Print this page
2013 március 06, szerda

Miért nyugtalanok a mai nagymamák is?

Szerző: Olvasónk

A lelkem dermedt és Te jutottál eszembe ebéd főzés közben, mert a lap címe Magyar Megmaradásért. Nem adhatom a nevemet a töténethez, mert unokáim és születendő unokáim vannak.  Igyekszem rövid lenni, de nyilván te nem vagy érintett, nem vagy képben, ezért meg kell írnom, miről van szó!

Kedves Zoli!

A kérésem mindenek előtt az, hogy átküldöm a Nemzeti Hírhálót Neked, melyben van egy írás, "Amikor a hatalom példát statuál" címen, ezt szeretném, ha a világ tudomására jutna! Talán leközölhetnéd - változtatás nélkül- a lapban, beemelve a facebookon levő írást is a szülőktől.

Mérgezések már az oltásnálAz előzmények:
Magyarországon, Európában és talán a világon is egyedülállóan kötelezőek a gyerekeknek adandó "védőoltások", melyből az elsőt már 2 napos korban belövik a babákba. A magyar gyerekeket tudatosan mérgezik! Az oltóanyagok higanyt, formaldehidet, elölt magzati sejteket, majom vesét és még ki tudja, hogy mi nem tartalmaznak, súlyos betegségeket okozva ezzel gyerekeknek.!

Vannak civil kezdeményezések arra, hogy az oltások választhatóak legyenek, szülői döntéstől függően!

Van egy Nebáncsvirág Egyesület, de rajtuk kívül is van pl. Oltáskritikus Életvédõk Szövetsége, oltáskárosodott gyerekek szüleinek lapja , stb és utoljára, de nem utolsósorban Labant Csaba, aki mindent megtesz a választhatóság érdekében, aki egy nagyon békés, szeretettel teli ember, feleségével Adával együtt, világot járó békenagykövet. Az első gyereküknél eljöttek a kórházból pár órával születése után, hogy ne tudják a babájukat beoltani a BCG méreggel. Mire hazaértek, a védőnő már várta őket az otthonuknál, aki azonban hívta a gyermekvédelmiseket. Csaba végigjárta a bírósági procedurákat, melyeken még úgy sem találta meg az igazát, hogy nemzetközi törvény rendelkezik az oltások, orvosi beavatkozások választhatóságáról.

Néhány nappal ezelőtt született meg a második babájuk, aki azóta már meghalt. A körülményeket nem ismerjük, de Labant Csaba előzetes VNTV-n felvett riportból és a facebookra felkerült pár mondatukból az valószínűsíthető, hogy rendőri közreműködéssel brutálisan elvették a gyermeküket tőlük és megölték, hogy megfélemlítsék őket!

Sokan olvassák a lapodat világszerte. Nagyon kérlek tudasd a világban élő magyarokkal és nem magyarokkal, hogy mi zajlik ebben az országban! Cionista rémuralom. Gyógyszerlobbi, magyarirtás, nem kímélve ártatlan csecsemőket sem. Heródesek tombolnak és gyilkoltatnak..

Kérlek! Nagyon kérlek!

In memoriam Labant Endre Baba

"Nagyon köszönjük mindenkinek az együttérzést, a szeretetteli szavakat - enyhülést jelent szétszaggatott lelkünknek a jóság, amivel körülveszitek az oldalt, s vele bennünket.

Sokan kérdezitek - ki privátban, ki nyilvánosan - hogy mi történt?

Most csak annyit mondhatunk, hogy szörnyűséges dolgok.
Merényletek esetében ritkán lehet rekonstruálni a történteket. Nem biztos, hogy sikerül valaha is pontosan kiderítenünk. Erőszakkal szakították el tőlünk, nem láthattunk mindent... Aminek tanúi voltunk, azok alapján csak valószínűsíteni tudunk dolgokat. A nyomozóhatóságok feladata és hatásköre volna a felderítés. Sajnos, rendőrök is érintettek az ügyben. Óriási társadalmi nyomásra lesz szükség...

Labant Csaba"


Amikor a hatalom példát statuál

Béke Nagykövete társam, Labant Csaba, akit az irdatlan veszélyekkel járó kötelező nem minket védő oltások elleni tiltakozás vezéralakjának ismerhettünk meg, eddig ismeretlen körülmények között vesztette el Ada felesége, és az ő pici babáját. Erőszakos beavatkozás következményéről lehet szó. Az in memorian Labant Endre Baba cikkben a - hogy mi történt bővebben kattintás után tudhatunk meg továbbiakat, de nem eleget.

Az előzményekről a VNTV korábbi adásaiból ismerhettünk meg már részleteket. Érdemes VNTV-t beütve visszakeresni. Ebből kiderül, hogy az embertelen, és erkölcstelen erőszak kifejezetten, és kizárólag a Magyarországon élő bennszülöttekre vonatkozik, a bevándorló, állampolgárságot azonnal megkapó betelepülőkre nem, mert saját orvosuk lehet.

Nem találok szavakat arra, hogy ez mennyire lealacsonyító, lealjasító gyalázat. A só káliumos bekeveréséhez tudom csak hasonlítani, amely a korai " elhulláshoz", de minimum a magtalanság elősegítéséhez vezet. Nem tudom felfogni azt sem, hogy egy ország vezetése hogy tudja elfogadni, és szentesíteni a népírtást.

Ez nem normális, különösen annak tükrében, hogy 70 évvel a háború után még mindig bűnösnek kell éreznünk magunkat a háborúban való részvétel miatt. Akkor háború volt... Most béke van? Gondolom, a chipek következnek...

Benke József


Tények a HPV-oltásról: Többet árt, mint használ!
Írta: Szendi Gábor 2010 november 03

Megvizsgáltuk, hogy a gyerekorvosok miért nem ajánlják a HPV elleni védőoltást a nagy reklámkampány ellenére.

Vajon mi a gyógyszerfejlesztés logikája? Naiv ember azt hihetné, a gyógyítás cél. Sajnos sokkal inkább a haszon, hiszen a gyógyszeripart a profit mozgatja. A tisztességes nyereségre törés természetes. A szemtelen extraprofitra törés a népesség rémisztgetésével etikátlan. Az utóbbi évtizedekben a szemünk előtt játszódott le az a folyamat, amelyben a gyógyszeripar már nem csak gyógyszert, hanem betegségeket is gyárt. A betegségkereskedés lényege, hogy végy egy bolhányi kockázati faktort, fújd fel elefánt nagyságú betegséggé, és jelentsd ki, hogy a népesség jelentős százalékának veszélyben van az élete. Így szedik értelmetlenül százmilliók a koleszterinszint csökkentőket, az antidepresszánsokat és a "csonterősítőket". De így született meg a HPV (Human Papilloma Vírus) elleni oltás is, és ennek az üzleti technikának volt része a H1N1 "világjárvány" is. Akárcsak az influenza esetén, a HPV oltás kapcsán is a marketing azt sulykolja, hogy az oltással az anyák leányaik életét menthetik meg.

A betegségkereskedés két módszerrel dolgozik: az embereket megfélemlíti, az egészségügyi döntéshozókat és véleményformálókat pedig érdekeltté teszi. A H1N1 példája jól ismert: az EU-ban egyedül Lengyelország kormányzata tagadta meg a népesség szintű oltást, míg például nálunk az egészségügyi vezetésnek teljesen elhomályosította a tekintetét a hatmillió vakcina legyártásából származó várható haszon. Hasonlóan a H1N1 hisztériához, a HPV elleni oltás is bomba üzlet, de kérdés, a gyógyszeriparon és a megvásárolt szakértőkön kívül profitál-e bárki is belőle? (...)


 Kapcsolódó:
Mérgezik a Magyar népet, a gyerekeket Videó

Hazudik az ÁNTSZ: nem veszélyes az oltásban lévő higany

Szendi Gábor: Megjelent az első vizsgálat, amely alátámasztja a higanytartalmú oltások veszélyességét

Hivatalosan is bizonyított: az oltások károsodásokat okoznak Az oltatlan gyermekek egészségesebbek - Angelika Kögel-Schauz

Bill Gates kitér a válasz elől, mikor megkérdezték, miért vásárolt 500.000 Monsanto részvényt