20221007
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2013 március 06, szerda

Miért nyugtalanok a mai nagymamák is?

Szerző: Olvasónk

A lelkem dermedt és Te jutottál eszembe ebéd főzés közben, mert a lap címe Magyar Megmaradásért. Nem adhatom a nevemet a töténethez, mert unokáim és születendő unokáim vannak.  Igyekszem rövid lenni, de nyilván te nem vagy érintett, nem vagy képben, ezért meg kell írnom, miről van szó!

Kedves Zoli!

A kérésem mindenek előtt az, hogy átküldöm a Nemzeti Hírhálót Neked, melyben van egy írás, "Amikor a hatalom példát statuál" címen, ezt szeretném, ha a világ tudomására jutna! Talán leközölhetnéd - változtatás nélkül- a lapban, beemelve a facebookon levő írást is a szülőktől.

Mérgezések már az oltásnálAz előzmények:
Magyarországon, Európában és talán a világon is egyedülállóan kötelezőek a gyerekeknek adandó "védőoltások", melyből az elsőt már 2 napos korban belövik a babákba. A magyar gyerekeket tudatosan mérgezik! Az oltóanyagok higanyt, formaldehidet, elölt magzati sejteket, majom vesét és még ki tudja, hogy mi nem tartalmaznak, súlyos betegségeket okozva ezzel gyerekeknek.!

Vannak civil kezdeményezések arra, hogy az oltások választhatóak legyenek, szülői döntéstől függően!

Van egy Nebáncsvirág Egyesület, de rajtuk kívül is van pl. Oltáskritikus Életvédõk Szövetsége, oltáskárosodott gyerekek szüleinek lapja , stb és utoljára, de nem utolsósorban Labant Csaba, aki mindent megtesz a választhatóság érdekében, aki egy nagyon békés, szeretettel teli ember, feleségével Adával együtt, világot járó békenagykövet. Az első gyereküknél eljöttek a kórházból pár órával születése után, hogy ne tudják a babájukat beoltani a BCG méreggel. Mire hazaértek, a védőnő már várta őket az otthonuknál, aki azonban hívta a gyermekvédelmiseket. Csaba végigjárta a bírósági procedurákat, melyeken még úgy sem találta meg az igazát, hogy nemzetközi törvény rendelkezik az oltások, orvosi beavatkozások választhatóságáról.

Néhány nappal ezelőtt született meg a második babájuk, aki azóta már meghalt. A körülményeket nem ismerjük, de Labant Csaba előzetes VNTV-n felvett riportból és a facebookra felkerült pár mondatukból az valószínűsíthető, hogy rendőri közreműködéssel brutálisan elvették a gyermeküket tőlük és megölték, hogy megfélemlítsék őket!

Sokan olvassák a lapodat világszerte. Nagyon kérlek tudasd a világban élő magyarokkal és nem magyarokkal, hogy mi zajlik ebben az országban! Cionista rémuralom. Gyógyszerlobbi, magyarirtás, nem kímélve ártatlan csecsemőket sem. Heródesek tombolnak és gyilkoltatnak..

Kérlek! Nagyon kérlek!

In memoriam Labant Endre Baba

"Nagyon köszönjük mindenkinek az együttérzést, a szeretetteli szavakat - enyhülést jelent szétszaggatott lelkünknek a jóság, amivel körülveszitek az oldalt, s vele bennünket.

Sokan kérdezitek - ki privátban, ki nyilvánosan - hogy mi történt?

Most csak annyit mondhatunk, hogy szörnyűséges dolgok.
Merényletek esetében ritkán lehet rekonstruálni a történteket. Nem biztos, hogy sikerül valaha is pontosan kiderítenünk. Erőszakkal szakították el tőlünk, nem láthattunk mindent... Aminek tanúi voltunk, azok alapján csak valószínűsíteni tudunk dolgokat. A nyomozóhatóságok feladata és hatásköre volna a felderítés. Sajnos, rendőrök is érintettek az ügyben. Óriási társadalmi nyomásra lesz szükség...

Labant Csaba"


Amikor a hatalom példát statuál

Béke Nagykövete társam, Labant Csaba, akit az irdatlan veszélyekkel járó kötelező nem minket védő oltások elleni tiltakozás vezéralakjának ismerhettünk meg, eddig ismeretlen körülmények között vesztette el Ada felesége, és az ő pici babáját. Erőszakos beavatkozás következményéről lehet szó. Az in memorian Labant Endre Baba cikkben a - hogy mi történt bővebben kattintás után tudhatunk meg továbbiakat, de nem eleget.

Az előzményekről a VNTV korábbi adásaiból ismerhettünk meg már részleteket. Érdemes VNTV-t beütve visszakeresni. Ebből kiderül, hogy az embertelen, és erkölcstelen erőszak kifejezetten, és kizárólag a Magyarországon élő bennszülöttekre vonatkozik, a bevándorló, állampolgárságot azonnal megkapó betelepülőkre nem, mert saját orvosuk lehet.

Nem találok szavakat arra, hogy ez mennyire lealacsonyító, lealjasító gyalázat. A só káliumos bekeveréséhez tudom csak hasonlítani, amely a korai " elhulláshoz", de minimum a magtalanság elősegítéséhez vezet. Nem tudom felfogni azt sem, hogy egy ország vezetése hogy tudja elfogadni, és szentesíteni a népírtást.

Ez nem normális, különösen annak tükrében, hogy 70 évvel a háború után még mindig bűnösnek kell éreznünk magunkat a háborúban való részvétel miatt. Akkor háború volt... Most béke van? Gondolom, a chipek következnek...

Benke József


Tények a HPV-oltásról: Többet árt, mint használ!
Írta: Szendi Gábor 2010 november 03

Megvizsgáltuk, hogy a gyerekorvosok miért nem ajánlják a HPV elleni védőoltást a nagy reklámkampány ellenére.

Vajon mi a gyógyszerfejlesztés logikája? Naiv ember azt hihetné, a gyógyítás cél. Sajnos sokkal inkább a haszon, hiszen a gyógyszeripart a profit mozgatja. A tisztességes nyereségre törés természetes. A szemtelen extraprofitra törés a népesség rémisztgetésével etikátlan. Az utóbbi évtizedekben a szemünk előtt játszódott le az a folyamat, amelyben a gyógyszeripar már nem csak gyógyszert, hanem betegségeket is gyárt. A betegségkereskedés lényege, hogy végy egy bolhányi kockázati faktort, fújd fel elefánt nagyságú betegséggé, és jelentsd ki, hogy a népesség jelentős százalékának veszélyben van az élete. Így szedik értelmetlenül százmilliók a koleszterinszint csökkentőket, az antidepresszánsokat és a "csonterősítőket". De így született meg a HPV (Human Papilloma Vírus) elleni oltás is, és ennek az üzleti technikának volt része a H1N1 "világjárvány" is. Akárcsak az influenza esetén, a HPV oltás kapcsán is a marketing azt sulykolja, hogy az oltással az anyák leányaik életét menthetik meg.

A betegségkereskedés két módszerrel dolgozik: az embereket megfélemlíti, az egészségügyi döntéshozókat és véleményformálókat pedig érdekeltté teszi. A H1N1 példája jól ismert: az EU-ban egyedül Lengyelország kormányzata tagadta meg a népesség szintű oltást, míg például nálunk az egészségügyi vezetésnek teljesen elhomályosította a tekintetét a hatmillió vakcina legyártásából származó várható haszon. Hasonlóan a H1N1 hisztériához, a HPV elleni oltás is bomba üzlet, de kérdés, a gyógyszeriparon és a megvásárolt szakértőkön kívül profitál-e bárki is belőle? (...)


 Kapcsolódó:
Mérgezik a Magyar népet, a gyerekeket Videó

Hazudik az ÁNTSZ: nem veszélyes az oltásban lévő higany

Szendi Gábor: Megjelent az első vizsgálat, amely alátámasztja a higanytartalmú oltások veszélyességét

Hivatalosan is bizonyított: az oltások károsodásokat okoznak Az oltatlan gyermekek egészségesebbek - Angelika Kögel-Schauz

Bill Gates kitér a válasz elől, mikor megkérdezték, miért vásárolt 500.000 Monsanto részvényt

Megnyitva 8606 alkalommal
A rovat további cikkei: « Sarkantyúcsont Tantum »

Hozzászólás   

-2 #5 bp betegjogbetegjog 2013-06-02 12:55
Olvasom a neten Labant Csaba es masok tarsadalmi nyomasra valo felhivasat , de sehol nem talalok erdemi
igazolo bizonyitast , hogy mi is tortent tulajdonkeppen .
Tudja valaki mi tortent ? Orvosi muhiba ? Rendori visszaeles , vagy tulkapas ?Mi tortent ? Labant Ur es On is tarsadalmi nyomast ker , na de miert , mire ker Labant Ur tarsadalmi nyomast ?
+2 #4 Nem értem...Hunicillin 2013-03-26 03:11
A máskor oly éber szerkesztők miért nem törlik az ilyen jeromos-félék áltudományos mocskolódását? Esetleg nem tudtok különbséget tenni a buta és a rosszindulatú között? Talán, majd ha a Te gyermeked halálán élcelődik valami úszósapkás netkommandós, akkor észbekaptok.

1. A K2 vitaminnak semmi köze a véralvadáshoz, és természetesen nem állati eredetű. A K1 vitamint meg megtermeli a bélflóra.

2. A k (pontosabban K1) vitamin hiánya vérzékenységet okoz (leghíresebb esete a recesszíven öröklődő vérzékenységnek az angol királyi család) nem pedig agyvérzést. Agyvérzést pont az ellenkezője, egy vérrög okozhat, vagy gyenge érfal.

A buta mocskolódásának többi elemére már nem szeretnék kitérni, mert jórészt rágalmak és igen gusztustalanok, érző emberhez méltatlanok.

Labant Csaba munkásságát és a gyógyszermaffia "áldásos" tevékenységét ismerve én mérhetetlen tiszteletet és megbecsülést érzek iránta. Biztos vagyok benne, hogy kisbabája áldozata sok sok magyar kisbaba életét mentette meg és fogja megmenteni ez után is, mert a magyar nők nem buták, csak folyamatosan hazudnak nekik a hatóságok.

Ha valakit érdekel a hatóságok gusztustalan hazudozása, nézze meg ezen az oldalon a szept. 9-i adást:
bekenagykovet.hu/okesz16.html
és a hozzá fúzött észrvetélek mellett (bekenagykovet.hu/okesz17.html)
pl. ezt a Kennedy videót:
dailymotion.com/.../...
(A magyar felirathoz a CC-re kell kattintani felül)

Az oltásokba vetett hit az csak hit, semmi több. Vakhit, a hivatalosnak HITT szervek által táplálva.

Magyar nyelvű hiteles tájékoztatást meg sem próbálok keresni, bár lehet hogy van. Vegyük pl. a himlőt. (angol nyelvű info): The 1988–1989 measles epidemic in Hungary: Assessment of vaccine failure. International Journal of Epidemiology 1992; 21: 1007–1013.

"Hungary has had a successful measles vaccination programme, achieving over 93% coverage in targeted groups. However, from September 1988 until December 1989, 17 938 measles cases were reported among the civilian populalion (attack rate [AR] = 169 per 100 000 population) with the majority of cases occurring in vaccinated people. National surveillance data were analysed to determine reasons for the outbreak and risk factors for vaccine failure. People born during 1971 and 1972 had been targeted for vaccination during campaigns in April and September of 1973 and had the highest AR (1332 and 1632 per 100 000, respectively). "
www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/00001472.htm

Lefordítsam? Sz*rt sem ér az oltás, csak a gyógyszer maffia hasznát duzzasztod vele. Komolyan hiszi valaki, hogy ennyire szereti az éhen haló, megfagyó, utcára dobott magyarokat a "kormány"?
+3 #3 BudapestDániel Tibor 2013-03-25 20:29
kicsit utána néztem Labant Csaba munkásságának, jeromos nekem a te fikciód tűnik hajmeresztőnek. hol olvastál olyat, hogy rendőr ölte meg? részvét a szülőknek, nyugodjék békében szegény gyermek
-1 #2 pologoalkeeper@citromail.hujeromos 2013-03-21 23:57
A tény, a valószínűsíthető között jelentős különbség van. Ha megöltek volna bárkit is, Labant már telesírta volna egész Európát. De nem teszi, mert nem ez történt.

A gyerekeknek születésük után nem csak BCG-t adnak, hanem a vér normális alvadásához elengedhetetlen K-vitamint is. Különösen szükséges ez a koraszülött babának, és azoknak, akik az anyatejből ezt nem kapják meg, pl. mert az anya vegetáriánus (a K2-vitamin állati eredetű). K-vitamin hiányában a babának nagy eséllyel halálos agyvérzése lesz.

Tehát ami valószínűsíthetően történt: a természettudományos alapismeretekkel nem rendelkező Labant oltás-, és orvosellenességében megtagadta a vakcinákkal együtt a K-vitamint is, és amikor a babának agyvérzése lett, az orvosok megpróbálták kezelni, amit még mindig nem engedett, ezért rendőrt hívott az orvos, de már sajnos nem tudtak tenni semmit a gyermekért.

Kicsit hihetőbb szerintem, mint a megölte a rendőr verzió, egyben érthetőbb az is, miért hallgat ennyire az illető...
-1 #1 fabiano.roland@gmail.comRoland Fabiano 2013-03-08 23:01
Most csak annyit mondhatunk, hogy szörnyűséges dolgok.
Merényletek esetében ritkán lehet rekonstruálni a történteket. Nem biztos, hogy sikerül valaha is pontosan kiderítenünk. Erőszakkal szakították el tőlünk, nem láthattunk mindent... Aminek tanúi voltunk, azok alapján csak valószínűsíteni tudunk dolgokat. A nyomozóhatóságok feladata és hatásköre volna a felderítés. Sajnos, rendőrök is érintettek az ügyben. Óriási társadalmi nyomásra lesz szükség...

Labant Csaba"

Vegul mi tortent Labant Csaba kis fiaval ?Miert nem mondja meg a dolgokat ? Miert vadaskodik es ki/kik ellen Nem a csalad hibaja a tragikus hala eset ?
Endre nyugodjek bekeben !

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások