Print this page
2017 január 09, hétfő

Alkotmánysértő izraelita betelepülés

Szerző: Tejfalussy András

Nyilvános közérdekű javaslat ! Érvénytelenítse az Alkotmánybíróság az izraeliták liberalizáltan, kvótamentesen Magyarországra betelepülésére lehetőséget biztosító „EU és Izrael társulási szerződéséről szóló 01473-as törvény" népszavazást mellőzve az Országgyűlés által 2010. november 10-én hazánkra érvényesnek elfogadását!

A cégeikkel betelepülő izraelieknek a magyarok élete és emberi jogai sérelmérebiztosított lehetőségek:

1./ A HÍDFŐ Baráti Köre (Fabó László, 22 Hancock Street, San Francisco, CA 94114, U.S.A.) „Országhódítók” c. kiadványából kimásolt „talmud-alkalmazási software”: Russischen Invaliden (1910 dec. 30, 285. szám). Ebben jelent meg az Alliance Israelitée felhívása, amelyet a magyar lapok is közöltek. A Weimaier Hist.-Gen. Taschenbuch, S. XII. fordítása szerint a következőket tartalmazta, s ezek még ma is hatályban lehetnek:

„Testvérek! Hittestvérek! Az egész földkerekségen nincs egyetlen darab föld sem, amelyet könnyebben leigázhatnánk, mint Galíciát és Magyarországot. E két országnak mindenképpen a miénknek kell lennie, mert számunkra ott a legkedvezőbbek a körülmények. Ti, zsidó testvérek fáradozzatok minden erőtökkel azon, hogy mindkét országot teljesen birtokotokba vehessétek, fáradozzatok, hogy minden keresztényt elűzzetek és teljesen úrrá legyetek. Törekedjetek, hogy mindent, amit ott a keresztények birtokolnak, teljesen a kezetekbe vegyetek. Ha erre nem volna elegendő anyagi eszközötök, a párizsi szövetségünk minden erővel segíteni fog titeket. Erre a célra a szövetségünk már is gyűjtéseket rendez és az adományok váratlan bőséggel folynak be a pénztárunkba azzal a céllal, hogy a galíciai és magyarországi területeket a galíciaiak és magyarok kezéből kiragadjátok és hogy azok kizárólag zsidó kézre kerüljenek. Az egész világ tőkései erre a célra nagy összeget áldoznak s egyesülnek, hogy ezt a célt a legrövidebb idő alatt elérhessétek.”

2./Miután 2010. november 8-án az Országgyűlés – népszavazás mellőzésével - hazánkra is kötelezőnek fogadta el a fajirtásra felbiztatott terrorista talmudista izraeliták cégei Magyarországra beengedését, az izraeli cégek tulajdonosai és alkalmazottaik a Magyarországra szült „magyar állampolgár” gyerekeik nevére felvásárolhatják Magyarországot. Közben az alábbi mózesi és talmudi módszerekkel irthatják a magyarokat: 3./ Érvényben van a Talmud, ami szerint a „Jézus után tévelygők is bálványimádók” és hogylásd 5. Mózes 7./ Ahogy a bálványimádókkal bánni kell, 7/2. Irtsd ki őket, ne irgalmazz nekik, ne köss velük szövetséget”. És hogy lásd Talmud, Taanith 10 a. lap: Az „izraeliták esővizet igyanak, tiszta desztillált vizet, mindenki más szennyezettet, vagyis fertőzöttet, mérgezettet”. Lásd Baba kamma 93 b. lap: az izraeliták a tiszta konyhasóval jól sóznak (vagyis a Ringer infúzió szerinti víz : konyhasó, azaz minden 1 liter víz mellé 9 gramm konyhasó aránnyal).

4./A múlt évi kvóta népszavazás a fenti terrorelőírásokat elfogadó izraeliták idetelepülni engedése utólagos legalizálási kísérlete volt. Elfogadtatta volna, hogy hazaáruló országgyűlési képviselők, népszavazás nélkül, kvótamentesen is, akárhány izraeli vagy egyéb idegen állampolgár hazánkba betelepülését engedélyezhetik.

5./A 2010. október 4-i „vörösiszap katasztrófa” is segített elterelni a magyarok figyelmét arról, hogy 2010. november 8-án a Parlament engedélyezte az izraeli cégek, s velük akárhány izraelita hazánkba betelepülését.

Közérdekű kárelhárítási javaslat:1./A Nemzeti Stop Só Programot hatályon kívül helyezés. 2./ A testnedvek, a vérszérum, az ezek szerinti Ringer fiziológiás infúziós oldat dózisarányai szerinti étkezési víz-, konyhasó- és kálium pótlást egészségrontónak hazudókat közveszélyes bűnözőnek nyilvánítás. 3./Atiszta desztillált víz mérgezőnek feltüntetésétés akonyhasó helyett kálisó árusítását fajirtó terror bűncselekménnyé nyilvánítás. 4./A patkányméreg kálisóval „sózást” megengedő hazai élelmiszer törvényt és a hazai MSZ sószabványt alkotmányellenesnek nyilvánítás. 5./A fajirtásra felbiztató fenti Izraelita Szövetségi felhívást és mózesi és talmudi törvényeket és a hasonló állami és vallási előírásokat emberi jog sértőneknyilvánításés hatályon kívül helyez(tet)és. 6./Anépirtás leállítását akadályozó személyek választójogánaka megvonása, miután közveszélyes elmebetegek. 7./A kárelhárítást szabotáló államok ENSZ-, ill. EU tagságát megvonás.

Budapest, 2017. január 7.

Alkotmánysértés elleni kárelhárítási javaslatként és a fenti hazaárulásban bűnrészes jogászok, kormánytagok és országgyűlési képviselők és a bűnsegédkező európai uniós képviselői ellen elleni feljelentésként, jogos védelem és - önvédelem (Btk.), és megbízás nélküli közérdekű kárelhárítás (Ptk.) keretében is, előterjesztette:

(nemes Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc oknyomozó dipl. mérnök feltaláló, korábban megbízott országgyűlési szakértő (1-420415-0215, an.: Bartha Edit),

Hungary 2621. Verőce, Lugosi u. 71. , www.tejfalussy.com