Álláspontom szerint pont ellenkező a helyzet, mert a hamis ígéretekkel és jogszabály ellenes rendeletekkel a covid19 oltások beadatására kényszerített oltott személyek megbetegedése hozta létre a negyedik hullámot. 

Ha a fentiekben leírtak ellenére Ön nem állítja le a covid19 oltásokat ezen levél kézbesítésétől számított két napon belül, és Ön továbbra is rendeletekhez köthető módon kényszeríti a magyar lakosságot a kísérleti fázisban lévő covid19 oltások folytatására, álláspontom szerint Ön a ráutaló magatartásával feltehetően el fogja követni a népirtás bűncselekményét. 

Ez esetben feljelentést fogok Ön ellen tenni népirtás gyanúja miatt. Továbbá polgári peres eljárásban fogom követelni számtalan pertársammal együtt az Ön és kormánya által a számunkra okozott erkölcsi és anyagi kár megtérítését. 

Mellékletként az alábbiakban ide másolom az ezzel kapcsolatos online hírek egy részét: 

https://t.me/hirekpentrado/3386 

"Dr. Fauci elismeri, hogy a vakcinák nem úgy működnek, ahogy ígérték, és az oltottak ma komoly veszélyben vannak (VIDEÓ)  

Dr. Fauci most adta ki ezt a sürgős figyelmeztetést a beoltottaknak.

Mostanra már világosnak kellene lennie, hogy a világjárvány nem fog véget érni, amíg Dr. Fauci-t le nem váltják. Dr. Fauci több mint egy éve blokkolja a sikeres kezeléseket, és túl sok hatástalan vakcinát ígért. De legalább a Big Pharma rekordnyereséget ért el. 

Dr. Fauci pénteken a New York Times podcastjában elmondta, hogy a vakcinák nem úgy működnek, ahogy ígérték, és hogy az amerikaiak veszélyben vannak a csökkenő immunitásuk miatt."

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Egyes források (nem szerepelnek Vágvölgyi Judit levelében):

Dr. Fauci elismeri, hogy a vakcinák nem úgy működnek, ahogy ígérték, és az oltottak ma komoly veszélyben vannak (VIDEÓ) 

Dr. Fauci most adta ki ezt a sürgős figyelmeztetést a beoltottaknak. ⇒

Dr. Fauci pénteken a New York Times podcastjában elmondta, hogy a vakcinák nem úgy működnek, ahogy ígérték, és hogy az amerikaiak veszélyben vannak a csökkenő immunitásuk miatt.

https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/dr-fauci-admits-vaccines-not-work-advertised-vaccinated-great-danger-today/

Beküldte: Antal Miklós

Hozzászólás  

#3 Dr. Gődény György nyílt levele Orbán Viktor Magyarország Miniszterelnöke részéreR Zoltán 2021-11-29 19:27
Tisztelt Miniszterelnök Úr!
Engedje meg, hogy néhány percre kérjem a figyelmét, mint magyar emberét, mint felnőtt emberét, mint apáét és nagyapáét, mint aki ember, Isten és a történelem előtt felelős vezetője az országnak.

Magam a Semmelweis Orvostudományi Egyetem (ma Semmelweis Egyetem) Gyógyszerésztudományi Karán szereztem diplomámat, dolgoztam a gyógyszeriparban, majd közforgalmú gyógyszertárat vezettem több mint 20 évig, így elég jól ismerem a terület színét-fonákját. Soha nem hittem volna, hogy emberek ilyen aljas módon tudnak viselkedni, mint amit a Covid-19 mentén látunk, bár a történelem során már számtalanszor tapasztalhattuk, hogyan válik ember embernek farkasává.

Még egy idézet a levélből:

"Az egészségügy területein a „főgonosz” megtestesítője nem más, mint Dr. Anthony Fauci, az USA Szövetségi Nemzeti Allergia és Fertőző Betegségek Intézetének, a National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) igazgatója, a Covid elleni védekezést irányító, az USA elnöke mellett működő tanácsadó testület informális vezetője. Mintegy 40 éve tölti be a NIAID igazgatójának pozícióját, és alkalmasságát erősen megkérdőjelezi, hogy ez idő alatt az amerikai lakosság folyamatosan egyre növekvő hányada szenved allergikus betegségekben. Ha Faucinak a náci Mengeléhez mérhető gátlástalanságáról és gonoszságáról akar részleteket megtudni, lapozza fel Robert Kennedy Jr. most megjelent könyvét, amiben egyebek között leírja, Dr. Fauci hogyan gyógyszereztetett halálra nagyon sok árvaházi gyereket, terhes asszonyokat és afrikai lakosokat. A könyv címe: „The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health (Children’s Health Defense)”.[4] Fauci eskü alatt hazudott az USA törvényhozásában, emiatt büntetőeljárást kezdeményeztek ellene."...

informatialibera.ro/.../...
#2 Beke Éva Erzsébet : - Vágvölgyi Juditot szeretném megtalálniR Zoltán 2021-11-24 11:45
Kedves Szerkesztők és olvasók!

Olvastam Vágvölgyi Judit levelét OV-nak, írt levelét, ennek kapcsán kérdezem, meg lehet-e találni személyesen vagy levélben ? Több körben vagyok benne, leinformálható vagyok ...

Üdvözlettel, szeretettel Beke Éva
#1 quideszsWeritasz 2021-11-23 06:41
Így nem jó ! Úgy jó hogy,mivel csak az oltás véd meg a covid-vírus ellen, Magyarországon élő miniszter szerint .? Ezért olyan gyógyszerek forgalmazás,vásárlása semmit nem ér mint Robitussin,Neo-citran,ACC-100,200,.Coldrex . stb

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások