Print this page
2010 március 21, vasárnap

Tornádó Hírküldő

Szerző: Bogár Gyula

Kedves Zoltán!
 
Neked küldöm először a válaszaimat az ismeretlen író "korrekt" válaszaimra. Fell kell hívni a nép figyelmét a szép szavak mögött elbújtatott félrevezetésre. Légy szíves ezt leközölni. A Nyílt levél a Magyar népnek follytatásával még nem vagyok kész. Ha meg lesz azonnal küldöm. Addig is kívánok minden jót, szívélyes üdvözlettel: Bogár Gyula

 Egy Európában is  jólismert, nagy befolyású keresztény -konzervatív- jobboldali újságírónak tettük fel azokat a kérdéseket válaszra,amelyeket az interneten valakik a Fidesz súlytalanítására jelenleg is köröznek. Szakértői válaszai gondolatébresztőek.  Kérésére a nevét csak a választások után hozzuk nyilvánosságra, hogy ne érje őt az a vád,hogy beavatkozott a magyarországi választási küzdelembe. 

Ekkora bölcs kérés, nehogy vád érje. A névtelen bértollnok válaszai nem beavatkozás a választásokba? Vakulj magyar, ne láss tót. Figyelje meg a kedves olvasó, hogy a pirossal írt válasz megjelenik-e a MPSZ és a Fideszt szolgáló hírközlőknél, s azután szavazzanak.

1./ Kérdés: 1998-ban ígéreteik ellenére sem vizsgálták felül a privatizációt, nem tisztították meg a hatalmi elitet a volt MSZMP-s, KISZ-vezető, munkásőr, ÁVO-s, ÁVH-s tag, III/III-as elemektől.

Korrekt válasz: 2/3-ad os  többség nélkül, szemben az  SZDSZ-MSZP erővel ?  Teljesen lehetetlen felvetés.         Magyarországon  él a kérdező?  Nem korrekt a válasz. Mert: Ne ígérjenek, ha nem tudják betartani. A feltevés nem lehetetlen. 2/3-os többség nélkül más országokban a hasonló elemeket megbüntették, kizárták a közéletből. Bolond az a nép, amelyik hóhéraikat, a MSZMP-s, KISZ-vezető, munkásőr, ÁVO-s, ÁVH-s tag, III/III-as elemektől nem tisztítja meg az országot.Ezért tart ott az ország, ahol van.

2./ Soha nem szakmai szempontok alapján választják a vezetőiket, hanem még mindig a "kollégiumi mag" uralkodik. Megtűrnek maguk között 2007 óta olyan embert is, aki az MSZP alelnöke volt (Csintalan Sándor).

Korrekt válasz: Ha nem tudta volna a " kollégiumi mag" megtartani a zárt vezető szerepét, akkor ma csak SZDSZ-MSZP túlhatalom uralkodna nemzetközi ( Pl. zsidó )  irányítással Magyarországon. A Fidesz átgondolt taktikájának a része a " leválasztás " is. Minél több, volt befolyásos baloldalit tud leválasztani a Fidesz az SZDSZ-MSZP politikai áruláncról, annál többet segít az országon, amely ma is fogoly. Nem korrekt a válasz: Mert más országokban nem a „kollégiumi mag” uralkodik. Az európai keresztény -konzervatív- jobboldali újságíró tanulhatna a (Pl. zsidóktól) hogyan kell a saját népének jó életet biztosítani. Kutyából nem lesz szalonna. Fidesz jobban tette volna, ha megtisztítja magát az 1./ kérdésben jelzetektől. Nem gondolja az újságíró úr, hogy a kommunisták és ügynökei újra beláncolják a Fideszt és oda vezetik, ahova ők akarják. Ez már megtörtént.

3./Orbán Viktor és Szájer József Románia EU-csatlakozása előtt kijelentették, hogy pártjuk csak székely autonómia esetén szavazza meg Románia belépését, ennek ellenére feltétel nélkül beszavazták az EU-ba.

Korrekt válasz: Románia azzal vált kezelhetővé a számukra, hogy az EU beltagja lett. Másképpen nem! A román kommunisták Moszkvából támogatott túlhatalmát csak EU tag Románia esetében lehet megtörni. Nem korrekt a válasz. Mert, mint látható azóta sem adták meg az autonómiát a székelyeknek. Ha feltétellel szavaznak, most lehetne követelni. De így, Orbán és Szájer odaadta a székelyeket a románoknak. Ha a románok nem adják meg a székelyeknek az autonómiát, hagyják el a székelyek lakta területeket. Így békében élhetnek egymás mellett. Máshol nem nyomják el az ott szülötteket, úgy, mint a románok a székelyeket. Jobb lett volna, ha Orbán fogja a Szájert.                                                        
 
4./ 1990. június 4-én a Fidesz-frakció testületileg kivonult a teremből, amikor Szabad György a trianoni béke 70. évfordulójára, egyperces néma megemlékezést javasolt. (Később reklámfogásból többször felvetették az emléknap gondolatát, de sosem lett belőle semmi).

Korrekt válasz: Ez egy átgondolatlan és felelőtlen"az európai szélsőséges liberalizmusnak szóló" értelmetlen  taktikai lépés volt,  amit azóta ezerszer megbántak, és ma már helyén kezelik a nemzeti ügyeket is. Meddig tart az átgondolatlan és felelőtlen, értelmetlentaktikai lépés? Mi volt a taktikai lépés az ezerszeri megbánás óta? Az nem baj, hogy kivonult, csak vissza ne ment volna. Ha helyükbe olyan emberek kerültek volna a parlamentbe, akik nem csak egy percben, hanem egész évben emlékeznek Trianonra.                                                  .
 
5./2002-ben, módjában állt volna a szavazatok újraszámláltatása, de nem tette meg, pedig akkor még a Fideszes Pintér Sándor volt a belügyminiszter.

Korrekt válasz: Elsöprő választási eredményt megváltoztatni újraszámlálással sehol a világon, nem járt  eredménnyel, csak arra adott volna lehetőséget, hogy az elégedetlen kezdeményezőt még mélyebbre rántsák ellenfelei, mint a " demokrácia " a nép akaratának a semmibevevőit. A Fidesz vesztett, mert a választási harcban hibát hibára halmozott. Pl. Orbán kiállt egy  szellemileg károsodott alakkal TV. vitára és Gyurcsány stílusát képtelen volt energikusan hatástalanítani, szerénykedő viselkedésével stb. Remélem most nem áll ki az utódaival sem! És nem emeli fel őket  egy TV vitával maga mellé! Felelőtlen válasz. Mert Rákosi idejében is volt elsöprő választási eredmény, de akkor nem volt lehetőség újra számolni. Nem igaz, hogy a világon sehol sem számolták át az elsöprő választási eredményt és rájöttek a csalásokra. Egy ember, aki nem tud egy szellemileg károsodott alakkal a TV vitában nyerni, az nem alkalmast pártelnök és nem lehet országvezető sehol a világon.                                  .
 
6./ Azt állítják, hogy nyerhettek volna mind a 2002-es, mind a 2006-os választáson, ha nincs megosztva a jobboldal. Ez hazugság! Ha az összes MIÉP-es
a Fideszre szavazott volna, akkor is hiányzott volna még 112.993, illetve 23.501 darab szavazat.

Korrekt válasz: " Ha  " nincs a politikában és nincs  a " ha " -ra alapozott jogosnak mondható politikai ítéletalkotás  sem. Csak tények vannak. A "ha " régi beidegződés a kommunista világból. El kell felejteni. Igen, de ha: a Fidesz betartja az ígéretét (1./ kérdés) akkor ma nem volna kommunista beidegződés Magyarországon. Akkor nem kellett volna 136.495 darab szavazat, hogy a Fidesz többségben maradjon a parlamenti páholyokban. S még egyszer; ha valaki nem tud, vagy nem akar, az ne ígérjen.                                                     .
 
7./ Pokorni Zoltán miniszteri rendelettel nyilvánította iskolai emléknappá a holokauszt-emléknapot, de a kommunizmus közel 100 millió áldozatáról már nem ők javasolták az évenkénti megemlékezést.

Korrekt válasz: A nemzetközi zsidóság bünteti, illetve megtorolja  azt, aki egyenlőség jelet tesz a két áldozatcsoport között. Ezt a terrort még a nagyhatalmak sem tudják hatástalanítani. Aki ennek hatástalanítását magára vállalja Magyarországon, az nincs tisztában a " nemzetközi pénzügyek eszköztárával", más szóval alulképzett és felelőtlen fecsegő. Neszeneked bűnös magyar nép. Meg vagy fenyegetve. Vedd át a nagyhatalmak bűneit, mert elveszik tőletek a forintjaitokat. Mert ti alulképzett és felelőtlen fecsegők vagytok, nem vagytok tisztában a „nemzetközi pénzügyek eszköztárával. Tehát jobb, ha hallgattok. Ne fecsegjétek el, hogy a magyarok több zsidó életét mentette meg, mint a nagyhatalmak 1944 március 19-ig. Ha, a nagyhatalmak nem darabolják szét Trianonban az országot akkor, Szilárd Leó és Dr. Edward Teller folytathatta volna kutatásait, s mint bebizonyosodott ők, készítették el az atombombát. Ha az meg van, se Hitler sem Sztálin nem merte volna folytatni az emberek milliói kiirtását. Nincs se német se orosz megszállás, és a magyarok boldogan élnek a Kárpát medencében addig, amíg meg nem hallnak. Azt se merjétek fröcsögni, hogy a német parancs ellenére, a magyarok segítették a zsidókat. Ott a sok példa; a Rákóczi út 17, a lakók közel fele zsidó volt. A II. emeleten Drukker Jenő fogorvos lakott. Egy pár napig viselte a sárga csillagot, a IV. emeleten Szilas István, egyenruhás nyilas-karszalagos lakott s mindketten 1956-ig békében megvoltak egymással. Mit tett a nagyhatalom, hogy ne szállja meg Magyarországot a német? Pedig akkor már tudták, hogy a Magyarországon lévő zsidóknak nincs lehetőségük menekülni a szomszéd országokba, mert ott már kiírtották őket. Azért is a magyarok a felelősek, hogy a nagyhatalmak bombázták a zsidókat szállító vonatokat? Azért is, hogy több Auschwitz-ból zsidókat hazaszállító vonatok nem álltak meg Magyarországon. Volt, aki 2 év múlva betegen jött haza Oroszországból. Sokan, kicsi robotra ott maradtak örökre? Jó lenne ha, az Európában is  jólismert, nagy befolyású keresztény -konzervatív- jobboldali újságíró megtanulná az igazi történelmet és ne a rakja rá a magyarokra a svábok és a németek bűneit.

8./ Rogán Antal elbontatta az ereklyés országzászlót jelképező Piramist.

Korrekt válasz: Egy  olyan nagyformátumú rehabilitációt, mint az 1100 éves magyar  államiság ereklyés  országzászlóval is megerősített ügye, egy idióta piramissal csak le lehet járatni. Politikai ellenfelei a magyarságnak  előszeretettel használják az ilyen technikákat a  magyar nép múltjának a nevetségessé tételére. Határozott parlamenti törvényre van szükség a nemzeti ügyek rehabilitálásához és nem az ilyen alacsony szintű, sehova sem vezető játszmákra. /( Pl. miért hiányzik a magyar  országzászlóból  20 év elteltével is a több, mint 700 éves  gyönyörű magyar címer, miközben a olimpiákon győztes magyar sportolók is ezt emelik a magsba.A   B. Örökmécses körül  pl. miért alakitottak ki autóparkolót, az első magyar miniszterelnök kivégzési helyén. Malinovszkij erőszakoszlopát a Szabadság térről a Szu. felbomlása után miért nem telepitették ki Budapatről stb.)
Azzal nem lett lejáratva, hogy Rogán lebontatta? Miért nem épített szebbet helyére? Az övé volt, vagy a közé? Volt szavazás az elbontásra? Más országban diktatórikus embereket eltávolítanak a közéletből. A zárójelben írottak korrekt válasz.

9./ Orbán Viktor otthagyta 2006. október 23-án a híveit, amikor a gyurcsányi rendőrség rájuk támadt, és eliszkolt a páncélozott autójában, ahelyett hogy az élükre állt volna!

Korrekt válasz: A világ minden részén az ilyen bizonytalan célú erőszaktól az adott személy biztonságáért felelős szakemberek csak így dönthettek. A kérdés feltevése igencsak " izzadságszagú " erőlködés és ez  politkai dilettantizmusra vall!  Az izzadságszagú nem korrekt választól messzire bűzlik. Mire vall ez a tisztára nyalás?  Nem az lett volna a kötelessége egy pártelnöknek, hogy a rendőrök elé áll és állt parancsol? Megmondja nekik, hogy hívják a felettesüket. Annak pedig megmutatja az engedélyt és mivel ott nem történt bűnözés, követeli, hogy a rendőrök hagyják el a környéket. Ez az eljárás demokratikus országokban. Nem erőszakoskodott senki Orbánnal tehát nem volt ok otthagynia követőit. Mit tett Orbán 2006 október 23 óta, hogy a rendőri brutalitástól szenvedett Fideszeseket rehabilitálják? Vagy azoknak nem számít a verés?

10./ Soha, sehol nem tiltakoztak Simon Perez izraeli államfő "Magyarországot felvásároljuk" kijelentése miatt.

Korrekt válasz:  Dehogy nem. Az ilyen  társadalmi tiltakozásokat hátulról kell irányítani. Elérték, hogy a magyarországi zsidók is tiltakoztak és ez fontos eredmény! Fölöslegesen céltábla szerepet eljátszani a nemzetközi politikában csak képzetlen  dilettánsok szoktak. A hatalmi szféra képzett szereplői soha. Pl. Amikor  az izraeli kormányfő azt mondta, hogy Bushnak azt kell csinálnia, amit  mi mondunk neki, akkor nem B. válaszolt, hanem az amerikai társadalom. Amikor az izraeli vezetés napjainkban a telepítések folytatása mellett döntött és ezzel hátbatámadta Amerikát is, nem Obama nyilatkozott támadólag, hanem az amerikai zsidóság Obamát támogató emberei húzták rá a vizes lepedőt az izraeli politikusokra. Pedig Amerika világhatalom. Ezzel szemben a kis Mo. ...? A válasz izzadságszagú hazugság. Az izraeli kormányfő nem mondta, hogy Bushnak azt kell csinálnia, amit  mi mondunk neki,” tehát B-nek nem kellett válaszolni. Az amerikai társadalom pedig nincs válaszolgató viszonyban az izraeli kormányfővel. Az sem igaz, hogy Obama nem nyilatkozott a telepítések ellen. Megmondta angolul, hogy a települést meg kell szüntetni.Nem húzott senki vizes lepedőt az Izráeli politikusokra. A kormányfő száraz lábbal jön Obamához pitizni és megszüntetik a telepítést. Az izzadságszagú válasz arra volt irányítva, hogy a nép hallgasson, mert MO...?a nemzetközi politikában képzetlen dilettánsok.                                   .
 
11./ Támogatnak olyan köztörvényes bűnözőt, aki börtönben is ült és később hűtlen kezelésért és sikkasztásért nem állították bíróság elé, hanem kegyelemben részesült, az aktáit pedig 30 évre titkosították! (Lungo Drom elnöke Farkas Flórián)

Korrekt válasz: A magyar ellenes cigány politikai maffia dolgait sokszor csak beépüléssel lehet tettenérni és lebuktatni. És a "lebuktatókat " sokszor meg is kell védeni. Ez nem a 2x1 az kettő példája.Kádár idején a cigány vezérkarnak az "etnikai robbanást előidéző  szaporodási döntését " és a délvidéki  ( Duna-Tisza közi ) önálló  államalapítási  terveit  egy cigány író árulta el, akit ezután futtatnia kellett Kádáréknak és  meg kellett védeni a megtorló  támadásoktól. Kádáréknak ezt az erőfeszítését nyugatról is támogatták adatközlésekkel stb. Erre egy cigányvajda jobban meg tudna válaszolni. Valószínű azt válaszolná, hogy a cigányok nem magyarellenesek, hanem éhesek. Adjanak nekik munkát, kenyeret akkor nem fognak lopni. De mivel több, mint 20 éve a kormány a magyaroknak sem tud adni, munkát, s kenyeret. Ugyanakkor hallják, hogy a képviselők lopnak, csalnak, hazudnak, (tisztelet a kivételnek) és azt tehetik büntetés nélkül, tehát a cigányok őket utánozzák.                                        .
 
12./Nem mentek el egyetlen romák által brutálisan meggyilkolt magyar ember temetésére sem, viszont a romák temetésére igen, úgy, hogy még nem is volt világos, hogy cigány vagy magyar tette-e.

Korrekt válasz: Évi sokszáz  brutális eseménynek ilyen vagy olyan alapokon való minősítése a nyomozás befejezése előtt veszélyes politikai állásfoglalásként való értelmezésre is lehetőséget nyújt. Így a politikai    SZDSZ- MSZP javára szóló  manipulációkra is. (Pl. cigányság szavazatainak a leválasztása az SZDSZ-MSZP javára). Az ilyen események  ezért nem erkölcsi, hanem politikai kategóriák a javából, pláne Magyarországon! Politikus válasz pláne Magyarországon. Van olyan nyomozás, amelyik soha sem fejeződik be, tehát várjon a Fidesz addig az állásfoglalással, hogy a cigányok is rájuk szavazzanak. Ez az erkölcsi megoldás, pláne Magyarországon!

13./ Hankiss Ágnest Fideszes EP-jelölt szavazatával választották meg az SZDSZ-MSZP jelöltjét, a Magyar Rádió élére.

Korrekt válasz: Válaszd a lehetséges rosszak közül a kevésbé rosszat. Ez  az ország jelenlegi körülményei között nem egy jelentős testület. Viszont gondolkodásra késztette a magyar " úri és képzett zsidóság " bizonyos köreit is abban a kérdésben, hogy hol is van igazán az ő  helyük. A  vesztésre álló Magyar Haza oldalán  vagy máshol?  Az ilyen apró lépések és kompromisszumok  eredményezték  az országra igen veszélyes   marxista-cionista-moszkovita körök  pártjának a látványos bukását is. A gyalogos áldozatok a "királyért " sohasem drága ár!  Remélhető, hogy ezért a válaszért nem fizetnek semmit az Európában is  jólismert, nagy befolyású keresztény -konzervatív- jobboldali újságíró úrnak.

14./Olvasatlanul aláírták a Lisszaboni szerződést (325 igen, 2007. december 17-én), mindenféle vita és alku nélkül. (A csehek ezzel szemben még a Benes dekrétumokat is letolták az EU torkán!).

Korrekt válasz: Éppen a Benes Dekrétumok ügye bizonyítja azt, hogy a " Liszaboni szerződés "  is csak egy papír, mint minden ilyen megállapodás. Az idő dönti el, hogy hogyan alakul a súlyos bajban és leépülésben levő EURÓPA -közte elválaszthatatlanul- a kis  Magyarország jövője is. Itt a " többségi " akarathoz  kellett egy kis országnak csatlakoznia. Románia legalább 158 nemzetközi szerződést írt alá és jó ha 10- szerződést teljesitett belőle. Nem kell eltúlozni az ilyen " hangzatos megállapodásoknak  "  a  valóságos súlyát, akármit is gondolunk róluk. Jó lenne, hogy ezt a választ Trianonra is alkalmaznák. Azt sem lett volna szabad eltúlozni. Szlovénia kisebb, mint Magyarország és nem csatlakozott a „többségi” akarathoz. Független lett. 

15./Gazdasági érdekből (három hét alatt) az MSZP-vel egyetértésben megszavazták a kötelező áramátvételi rendszer meghosszabbítását, évi kb. 150 milliárd forintot juttatva ezzel a  Fideszes és MSZP-s érintett erőműtulajdonosaknak, minden magyar családot KWh-ként plusz 3,73 Ft-tal terhelve meg ezzel, az amúgy is borsos villanyszámlában.

Kotrrekt választ: A gazdasági szférában csak előnyös vagy előnytelen üzletek vannak és nem pártok, meg ideológiák. Erre a felvetésre csak a belső anyagok ismeretében lehet  érdemileg is megalapozott választ adni.  Érzelmi alapon egy gazdasági döntést minősíteni sohasem lehet és szabad. Ezek szerint a Fidesz és az MSZP üzlet és minden magyar család fizessen 3,73- Ft, hogy az üzlet jól profitáljon a Fideszes és MPSZ-s tagjainak.  
 
16./A dokumentumok titkosításának szigorításával kapcsolatos kétharmados törvényt 332 igennel fogadták el az MSZP-vel legnagyobb egyetértésben. Ezekszerint akkor sem hozható egy anyag nyilvánosságra, ha később kiderül róla hogy jogtalanul titkosították, pl. bűncselekmények takargatására szolgált, aki pedig felfedi, az börtönbe kerülhet.


Korrekt válasz: Annyi magyarellenes külföldi titkosszolgálat és erőcsoport  központja és célpontja ma Magyarország -Kelet-Nyugat határán- hogy a titkosításnak számtalan oka lehet. Korrekt választ a belső anyagok ismerete nélkül adni nem lehet.A kérdés nem a mai külföldi titkosításáról szólt. Ha a Fidesz azt az MSZP-vel elfogadta, azt jelenti, hogy van okuk, hogy a titkosszolgálati dokumentumokat ne ismerje meg a leigázott magyar nép. Így nem tud még bocsánatot sem követelni. Marad minden a régiben, a vörös csillagot lecseréljük piros székfűre, a vörös zászlóra teszünk egy kis fehérítőt, amitől narancsszínű lesz. Tehát, Éljen Rákosi, éljen a Párt.

15./Orbán félreállította Molnár Oszkárt, mert szót emelt a cigánybűnözésről, és helyette egy libanonit indít a választáson.

Korrekt válasz: Az un. edelényi  döntés mögött meghúzódó indokra már fent utaltunk. ( Pl. cigány választók leválasztásának a megakadályozása stb. ). Molnár úgy tudom függetlenként indul és az a véleményem, hogy  simán meg fogja a lakosság választani  pont e " művi konfliktusa " miatt is.  Vannak a politikában ilyen  rafinált taktikai lépések is. Molnár így hitelesebbé vált mindenki előtt a Jobbik cigány ügyekben  őt  " túkiabáló  "  embereinél is.  Ügyes politikai-taktikai lépés volt.                                                                                        

Úgy látszik az Európában is  jólismert, nagy befolyású keresztény -konzervatív- jobboldali újságíró nem volt Edelényben (e sorok írója volt) Nem volt ez ügyes politikai-taktikai lépés, Molnár Oszkár egy becsületes magyar ember, aki kimerte mondani az igazságot. Molnár Oszkár nem Orbán Viktort és a Fideszt szolgálta, hanem a népet. Nem Molnár vesztett azzal, hogy Orbán félreállította, hanem Orbán és a Fidesz. Ha Orbán egy libanonit választott helyette azt jelenti, hogy nem talált egy magyar embert, aki becsületesebb lenne, mint Molnár Oszkár. Bár sok lenne belőle, akkor nem így állna az ország, mint most.                             .        .
 
16./Kiszivárgott hírek szerint azt a Pintér Sándort akarják a csúcs-belügyi-nemzetbiztonsági tárca élére, akinek közös cége van az MSZP-s, szemkilövető Gergényivel, és a lánya érintett lehet az Eclipse ötmilliárdos botrányában.

Konkrét válasz: Pintér  a múlt embere. Információim ezt nem támasztják alá. Magyar szóval: kacsa a feltevés.       Az „akarják”valószínű a Fideszre vonatkozik. Lehet, hogy Pintér a múlt embere, de ha a Fidesz részére beszavazzák a csúcs-belügyi-nemzetbiztonsági tárca élére, a jövő embere lesz, és folytatja múltbéli dolgait az MPSZ elvtársaival. Tehát ne féljen, a nép az MSZP nem fogja Pintért választani a csúcs-belügyi-nemzetbiztonsági tárca élére, a kiszivárgott hírek szerint megteszi helyette a Fidesz.

17./Orbán Viktor nem kérte ki magának, amikor az MSZP megpendítette, hogy szükség esetén visszalépteti a jelöltjeit - egyfajta összeborulásként - a Fidesz javára.

Korrekt válasz: A Fidesz nagyon helyesen az eléje ledobott idegen kesztyüket nem veheti fel.  A Fidesznek saját kesztyüje van ! Mégcsak az kellene, hogy a Fidesz választási taktikáját a ravaszkodó, a háttérben ma is működő  SZDSZ-MSZP klán  nyilatkozataihoz  kösse akár egy nemleges nyilatkozatával is. Ez egy dilettáns felvetés!  Lehet, hogy dilettáns feltevés, de jó lenne, ha ismerné a nép a Fidesz saját kesztyűjét, hogy mibe akar Orbán Viktor dudálni és kikel. Jó lenne tudni, hogy milyen nagy a kesztyű, nem fér e bele egy pár MSZP-s melegedni.         .
 
18./A NEM gomb helyett csak tartózkodtak a szavazáson, miszerint az Országgyűlés a holokauszt-tagadás tiltását ebben a formájában, a kommunizmus áldozatait kihagyva fogadhassa el.

Korrekt válasz: Ez volt taktikailag a helyes lépés! Kizárta a holokausztnak a választási harc középpontjába való emelését. Majd a választások megnyerése után szabad keze lesz az igazi döntésének a bemutatására. Sőt, a nemzetközi küzdőtéren ezt  "hasznos kártyaként " is felhasználhatja bizonyos körökkel való alkuk kapcsán. Vajon miért nem használták felezt a „hasznos kártyát” az elmúlt 20 évben? Vagy a Fidesz akar ebből hasznot húzni?
 
19./ Programjuk közbiztonságról, rendészetről szóló részét az a Lázár János, Hódmezővásárhely polgármestere írta, aki haszid zsidókat akart betelepíttetni Hódmezővásárhelyre, a gyanús telekügyletek jelenleg a bíróság előtt vannak!

Korrekt válasz: Lázár ezzel elérte, hogy a lakosság helyett a helyi zsidáság lázadt fel a betelepítés ellen, ami nem kis eredmény. A lényeg, hogy nem telepednek be! Az eredmény a fontos!                               .
 
20./Az egész kampányprogram inkább csak irányelveket közöl, az IMF-et és az államadósság újratárgyalását sehol sem említik, nincs szó az elszámoltatásról, még a föld eladhatóságának kérdése sem vetődik fel.

Korrekt válasz: A politikában nem lehet mindent előre kikiabálni. Pláne  nem a médiumok  által befolyásolt világban! A győzelmi arány egyenes arányban viszonyul a fenti kérdések kezelhetőségének a lehetőségeivel. Nagy  választási győzelmi fölény, erős alku pozició, kis  választási győzelmi fölény, kicsi  alku pozició. Csak a dilettánsok és a felelőtlen álmodozók kiabálnak a semmibe. A Fidesz  az egyetlen jelentős  európai tényező magyar részről. Ő nem "kiabálhat " össze-vissza, mint az ismeretlenek.  20 éves múlt, az húsz éves múlt! Az ehhez kapcsolt politikai felelősség is éretté vált. Tehát a szavazó elégedjen meg az ígéretekkel, majd a választás után kiderül, hogy mit tesz a 20 éves gyakorlattal, európai tényezővel rendelkező Fidesz. De mi lesz a magyar nép akaratával a választás után?

21./ Sorolhatnám még a listát az álláshalmozó Fideszes politikusok önkormányzatokban elkövetett mutyijaival, a régi nótákkal, Ezüsthajó KFT, Joszip Tot, Kaya Ibrahim, Tompika beléptetőrendszere, Országimázs Központ.....de szerintem ELÉG!!!  Csoda tehát, ha NEM szavazok a FIDESZ-re?

Korrekt válasz: Mindenki oda szavaz, ahova akar. Magyarország ezt biztosítja mindenkinek. Az önsorsrontás is megengedett. Erre alapozta Gyurcsány is a  tájékozatlan tömegeket manipuláló kitöréseit, leveleit, eszmefuttatásait  és győzött. A magyar emberek még ma is, az erőt  a "muszlikat " mutogatókban  látják  és  nem a " fejet " hordozókban. A magyarok,  vezér nélkül  is vezérelvet követnek. Ezért könnyen becsaphatók!  Az égető fontosságú és napi kérdéseknek az ily módon való   leegyszerüsítése  akaratlanul is a régi kommunista  "manipulációknak" a terméke volt és maradt napjainkban is. Külföldi  és  keresztény jobboldali újságíróként  szorongva nézem testközelből a magyar nép vergődéseit. Magyarország feltámadásához most a legerősebb, legszervezettebb és legszélesebb alapokon álló ( magyar-sváb- zsidó-szlovák-cigány stb)  - Európában elismert  -  pártnak, a Fidesznek a 2/3-os győzelmére van szüksége, hogy a parlamenti csatározásokkal ne lehessen megakadályozni a  valóságos rendszerváltozást.  Magyarországnak  most a volt kommunistáknak és a velük együtt menetelő  szélsőségesen liberális köröknek  a " szent szövetségét " kell először felszámolnia. E-nélkül folytatódni fog az ország kifosztása és kifosztásra való felkínálása. Ez pedig hatalmas -1956-hoz hasonló- lázadáshoz fog vezetni, előbb-utóbb. Magyarországnak 20 év után sincs markáns nemzetstratégiája, önnön jövőjét illetően sem. Pedig a pártoktól elzártan a háttérben világszínvonalú,  úgymond  "nemzethű fejekkel " rendelkezik, akiket Európa számos országa szivesen vallana a magáénak. Egy döntő fidesz győzelem után ezt a kört be kellene emelni a döntéseket előkészítő mechanizmusok ellenőrzésébe és végső kialakításába.  Mert a Fideszre is veszélyt hozhat a   " kívülről  való irányításban járatos  körök tevékenysége is.  " ! A kérdés az, hogy Csoda tehát,ha NEM szavazok a FIDESZRE? A korrekt válasz az lenne, hogy nem csoda, sokan nem szavaznak rá. Mindazok, akik tisztán látják, hogy a Fidesz az oka annak, hogy ide jutott az ország, 8 éve csak ígérgetett. Arra kell szavazni, aki megváltoztatja a 64 éves kommunista uralmat. Mert ők vezették az országot, ha kellett demokrácia néven is. Most nem fegyverrel, hanem szavazattal elérhetitek azt, amiért őseink az életüket-vérüket áldozták; egy szebb országért, ahol boldogan, jólétben élhet minden állampolgár. Isten titeket úgy segítsen. Mentsétek meg a kifosztott országot kéréssel fejezem be a „Korrekt” válaszra a válaszaimat. Bogár Gyula


Vigyázzatok  a gyönyörű  Hazátokra Magyarok! - fejezte be válaszait a kiváló külföldi  újságíró.
-Vége-


Hozzászólások megtekintése a régi honlapról

Húsvétsziget

(Karácsonyi, 2010.03.22 10:18)

A fidesznek megvan a maga szerepe,melyet leosztottak megbizói.Nem a saját fejétöl csinál amit csinál.Dörzsöltebb megfigyelök észre vehették mennyire megváltozott a fidesz atculata 2002-óta.Az azóta eltelt idö,most ne firtassuk az okokat,olyan politikai lépésekre sarkalta,mellyel,amennyiben kezdettöl fogva alkalmaz,meg sem közeliti a bársonyszéket.A különös az,hogy még igy is feltünöen magas a támogatottsága.

Válasz